Nişanlımla onun evine gittik bel altına inmek aklımızda yoktu ama nasıl olduysa çok ileri gittik sadece alt iç çamaşırımız kaldı kıyafet üzerinden yaptık acaba iyi mi ettim benden soğur mu yoksa daha çok mu bağlanır ama çok mutlu oldu zevk aldık ikimiz de?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Bir Müslüman kadının ve bir Müslüman erkeğin aralarında dini nikah olmadan ve resmi nikah durumu olmadan kimsenin giremeyeceği bir ortamda baş başa kalmaları dinimizde günah sayılmaktadır.
Aynı zamanda dinen evli olmayan kişilerin cinsel birliktelik yaşaması zina günahı olarak günah yazılır. Bunun sonucu olarak Zaten siz birlikte olduğum dediğimiz insan da iki ayrı bir birden fazla günah işlediğiniz için bunun yanlış olduğunu söylemem doğru olacaktır aynı zamanda İslam dini kadınların namus ve mağduriyet yaşamasını korumak için birtakım haram helal boyutları getirmiştir. İşte bu vesile ile yaptığınız şey hem günah olmakla birlikte hem de sizi mağdur eden bir durumdur. Evlilik olmadan ya da bir kişiyle evlilik yapmadan onunla farklı yaklaşımlar da kullanmak hem günah hem de o kişiyle evli olmadığınız için ayrıldığımız zaman birtakım pişmanlıklar, sizden sonraki hayatınızı alacağınız erkeğe de birtakım haksızlıkları yapmış olursunuz. Bu yüzden nişanlılık dönemi kesinlikle ve kesinlikle evlilik dönemi değildir ne kadar günümüzde modern eşlik böyle şeyleri artık sorun değil söylemlerini aldanarak nişanlı olan kişilerin yalnız başına kavgası cinsel birliktelik yaşaması meşru görülse bile işte sonunda bu gibi ayrıntılara bağlı kalarak özellikle kadınların mağdur olmasına neden olmaktadır. Siz bir kadın olarak böyle bir hatayı neden yaptınız bilmiyorum? Ama gerçekten seni seven size değer veren gerçekten evlilik yolunda ilerlemek isteyen bir insan olduğunuzu göz önüne alırsak bir an evvel iyilik yaparak ve tövbe ederek düzgün bir aile hayatına geçmesine isteyecektir. Burada bence soğuma ya da istemedikten kazıt sizi olan sevgisinin gerçek olup olmaması ile ilgili olduğunu söylemek istiyorum. Yani nişanlım dediğiniz insan eğer gerçekten sizi seviyorsa evlilik yolunda ilerliyor olsa öncelikle pişmanlığı Allah'a karşı yaşaması bir an önce evlilik yaparak bir daha aynı hatalara düşmemek gayret etmesi gerekiyor. Ama tek amacı sizi kullanmak yani arada gerçek bir sevgi koy yoksa işte bu noktadan sonra erkek alacağını almış kadın sana mağdur olacak konuma gelmiştir. Bunu düşünmek yerine yaptığınız hataların farkına vararak evlilik yolunda ilerlemek için gayret edin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşuna kuruntu yapıyorsun bu adam senin nişanlın yahu bir sorun olacağını sanman bu soğuma nasıl olur dersen bazı adamlar var öpüşmemiş kız ararlar ve kızların hemen eve falan geliyor mu diye denerler ve test ederler aklım sıra bu tip adamlar takıntısıdır bırak soyunmayı eve gel yanlız kalalım teklifine kız olur buluşuruz desin hemen kızı def eder başından ve şöyle düşünür bak eve gelmeyi kabul ediyor demekki bu eskiden bütün ev teliflerini kabul ediyordu diye düşünür ben burada daha önce sevgilisin evine gittiği için istenmeyen bir bayanın yazısı okudum adam bir daha aramamış kız sadece eve gitmiş bir şeyde yapmamış sadece öpüşmüşler adam istememiş bu tip adamlar nedir bende anlamıyorum enteresan
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSeks güvenli bir alandır, eğer değilse o kişiyle yapılmamalıdır zaten. Ayrıca nişan demek evlenme sözü vermek değil mi? Tabiiki hem duygusal olarak, hem de fiziksel olarak bir şeyler paylaşmanız güzel ve faydalı. Sana aksini hissettirmelerine izin verme.
Bir de şöyle bir durum var ki, paketi açıp performans görmeden, ömür boyu sürmesine yemin ederek birini hayatına ortak etmek ne derece mantıklı?
(Kimisi bu dediğime tepki gösterebilir, bahsettiğim tabulardan biri işte bu ve anlayışla karşılarım.)
Bu durumda senden soğursa, demek ki derdi seks ve evlenme vaatiyle seninle birlikte olmaya çalışıyor. Bu da değil de, seni onunla yakınlaştın diye 'basit' görürse, zaten böyle bir insanla kim ömür geçirmek ister ki. Terk et gitsin bu iki durumda.
Diyeceğim şu ki, ikiniz de zevk aldınız ve mutlu olduysanız önemli olan da bu 🙂90 Yorumla
açıkcası yapmış olduğunuz davranışın doğru olduğunu düşünüp burada bizlerden teyid bekler gibisiniz. İşin dini boyutuna girmiyorum çünkü herkes neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgi sahibidir. Ancak siz acele ederek aslında onun kafasındaki sizin hakkınızdaki kadın figürünü kısmen de olsa değiştirmiş oluyorsunuz. Çünkü olayın sonrasında tıpkı sizin gibi onun da kafasında soru işaretleri olacak olmuştur da... bence durmanız gereken kısmı dogru belirtmeniz ve ona da bunu izah etmeniz gerekiyor. Yoksa evlilik dönemecinden geçerken çok sorguya çekilirsiniz. Çünkü her davranışınızın acabası olacak gözünde... o nedenle medenice ne isteyip ne istemedignizi belirtmek en dogrusu
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber yaşayıp, beraber zevk aldığınız şeyden dolayı senden soğuyacaksa sende bir sorun olmadığını ama onda bir dengesizlik olduğunu düşünmen gerekir.
554 Yorumla- +1 yıl
👏🏼
- +1 yıl
@Edameda06 🤗🌻 teşekkğr ederim
- +1 yıl
Dengesizlik ikisinde de var. Bekarken yaptılarsa evlenince birbirlerini aldatırlar bile. Çok basit be şimdi ki ilişkiler 🤮
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne saçma bi soru ve kafa. Sevişmek ve seks sevenleri birbirine daha da yaklaştırır. Senin olmayan mantığına göre evlenince ilk gece senden soguyacak direkt. Evliliğe kadar niye bekliyosun ilk gece soguyunca nolcak o adamla ömür mü geçicek? canım mısınız siz abi? Bunda sogucak ne var
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 7 yıllık evliyim aynı dönemlerden aynı acabalardan çelişkilerden geçtik cinsellik arttıkça aradaki bağ sevgi güven her şey dahada artıyor hiç böyle endişelere kapılma lütfen :)
24 Yorumla
Soran+1 yılYorumun iyi geldi teşekkür ederim
- +1 yıl
bu arada sadece senin için geçerli değil bu durum nişanlında aynı tereddütleri yaşıyor senin gibi emin ol acaba çok mu ileri gittim acaba ne hissediyor şu anda acaba yanlış bişey yaptım mı acaba onu kırdım mı acaba benim hakkımda ne düşünür vs vs o yüzden burada rahatça bizimle paylaştığın gibi onunlada paylaş bu duygu ve düşüncelerini emin ol nişanlının söyledikleri çok daha iyi gelecektir sana :)
Soran+1 yılEve ilk gittiğimde ben çok gergindim bana dediki istersen bişey yapmayalım film izleyelim ya da sarılıp oturalım ama ben istedim hiçbir zaman şunu çıkar şunu yap demedi beni hiçbir şeye zorlamadı istersen yapmayalım duralım falan dedi ben kendimi tutamadım ama o da çok mutlu oldu
- +1 yıl
öyle bi anlattın ki bizim zamanında yaşadıklarımızla ne bir eksik ne bir fazla :) ikinizde birbiriniz için doğru kişisiniz ve düşündüğünün aksine cinsellik ikinizide birbirinizin gözünde dahada yüceltcek ve dahada bağlanacaksınız bundan hiçbir şüphen olmasın :) ki zaten şu anda bir pişmanlığında yok :)
Burada bir erkek egemenlik zihniyeti seziyorum sende.
Bak arkadaşım, o seni istediği için suçlu olmuyor ve sen ondan soğumuyorsun da, neden sen onu istediğin için suçlu oluyorsun ve o senden soğuyor? Böyle düşün yani..
O neden senin bu kaygına düşmüyor? Çünkü erkek değil mi. Onunkisi gayet normal. Sana gelince mi anormal. Tek farkımız cinsiyetimiz. Duygular aynıdır.
Senden o yüzden soğuyacak biri ise en baştan bitir, ona fırsat tanımadan...20 Yorumla
+1 yılKadına cinsel bir obje olarak bakan adamlar soğur ancak bundan. Seni seven bir adam böyle düşünecekse sevmesin boş ver.
70 Yorumla
+1 yılErkek adam seksten sonra daha çok bağlanır. Ama meriçler hani şu kadın hakları savunup erkeklere küfredenler 1 geceliktir. Ama nişanlandıysa meriç değil bizim gibi saf, canım bir erkek adamdır. 6284 ya da süresiz nafakadan haberi bile yoktur.
Yani bu adam seni seks yaptın diye terk etmez. Gevezelik, teşhircilik, ilgi budalalığı, maddi açgözlülük, kıskandırma oyunları yapmazsan gitmez.20 YorumlaGelin ata binmiş ya nasip demiş..
Bu ne hız böyle..
Senden soğumaz ama sana karşı olan arzu ve isteğinde gerileme olabilir.. unutma ulaşılmaz olan her şey daha cazip gelir bir erkeğe..51 Yorumla- +1 yıl
Toplumsal baskı bu yalnızca.
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba karşılıklı olarak birbirini arzulamışsınız arada çekimde olmuş ve ikinizin zevk aldığı bir sevişme yaşamışsınız. Birbirinizin sınırınıda bilip aşırı ileriye gitmemişsiniz. Nişanlının çok hoşuna gitmiştir bu sevişme arada ki tutku sevgi bağı artmıştır. Seni her zaman olduğundan daha fazla istemiş ve arzulamıştır. Bu durumdan korkma sana olan sevgisi azalmaz tam tersi çok daha fazla artar.
10 Yorumla
+1 yılBence kötü düşüneceği bir durum yok. Yani sanırım, benimle yaptıysa önceden de yapmıştır diye düşünmesinden korkuyorsun ama bu da sana güvenmesiyle alakalı.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğursa sen ondan kurtul sen niye sormuyorsun? Kafaya bak cinselik yaşayan erkek normal kadın kötü mü? Kadın vermeyince aldatır verince kaşar derler bu ne Türk erkeği uzak olsun
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlara evlenmeeen yapma diyenler kadınlar objeniz zardan ibaret değil erkek yapsın kadın yapmasın kafanızı
+1 yılBirlikte yapıp zevk almışsınız. Bunun için soğumaması gerekir. Soğursa yanlış kişiyle birliktesin demektir
50 Yorumla
+1 yılSoğursa yanlış insandır. Gereksiz yere endişe etme.
60 Yorumla
+1 yılSogursa insan degil demektir. Adam olsunda elini surmesin o zaman 🙄
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSoğur nu diye baştan düşünecektin. Ayrıca sizinle bir şey yaşadı diye soğuyan adamla değil nişanlanmak, selam bile vermeyin.
20 Yorumla
+1 yılNormalde hep erkekler ileriye gider sen mi gittin kız😆😆
Vallah bunu ona sorman lazım biz nerden bileceğiz20 YorumlaBen de bunu anlamıyorum iki insan birbirini seviyor okey tamam tensel temaslar da oldu niye soğusun ki iki insan birbirini seviyor aksine mutlu olması gerkmiyor mu sonucta evlenşnce de bçrbirinze sahip olcaksız yanlışmıyım?
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki tarafta karşılıklı isteyerek yapıyorsa bunda soğuyacak bişi yok seni arzulamış ki yakınlaşmışsınız dahada birbirinize bağlar ama evlenmeden daha ilerisine gitme tabi
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBırakmaz muhtemelen. Ama soğuyup soğumaması cinsiyetle değil karakterle alakalı.
30 Yorumla Başkasıyla da böyle yaptığını düşünüp soğuyabilir. Erkekler böyledir işte.
32 Yorumla- +1 yıl
Buyrun benim o 😅
+1 yılBeraber yaşanılan şeylerden tek taraf pişman olup, sorgulamamalı.
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede sogumaz ve sahada baglanir
Eğer mutlu olduysa şu an sana daha da bağlanmıştır. Emin olabilirsin. Birde lambur lumbur yapmaddıpın için yani kilot üstünden. Kolay olmadığını gösterip testten geçtin. Artık kilodu çıkartabilir. Yüzeysel takılabilirsin. Sende hak ediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaa bu nasil soru hem zevk aliyo hem soğuyo yapmasın o zaman nefsine hakim olsun düğüne kadar bekleyemedinizmi bi sakatlık falan olursa umarım olmaz yani
20 Yorumla
+1 yılHayırlı işler abisi bence soğumaz daha da bağlanır çünkü ona ait olduğunu hissettirmiş bulundun
20 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle düşünün cebinizde bir bütün 200 TL var bir de bozuk para var siz bu kadar kıymetli bir şeyi cebinizdeki bozuk para gibi ciklet çikolata alır gibi harcarsanız değerli bir şey kalmaz değerli olan şeyleri değersizleştirmeyin
00 Yorumla
+1 yılSen senden soguyup seni terk etmesinden mi yoksa sevgisinden mi emin olamadigin icin soruyosun?
10 Yorumlaİleriye giden tek kişi sen değilsin o da var bunun için soğuyacaksa bırak vur tekmeyi
10 Yorumla
+1 yılSonuçta nişanlın ve gelecekte bu işi illa ki yapacaksınız. Eğer bu tür şeylerden dolayı hemen soğuyacaksa ohoo evlenince ne yapacak?
20 YorumlaNişanlinla sevişmisşn normal. Bide demişsin bana baglanirmi çok saçma bi düşünce. Sevişmekle sexs yapmakla insan birbirine baglanilmaz
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye sogusun zevkle istekle yapılan bişey zorlama yok ya o senin nisanlin
30 Yorumlaolan olmuş artık. nasıl davranmak geliyorsa içinden öyle yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAnlaşıldı kilodu çıkartıttırmadan yaptıttırmışsın😹😹
44 Yorumla- +1 yıl
Kilot çneml bir etken 😃😃
- +1 yıl
Soru bile sormamışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay dan sonra sana tavrindan anlarsin ki? Nasil davrandi sana?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. saçmalama çok hoşuna gitmiştir nie soğusun hattaa devamını yapmak için deliriyodur şimdi
10 YorumlaAdamı köpek etmişsin gelmiş burada soğur mu diyorsun adam sana asgari ücretle çalışıp 384737281 taksitle Kaşıkçı elmasını alır istersen trol falan mısın
00 Yorumla
+1 yılBen olsam hıc bırı kalmazdı heralde
91 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol sana da sıra gelir
Bir dahaki sefere olacakları düşünememek çokta zor değil 😂 çek freni...
10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe fark var nişanlını tanımıyoruz umarım soğumaz
10 YorumlaBunlar doğal. Ancak öpüşmekten ileri gitmelerini tavsiye etmiyorum kızlara eğer daha önce bir birliktelik yaşamamışsa. Hayır sonra zırlıyonuz. Kanmayın kızım. Neyse öbür kulaktan çıktı bile.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz kelimesi ortadan kalktimi biraz rahat durun sonra istediginiz yaramazligi yaparsınız?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Fazla ileri gitmemeni yeğlerim soğumaz her an ne olacak belii olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEğer davranışları sana karşı değişmediyse, anlarsın zaten ona göre gardını alırsın.
00 Yorumla
+1 yılNasıl kilodu çıkarmadan dayanaldiniz 🙂yani bişey olmaz sonuçta nişanlısınız peki beğendmi seni zevk aldımı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Daha ilgili olur iliski yasama ama evlenmeden sakin
00 YorumlaAkışına bırakmışsınız neden soğusun keyfinize bakın
00 YorumlaKiayfet üzerinden yapmaylada sogursa hiç evlenme zaten 😅
00 Yorumla
+1 yılAksine bence daha çok merak uyandırmıştır. Bu daha da bağlayıcı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha çok bağlanacağını düşünüyorum
Daha önce hiç bu konuları konuşmadınız mı017 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştuk birbirimizi çok istiyorduk ama bu kadar ileri gideceğimizi düşünmemiştik
Soran+1 yılAnladım haklısın teşekkür ederim
Soran+1 yılYok ben kendimi kötü hissediyorum utanıyorum düğüne kadar sabrederiz ikimiz de
Soran+1 yılBişey yapmadık ki canını sıkma falan dedi o günden sonra hiç lafını etmedi acaba ben üzülmeyeyim diye mi lafını etmiyor yoksa pişman mı
Soran+1 yılBen 27 o 28 kendisi tamamen soyundu benim sadece alt iç çamaşırım kaldı üstünden dokundu ben onun üstüne çıktım öyle yaptık sürtünerek
Soran+1 yılKonuştuğumuz için böyle olduk zaten her şeyi konuşurduk açık açık böyle böyle birbirimizi daha çok istemeye başladık
Soran+1 yılKonusunu bile açmıyoruz böyle daha iyi
Soran+1 yılAldım hem de çok ama şöyle bişey var kapaliyim namaz kılıyorum şeytana uyduk bu yüzden vicdanım rahatsız
+1 yılBunları nasıl yapabiliyorsunuz? Olay nasıl oraya geliyor? Sende cesaretlisin demek ki ve istiyorsun ama utangaç değilsiniz. Cidden anlamsız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ileri gitmeyin ayrilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah'tan bişey olmazsa ayrılmayız inşallah çok seviyoruz
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılbağlanır daha çok hoşuna gitmiştir iyi yapmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, teşekkür ederim
- +1 yıl
emin ol öyledir :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence olumsuz düşünme. alelade biri ile yapsan sıkıntı olurdu ama nişanlın sonuçta çok ileri gitmemeniz de isabet olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYediğiniz halttan bize ne yaa kendiniz yapmış eğlenmişsiniz detay vermene gerek yoktu. Ama soruna gelecek olursak senden soğur mu? Evet bu bir ihtimal ancak kesin öyle olur denemez adamsa sogmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSoğur bence evlenmeden ayrılırsınız buraya yazıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Muameleden memnun kaldiysa neden soğusun ki?
Hatta ailene bir teşekkür mektubu bile yazabilir 😄00 YorumlaDaha ilerisi için adım atacaktır gör bak😂
40 Yorumla
+1 yılSoğuyacaksa yapma soğuyorsa yol göster.
44 Yorumla- +1 yıl
Neden kendini yanlız buluyorsun
- +1 yıl
Sana ne
- +1 yıl
Sadece sordum ukalalik yapmana gerek yok
- +1 yıl
klasik erkek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu mu ileri gitmek come onn :)) ayrıca nişanlım diyorsun alttan girip üstten çıkman gerek :)
00 Yorumla Sanmıyorum soğumaz ama daha fazla da ileri gitme
41 Yorumla- +1 yıl
Gitse nilucakki nişanlısı sonucta
Gizli Üye(25-29)+1 yılkankaa Şu an varya aynı senin gibiyim nişanlıyım ve kıyafet üstünden yaklaşıyoruz çamaşır değil kıyafet ama yakında çamasır da olur diye korkuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptınız ileri gittiniz mi bende gitsem mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAbooo şimdi neler düşünmüştür acaba başkasıyla da böyle yaptı mı diye içi içini kemiriyordur basit göründun yakında ayrılık çanlarıni çalar
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem