Önce bana dedi ki sen yolda penisi kalkmış adam görsen ne düşünürdün sonra Kuzeni buna yanlışlıkla penis fotosu atmış o da silmemiş yani garip kaç gün oldu dün gece bana gönderdi büyük mü sence diye sonra kuzeninin olduğunu söyledi sonra internetten başka bi çocuğun fotosunu bulup onu gönderdi bu sence büyük mü diye sonra bana p*rno gönderdi izlemem için sence bu adamın nasıl dedi dikkat etmedim dikkatli izle diyo amacı ne anlamadım aramızda bu tip cinsel muhabbet var ama hiç böyle şeyler sormamıştı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya kendi özguvensizligi var ya da 3 lü fantezisi falan olabilir ya da g. vat ta olabilir tam emin olamadim
Kendininkinin de büyük olduğunu düşünüyodu bilmiyorum ki ben ona hiç meme fotosu atıp bu memeler büyük mü diye sormadım garip geldi ama galiba kuzenininki ondan büyük bi de p*rno atınca bi yerlerime dokunmamı istedi ama normalde böyle istekleri yok yani ben istesem bile o istemez Abaza bi tip degil sapıklık yapmıyo bana
O zaman ufak bir özgüven krizi geçiriyor
Ben önce kuzeninin olduğunu bilmiyodum onun sandım kırılmasın diye bakmadan büyük dedim bu benim degil kuzenimin dedi yaşı küçük ama demek ki şeyi büyükmüş dedi
Sen bunla cinsellik yaşadın mi?
Basit şeyler yaşadık öpüşmek sürtünmek gibi ama uzun süredir yaşamadık aslında o istemiyo yani hatta bi kez ben istedim öpüşüyoruz falan ama daha yakın bi temas olmuyo mesela otele gitmek istemiyo belki de bakire olduğum için ama önceden istiyodu biz bazı sorunlar yaşadık belki de soğudu benden ama kavga etsek bile barışıyoruz sana kıyamıyorum diyo ilk kez birine bu kadar merhametli davranıyorum diyo normalde çok kıskanç biri yani selam bile vermemi istemez erkeklere
Psikolojik sorunlari olabilir çok garip anlam veremedim
sevgilin öküzün ve sapığın teki başkasının penisini göndermek tam bir geri zkalilik
Kendininkinin de büyük olduğunu düşünüyodu bilmiyorum ki ben ona hiç meme fotosu atıp bu memeler büyük mü diye sormadım garip geldi ama galiba kuzenininki ondan büyük bi de p*rno atınca bi yerlerime dokunmamı istedi ama normalde böyle istekleri yok yani ben istesem bile o istemez Abaza bi tip degil sapıklık yapmıyo bana
gay ve veya güzel kardeşim olduğu için abaza değil
Gay mı o acaba. Kendininki çok küçğk ya da . Komplekse girmiş
Bunlar sapıklık ötesi ama. Değişik bi sevgilin varmış
Nerden buluyorsunuz böyle Ya bize denk gelmiyor
Kendininkini atması gerekmez mi
@Blueee_Missttt yok Yani rahat başkasınınkini atıyor ben de başka bi kadını atabilirim ona vs ama çoğu insan kıskanç kimseye bakma falan diyor
Evet orası öyle adamda bi sıkıntı var. Ben kendim çeker atarım çünkü yeterince kalın ve iri
@Blueee_Missttt Kendininkinin de büyük olduğunu düşünüyodu bilmiyorum ki ben ona hiç meme fotosu atıp bu memeler büyük mü diye sormadım garip geldi ama galiba kuzenininki ondan büyük bi de p*rno atınca bi yerlerime dokunmamı istedi ama normalde böyle istekleri yok yani ben istesem bile o istemez Abaza bi tip degil sapıklık yapmıyo bana
Hoşuna gitti mi başkasının penisini görmek sevgilinin göstermesi
Hayır ya istemiyorum diyorum hala soruyo niye anlamadım ve normalde çok kıskanç biri ve Abaza degil
Senin başkasını arzulaman onu tahrik ediyor kendini keşfediyor. Özgür bir şekilde davran gösterdiği şeylere alıcı gözüyle bak arzula seni daha çok arzulayacak göreceksin
Şimdi sordum neden sordun dün öyle diye seni denemek için yaptım onu dedi
Yalan söylüyor. Ona de ki aslında göstermen çok hoşuma gitti o peniler aklımdan çıkmıyor. Gör bak tepkisi ne olacak. Gerçek yüzünü gösterecek
Tehlikeli hareketler yapmış güvenin sarsılır
Neden sence bunu yaptı?
Ne düşündüğünü merak etmiş ama başkasının penisini atması kıskançlık yok demekki
Normalde çok kıskanç biri. Kendininkinin de büyük olduğunu düşünüyodu bilmiyorum ki ben ona hiç meme fotosu atıp bu memeler büyük mü diye sormadım garip geldi ama galiba kuzenininki ondan büyük bi de p*rno atınca bi yerlerime dokunmamı istedi ama normalde böyle istekleri yok yani ben istesem bile o istemez Abaza bi tip degil sapıklık yapmıyo bana
Normalde cinsel hayatınız var mı yoksa böyle yapmaya yenimi başladı
Tek bi kez yaptı da şimdi sordum beni denemek için yapmış öyle dedi
Ne alaka ya böyle şeyin denemesimi olur büyük desen ne olcaktı yani
Cuckold arzuları olan bir eş gibi duruyor
Bu fotoğraflara sen ne dedin peki
Bu ne saçma iliski
Sapıklık yapmaya başlamış işte kuzeninin penisi ne alaka
Özügvenimi yok