Bir gün eski erkek arkadaşım Timur kız kardeşime Facebook’tan mesaj atmış. Benim facebook’um yoktu. Numarasını vermiş. Ben de masum bir şekilde meraktan aradım. Öğlen gittiğimiz bir park vardı. Ben zaten oraya yakın çalışıyordum. orada buluşmaya karar verdik. Yıllar oldu görmemiştim. O da evlenmiş bir oğlu olmuş. Sonra sabahları beni işe bırakmaya başladı arabasıyla. Hatta o kadar ileri gitti ki bir gün çocuğunu bile yanıma getirdi. Çocuğu daha küçük konuşmaya yeni başlamıştı. Eşini sevmiyordu. Bense seviyordum. O zamanlar onunla birlikte olmamıştık. Ben bakireydim. İçime bir kurt düştü. Onunla sevişmek istiyordum deli gibi. Sonra bir gün eşi ailesinin yanına tatile gitti. Beni evine davet etti. Komşularıyla çok samimi değillermiş ama yinede ben dikkatlice eve girdim. Biz birlikte olduk. Değişikti. Ben pişman oldum sonra. Ona da söyledim. Oysa sürekli beni arıyordu. Bir süre sonra aramayı kesti. Bazen bununla ilgili vicdan azabı yaşıyorum ama eşime itiraf etmem imkansız. Kocamı aşk Timur’u seks için seviyorum cinselliğin bütün pozisyonlarını yaşadık kilodumu kokladı öptü. Her ay düzenli para yardımı yapıyor bende cinsel arzularını diri tutma adına ona nude foto video atıyorum. Timur’u çok arzuluyorum her zaman. Kocamı aldattığım için pişman değilim ben seks kadınıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında normal de, normal olmayan şey yanlış kişiyle evlenmen. Herkesin bünyesi, yapısı farklı. Sen çokeşli yapıda bir kadınsın. Bu senin suçun değil, bedenin öyle. Sevgi için de seks için de farklı erkeklere, hatta çok daha fazla erkeğe ihtiyacın olabilir. Ama kendine göre biriyle evlenmek zorundaydın, yani cuckold erkek bulup evlenmeliydin. Sen gibilerin en büyük hatası da bu zaten, normal evlilik yapmaları. Bak şu an hayatın hep diken üstünde ve tehlikeli yaşıyorsun. Bir yakalansan çok kötü şeyler olacak. Hayatın yokuşta diyebiliriz. Ama cuckold olsaydı kocan, bizzat o bile götürürdü sevgilinin yanına, işin bitince de alırdı. Her türlü desteği yapardı sana. İşin bitince de kocana gider sarılırdın, çok güzel hayatın olurdu. Bu yüzden herkes kendine göre birini bulmalı, evlenmeli. Yanlış olan vücut ve ruhsal yapınız değil, tercih ettiğiniz insanlar. Ben de cuckoldum. Benim eşim istediğiyle istediği kadar birlikte olabilir, sonuna kadar saygı duyarım ne isterse yaparım. Eşimin mutluluğu herşeyden önemli, hem sevilmeyi hem de tatmin olmayı hakediyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bekarımda ev li bi kadınla birlikte olucaktım oda senin gibiydi ben yapamadım kendi zevkin için ona kötü bir şey yaptırmak istemedim
12 Yorumla
Soran+1 yılCanım mutlu edin bizi seks adına tatminlik şart
Cevap sahibi+1 yılHer şey seks için değil anlarsın bir gün
Timur sen neymişsin be Timur :D Kadının kilodunu bile koklayıp öpmüşsün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın yapamadığını Timur yapıyor Timur'un yerinde olmak isterdim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel hikaye. İyi kurgulamışsın. Kocanın burada hesabı olup birde yorum yaparmış sana.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aferin sana. Devam et..👍☺
14 Yorumla
Soran+1 yılSaol canım
Soran+1 yılAklını sevdim yaramazlık yapmayı sever misin
+1 yılyok mu senin gibi başka?
hangi şehirdesin02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul canım
- +1 yıl
aaa ben de neresinden? yazar mısın sakıncası yoksa
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ustam tecrübelerin lazım
00 Yorumla
+1 yılLa fontaine 'den masallar
00 Yorumla
+1 yılZevk aldıysan sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan istediğin gibi s... kse yine bu olur muydu?
00 Yorumla
+1 yılnasıl zevklımı baya?
14 Yorumla
Soran+1 yılSüper beni tatmin ediyor onun kaktüsünü ağzıma almak içime almak sınırsız haz veriyor canım
- +1 yıl
banada taktıkler verırmısın
Soran+1 yılAklın var dişiliğini kullan
- +1 yıl
senden taktıkler almam lazım ama cok kullanamıyorum dişiliğimi
+1 yıloh nasıl baya zevklımı diplemek?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bosanin kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumlahayr anormalsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İğrençsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak sanattır evlilik başkadır. Aşk için başka adam seks için başka adam canım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamı aldatıyorum pişman değilim, hatta mutluyum. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat