Kimle ilişkim olduysa aldatıldım. güzelliğime ve fiziğime güveniyorum ve birliktelik yaşadığım bütün ilişkilerimde hep beğenildim. ancak her seferinde aldatıldım. işin garibi her seferinde pişmanlıkla dönmek istediler. madem her şey güzel ve pişman olup geri dönmek için dil döküyorsun. o zaman neden aldatıyorsun? biz kadınlar aldatılmaya alışmalı mıyız. erkeklerin geninde mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, günlerimizde yok. Eski çağlarda yaşamıyoruz ki, mümkün olduğu kadar çok sayıda kadını "döllemek" isteyelim. Aldatmak, cinsiyetten bağımsız bir karakter zafiyetidir. Bir ilişkiyi bitirmeye -çeşitli nedenlerle- cesaret edemeyen, mevcut düzeni bozulsun istemeyen, başkasını arzuladığını partneriyle paylaşabilecek kadar yakın ilişki kuramayan insanların davranış biçimidir. Kendinde kusur araman, kendini sorgulaman çok yersiz. Aldatma olayında aldatılan kişide kusur aranmaz. Aldatma eylemi, özünde bir "yalan söyleme", "kandırma" eylemidir. Bunu da Afgan yazar Khaled Hossein Uçurtma Avcısı romsnında şöyle ifade eder:
"Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir... Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun.
Kendisine ait olmayan bir şeyi alan insan, bu ister bir can olsun isterse bir dilim nan (ekmek) adiliktir. Çalmaktan daha kötü bir suç yoktur..."
01 Yorumla- +1 yıl
*günlerimizde=genlerimizde
En İyi Cevaplar
Belli ki seninle birlikte olan erkeğin algılarını tamamen açıyorsun ve doyumsuz gale geliyor. Madem öyle konu aldatılmaya gelmesin diye açık ilişkiye geçmeyi düşünmezmisin? Yani başkasıyla olma fikri varsa bunu seninle birlikte yapması konusunda ve karşışıklı olması konusunda onunla anlaşabilirsin 😊 tabi bunu kabul edebilecek bir erkek olursa..
00 Yorumla
Demekki seni kolay elde ediyorlar ve işini görüp bırakıyorlar sonra başkasına gidip elde edemeyince seni kolay lokma görüp geri dönüp tekrar birlikte olmak istiyorlar yani seni sevdiklerinden değil amaç birlikte olmak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar değil hiç kimse aldatılmayı alışmalı burada Acaba sen kendini farklı mı anlatıyorsun ya da cinsel olarak beraber olmadığın için mi Seni aldatıyorlar hiç neden aldatıldığını düşündün mü sorguladın mı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını ben de kadınlar için düşünüyorum. Hep aldatıldım, ama pişman olup dönmediler. Aksine dalga geçtiler sana mı bakacağım diye. Kadınların geninde var bence, aldatmayan kadın tanımadım. Ama cuckold erkek bulmaları gerekiyor, yoksa ilişki ya da evlilik zor yürür. Ben cuckoldum, böyle bir ilişki kuralım madem kimse zarar görmesin.
00 Yorumla
+1 yılçünkü onlar o... ç... da ondan çok net konuştum dimi :) benide tüm sevgililerim aldattı bana da geri dönmeye kalktılar bende şey dedim biz çürük mala onay vermiyoruz artık diye :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelkide kendine şunu sorman lazım neden aldatılıyorum, ne yapıyorum da böyle oluyor. …. Aldatan şuçludur ancak aldatılanında mutlaka bunda bir payı vardır. Umarım bir daha olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Demekki hersey guzellik degilmis huyunda suyunda sorun varmis
00 Yorumla
+1 yılGuzel kizlarida aldatiyorlar ya ne bilim mal deynekleri iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke benim olsaydın iki gözüm kör olsun başkasına bakarsam böyle hatun varken başkasıyla takılan adamın ya
00 YorumlaBu sorunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Canın sıkıldığı için sordun galiba her erkek aldatmaz ama her kadın aldatır. ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Tercihleriniz (beraber olduklarınız) sıkıntı olabilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana öyleleri denk gelmiş tesadüf biraz
00 Yorumla
+1 yılAsla aldatmam aldatmamda hiç öyle birseyim olmadı
00 Yorumlane diyim bilemedim ama üzüldüm durumuna...
00 Yorumla
+1 yılBir yerde hata yapıyorsun galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Senide aldatıyorlarsa yuh artık
02 Yorumla- +1 yıl
hep öyle diyorlar. ama sonuç kaçınılmaz oluyor:D
+1 yılSende aldatıldıysan ….. boşlukları sen doldur
00 Yorumlasen benim olsan asla aldatmam
00 YorumlaSaygisiz erkek aldatir
00 YorumlaSacmalaık takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılAldattıranı görmek lazım aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok beğeniyorum ben ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında