Sizce bana aşık mı oldu, lütfen okur musunuz 😶 ?

Sevdiğim çocuk sırf cinsel istekleri yüzünden 2 hafta önce benimle iletişimini kesmişti. 'Artık konuşmasak daha iyi olur' demişti. Benimle konuşunca kötü şeyler yapıyormuş ve günaha giriyormuş. Fakat uzun bi aradan sonra tam bugün bana 'Selam' diye mesaj attı. Üst üste 'Neden cevap vermiyorsun, heyy, cevap verme görürsün sen bir daha da beni rüyanda görürsün bay bay' gibi şeyler yazdı. Çok şaşırdım. Ardından da dedi ki 'Hani konuştuğun kimse yoktu bu paylaşımların altında yorumlaştığın çocuk kim şimdi her şey belli oldu' dedi bana. Sonra da hesabında 'Yanlış tanımışım' diye söz paylaşarak bana göndermede bulunmuş. Ben buna cevap verince de dedi ki 'Hani benden başka kimseyle konuşmuyordun? Resmen çocuğa yürümüşsün, sen kimseyle konuşmazdın hani şimdi ne oldu ne değişti' diye tekrar mesaj attı bana. Sonra da konuştuk ve numaramı istedi. Ben vermeyince kendisi numarasını attı. Whatsapp'a geçtik ve ordan konuştuk. Ve bu sefer hiç cinsellikten bahsetmedi. Benimle güzel konuştu. Sizce bu çocuk neden bu kadar değişti? Acaba ne oldu da benimle tekrar konuşmak istedi? Yani iletişimi kesmişti şimdi neden bir anda böyle mesaj attı ki?
Sizce bana aşık mı oldu, lütfen okur musunuz 😶 ?