Sevdiğim çocuk sırf cinsel istekleri yüzünden 2 hafta önce benimle iletişimini kesmişti. 'Artık konuşmasak daha iyi olur' demişti. Benimle konuşunca kötü şeyler yapıyormuş ve günaha giriyormuş. Fakat uzun bi aradan sonra tam bugün bana 'Selam' diye mesaj attı. Üst üste 'Neden cevap vermiyorsun, heyy, cevap verme görürsün sen bir daha da beni rüyanda görürsün bay bay' gibi şeyler yazdı. Çok şaşırdım. Ardından da dedi ki 'Hani konuştuğun kimse yoktu bu paylaşımların altında yorumlaştığın çocuk kim şimdi her şey belli oldu' dedi bana. Sonra da hesabında 'Yanlış tanımışım' diye söz paylaşarak bana göndermede bulunmuş. Ben buna cevap verince de dedi ki 'Hani benden başka kimseyle konuşmuyordun? Resmen çocuğa yürümüşsün, sen kimseyle konuşmazdın hani şimdi ne oldu ne değişti' diye tekrar mesaj attı bana. Sonra da konuştuk ve numaramı istedi. Ben vermeyince kendisi numarasını attı. Whatsapp'a geçtik ve ordan konuştuk. Ve bu sefer hiç cinsellikten bahsetmedi. Benimle güzel konuştu. Sizce bu çocuk neden bu kadar değişti? Acaba ne oldu da benimle tekrar konuşmak istedi? Yani iletişimi kesmişti şimdi neden bir anda böyle mesaj attı ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşık değil de daha çok sanki bağlılık gibi geldi bana yani sana karşı bağlanmış aşk değil aşk diye bir şey yok ama galiba yaşanan cinsellik ya da yaşanan şeyler beraberinde doğal olarak duygusal olacak yani duygusal olarak gelen bağlılığı da getirmiş zaten genelde böyle ilişkiler oluyor mesela ilk önce sadece cinsellikle başlıyor daha sonra işin içine sevgi giriyor ya da sadece sevgiyle başlıyor daha sonra işin içine cinsellik filan giriyor olabiliyor yani.
#reda00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılTekrardan sexting için yol yapıyor enayi.
012 Yorumla
Soran+1 yılYa yok ben onu biliyorum öyle olsa ilk başta söylerdi
- +1 yıl
İlk başta kendisini öyle tanıtmadı ki sana şimdi söylesin. Yarattığı imajı bozmamak fakat ihtiyacı olduğu zamanda seni hazır cepte tutmak için yol yapıyor işte. Maalesef hem cinslerim taktiksel anlamda hala vasatlar :D
Soran+1 yılPeki beni niye kıskandı o zaman? Twitter'da resmen bi çocukla yorumlaştım diye geldi hesap sordu. Dedi ki 'Resmen çocuğa yürümüşsün ne oldu ne değişti şimdi' dedi. Sonra da bana göndermeli paylaşımda bulundu. 'Onu yanlış tanımışım' diye söz paylaşmış hesabında
- +1 yıl
Kim elindekini paylaşıp ilgiden uzak olmak ister ki? işte o yüzden.
Soran+1 yılAma kimse durduk yere kıskanmaz ki ya ilgisi vardır ya da seviyordur diyorlar
- +1 yıl
Ben katılmıyorum. Benim düşüncem sadece ilginin kendisinde olmasını istemesi.
Soran+1 yılPeki bunu nasıl anlarım? Yani ne yaparsa belli eder? Veya belki de düşündüğün gibi değildir bunu anlamanın bi yolu yok mu taktik versen çok iyi olur 😂
- +1 yıl
Belki benim dediğim gibi değildir doğru çünkü bu benim düşüncem. Ben senin yerinde olsam onunla konuşmaya devam eder ama yüz vermezdim. Yani flört edelim şu bu toplara girmezdim. Sexting mi istedi o zaman yapardım, düz sohbet mi istedi yapardım ama duygusal anlamda pas vermezdim. Aynı zamanda başkaları ile görüştüğümü de belli ederdim. Şimdi burada iki ihtimal olacak bence ya düm düz yardırıp küfür edecek sana ya da muhabbeti kesecek. Küfür ederse de muhabetti keserse de bil ki dediğime geliyor. Ha oldu ki seninle sinirle bir tartışmaya girdi senin için fırsat bu fırsat sorucaksın hayırdır sevgilimiyiz de karışıyorsun diye işte zaten bir şey besliyorsa içinde sana dökülür. Fakat dediğim gibi ben bunun duygusal bir şey olduğuna inanmıyorum. Lise taktiği bu yaptığı resmen :D
Soran+1 yılÇok haklısın. Ya zaten flört falan o konulara hiç girmedik ki. Ne o bahsetti ne de ben. Öylece konuşuyoruz. Ama bazen sinirlenince takipten çıktığı oluyor. Veya 'Ya bi git' gibi cümleler kuruyor. Sinirlendiğini söylüyor. 'Bir daha beni rüyanda görürsün' gibi cümleler kuruyor. Mesela ben ona hesap sorsam 'Sanane' falan demiyor. Açıklama yapıyor. 'Kuran çarpsın yok öyle bir şey hatta git sor' falan diyor.
- +1 yıl
Yahu bırak şöyle tipleri hayır gelmez ben sana diyeyim :D ne için kendini kanıtlama çabasına giriyor? muhabbetini adam akıllı yapıyorsa yap yapmıyorsa yol ver gitsin. Çocuk gibi yok takipten çık geri takip et şu bu pırıltı eksikliği resmen..
Soran+1 yılÇok haklısın ya zaten bir müddet konuşayım eğer düşündüğüm gibi olmazsa bırakırım yani bırakmaya çalışırım veya ciddi düşünmem ama onun anladığı dilden öylece sohbet ederim
- +1 yıl
Kendine iyilik etmiş olursun bence de 👌
Canı çekmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya
Soran+1 yılPeki sence art niyeti var mıdır yoksa içinde bi his falan mı oluşmuş? Çünkü yorumlarda konuştuğum bi çocuk için benden hesap sordu. Dedi ki 'Hani kimseyle konuşmuyordun şimdi her şey belli oldu' dedi bana. Sonra da 'Yanlış tanımışım onu' diyerek göndermeli bi paylaşım yapmış hesabında
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYok asık değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye çocukla konuştum diye hesap sordu ki o zaman?
- +1 yıl
Hava yapmıs rol kesmıs
- +1 yıl
@kakilakuku hmmmmmm
- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026