+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Siz bir cinsel obje veya onu tatmin edecek bir malzeme değilsiniz, evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmeli yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç, ama burada şuna dikkat etmek gerekiyor arada ki bağı güçlü tutmak lazım, onu karşınıza alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuşun bu durumu, sevgiyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur nihayetin de ümitsizliğe kapılmayın bundan dolayı üzülmeyin, stres yapmayın evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak, hareket etmek gerekir üstelik çiçeği burnunda gelinsiniz yeni evlisiniz haliyle ilk zamanlar, çok fazla cinsellik yaşamak ister anlayışlı olmak daha doğru her, iki taraf içinde fakat sizde bir insansınız bunu ona hatırlatın kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.08 Yorumla
Soran+1 yılYa teşekkür ederim ne güzel öğüt verdiniz
- +1 yıl
Rica ederim.
Şu hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada, insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de, ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz zaman midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor, dik durarak sabırla yaşamaya devam edin önemli olan şartlar ne olursa, olsun insanın kendine sımsıkı sarılmasıdır.
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki
- +1 yıl
Bu yüzden kendinizi yıpratmayın güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar bunun farkında, olmak lazım kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin gerisi kendiliğinden gelir, umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim dinliycem sizi
- +1 yıl
Rica ederim.
Güncellemenizi şimdi okudum ne güzel sorun çözüme ulaşmış iyi bakalım evlilik tek bir bedende iki can olmaktır, daima bunun farkında olarak hareket etmek lazım birbirinize sımsıkı, sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun. 🌸
Soran+1 yılÇokk teşekkür ederim tek isteğim mutluluk eşimi çok seviyorum umarım sorunsuz devam ederiz
- +1 yıl
Rica ederim.
Evlilikte karşında ki insanın gönlünü sevginle hoş ederek ruhunu ilgi alakayla beslersin gerisi kendiliğinden gelir, cinselliği de adabıyla edebiyle yaşamak yaşatmak lazım ümitsizliğe kapılmayın, yaşama sevincinizi kaybetmeyin yarınların neler getireceğini bilemezsiniz, ama bedeninizi ruhunuzu da yıpratmayın o amaç değil araçtır.
En İyi Cevaplar
Eşlerin birbirine karşı sorumlulukları var tabi ki ancak eşinin bu sözü hiç cinsellik yapmayan bir kadına söylenebilir. Sen yapıyorsun sadece bazen istemiyorsun buda doğal bir şey. Çok nahoş bir şekilde söylemiş o sözü. Ayrıca evlendin diye ZORUNDASIN diyeceğimiz şeyler bellidir ve bunlar kısıtlıdır misal ihanet etmemek evliliği zarara uğratıcak davranışlardan sakınmak vs doğal şeyler ancak birisi ile evlendin diye onun seks kölesi değilsin. Eşin bunu kendince espiritüel bir dil ilemi ifade etti bilemem ama ciddi dediyse biraz sıkıntı var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba karşılıklı istek arzu ile yapılan seks zevk verir. Seni istemeden istediği şeye yönlendirmesi yani senin isteksiz olman tek taraflı seks yapılamasına neden olur. Bu durum sende cinsellikten soğumaya neden olabilir. Bunu ona göstermek için eşinin isteksiz olduğu bir gün aynısını sen ona yap hatasını görmesini sağla. Karşılıklı istek olmadan yapılan seksin zevk vermediği ve seninde hislerini anlamasına yardımcı olur
00 Yorumla
Normalde tam tersi olur. Kadınlar evliliklerin 1 senesi kucaktan inmez 😁 sizde tam tersi. Büyük ihtimal çalışıyorsun. Neyse konuya gelelim. Zorunda değilsin. Ama mutlu etmen güzel olur. Az ipleri eline al. Yaptığınızda onu biraz yor. Zamanla isteği seninki gibi hafta da 3 e düşer
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yorayım hareketsiz kaldım mı kızıyor 😄
- +1 yıl
Yahu uzatıcan nasıl anlatayım burada 😁 birde şu taktiği uygula. İsteksiz olduğunu veya yorgun olduğu günlerde sen istekliymiş gibi yap. İlla bir yerde fire vericek. Yapmayalım dicek. Eline koz geçicek. Bak işte bende böyle olıyorum diyip tereyağı gibi üste çıkıcan. Ben kedi gibi duvara çıkıyorum da artık hafta da bir. 😂
Soran+1 yılBu gün onu yapıcam hala işte kesin çok yorgun gelip uyur hemen
Soran+1 yılAynen aynen hazırım zaten shshs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de değilse 1 kere 2 tarafta istemeden zaten iki tarafında aslında tam olarak duyması imkansızdır.
Ayrıca sen istemediğin halde cinsel olarak seni bir şeylere zorluyorsa bu tecavüz sayılır yani bu bir suç başka bir şey değil istemiyorsan ben istemiyorum diyeceksin bu kadar basit kimse seni istemediğim bir şeye zorlayamaz kendi hakkını savun.
#reda10 Yorumla
+1 yılSende iki ay olmuş bu ne isteksizlik evet doyurmak zorundasın oda seni doyurmak zorunda düşünce yağını değiştir eziyet olarak gelmesin sana zevk al sende onu iste ona yanaş evet gerçekten de doyurmak zorundasın yoksa başkaları doyurur sen izlersin. Erkek o demekki seni seviyo istiyo ver sende kocan bu ne Naz niyaz
43 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşıyorum ama bir film 1.30 saat sarılıp izlemek istiyorum ardınan yine olsun o ben ona değdiğim gibi ereksiyon oluyor
- +1 yıl
Ereksiyon olsun sende kucağına otur sürtün elinle oyna oyala filme bak dön öp sarıl filmi durdur seviş izlemeye devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen isteksiz davrandıkca o daha fazla üzerine gidiyor
taktik değiştir ve o istemeden sen iste ya da istiyor gibi davran zorla kendini hatta
sürekli evde olmadığı zamanlar taciz et mesajlarla kudurt ona şu an ki halininin tam tersi gibi ol ve doyurması gerekenin o olduğunu hisettir09 Yorumla
Soran+1 yılAa güzel taktik😅
- +1 yıl
sen sorunu söyle ben çözümü bulurum sana
- +1 yıl
yani benim taktiği uyguluycaksın
Soran+1 yılEvet evet 😅
- +1 yıl
güzel taktikdir ama bir püf nokta veriyim bıktırana kadar uğraşcaksın
bu gece uykundan fedakarlık et
boşalt uysun yeniden harekete geç kalk ben doymadım diye de arada kulağına fısılda
Soran+1 yılYaa öyle yapamam ki hazırlandım ama hafif makyaj kırmızı ojeler falan hazır bekliyorum şimdi onu 😅
- +1 yıl
sana güzel taktiler veriyim mesaj atarmısın
Soran+1 yılAy Teşekkür ederim ama atamam maalesef
- +1 yıl
ok iyi eylenceler konuşmayı unutma tadını çıakrt gecenin
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır o dusunce eskı kafalılıktan kaynaklanıyor asıl onun senı doyurması lazım kı hem aldatma hem evın nesesı mutlulugu ol ki
bı sonrakınde sen mutlu olursan mutluluk sacarsın
mutlu bı kadın
mutlu es
mutlu anne
mutlu yoldas
demektır10 YorumlaAçıkçası bende 33 yaşında ve hiç birliktelik yaşamamış biri olarak banada diyorlar sen kızın belini kuracaksın çok ısrar edeceksin sürekli şimdi tadına bakmadın ama tadına bakınca sürekli isteyeceksin diyorlar. Doğruysa ilk 2 yıl kadına çok yüklenebilir. Tabi o zamana gelmeden birliktelik yaşarsam başka.
00 YorumlaKimisi kocam beni dikmiyor deyip başka terziye diktirir.
Kimi kocam hergun dikiyor der kukusunu kuyumcu vitrinine koyar..
Ne değişik yaratık bu kadınlar... Birde erkeklere saydirirklar.. adam helal yoldan doymak istiyor.. üstüne çıktıysa nolmus sanki açık kalp ameliyatı yapacak... tövbe tivbeeeee21 Yorumla
+1 yılSende bulmuşsun bunuyorsun. Zorundasın bu arada koynuna girmeyeceksen evlenmeseydin günde 10 kere istiyorsa 10 kere sevişeceksin adamla. Oda sen istediğinde aynı şekilde karşılık vermek zorunda
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu yazıyı yazdigimdan beri ona fırsat vermedim hiç adam kaçıyor şimdi sjsjsj
- +1 yıl
Miss 😂
- +1 yıl
Kovala sende
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşlerin karşılıklı istekleri ile ilişki yaşanır. Tek taraflı istenmesi ilişki yaşanması anlamı taşımaz. Ancak ilişki esnasında eşlerin ikiside doyuma ulaşmak ister.
Eşinin seni buna zorlaması ve bu şekilde söylemesi doğru değil.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendini onun yerine koy, gerçekten çok arzulu olsan sevdiğin kişiyi deli gibi arzulasan ve o seni reddetse ve senin arzuların azalmak yerine artmaya devam etse ne yapardın?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır itiraz etmiyorum o an zaten hiç etmedim ama gün içinde anlatıyorum hani her an seks değil biraz da beni özle diye anlamıyor beni
- +1 yıl
Özür dilerim demek istediğim bu değil ben farklı bir şeyden bahsediyorum. Kadınlar genelde işitip duydukları şeyle düşüncelerini ve fikirlerini şekillendirir. Sizin beklenti ve düşünceleriniz de o yönde. Benim anlatmak istediğim ise oldukça farklı bir şey. Açıkça hayır demeseniz bile bir süre sonra "hadi gör işini de git" şekline dönüşecek sizin durmunuz. O durumda emin olun açıkça hayır demekten daha da kötü. Normal olarak sizin de en az onun kadar istemeniz gerekir ve bu yanlış değildir. Ancak edindiğiniz hayat tecrübeleri farklı bir zihin halini tetikler ki durumunuzun sebebi bu. Ortak bir ritim yakalamanız ve bunun sizin içinde cazip olması mümkün. Çift terapisi ile bazı şeyleri değiştirebilirsiniz. Ancak önce ortak bir bakış açısı yakalayabilmek açısından empati yapmayı deneyin...
+1 yılŞöyle düşün, Bi lokantaya gidiyorsun hergun, yemek geliyor ama aç kalkıyorsun. Ya başka bisey yersin ya başka Bi yerde karnını doyurusun. Ama kıtlık yoksa açlığı kabullenmezsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doyurmak zorundasın ama gün gelir devran döner bi kaç yıl sonra sen ona beni doyurmak zorundasın dediğinde doyuramiyacak bunuda ona hatirlat
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Çünkü zamanla çocuk olacak vajina genislicek yorulacak çalışmaktan sende yorulacan ve göreceksin zaman neyi gosteriyor
Soran+1 yılHe o zevk alamıcak yani
- +1 yıl
Sen alamicaksin
+1 yılBi bakmışım üzerinde adamı okuyunca koptum kusura bakma :) :) :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAy sorma ya
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. peki normalde seks yaparken istekli davranıyormusun? cunku o zamanda öyle yapmıyorsan bu normal doymuyor
00 Yorumla
+1 yılYav 2 aylık diyorsun daha yenisiniz bu ilk zamanlarda olur ilerde azalır
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım , çok yoruldum simdiden
- +1 yıl
Roller? Nasıl yani gelde anlatsana merak ettim bunu
Değilsin cinsellikten soğutuyor beni bu aptal tipler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBu beraber yapılan bir şey ikinizde zorundasınız. Doyurmayacaksanız birbirinizi neden yapıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılE yani senin aşkın onunla olmalısın yoksa kalbi biter sana karşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaymakamlık sosyal yardımlaşmaya götür onu fondan destek alsın da doyursun devlet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılDoyur tabi güzel yemekler yap tıka basa doysun aklı başına gelsin :)
00 Yorumla Puhaha
Ne oldu kız gece
Yoksa sen onu mu xiktin
Puhaha 😅😅00 Yorumla
+1 yılZamanı gelince monotonluk olacak zaten bırak yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek şey yapmak için evlenmiş adam ne aktivite ne bişey empati yapması lazım sen istemiyosan niye yapiyo ne görgüsüzmüş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdi vermezsen veren birine gider ona göre davran bence
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına gidecekse evlenmeseydi
Soran+1 yılHer an seks olduğunda sıkılmaz mı yani
- +1 yıl
belli bi zamana kadar bu böyle gider bi zaman sonra seyrekleşir. şimdi daha çok yenisiniz 2 ay olmuş bir kaç yıl içinde giderek seyrekleşecektir merak etme. ayrıca kocanın midesini tok testislerini boş tuttuğun sürece senden vazgeçmez. ya elinle ya oral ya da vajinal olarak onu tatmin et ki dışarıda olmasın gözü
Soran+1 yılAnladımm tamamdır , teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki s. ktirmeyeceksen niye evlendin yani valla kızların işi de zor habire s. kiliyolar yazık bunlara :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde işin zor bekarken sevgilinle evliyken kocanla
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılÖyle öyle yazık sana becerilmek zor
Soran+1 yılAhaha yok dün gece çok güzeldi tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılNeyi?
Soran+1 yılSeksi
Cevap sahibi+1 yılTamam direk skismeye gidiyorum sagol
+1 yılHerşeyin bir sınırı bi ayarı var eğer o normal sınırların üzerindeyse böyle bir zorunluluğun yok
00 Yorumla
+1 yıleşinle cinsel ilişkiye girmemek hukuki olarak tek başına geçerli boşanma sebebidir, elin ayağın tutuyoken film izliyosan elden ayaktan kesildiğinde çok ah vah edersin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltavşanlar var bilir misin bu isi cok yaparlar iste siz de onlar gibisiniz sanirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırısı sıkar ama ya istek olmadıktan sonra yapsa ne olur ki
00 YorumlaE bir kere de sevişme talebi senden gelsin ters psikoloji yürü. Hem tat alırsın hem o değişir hem sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyi tatmin etmek zorunda falan değilsin. Öyle bir demiş ki ben olsam yanlış anlardım. Kocan içindeki tutkuya biraz dur demeli. Bu şekilde durumdan kurtulamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet haklı. Kadının görevi budur. Açıp verecek bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya saçmalamayın
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalaması ya. Kadının görevidir bu. Adam her istediğinde açıp alacaksın bu kadar. Tek işiniz bu zaten
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılKamışı yiyip yatacaksın 5 dakika zaten kasma bu kadar
+1 yılEvet zorundasın nıye evlendın o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılKızsın sen ya
- +1 yıl
Yeni evliyim diyorsun adam meraklı mecbur yani bi ara öyle gider hepimiz geçtik bu yollardan
Soran+1 yılYa fazlanın fazlası günde bir kere değil 2 kere değil ya millet haftada 3 4 diyor
o nasıl bi söz be igrenç
10 Yorumla
+1 yılbaklagil tarzı yemekler yap adama ac koyma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ay ve hemen şikayet 😏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse kimseye zorunda değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli iken olur bunlar biraz dişini sık
00 Yorumla Evet zırqbdasın yapmıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılUlan beee millet ne seks yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılZevk almıyorsan işin zor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılher an her an da zevki kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBırsk gitsin azıcık Elizabeth yapsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCicim aylarında öyle olur genelde, çok da şapma.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaynların coğunun aradığı şey sen yok diyon 😂😄
00 Yorumla
+1 yılDoyurmazsan gözü dışarı çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılGözü çıksın o zaman shsjhs
- +1 yıl
Senbilirsin başkasına gider
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Kocanı cezbeden bir vücudun var demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma sende onun karısısın sana anlayışlı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet doyurmak zorundasın dine göre öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok normal daha yenisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sonra komşuya gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYemeğe ne atıyon kız 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakmamaya çalış kral bu nasıl bir tarif 😀
00 Yorumla
+1 yılYeni evlisin ondan
00 YorumlaEvet, zorundasın
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılCicim ayları öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDinen de evet
00 Yorumla
+1 yılSen üstüne çık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıluyumsuzluk var
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne