Evleneli 6 sene oldu eşim sürekli uyuyor ben ilişkiye girelim demesem ayda 1 ister canı güzel olduğumu biliyorum en azından öyle hissettiriyor herkes fiziğimde öyle tahrik edici her şeye bayılıyorum uyguluyorum da ama sorun ne çözemedim boşanmayı düşünüyorum son çare
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba rutinlikten çıkmanız lazım. Aranızda öncelikle çok ciddi bir libido farkı var. Senin cinsel arzun her zaman partnere kıyasla oldukça fazla. Eşiniz için empati yapın problem neden olabilir onu araştırın eşinizde cinsel istek azlığı olabilir. Çok stres yapan ya da kronik hastalığı olan birisi ise etkileyebilir cinsel hayatı. Eşnizi sekse ikna etmek için gün boyu ona seks odaklı değil sevgi ile yaklaşın sevdiği şeyleri yapın huyuna gidin en sevdiği kıyafeti giyin evliliğin ilk döneminde aktif cinsellikte yaptıklarınızı hatırlayın ona göre yaklaşımda bulunun. Sizle birlikte cinsel birleşime katılma motivasyonunu, arzusunu tekrar canlandırın. Daha samimi ve ona daha yakın olmayı deneyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi?
belki sana bir önerim olabilir.012 Yorumla- +1 yıl
3 numara hepisini tek geçer
Cevap sahibi+1 yıl@bekleyeninim dıttttt yanlış cevap 😜😜😜 tamam oda etkili ama bir erkeği en çok deli eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade bizi resmen deli eder 😊😊😊 bunun İçin her bayanın çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım 😊😊😊
İşte o an bizi deli edersiniz 😊😊- +1 yıl
Robot gibi duran biriyle birlikteyseniz o ani iple çekmeniz normaldir. 😁😄
Cevap sahibi+1 yıl@bekleyeninim
Put gibi durunlar kötü tabii ama en kötüsü nedir biliyormusun. Orgazm kazanabilen bir alışkanlıktır ve her bayanın evlenmeden veya düzenli cinsel hayatı başlamadan, çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım. 😊😊
Eğer bu alışkanlığı kazanılmazsa çok ciddi orgazm sorunu yaşar. Bu durumda suçu hep erkek de bulurlar ancak sorunun kendisinde olduğundan haberi bile haberleri yoktur maalesef.
İşte bu tip bayan ile evlenen erkeğin durumu çok vahim 😊😊
Umarım sen bu alışkanlığı kazanmışsındır 😊😊- +1 yıl
Bircok derdim var derken bu konuda problemim olmadığını öğrendim. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@bekleyeninim senin adına sevindim. Ama son bir şey daha söylemek istiyorum, orgazm ile alakalı.
Neden orgazm olunmaz 😊😊 şöyle düşün, bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Tabii evlilikte ciddi orgamz sorunu yaşamak istemiyorsan
Peki mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊
Bunların hepsi oluyor mu? Yoksa 2 dk ıslanıp, orgazm olduğunu mu zannediyorsun. Eğer durumun böyleyse hatalı mastürbasyon teknikleri bir tarafa bırakıp çok etkili mastürbasyon teknikleri kullanmanı tavsiye ederim 😊😊- +1 yıl
Bu bir görev değil, sevdiğin adamla en yakın en özel anları yaşıyorsun. Anın akışına kendini bırakırsan her şey güzel geçiyor zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@bekleyeninim evet haklısın ama bilinç altının rahat olması lazım😊😊 sanırım sen aktif bir hayatın var 😊😊
Pardon, gizli olmadığın belki burdan konuşmak istemezsin.- +1 yıl
Gizli olsam ne olacakki adım soyadım kimlik numaram yazmıyor. Yine sahte bir kullanıcı adı var. Evet aktif bir cinsel yaşamım var.
Cevap sahibi+1 yıl@bekleyeninim tamam😊 o zaman sorun yok.
Cinsel hayatımda da sorun olmamasına sevindim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTakip isteği attım, bilgin olsun 😊
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yıleşinizle diyalog kurarak bu sorunu çözmeye çalışmalısınız. Eğer diyalog kuramıyorsanız bu durumda bir terapi desteği almanızı öneririm zira ciddi bir cinsel uyumsuzluk sorununuz var. Bu da ister istemez evliliğinizin geneline etki eder ve ilişkinizi çıkılmaz bir noktaya getirebilir.
00 Yorumla
+1 yılNe şartlarda evlendiğinizi bilmeden kocanın yaşantısını bilmeden sorun ne çözülemez ama isteksizlik genelde aldatılmayla bağdaşır. Başka bir sebep iş hayatı stresi zorluğu diğer psikolojik bunalımlar. Cinsel istek aynı eşte zamanla azalması da bir başka durum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
53Cevap
Öncelikle eşini dr. gitme konusunda ikna et. beraber olduğunuz zamnlarda ki performansını nasıl buluyorsun buda önemli.
En az haftada 2 olmalı. ya da işinin yoğunluğu vs. bazen çiftler birbirini ozlemeli kendini ozlettir. ya da ne bilim ayrı yat belki farklı olur.10 Yorumla
+1 yılARKADAŞI EVLİLİK KURUMU CİNSEL TABANLI BİR KURUMDUR YANİ İNSANLAR CİNSELLİK YAŞASIN DİYE KURULUR.
eğer eşler bu sisteme uygun davranmıyorsa ve mutsuz olan var ise boşanma hakkı hem hukuken hem dinen doğmuş olur
hiç öyle adamın kahrını daha fazla çekme boşan kafana göre biri ile evlen.00 YorumlaSağlık sorunu yoksa eğer anlat onada bir kadın olarak, bunun Bi htiyaç olduğunu, baktın anlamıyor ona şakayla karışık başka sen yapmıyorsan başka erkekler arzuluyorum gibi laflar sok, baktın olmuyor, ömür geçmez öyle söyliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin aseksuel anlaşılan yapacak bir şey yok maalesef şans bu işler çok güzelde olabilirdim lakin şansınız pek yokmuş. Cinsellik olmazsa evlilik de pek mantık da aranmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim esimde senin gibiydi kendimi kötü hissediyordum sonra doktora gitti saglık problemi varmış simdi iyiyiz şükür
31 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum gidelim diyorum yok canım saçmalama diyor
eşinle konuştun mu neden istemediğini sen söylemeden neden hiç girişimde bulunmadığını. ne diyor bu konuda...
10 Yorumlaişte bu işi sevene Allah vermez de sevmeyene neden veriyor ki bizde de tam tersi ben istemem eşim her zaman ister neden tersine veriyor Allah'ım.
110 Yorumla- +1 yıl
Okadar okuldan arkadaşlar vardı bekar hiç ilişki yaşamayan ama sürekli ilişki yaşamak isterlerdi bütün gün okula gitmek yerine kendini elerlerdi ama ben hiç bir zaman istemedim bunu kendimi yaptırmak değil de ben erkek olmak isterim ben yapayım diye belki o yüzden istemiyorum bir de her gün eşin üstünden inmese sonuç bıkkınlık oluyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen burada sadece erkekler sana ilgi gostersin diye sordun bunu. Kim sana burada ne yardimi educek?
49 Yorumla
Soran+1 yılKes ya bana getirisi ne olacak bunun canım
Cevap sahibi+1 yılYalan söyliyosun
Soran+1 yılHe yalan söylüyorum sana giren ne
Cevap sahibi+1 yılSana girmiyo 😁
Soran+1 yılSana girsin o halde 🦴
Cevap sahibi+1 yılYok yoo olur mu sana girsin sen cok iatiyosun :)
Soran+1 yıl🦴🦴🦴🦴
Cevap sahibi+1 yılHahahahayttttt
+1 yılZor senin için ne biçim erkekmis o da hep uyuyo boşan
20 YorumlaCidden üzüldüm yani zor insan ne kadarda olsa bir yerde patlar kafası doku ya da senle alakalı sıkıtısı var belli
00 Yorumla
+1 yılEşinizin yaşı kaç , çalışma hayatı zor mu? Ağır ve yağlı gıdalarla mi besleniyor? Madde bağımlılığı var mı?
00 Yorumla
+1 yılLibidosu düşük, seks önceliği değil demek ki. Libidosunu yükseltecek şeyler yedirmeyi denedin mi? Bir de aldatıyor olmasın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana arzusu bitmiş. Seni ceote gördüğü için iyice sıfıra vurmuş adamın performans, başta da çok iyi değildi muhtemelen.
00 YorumlaEğer bi partner bulup cinselliğini orada köreltip evliliğini bu şekil sürdürmek istemiyorsan boşanmak tek çare
00 Yorumla
+1 yılYeni bir bakış açısı getirmen lazım olaya bazı taktikleri var…
01 Yorumla
Soran+1 yılVer taktikleri
+1 yılAdamı tahrik edici şeyler yap evde bak bakalım o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yapıyorum varsa farklı bi önerin söyle
- +1 yıl
Yapıyor iseniz tahrik olmama şansı yok diye düşünüyorum
Sürekli uyuyor yazmışsınız işten gelip uyuyor mu
Soran+1 yılEvet bıraksam uyanmaz
- +1 yıl
Çalışma sistemi nasıl
Soran+1 yılSabah 9 aksam 6
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. stresli bir iş hayatı varsa o yüzdendir. gamsız biri olmayı öğrenmeli. zaman geçti mi geri gelmiyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyona devam sabah aksam asılacaksın ne dıyım:) kocanı aldatmak ıstemıyorun dımı
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
ya bişey dıyecem erotık gıyınıp kucagında dans edınce napıyorsun falan mı dıyor
Soran+1 yılHayır tabi ki o an çılgına dönüyor ama ben istemeden cinsel ilişki aklına zor geliyor ben istiyorum ki her gün istesin
- +1 yıl
ama adamcagız ölür
Vardır bi nedeni galiba eşinle konuş bu durumdan rahatsız olduğunu söyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yıl6 sene iyi bile dayanmışsın. Cinsel uyum çiftler için önemli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım biran önce çözülür günümüzde çoğu evlilik bu sebep den dolayı bitiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir psikologa görünün ve tedavi olun saygılar
00 Yorumla Adamın seks hayatı bitmiş ki böyle bir eşim olsa tapardim :)) ama bekarım işte 😂
00 Yorumla
+1 yılEniştenin kuş olmuş suni teneffüs işe yaramaz artık
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı durumdayım ya boşanmak en güzeli sanırım evet
00 Yorumla
+1 yılCinsellik varken uyulmaz. Enişte ne kadar zevksiz ve isteksiz şaşırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldat o zaman eşininde parasını ye başkalarınında ya**ağını safvsbdeafd
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki erkeklerin salyaları seni boğar güzelim, hiç bulaşmasaydın keşke
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Reyhan62 bu abazalarla kendini iyi hissetmeye çalışıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Reyhan62 insan bunlar duyunca evlenmekten iyice soğuyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadınlar erkeklere güveniyor ne de erkekler kadınlara, böyle böyle nereye varacak acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Reyhan62 beterin beterini düşünmek bile çok beter
Soran+1 yılBayan duyar kasma. Kimseye sormadığım akıl alamadığım bir şeyi sordum kıyamet yakın madem sen ne diye buraya girip cinsel yaşam içerikli soruları okuyorsun çok mu meraklandın hayırdır yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ilgisizlik sende farklı düşüncelere yol açabilir vede sanırım cinsellik yaşansada doymadığın istediğini bulamadığın özensiz sıradan oluyordur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsorunda özel saklı bir ifade olmuş gibi sanki
Çok ilginç. Boşan ve sekse düşkün birini bul o adamdan sana koca olmaz. Senden karı olur ama ondan koca olmaz.
33 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsence sebebi ne olabilir , açık açık konuşmayı düşündün mü? istersen hap ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boşam gitsin.. Senin güzelliğınin ve vücudunun heba olmasından başka bir işe yaramıyor. Yazık sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yalınız da genç halbuki Bünyan ta sana en az günde bir posta atması lazım
00 Yorumla
+1 yılAy da bir çok çok kötü bir durum
Eşin ile konuşup bu durumu çözmeniz lazım
Eğer ki eşinin hayatın da başka biri yoksa doktora görünebilir10 Yorumla
+1 yılCinsel terapiste gidebilirsiniz sadece bu konudan boşanmak saçma bence
10 Yorumla
+1 yılGenelde böyle konularda kadının fiziksel halini beğenmeme durumu oluyo çok duydum cevremden
00 Yorumladaha farklı şeyler denemek gerek heyecan 👼🌺💫💭
20 YorumlaO zaman son çareyi uygula
21 Yorumla- +1 yıl
Nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri benim adıma soru sormuş gibi 😱
50 Yorumla
+1 yılnerde sizin gibi kadınlar?
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
- +1 yıl
sizinle karşılaşmak isterdim yani
+1 yılUmarım bir an önce çözülür
10 Yorumla
+1 yılAyda bir sorulur bu soru
10 Yorumla
+1 yılGöre göre mastürbasyon yap onunde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakikaten canı seks istemeyen koca da karı da sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılPeki sen nasıl birisin fizik olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. durdurup ögretmelısın bunu
00 YorumlaMındar edilmiş istekli bi kadın daha
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir eş bu ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan başkasını sk! yor canım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmm enisteyi ucurucu seyler yedir
36 Yorumla- +1 yıl
Mesela
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar mesir macunu dnkccsmckvkcskc
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Duvara tırmanır öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar hahahaj😂😂😂
- +1 yıl
Evli misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası vardır 1 ay imkansız
36 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar evliyim ordan
- +1 yıl
Bu olayın aynısını yaşıyor musun yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar yok be ne bir ayı haftada 8 gün bizim sjsjjs
- +1 yıl
İyimis 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar Bunun koca elden gitmis
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler çoktan aldatmıştı
31 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazi erkekler böyle doyunca yapası gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne ya :( evlenmekten korkucam valla
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlensem ve eşim böyle olsa aldatırdım herhalde
- +1 yıl
benimle evlenirsen aldatmazsın :D
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales her erkek aşaı yukarı aynı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYattığı başka biri var gibi geldi bana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten ben bunları anlamıyorum çocuk var mı
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane
Cevap sahibi+1 yılEşinle konuş bunu belki bu aralar stresli yorgun olabilir bende aynı durumdayim benim eşimde 1 ay durabilir ben anlamıyorum bunları😡😡
+1 yılYine iyi dayanmışsın 6 yıl
00 YorumlaBu nasıl bir fake durum böyle?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatırsın her karı gibi senin neyin eksik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Sorun sende değil bence kocanda
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle kelimenin tam anlamıyla ''iğrenç'' bir cinsel hayatımız var. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler