Yıllarca küçüklüğümden beri parmağımı vajinama sokuyorum hiç kanadığını hatıramıyorum ama araştırınca aynadan bakınca falan galiba bozdum
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve yakında düğünüm var
Ben ne yapıcam? Kimseyle yakınlığımda olmadı ama öyleymiş gibi gözükecek anlatsam bu çağda kimse anlamaz
Ben ne yapıcam?
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve yakında düğünüm var
Ben ne yapıcam? Kimseyle yakınlığımda olmadı ama öyleymiş gibi gözükecek anlatsam bu çağda kimse anlamaz
Ben ne yapıcam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben bile inanmadım şu an.
Evleneceğin kişiye kanıt olarak burayı göstereceksin sonra dimi? Siz kızlar az değilsiniz valla
Hayır elbette bir şekilde kanamalı
Regl iken bir şekilde ilişkiye gir anlamasın.
Sonra kanadı dersin
Onu ayarlamak çok zor
Biteceği güne denk getir ;)
İçine girip çıkınca görür kırmızılığı zaten
Kanama oldu mu? Görüntüsü nasıl? Bazı kızlık zarları bozulmuş gibi gözüküyor sana? Bir sağlıkçı olarak söylüyorum. Önce görmek lazım.
Bu arada kızlık zarının 5 çeşidi vardır. Bunların fotoğrafları var bende. Gerçi internete yazsan da bulursun. İstersen atayım sana
İnternetten baktım da bozulmuş gibi geliyor ama parmağımı sokarken hissediyorum girişte bir şey o kızlık sanırım ama bozulmuş olanların fotosuna bakınca bazıları yarı kızlık duruyo gibi gözüküyor bilemiyorum emin olamıyorum
Bende fotoğrafları var bir tane yaz sana atayım anatomik olarak bir slayt fotoğrafı
insallah bozulmamistir ama bozduysan bile o sekilde anlat sevgiline bence yalansiz
Herkes de kanama olmaz belki bozulmamistir doktora muhakkak git
Offf bırakın oranızla buranızla oynamayı ya
Çocuk aklıyla yapıldı bu hata iyi ya da kötü bir yorumun ya da tavsiyen varsa bi kadın olarak duymak isterim
Bana sorarsan bu bakirelik olayı çok önemli bi durum değil. Evleneceğin adamın görüşü önemli bu konuda. sana güvenir mi? Daha öncedende bişeyler yaşamış olabilirsin ki eminim oda yaşamıştır
Maalesef dediklerin söz konusu değil bu yüzden bu soruyu soruyorum ya bu hale düştüğüm için
Kabullenecek insan olsa şimdiden söylerdim üstelik şimdiye ilişkiye girerdik zaten ama...
Belki yırtılmamıştır rahat ol
Bi gizli kullanıcıya son yorumumda uzunca yazdım bi yorumunuz carsa iyi ya da kötü okuyup yazarsanız sevinirim
Tam olarak zarı tarif ediyorsun, hiç bir sorun yok, her şey yerinde. İlk gece de sorunsuz olması gerektiği gibi geçecek ama artık parmağından vaz geçmelisin
Peki fotoğrafta ya da aynada çentikli gözükmesi olayı? Beni şüpheye düşüren o zaten
Delik etrafının tırtıklı olması normal de içe doğru yırtıklar varsa o zaman zedelenmiş diyebiliriz. Sonuçta deliğin çapı penis giremeyecek kadar dar değil mi?
Esneyebilme ihtimalini saymazsak elbette dar ama esner falan olayı olursa bilemiyorum ıkınınca çok çok iki parmağım ucundan girer
Bu kadar açık ve pis konuşmak çok kötü biliyorum ama bunu bu sitede konuşacak kadar konuşabileceğim kimse yok üzgünüm
Dert değil, daha da açık söylemek istediğin bir şey varsa yolunu buluruz da tüm anlattıkların sağlıklı bir kadın bedenine işaret ediyor. Ikınınca daha fazla açılsa da bir penisin kalınlı ile karşılaştırılamaz. Ayrıca dudaklarını parmaklarınla iki yana açarken de daha fazla zorlayamayacak kadar acı hissetmelisin, sende durum nedir?
Zorlayarak açtığımda oldu zorlamayarak açtığımda hatta bi kere öyle açtım ki korkudan sinirden çatı mı ne deniliyor orayı ayırmışım kanadı 1 damlalık
Ikınmayınca küçücük hatta alttan ve üstten kapanıyor ıkınınca da baya açılıyor ben bu işi anlayamadım
Bi keresinde çok net çekmiştim kılcal damarlarım bile belli oluyodu zaten onda dedim oh tamam sağlam ama bugün içime o kurt yine düştü kanamazsa bunu kabullenecek biri değil
Kanama pek çok kadında olmuyor yalnız. Bu esnek zarlarda çok rastlanan bir durum. Seninki de oldukça esnek görünüyor, iki parmağın ucunu zorlayacak kadar açıldığına göre. Bence bu konu üzerinde hiç durma, sadece kendini yıpratmış olursun
Peki bir şey daha sorucam...
Sizce vajinamın biraz içine doğru bir gün önceden yara açmalı mıyım? Yani bozulmama ihtimaline karşı biraz ince ve derin ilişki sırasında kanayacak bir yara
Bunu yapmalı mıyım?
Öyle bir şey yapma yaa, olur kolundan tutup muayeneye götürür, ak kara belli olur
Kanarsa neden muayeneye götürsün ki?
Yara hissedilir mi?
Penisle hissedilmez yara. Mesela kanamadı farzet ve kesinlikle ilkimsin diye ısrar ediyorsun. Gidelim doktora muayene etsin demez mi
Ama hepsi bi sonuca çıkıyor kanamazsa bu durum kanamazsa olur o gel git yaptıkça yara açılır kanar kızlığım kanamasa bile ve sorun ortadan kalkar ama o yarayı açmazsam kanamama ihtimaline karşı tedbirimde olmamaış olur
Azıcık bulaşacak 5 damla kan tüm yaşam biçmimi etkileyecek
Böyle bi rezilim işte
5 damla kanına ihtiyaç duyan biri ile de hayat geçer mi acaba. Seni anlıyorum, masumiyetini garantiye almak istiyorsun. Peki o? Kanayacak bir bakirenin başka ne haltlar ettiğini bilmeden huzurlu mu olacak
O zaten biliyor benim bi erkekle yakınlığım olmadığını ben yıllardır anasının dizinin dibinde oturan o kızım
Ama bu belayı kendim açtım başıma
Ve ondan öyle bi öfke var ki bi sinirlenirse bitti her şey ve ben biliyorum onla mutlu bi evliliğimiz olacak ve bir erkekle yakınlaşma olmama rağmen doktorda öyle gözükecek olması? Keşke doktor penisle bozulmadığını da anlayabilecek olsa
Benim sorunum yapmadığım bir şey için yapmış gözükmek ve bunu başkaları da duyar illa duyulur çok düşmanımız var bu sefer yolda başım önde gitsem yine de denilmeyen kalmaz ailem kahrolur yani sonuçlar çok ağır
Kanamalı kanamak zorunda yapmadığım suçu üstlenemem
Anladım. Peki kendi başına jinekoloğa gidip emin olsan, ona göre hayatını çizsen
Ben hep annemle dışarı çıkarım yani gidemem olmaz
Tamamen bi başımayım yalnızım bu konuda
Yardımım dokunamamasına üzgünüm
Bende üzgünüm umarım bozulmamıştır boş yere vesvese etmişimdir
Senin içinden ne geçiyo sence kanayacak mısır kendiliğinden?
Kızlık zarı kaynamaz ama zaten yırtık değildir, üzme kendini
İnşaallah
Sen neden yara olayını mantıksız buldun bu arada?
Kenide gereksiz zarar vermenin dışında doktor kontrolune gidersen göreceği için. Ote yandan sen de bu sekilde kan akıtıp kontrole gerek kalmayacak diyorsun
Bilemiyorum
Senin için en hayırlısını dilerim
Onu nasıl başardın ya
Bilmiyorum inan ki bilmiyorum yıllarca da böyle devam etti şimdi de üç buçuk atıyorum
Ne yapıcam ben
Diktir
Bu konuları bilslm detaylı konusalm istersen dm dn saadece bu konu ama
Ciddiyim
Bozulmamıştır rahat ol
Emin misiniz? Bozulmamış mıdır?
Öyle o kadar kolay bozulmaz sürekli ve baskı ile sokarsan bozulur, ayna karşısında zar Çeperini görebilirsin, ya da dudakları iyice arala resim Çek
Bakın size daha açık anlatayım permağımı sokarken hissediyorum hatta kaç defa bozuldu mu bozulmadı mı diye dikkatlice etrafında parmağımı gezdirdim ve var bi engel etrafı çevrili sokarken hissediyorum
Aynada fotoda bakıyorum sanki etrafı çentikli bazı yerleri düz ama bazı yerlerinde çentik var gibi ama sonuna kadar çentik hiç yok
Bir kaç kez sokup çıkarınca oralar ağrıyor ama biraz sokup çıkarınca aynı zamanda parmağımın bazı yerleri boş kalıyor
Ne düşüneceğimi bilemiyorum
Bozulmamış o zaman, sadece klitorisini okşayarak tatmin ol, parmağını sokma
Bozulmamıştır değil mi? Ama ya ilişkide kan gelmezse riske atmayıp bir şeyler yapmalı mıyım sizce?
Jinekoloğa git kafan rahatlasın
İmkansız maalesef
Neden? Rahim ağzı kanserine karşı her yıl zaten muayene olman gerekiyor
Muayeneye de gitmiyorum yıllar önce hormon bozukluğunu bahane ederek gitmek istedim annem götürmedi bende tek gidebilecek kadar cesaretli değildim ve reşit değildim sonra da zaten korona başladı bu saatten sonra da gitmem gidemem
Aklımda bir şey var ama sağlam olduğunu bozulmadığını düşünmek istiyorum
Kendi başına da çok rahat gidebilirsin, olmadı bir arkadaşınla beraber gidin
O zaman duyulabilir duyulursa sağlam olsada sıkıntı çıkar kısaca hiç bi türlü gidemem
Enfeksiyon var diye git canım sende, zar muayenesine gidiyorum demeyeceksin
Önce muayene olman lazım kesin cevap için.
nişanlına anlatmalısın durumu.
Sorun etme dikilir ama en iyisi suni
Ciddi misin sen ya
Aynadan nasıl anlayabilirsin ki?
Emin misn
Böyle tahmin ediyorum diğer yorumlarda biraz uzun anlattım durumu sana da yazayım mı
Olur istersen gzldn ckyim knslm olur mu
Ne kdar soktın
Tüm parmağımı
1 tane sını mı
1 tanesini ever
Bozulmamıs olabilir
Bozulup bozulmadıgını sen anlayamazsın
Ben fotoyla ve aynadan falan bakıyorum tam anlayamıyorum internettekilerle karşılaştırıyorum daha çok bozulmuşlara benziyor
Ama bozulmamışta olabilir dediğim gibi hiç kan geldiğini hatırlamıyorum ve hala bu zamanda soktuğumda bi kaç kez o kısımda ufak bi ağrı oluyor daha büyük bir şey girerse kesin kanar vs diyorum sonra yine ya bozulmuşsa diyorum
Bozulmamıs olabilir neden oyle yapıyorsun
Küçüklükten gelen bir şey sonra da bırakmadım yani şimdi de zevk veriyor ve olmuşsa bile artık geç zaten diye devam ediyorum
Aynı zamanda da üç buçuk atıyorum
Anladım kendini o sekılde tatmın edıyorsun
bir şey olmazzz
Aferin sana