Cinsel Yaşam Heteroseksüelim ama neden lezbiyen videoları izliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bilmiyorum ama cidden hoşuma gidiyor lezbieyn p*rnoFakat kadin bedeni dikkatmi cekmiyor asla Heteroseksüelim ama neden lezbiyen videoları izliyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzleyebilirsin yani bu sadece video illa lezbiyen olmayabilirsin ne yalan soyliyim bende izliyom lezler güzel oluyo 0 1 Yorumla opia_ +1 yıl Ya bi s git Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de senin gibi izliyorum ya da tek başına olan kızları izliyorum , erkek görmek hoşuma gitmiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen yine erkeksin seninki normal 😅😅 ama benim böyle olmam ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin de hoşuna gitmiyor demekki ne zaman izledin ben biraz sonra başlarım biraz rahatlamam lazım Yorumla Soran +1 yıl Ben 10 dk önce yaptim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de 5 dkda hallettim 2 kız vardı birisi emcukluyordu birisi mmhhhh sesleri çıkarıyordu Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahhahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam rahatladım annem zile bastı zar zor topladım donumu , elime falan aktı hep donum mahfoldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de buna benzer. Ben de hemcinslerimden etkileniyorum desem 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İlişki olarak kizlarla misin erkeklerle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkim olmadı ama hemcinsimle hayal ediyorum. Kızlara da ilgim var ama erkeklere daha fazla Yorumla Soran +1 yıl O zaman seninki biseksüellik her iki cinsten de etkileniyosun fakat biraz hemcinsellige de kayiyor pasif olarak mi hayal ediyosun aktif mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasif olarak hayal ediyorum kendimi Yorumla Soran +1 yıl Peki sence bizim bu hissettiklerimiz normal mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ki ilginç. Benim galiba bu yönde hislerim var. Yorumla Soran +1 yıl Sanırım benimde ya. Hiç normal değil cidden allah bizi doğru yola çevirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aminİstersen konuşup tanışabiliriz yanlış anlamazsan eğer Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamam ama sevgilim var ona ihanet gibi olur o yüzden olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinize de mutluluklar dilerim :)Bakış açın çok güzel hep mutlu kalın :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Gizli lez'sin demek ki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sanmiyorum kadin bedeni dikkatimi çekmiyor bir şeyler yasamak falan igrenc geliyor Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl O yüzden mi o tür videoları izliyorsun? Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sırf meraktan izliyorsun bence ilgin falan yok 0 0 Yorumla
Metekaram Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl hemcinsden ilişki teklifi gelse kabul eder misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İzleyebilirsin yani bu sadece video illa lezbiyen olmayabilirsin ne yalan soyliyim bende izliyom lezler güzel oluyo
Ya bi s git
Ben de senin gibi izliyorum ya da tek başına olan kızları izliyorum , erkek görmek hoşuma gitmiyor
Sen yine erkeksin seninki normal 😅😅 ama benim böyle olmam ne alaka
Senin de hoşuna gitmiyor demekki ne zaman izledin ben biraz sonra başlarım biraz rahatlamam lazım
Ben 10 dk önce yaptim
Ben de 5 dkda hallettim 2 kız vardı birisi emcukluyordu birisi mmhhhh sesleri çıkarıyordu
Hahahahahhahahaha
Tam rahatladım annem zile bastı zar zor topladım donumu , elime falan aktı hep donum mahfoldu
Benim de buna benzer. Ben de hemcinslerimden etkileniyorum desem
İlişki olarak kizlarla misin erkeklerle mi
İlişkim olmadı ama hemcinsimle hayal ediyorum. Kızlara da ilgim var ama erkeklere daha fazla
O zaman seninki biseksüellik her iki cinsten de etkileniyosun fakat biraz hemcinsellige de kayiyor pasif olarak mi hayal ediyosun aktif mi
Pasif olarak hayal ediyorum kendimi
Peki sence bizim bu hissettiklerimiz normal mi
Bilmiyorum ki ilginç. Benim galiba bu yönde hislerim var.
Sanırım benimde ya. Hiç normal değil cidden allah bizi doğru yola çevirsin
Amin
İstersen konuşup tanışabiliriz yanlış anlamazsan eğer
Yanlış anlamam ama sevgilim var ona ihanet gibi olur o yüzden olmaz
İkinize de mutluluklar dilerim :)
Bakış açın çok güzel hep mutlu kalın :)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun hep
Teşekkürler :)
Gizli lez'sin demek ki.
Yok ya sanmiyorum kadin bedeni dikkatimi çekmiyor bir şeyler yasamak falan igrenc geliyor
O yüzden mi o tür videoları izliyorsun?
Sırf meraktan izliyorsun bence ilgin falan yok
masturbayon yapiyomusun video izlerken
Farklılık güzel sanıyorsun
hemcinsden ilişki teklifi gelse kabul eder misin
ilgin vardır