+1 yılBu çok komplike bir durum aslında, yazılanlara bakınca arkadaşlar ya fantazilerini yazöışlar ya da işi dalgaya vurmuşlar, kölelik yapmayı isteyen adamın öncelikle dayanıklılık derecesi önemli, neye dayanabiliyor, nelere itaat sınırı var veya acı eşiği ne kadar gibi, sonrasında köle o olduğu için ne istiyorsan yapma hakkın var, tabii ki bir de kod kelime seçmelisinizher ihtimale karşı, kolay gelsin, keyifli bir durum :)
29 Yorumla- +1 yıl
Ama siz de fikir vermemişsiniz. Ne yapabilirim? Acı eşiği yüksek her şeye tamam dedi.
- +1 yıl
E ama her şeye tamam demiş, gönlünüzden ne geçiyorsa yapmalısınız bu bağlamda.
- +1 yıl
Kibritle tüylerini yakarken sevişilebilinir. Sonrasında bıçakla çizikler ata ata ilerlenir belki
- +1 yıl
çok sert :)))
- +1 yıl
e-mesela ben ayakalra tapma, ince topuklu ayakkabı ile ezilme, hükmedilme, emir alma gibi tamamen teslimiyeti seven biriyim, ne kadar fikir verir bilemedim ama kişinin dayanıklılıı ve dediğim gibi acı eşiği önemli, ayrıca bu köle oyunu sadece acıya yönelik değilde hakaret, aşağılanma gibi de ilerleyebilir, deneme yanılma yöntemi, denemelisiniz
- +1 yıl
Egosu çok yüksek bir insan aslında onları da yapmak istiyorum da sonra da bozulur diye korkuyorum.
- +1 yıl
egosu yüksek biri "sana köle olmak istiyorum" demez, normal hayatta zaten olmaz fakat cinsellik yaşarken ne ego kalıyor ne üst düzeylik, istediğini ver bence, utanma, çekinme ve emirler yagdır.
- +1 yıl
Gerçek hayatta bulunduğu konum ve gördüğü ilgilerle egosu yüksek biri haline gelmiş biri emin olabilirsiniz. Ama şu doğru demekki cinsellikte ego olmuyor…. Fakat bu, o söylediklerini cinsellikten değil bana sevgisinden söylediğini söylüyor.
- +1 yıl
Birisi partnerine kölen olmak istiyorum diyorsa bu gerçekten kölen olayım anlamına da gelmeyebilir, yani taşıdığı anlam farklı olabilir, cinsellik sırasında insan her şeyi söyleyebliyor o an, analiz önemli :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevişmenin boyutu sahibe -kole fantazisi mi? Bu fantezi değil bana göre sahibe -kole ilişkisi yaşam bicimi. İtaat esaslı , saygının daim olduğu , ruhen ve bedenen kölenin sahibesine bagliligidir. Sevişmek, orgazm olmak , cinsellik askin yansıması. Güvenin , huzurun, tutkunun buluşması. Zevk almaktır tenlerin dokunması ile. Kölen olma fantazisi bana gore cinsellik olmuyor. Tamamı ile içindeki bastırmış olduğu duyguyu yasamak istiyor. Sevdiği bir kadınla bu şekilde ilişki yasamak istemesi ise bana göre karşısındaki kadını sevmediğini gösterir. Yasayacak ise bu konuda özel bir fantazidir çok az sayıda sahibe var yaşayabilir. Mistress andova, mistress Reina vardı şimdi halen sahibelik yapıyor mu bilmiyorum. Ama bu kişiler bu konuda kendisine eğitim verebilir. Sevgilisinden böyle bir fantezi istemesi karşındaki insanı hayal kırıklığına uğratır. Bir şart ile kabul eder sevgilisi dominant ruhu var ise sadistce eğilimlerle zevk aliyorsa belki olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe napılır bilmem. Ama kadın olsa diliyle tüm vücudu dolaşsın. Oralda tatamını almasını beklersin hatta aletle ağzına bikaç şaplak falan. Birde elimle tüm girişleri genişletirdim. Ve bunların tamamını onun gözlerini bağlayıp yapardım. Sırtüstü yatırıp mum damlatmakta yavaşça zevkli olabilirdi.
14 Yorumla- +1 yıl
Kölemiz erkek.. erkeğe ne yapacağımızı düşünmenizi rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBir arkadaşın daha gelsin. Sırayla arkadan öne doğru bastıra bastıra kadınlar yalatın ve 2nizde ağzına boşalın içsin. Ağzına tükürün ve oral yaptırmaya devam edin. Varsa oyuncağınız onun makatına sokun. Ayaklarınızı yalatın ve göğüs uçlarını ısırın
- +1 yıl
Olmaz başka kadın istemiyorum. Sadece ben eziyet ederim! Ağzımda çiğnediklerimi zaten ben yerken ağzıma ver ben de ağzından yiyeyim diyor onu yapıyor. Diğer şeyler olur..
Cevap sahibi+1 yılKendinizi kısıtlamayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklarını yalat
yüzünde kalçanı gezdir yüzüne otur o yalarken aşağılayıcı kelimelerle veya cümlelerle onu onure et o iyice zevk aldığında yüzüne ritmle sürtün
Domal rimming yaptır yaparken onunla konuş. Onu domalt yala ve deliğinin üzerine mum damlat sonra anal plug yerleştir sonrasında hareket ettirdikce aynı zamanda aşagılayıcı konuşmalara da devam edin. Bütün vücuduna gelişi güzel mum damlattıktan sonra buzla dolu kuvete yatırıp yüzüne oturabilirsiniz.419 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@YazgiUzun benim yazdıklarım en hafifleri merak etme :) ürktüysen gözlerini kapat :) millet çiviliii tahtaların üzerine yatırıp bide topuklu ayakkabıyla üzerine çıkıyor adamların ahahah :D hem işmeli sçmalı şeyleri de ssymadım bile onları sevmiyorum bazıları seviyo. Benim söylediklerim en masumları emin ol :)
Cevap sahibi+1 yıl@YazgiUzun tamam tamam sen mum damlatıp buz dolu küvete yatırılma fikrinden korktun :D sevgiline soylersin sana oyle seyler yapmaz iki sevişip gidersiniz :) herkes farklı şeylerden zevk alıyor işte hanımefendi sormuş bende cevapladım ben masumumm :)
- +1 yıl
Ben duydugumu gozumde canlandiran bir tipim bundan sonra aklimin hep kosesinde bunlar olcak 😃 Yok yaa size sozum yok yanlis anlamayin dediginiz gibi zevk ve hazlar farkli olabilir :) Dediginiz gibi siz soruyu cevaplamissiniz. Ben dayanamayip cevap yazdim rahatsz ettiysem kusuruma bakmayin :)
- +1 yıl
İşte böyle güzel güzel fikirler istiyorum ne güzel anlatmışsınız. Teşekkürler😘
- +1 yıl
bacım ,
senı cam kavanoza koymak lazım , hepsi iyide buzlu küvet olayı bozdu adamın testisleri çatlar o olmaz gerisine katılıyorum. - +1 yıl
Ürkütücü değil bence çok güzel fikirler. Dahası da varsa alabilirim
- +1 yıl
Ben ürkmedim. Başdöndürücü derecede zevk verir yapana. Köle olmak istediyse bunları kabul etmiştir.
Cevap sahibi+1 yılYa fikir istemiş bende yazdımm olurunuu olmazını bilememm :D deneyin görünn :) cam kavonozda ne işim var :D
Cevap sahibi+1 yıl@YazgiUzun kesin ben karıştrdım kesinn :D
- +1 yıl
Bi kadinin boyle genis fantezi hayal dunyasi ola bilecegini dusunmezdim 😍 hep bizden beklenir bu yaraticilik. Daha fazla anlata bilirmisin😄
Cevap sahibi+1 yıl@Ergenlikbasabela oldu canım başka işimiz yok bide çocuk eğlendircez.😏
- +1 yıl
Cocukmu? Kirk yilda bir boyle bisey gordum beni kinama 😅 hayran kaldim fanzetilerine nadir bulunur boylesi
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam kapıya koyarım. Köleler kişiliğinden vazgeçmiş insanlardır. Ben hayatımda silik insanların olmasına karşıyım.
218 Yorumla- +1 yıl
2 üniversite bitirip şu an özel bir şirkette altımda 45 çalışan personele hükmedebiliyorsam kişiliğimden vazgeçmiş miyimdir sence , cinsellikte köle olmak gerçek hayatta köle olmakla aynı manada değildir, ne kişiliğimden ne de hayatımdan, yaşam tarzımdan ödün vermem, cinsel fanteziler kişilikleri değiştirmez.
- +1 yıl
@sarpdogukanlı Hiç kimse ideallerim ve sınırlarım şu noktada şöyle değişim gösteriyor ve ben bu değilim diyemez. Bir menfaat, beklenti, sevgi veya cinselik kulvarında kendi şahsiyetini geri plana atmanın adıdır kölelik. Milyon kişide yönetseniz bu sizin belirli bir noktada boyun eğecek ve kendiliğinizden vazgeçebilecek olmanız olgusunu beyninizde değiştirmeyecektir.
- +1 yıl
Silik bir insanla asla beraber olmam çünkü tahammül edemem. Bahsini ettiğim kişi de üst düzey bir insan. Diğerlerinin isteyip sahip olamayacağı bir kariyerin sahibi ve egosu yüksek. Lakin demekki işler cinsellikte bu şekle bürünebiliyor. Karşısındakine senin kölen olayım diyebiliyor. Gerçek hayatta değil ama o durumda diyebiliyor. @sarpdogukanlı nın tesbiti çok doğru katılıyorum. Bizimki de aynen böyle. @superpsikolog
- +1 yıl
Bugün bana sana daha önce tatmadığım bir aşkla köle gibi deliriyorum diyorsa , yarın aynısını başkasına diyecektir diyorsunuz. Peki ben neden yarın başkasına ne diyeceği düşünüyorum da bugün bana dediklerinin tadını çıkaramıyorum? Bunu demesi dememesinden daha iyi değil mi? Sussa daha mı güzel? Yoksa bana bunları aşkla söylemesi mi güzel sizce?
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu Anlatmak istedikleirmi bu kdar harika anlaman ve daha mükemmel ayrıntılarla yeniden anlatıp dzaiyn etmen harika. Çok teşekkür ederim.
- 1 yıl
Abi bir demissin kapiya koyarım bir demissin illlali çıkar uğruna karektere boyun egeceksin iki dediğin birbiriyle çelişiyor sen ne demeye çalıştın 😂
- 1 yıl
Ya cinsellikte kölelik nedir hiç yaşamamışsınız veya köleliği kelimelerden öteye geçirmeden yaşıyorsunuz
- 1 yıl
@edward2632 Okuduğunu anlayınca gel canım
- 1 yıl
Belki de sen benim anlatmak istediklerimi bu kadar harika anlamış ve kendine göre mükemmel ayrıntılarla yeniden dizayn edip ifadelemişsindir de benim anlatımımı böyle sandığından mütevellit şu an aynalama yapmaktasındjr @superpsikolog
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum @sarpdoğukanlı
- 1 yıl
Ayrıldınız mi sevgilinizden onla en son ne denemistiniz scat denediniz mi mesala. d
- 1 yıl
Evet ayrıldım tekrar geldi cevap vermedim. İki ay sonra tekrar ısrarla geldi.
- 1 yıl
Hımm peki wna iç ne danemistiniz
- 1 yıl
Keşke dediklerimin anlaşıldığını görebileceğim tek cümle olsaydı
- 1 yıl
Peki en son fantezi olarak en uç ne denediniz?
- 1 yıl
@edward2632 sizi aşar
- 1 yıl
Peki en son fantezi olarak ne denediniz?
- 1 yıl
@edward2632 Fanteziler gruplara ve kişilere özeldir ve hep sır kalır. Bunu bilmeyenler uluorta duydukları şeyleri konuşurlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yıl19 Yorumla- +1 yıl
Çuuuk tatlısın @Mandarinia 😊
- +1 yıl
Bilmem öyle miyim?:)
- +1 yıl
Evet öylesin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ayrıca sen bir kırbaç sipariş et. Gerçi, kölene sor. Madem kölelik yapmayı seviyor kırbacı da vardır muhakkak.
- +1 yıl
Kırbaç çok klasik.
Ben farklı acılar çektirmek istiyorum. - +1 yıl
Köpekler Pantolon Giymez filmini izle. Sana yardımcı olacaktır. Güzel filmdi ayrıca.
- +1 yıl
İzlerim vaktim olursa.
- +1 yıl
Pekala. Yorumunu da paylaşırsın bir ara.
+1 yılTotoauna jop sok!!! Ne bilelim biz arkadaşım. Aklından ne geçiyorsa onu yap. 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Aklımdakilerle yetinsem size sormazdım. Demekki sizin aklınızdaki farklı şeyleri de almak istemişim. Bilmelisin evet:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırbaçlayabilirsin , tokatlayabilirsin daha bir sürü şey yapabilirsin 😏
512 Yorumla- +1 yıl
fantezi dünyan rengarenk
Cevap sahibi+1 yılBunlar en başlıca şeyler ama
- +1 yıl
Başka neler var
- +1 yıl
detayları duymak isteriz.
- +1 yıl
Evet nedir detay
- +1 yıl
yok canım ben senden duymak isterim, benim yazacaklarımı burası kaldırmaz :)
Cevap sahibi+1 yılBenim zevklerim herkeste aynı hazzı vermiyebilir kaldı ki burdan yazılcak şeyler diyil işte 😏
- +1 yıl
Direk yaz sende
- +1 yıl
yazsana özelden ona biz karar verelim.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap yorum kaldırılır xper düşer o yüzden siz karar veremezsiniz 😏
- +1 yıl
nasıl kaldırılır bilmiyorum ki :)
- 1 yıl
Sizin koleniz oldu mu daha önce olduysa en uç ne denediniz?
+1 yılKnks tamamen zevk odaklı ilerle. Yapmak isteyip söyleyemediğin şeyleri hiç şüphesiz yaptır.
13 Yorumla- +1 yıl
Köle Isaura tekniği diyorsun hım
- +1 yıl
Evet. Bununla beraber acı vermelisin biraz..
- +1 yıl
Zaten bunun temel amacı acı vermek. Acı yaşatmazsam kölelik yapmış olmaz. Can yakmam lazım o esnada. Ben de tam nasıl canını yakabilirim onu düşünüyorum. Klasik can yakma yöntemlerinden sıkıldım. Kırbaçtı vs gibi. Başka şeyler soruyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Kelepçe ve kırpaç al yatağa bağla cowgrils yap canını oku 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Yahu iyi de bunu zaten kendisi istiyor ağzıma otur nefessiz bırak beni diye. Ekstrem bir durum değil ki..
- +1 yıl
İçmek yutmak istyorum herşeyini diyor kendisi istiyor bu ona acı vermiyor ki zevk alıyor kendinden geçiyor yüzünün ifadesini görseniz böyle bir haz yok
- 1 yıl
Ağzına istedin mi daha önce? 😅
Önce diz cokturursun boynuna tasma bağlarsin sonra kirbaclarsin terlemiş vudunu yalatirsin uzun süreli yaparsın bu şekilde sonrasında kölenin azına işiyip icirebilirsin bacağının arasında yatirabilirsin tabiki nekadar işemeyi istediğine bağlı sınırı sen belirlersin... kölenin itiraz halkı ya da reddetme ya da karşı gelme hakkı yoktur eğer tabiki gerçekten itaat kar ve gerçek koleyse eğer yani
00 Yorumla
+1 yılElini ayaklarından bağla kırbaç la ve ağzına sıç😂😂
117 Yorumla- +1 yıl
Emin ol onu yapmamı istiyor ve cesaret edemiyordur. Çünkü her türlü suyumu istedi idrarım da dahil. Bir üst level olarak dediğini ister ama söyleyemiyor bence.
- +1 yıl
İster ister senden teklif bekliyor soyle hemen kabul eder vardır öyle manyak turler😂😂😂
- +1 yıl
Ahahahaa manyak diyorsun yani:)
- +1 yıl
Evet adına ben kölen olayım diyen ve ağzına işten manyak ve ezik biridir bana göre
- +1 yıl
Kadına
- +1 yıl
Ahahahahhaaha emin ol… çok emin ol ezik biri asla değil:)))
- +1 yıl
Lakin benimle birlikte olan ve ezik biri olmayan her insan birgün ezik biri olmayı tadacaktır 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Vallahi büyük konuşmuyorum da bu zamana kadar sayısını bile bilemediğim bir sürü kadınla birlikteliğimiz. oldu hiç birine ne köleniz olayım dedim nede kölem olun dedim ve kölen olayım diyebileceğim birini daha dünyaya gelmemiştir sanırım ilahi bir güzelliği ve fiziği olsa bile😅😅
- +1 yıl
Çok büyük bir laf ediyorsun sen her erkeği kölen edeceğini mi sanıyorsun fazla iddalısın😂😂
- +1 yıl
Her erkeği değil köle olarak seçtiğim özellikli üst modeldeki erkekleri. Kıytırık erkekleri ne yapayım ben.
- +1 yıl
Senin şu mesaj kutunun açık olsaydı ordan yazadımda kapalı mesaj kutun😂
- +1 yıl
Üst model derken neyi kast ediyorsun bilemiyorum. ama sana şunu derim büyük lokma ye büyük laf etme biri çıkar seni köle yapar önünde diz çöktürur seni😅😅
- +1 yıl
Çöktüremez kimse. En diz çöktürecekleri bile ben diz çöktürürüm.
- +1 yıl
Sende öz güven patlaması var belli😂😂
- +1 yıl
İlgisi yok ben realistim. Gerçekler bunlar.
- +1 yıl
Özelden yazabilurmisin?
- 1 yıl
Sen yapmak istermiydin böyle bir şey istese 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna kendini yalat her yerini. Hatta kendi suyunu elinle yedir ve yutmasini emret. Penisiyle oyna ama bosaltma sana kendisini bosaltmasi icin yalvarmasini sagla bunu istiyordur ve bundan zevk alacaktir
10 Yorumla
+1 yılfayans döset, duvarlari boyat, koltuklarin yerini degistirt
10 YorumlaBacakların güçlüyse, bacaklarının arasına al ve sıkıştır. Kaburgalarının hemen altından.
10 YorumlaBu konuda yok ama tam tersi olsa yaratıcı olabilirdim...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin kölesi değildir sevgilin tam bir zavallı
30 Yorumla Kölen olayım mi harbiden ağzıma sic ben herşeye Okeyim 🐶🙂🐶
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi hemen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenim dediklerimi yaparsan levet atlamış olursunuz hazır mısın peki buna :D
20 Yorumla Cuckold ikna et bence
43 Yorumla- +1 yıl
Tabi beni öldürsün
- +1 yıl
Erkeklerin kalbini yarıp baktiniz mi. Oyle olsaydi cogu erkegin de haberi olurdu zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu yatağa bağlayıp reisin mitingini aç djd
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSahip hep benim ve ben kölelerime nirvanayı yaşatırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılKöle sahibe rolü. Bu konuda yapılacak çok şey var. Genelde acı vermeye yönelik.
00 Yorumla
+1 yılSen gerçekten 41 yaşında olamazsın
110 Yorumla- +1 yıl
Neden olamaz mısım?
- +1 yıl
41 yaşındayım ama evet gerçekten yaşımda gözükmüyorum sanırım fikirlerimden dolayı aahahajajjsdldöfö
- +1 yıl
Fiziğinde fikirlerin gibi mi asfsghs
- +1 yıl
Bedenim ruhumu ruhum bedenimi etkiliyor. Tabiki öyle.
- +1 yıl
Hımmm seni bu yaşa kadar nasıl bekar bıraktılar
- +1 yıl
Ahahahaha çok güldüm çooook çoook çok
- +1 yıl
Niyeeeeee😄
- +1 yıl
Neden güldün amaaaa😄
- +1 yıl
Bana kalsın.
- +1 yıl
İyi öyle olsun bakalım. Her ne kadar merak etsemde:)
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHayalgücünün sınırları geniş
15 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Mesela gözlerini ellerini ayaklarını bağlayıp hassas yerlerine dayanamayacağı dokunuşlar yapmak
- +1 yıl
Daha ağır şeyler istiyorum ama
- +1 yıl
şiddet gibi mi? kırbaçlı tokatlı?
- +1 yıl
Daha ağır
Aklımda bir sürü şey var 😈
66 Yorumla- +1 yıl
Merakla dinliyorum nedir nedir?
- +1 yıl
- +1 yıl
@aaayaima izmirin guzeli nasilsin 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeyine elektirik ver şok yap 😁
25 Yorumla- +1 yıl
electric torture.
zevklisin. - +1 yıl
Çok güzel fikir teşekkürlerrrrr
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumum bu
- +1 yıl
estim seks candır .
bilende azdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılVereceğim fikirler soruyu kaldirttirir
16 Yorumla- +1 yıl
Hımmmmmmmmm
- +1 yıl
O zaman ne yapacağız
Cevap sahibi+1 yılburada misin
- +1 yıl
Hayır değilim
Cevap sahibi+1 yılMesaja bakabilirsen detay icin
- +1 yıl
Karşılıksız yazabilirsin tabiiki:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılagzına işe mıc kırbaclaa poposuna bezbol sopası sok
10 Yorumla
+1 yılSizden köle sahip fantezi istiyordur?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pandik at, şişe tak, totosunu şaplakla.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu benlik bir soru değilmiş. Pas diyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılStrapon dene istersen
10 Yorumlaolur mu öyle kadın erkeğin kölesi olur deseydin
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkeğin kölesi olmaz bende. Erkek köledir, köle kalacak.
+1 yılBence bu konuda başkalarından fikir almayacak kadar bilgiye sahipsin hdhdh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. birlikte anal seks yapın
10 Yorumla
+1 yılbir şey yapma
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Uf direk soğuma sebebi bence 🤮🤢
21 Yorumla- +1 yıl
😟 boyle dusnmeyin lutfen😅 buda bi fantezi
- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılSu getir kafasına dok kendine gelsin
011 Yorumla- +1 yıl
Suyu silinen tiksinç sorumda dökeceğimizi belirtmiştik😂
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
Ahahahaahah😂😂😂😂😂
- +1 yıl
🚿🚿🚿🚿 aslında boyle diyen birisi mi yatağa bağlayacaksın sonra da çıkıp gideceksin evden 2 saat sonra döneceksin öyle kalsın işkencenin böylesi
- +1 yıl
Olmaz. İşkence ederken ben izlemek istiyorum ama.
- +1 yıl
O zaman bagla geç karşısına yemek ye temizlik yap tv izle oyun oyna sonra sal gitsin
- +1 yıl
Ama biradetmehmet bey şimdi siz normal şeylerden bahsediyorsunuz..
- +1 yıl
ama soruda diyor ki istediğini yap :)
- +1 yıl
:) ev falan da temizletelim o zaman cam silsin
- +1 yıl
valla köle demiş yani komşuya temizliğe bile gönderilir
- +1 yıl
:)))
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Ağzının ortaya yerine s*ç
10 Yorumla
1 yılHiç kölem olmadı 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDokunsun ama soyunmasın...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Herşeyi yapabilirsin sınırı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılArkasına parmağını sok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayağını yalat
15 Yorumla- +1 yıl
Onu yapıyor zaten hep. Tüm parmaklarımı tek tek yalıyor. Bunu yaparken kendinden geçiyor ben de çok şaşırıyorum bu kendinden geçişe..
Cevap sahibi+1 yılAğzına sok iyice kustur onu
- +1 yıl
Elinden gelse benim tüm bedenimi ağzına sokacak..
Cevap sahibi+1 yıl🤪🤪🤪 üstüne otur onun
- 1 yıl
Ayak yalamak onun için bir zevk
+1 yılOoo uçuş dersleri
17 Yorumla- +1 yıl
Cevap nedir?
- +1 yıl
Cevap bağla onu oral seks
- +1 yıl
Acı çektirmek istiyorum ama
- +1 yıl
Okadarını bilmem
- +1 yıl
Beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz hep ben düşünmek zorunda kalıyorum:)
- +1 yıl
Burdan yazamam
- +1 yıl
Neden çok mu gizli
+1 yılSahibeyi *
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılköle azat edilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağzına s... :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞanslı adam.
26 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Gerçekten sen de çok iyi tesbit ettin olayı. Herkes başka anladı ama o aşkından köle olmak istiyorum ve bu bana zevk verecek demişti. İlişki de aynen dediğin gibi..
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sizin gibi kendinin farkında olan tapılası kadınlara köle olabilme ihtimali bir şanstır
- +1 yıl
Evet çook şanslı mütevazı olamam.
Ama ben de çok şanslıyım çünkü o da muhteşem.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki tavsiyeler iş yaptı mı bari
- +1 yıl
Buradaki tavsiyeler dinlemem ki ben. Kendi bildiğimi okurum ama acaba insanlar ne der diye onlara da bir bakmaya geldim.
+1 yılSen onun kölesi ol
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kimsenin kölesi olmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavuc sok 😂😂😂
10 YorumlaSeni kölesi yapmak isteyen yok mu?
00 Yorumla
+1 yılTasma tak
10 YorumlaDomalt
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırbaçla sfj
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltoplarını ez küfret
00 Yorumla
+1 yılSuratına işe
00 YorumlaAyakları yalat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaranan kan bulundu.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat