+1 yılMerhaba, ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır bilinçli şekilde oluşturulan algılar neticesinde , maalesef kilolu ve göbekli kadınlara karşı insanların bakışını pozitiften negatife çevirdiler, ama günümüzde her geçen gün bu bakış açısıda değişerek olması gerekene evriliyor. Tabiki zayıf kadınların güzelliği sexiligine negatif bir bakış açım yok ve olamazda zaten fakat kilolu ya da genel vücudu kilolu olmasa bile göbekli olan kadınların sexilik durumlarının ve seks isteğini arttırmasının düsünulenden daha da ileri seviyede olduğunun gerçekliği konusuna değinmek istiyorum. Fazla kilolar ve fazla göbek erkekte hoş durmaz , ama kadında bu durum tam tersidir. Etkileyiciligi sexiligi arttırır, insan her ayrıntıda daha arzulu düşüncelerde kaybolur adeta. Tabiki yazdıklarımı ve yazacaklarımı bir çok insan kabul etmeyecek ve muhtemel , "hadi ordan" diyecekler. Bu şekilde bakmak yerine onlara biraz düşünmelerini tavsiye ediyorum. Kadınsılık, dişilik dolgunlukla daha mümkün olabilen ve öne çıkabilen bir durumdur. Fıtrat gereği kadın ilgilendirmekten sevilmekten çok hoşlanır ve beklentisi bu yöndedir ki , ön sevişme faktöründe oksamaların avuclamaların ve kadın vücudunun emilmesinin ve ön sevismenin mümkün olduğunca kisa olmaması gereği bundandır. Bu süreç kadının benliğini doyurur cinsellige ve bedenini aynı zamanda seviliyor ilgileniliyor olmak , erkek kadının vücudunda zerre zerre ilerlerken , bu sürenin uzaması kadına, işte kadın benim ve erkeğimi yaşatıyorum her ayrıntımda kayboluyor bırakamıyor hislerine ulaşarak düşünsel tatmine ulaşır, bu açıklamayı devam ettirebilirim fakat gelmek istediğim noktaya bağlantıyı kurayım , birçok erkek sevisirken okşarken avuclarken vücudun sadece belli yerlerinde değil genelinde elini attığı heryerde yumuşaklığı ve dolgunlugu ellerinde hissetmek ister. Zayıf olsun diyen bir çok erkek bile ifadelerinde , dolu doluydu , dolgundu, ele avuca geliyor veya gelecek ifadelerini ve buna benzer ifadeleri kullanır mesela , peki bu neden? Fıtrat böyle olduğu içindir, erkeğin fıtratında da sevmek ilgilenmek , temas kurmak okşamak var bu sebepledir ki kadın vücudundaki narin güzellik dolgunlukla daha etkileyici daha Seksi hale bürünür ve sevişme esnasında erkeğin teması ile aldığı haz daha fazla olur ve beyne daha çok mutluluk ve zevk alma sinyalleri ulaşır buna bağlı olarak erkek sevişmeyi daha fazla devam ettirir. Aynı zamanda yumuşak dokunun vücudun genelinde var oluşu bir bölüm kısımların sevilirken geri planda kalmasına engel olur. Göbekli olması kadının , Seksi daha çok çağrıştırır daha hızlı etkileyicilik faktörüdür, zayıf bir vücutta bile göbek olması o kadını normalden daha fazla kışkırtıcı hale getirir , vücudun genelinde teküzelik değil tatlı bir göbek vardır. Kilolu veya balık etli kadınlarda ise daha da baştan çıkarıcı bir hale bürünür göbek olması düşünün bir kere erkeğin fıtratı sevmek okşamak odaklarında daha işlevsel ve istekliyken daha fazla yumuşak doku ve daha geniş alanı sevme imkanı , avuçlayınca ellerini dolduran , avuçlayınca şekil verebildiğin bu sayede avuçlarına alıp sıktığında veya parmakların arasına aldığın zaman oluşan taşkınlıkların eşsiz güzellikler olarak emilebilecek duruma geldiğinden bahsederken , hangi erkek buna hayır diyebilir. Mesela , kadın hareket ederken kalcalarda meydana gelen gerek ince titreşimler ve gerekse daha etkili sallanmalar , veya yürürken baldirlarin sallanmasi veya titreşimi, erkeği cezbeder ve düşünsel anlamda tahrik eder , bir sürede bu tarz görüntüler aklından çıkmaz. Peki bunlar nasıl oluyor? Her ne kadar dokunun yapısı ile olsada dolgunluk ile mümkün oluyor. Yani ne görüyoruz erkeği dolgunluk cezbediyor, zayıf kadın diyen erkeklerin önemli çoğunluğu , kalın bacakları olan bir kadın gördükleri zaman normalden daha fazla etkileniyorlar , bütün parçaları birleştirdığimiz zaman kadının göbekli , kalcalı, basenli, bacakları kalın, kilolu olması gibi etkenler , sexiliklerini arttıran aynı zamanda karşı tarafada daha etkileyici cezbedici istek uyandırıcı , sevisirken bile her an tahrik olma unsurunun canlılığını sürdürerek devamını sağlaması, cinsel isteği öldüren değil tam aksine canlandıran capcanlı tutan güzelliklerdir. Her kadının kendine has güzellikleri etkileyicilikleri kuşkusuz ki var. Fakat konumuz itibariyle bu yazıda diğer vücut yapılarının çıldırtıcılıklarına yer vermiyorum. Erkeği canlandıran bu güzelliklerin ayrıntıları öyle zengin ve muhteşemki göbeğin titremesi , hareket halindeyken sallanışının bir kısmının farkedilmesi , özellikle otururken muhabbet içindeki canlı gülüşlerdeki titresimler dalgalanmalar , otururken göbek az bile olsa kat kat olması ayrıca mesela yukarıdaki görseldeki gibi göbek deliğinin üst kısmındada dolgunluk sebebiyle ayakta dururken bile bir boğum olması görüntüsü , masada öne eğilerek oturulurken göbeğin daha belirginlesmesj ve hatta bazılarında aşağı meyilli olması. Ayakta iken de dahil olmak üzere, Göbeğin kemer bölgesinin üstünden takarak kemer bölgesi üstüne oturması , tahrik ediciliğinde ötesinde bir etkileyiciliğe sahip , buraya kadar olan kısım kıyafetler varken olan durumlardı. Geçelim diğer kısma , kilot var veya yokken göbeğin belirginligi başlı başına kuvvetli etkileyiciliğe sahipken , göbek ve bacaklar arasındaki kısım ile kasık bölgesi kısmında daha belirgin bir "v" oluşturması , tam bunun alt kısmı olan yere geçişte bir boğum ile ayrılan kasık bölgesine olan baskı ile kasık bölgesinin daha belirgin , dolgun yumuşacık görüntüsünün tahrik ediciliği ve heyecanı vajina bölgesini daha gizemli hale getirmesindeki etkileyicilik çok harika. Yan yatış vaziyetinde bir tarafa yoğunlaşmasındaki heyecanı katlayan görüntülerle gerçekten göbek bir kadında etkileyiciliği ve sexiligi zirvelere taşıyan farklilik oluşturan bir güzellik , bu harika bölgeyi sevisme esnasında okşarken avuçlarken, avuclayarak elinden taşan kısımları yalayıp emerek severken insanın benliğini tutkunun vazgeçilmezliği sarıyor ve böylesi bir güzelliğe sahip vücudun genel görselide bölgesel olarak değil geneliyle ve tüm ayrıntılarıyla güzel çok Seksi ve etkileyici oluyor. Erkek baktığı zaman karşısında yumuşacık dokuya tene sahip narin , dolgun , elini dokunduğu bir çok noktada dokunmanın ve oksamanın keyfini zevk alarak seveceği ve bu oksamaları zirveye taşıyan önemli bölgelerden biri olan göbeği de diğer önemli bölgeleri sevmekten uzun süre vazgeçemediği gibi uzun süre severek, severken cinsel istek ereksiyon hırs ve arzularının kendinde her an yeniden canlanarak hissedeceği zevkli zaman dilimlerinde olacağı etkileyiciliģi yüksek bir güzellik. Tabiki kimler için? Bakmayı maharet sayanlar için değil, görmeyi sanat bilenler için. Biliyorum uzun oldu , kusura bakmayın. Yazmak istedim yazdım. Yazmayı Sevdiğim için yazdım , gerçekten ama gerçekten göbek detayının kadını daha Seksi ve kışkırtıcı hale getirisinin güzelliğine inandığım için yazdım, insanlar yanlış algıları takıntı edip ne kendilerini ne de başkalarını heder etmesinler ve olumsuz düşüncelerden kurtulsunlar diye yazdım her kadın her vücut güzeldir. Görmesini bilene ve kendini bilene , kendileri üzerinde hiçbir artı veya eksisi olamayacak insanların olumsuz beyanları sıkmasın canları. Bir fetişist miyim? Hayır. Sadece bu doğal harikalığın güzelliğine bir nebze değinmek istedim. Bir nebze diyorum, Bu güzelliğe dair daha yapmadıklarında var. Daha fazla yormak istemedim okuyucuyu. Sevgiyle kalın ☺⚘⚘
26 Yorumla- +1 yıl
@_Asyacik_ teşekkür ederim ☺🌸🌷. İlginç bulduğunuz yanları bilmeyi isterim uygun görmeniz halinde.
- +1 yıl
@_Asyacik_ Evet , her ne kadar eksik detaylar kalmış olsada mümkün mertebe detay vermeye çalıştım. Ifadelerimden daha hızlı sekilde, daha kuvvetli hisler uyandırdığını söyleyebilirim. Açıklayıcı olmaya çalıştım. Okumaya değer bulduğunuz için, emek verip okuduğunuz ve degerlendirmenizle geri dönüş yaptığınız için , ben size çok ama çok teşekkür ederim. ☺
- +1 yıl
Sizi yormak istemezdim kusura bakmayın
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Kadın temiz ve bakımlı olmalı, kilosuna dikkat etmeli. Hele gençse. Ben bile 54 yaşımda 10 kilo verdim, eşim yeter artık daha fazla zayıflama bacakların çirkinleşiyor dedi, orada kaldım. Şimdi spor yapıyor mekik çrkiyorum ki karın ve bacak kaslarım gelişsin. Kadın da isterse istediği kiloya gelebilir. İstesin yeter. Sağlıklı ve linidosu yüksek günler sizinle olsun efendim. 😎
42 Yorumla- +1 yıl
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim her zamanki gibi ilgili bir yorum yapmışsın ama ben senden farklı düşünüyorum. Herkes zayıf olmak zorunda değil belki de kendisini o şekilde iken çok beğeniyordur. Belli seviyede kilolar sağlık sorunları yaratmaya kilolar olabiliyor ha tabii ki de ben burada 300 350 kg olupta programlara konulacak kilolardan bahsetmiyorum
- +1 yıl
Tabiki şişmanlık göreceli bir kavram. Haklısınız. Ben aşırı sağlıksız kilodan bahsetmek istemiştim. Aşırı zayıflık da aşırı şişmanlık da kötü. Balık etli kadınlar çok da güzel ve seksi olur. Libidoları da gayet yüksektir. Size katılıyorum. Açıklama fırsatı için teşekkğrcederim. 🌸🤗
+1 yılMerhaba, her ne kadar insanlar öyle olmadığını söyleseler de, dış görüntü çok önemlidir, hele konu cinsellikse. Göbekli kadınlardan kastın gorseldeki gibi ya da daha düşük seviyeyse libidoyu öldürücü etkisi olmaz. Ama daha fazlası "acaba" dedirtir insana. Göbekli olup, bakımlı olan kadınlar için daha farklı düşünüyorum tabi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde göbekli bir kadın bana fazlasıyla itici görünüyor ancak bundan çok daha kilolu ultra obez kadınları seksi bulan bunları beğeni erkekler de var. Eskiler boşa dememiş her kör satıcının bir de kör alıcısı olur diye.
30 Yorumla
+1 yılAyy aman Allah aşkına kadın bulmuşlarda bi' göbek eksikti zaten😃
130 YorumlaCinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. katılmıyorum kilolu hatun BBW kategorisine girer. ayrıca bu tip kadınların ıslanma problemi olmadığı gibi vajinası aşırı ıslanıyo ve aşırı sıcak oluyo ilişki esnasında müthiş kayganlık ve zewk söz konusu. o yüzden bu tip kadınlarla seks yapmanın zewki bambaşkadır. bana mankenmi bu kadınmı derseniz bu tip derim kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılÇok da ciciş bir göbüşü var hiç de bile. Beğenmeyen beğenmesin hıh.
60 Yorumla
+1 yılSelam canım🌹
Öldürmez niye öldürsün ki. Bence cinsel isteği öldüren temizliğine dikkat etmeyen kadın, saygısız kadın öldürür.
Saygı ve sevgiyle kalın😍20 YorumlaŞu görseldeki kadına değil uçkur çözmek, muhabbet etmem. Seks zevk işidir, sanattır ve görsellik olmalıdır.
Köyde büyümüş, ilk deneyimi eşekle yaşamış 1 adam için göbek vs sorun olmayabilir, fakat şehirde büyümüş, gençliği mankenlerle geçmiş biri sırf kendisine saygısından seçici olur00 YorumlaNe kadar kilolu olduğuna bağlı ya olaya surdan bakalim evlendin karin hamile kaldı kilo aldi napcan kapiyami koycan sevgi varsa bedenlerin cok önemi yoktur bence
44 YorumlaHerkese saygım var ancak göbek bir kafina yakışmıyor, öldürür demek ağır olur belki ama benim tercihim olmaz.
Kadında da erkekte de fazla kilo hos değil.10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki kadin belkim iyidir ama aşiri kilolu olmaz yani, ancak midesiz olmak lazimki kilolu kadinla seks yapabilesin, şükür midem var her önüme gelen magaraya girip çikmiyorum 😁
10 Yorumla Cinsellik okadar garipki o an gözüne ne göbek ne kıl tüy geliyor akışına bırakıyorsun dış görünüş sadece düz fikirli insanların koyduğu bir engel bence
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSeksapalitenin göbekte olduğunu düşünmüyorum. Bunlar meta hareketler. Kadınlık, histir.
41 Yorumla görüntü olarak biraz öyle. Ama çoğu erkek sıkıntı etmiyor bence
30 Yorumla
+1 yılGöbekli erkekler yapabilir bence. Göbekli olup zayıf birilerini istemesinler gülmekten öldürecekler. benim göbeğim yok karşımda ki erkeğinde fiziği güzel olmalı ve mümkünse tüy kıl olmasın.
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılFotodaki hatuna itici diyecek olan yalan söyler. Zayıf olur soğuk olabilir sekste. O yüzden uyum bence karşılıklı enerji
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBu tercih meselesi kimisi kadını kilolu sever libidosu tavan yapar kimisi zayıf sever libidosu tavan yapar benim tercihim zayıf ya da normal olması
10 Yorumla Şu kadına seks te hayır dicek erkek laf yapiyor bence
90 Yorumla
+1 yılIyyy görüntü iğrenç seksten sogutur insanı kilolular
20 Yorumla
+1 yılHayır. Arttırabilir. Şişman kadınlar daha çok yükseltiyor beni.
30 Yorumla
+1 yılben balık etli kadınlardan hoslanirim bir miktar göbek hosuma gidebilir ama fotodaki gibi çok itici
10 Yorumla
+1 yılBence aşırı derecede seksi ben bu şekilde beğeniyorum.
10 YorumlaÇok qlakası yok seks daha çok duygusal bişey hqreket jest mimik daha fazla etkiler
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce kilolu biriyle yapmadığım için bilmiyorum
10 Yorumla yani açıkçası evet ama balıketliyse yani kilosu orantılıysa sıkıntı olmaz galiba
10 Yorumla
+1 yılEvet ama istenilirse yapılır. Popo, bacak, ayak, meme yine de güzel olabilir. :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu erkek ya da kadın gördüğüm de cinsel istek falan kalmaz içimde.
10 Yorumla
+1 yılHayır, bazı kadınlara göbek yakışıyor , azdırıcı etkisi var.
10 Yorumla
+1 yılVala göbekli öldürür mü bilmem de bu öldürür ☺️😂😂
10 Yorumla
+1 yılNeden öldürsün ki her kadıni beğenin bir erkek mutlaka vardır
10 Yorumla
+1 yılValla onun bile alicisi var, cinsel istek oldurmez yasatir sankim.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkeze göre değişir tabi ama karşındaki sevdiğin ya da sevgilinse bence öyle bir etki yapmaz ama sevdiğin değil öyle biriyse yani diğer balıl etli kadınlara karşı öyle bir etki yaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnem ve babam aşırı gobekliler babam 140 kilo zaten. Bir ara basmistim yorganlari dağ gibi yükselmişti düşünün artık siz..
41 Yorumla
+1 yılBenim için göbek ne kadar büyük ve yumuşaksa o kadar iyi. Fotoğfaftaki bence oldukça küçük. Kocaman ve yumuşacık bir göbeğe adla hayır diyemem.
00 Yorumla
+1 yılBana göre aşırı kilosu ya da resimdeki gibi göbeği varsa bakımsız kadındır, çünkü spor yapmakta bakıma girer, üşengeç insanlar ilgimi çekmiyo
00 YorumlaCinsellik konusunda 324 cevap paylaştı. Göbeğin libidoya negatif etkisi vardır
Erkek kadın fark etmez10 Yorumla
+1 yılKişinin tercihine bağlı bir durum kimisi kilolu sever kimisi zayıf kimiside aşırı zayıf
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıltamam yapalımda bacım öyle bir göbek ile değil be .
içim kalktı00 Yorumla
+1 yılHayır, daha dar oluyor. ;P
Bir de, klitoris biraz daha özgür.00 YorumlaKilonun bı ölçüsü var genelde tabiki aşırı derecede erkek olsun kadın olsun aşırı kilo herşeyi bitirir öldürür bencede yani
00 YorumlaKilolu kadınlar da çok seksi olabilirler ve hatta çok güzel seks de yapabilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnan mi ananasa güzel sklir.
Kesin anan.
Senden hiç kimsenin anasindegil millete iftira atma.00 YorumlaCinsel istek sadece dış görünüm ile oluşmuyor
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMide bulandırıcı evet öldürür
30 Yorumla Bazı kişilerin göbeği çok fazla oluyor çok fanteziye girilmiyor..
00 Yorumla
+1 yılNe kadar göbekli olduğuna bağlı
20 Yorumla
+1 yılBenim bu aralar hoşuma gidiyor az göbekli
20 Yorumla
+1 yılBazen ilgimi çekiyor nedendir bilinmez :D
20 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadının azgınlıgına bakar
10 Yorumla
+1 yılÇokta etki etmez bence o anki duruma göre
10 Yorumla
+1 yılAynen balık etli bile sevmem.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nekadar göbeği olduğuna bagli
10 Yorumla Ben 9 yıl 150kilo kadınla yaşadım
10 YorumlaBenimkini öldürmez tam tersine tahrik eder
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki libido düşüyor
10 Yorumla
+1 yılpenisi öldürme ihtimali yüksek 😂
10 Yorumla
+1 yılMesela bu dehşet bişe
10 Yorumla
+1 yılBira göbeği o :) Bence sevimli oluyor
10 Yorumla
+1 yılTercihler bazen neden olmasın dedirtiyor insana
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki tarafta kiloluysa işkence...
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamam !
10 Yorumla Balık etli severim ama bu kadar göbek fazla
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler