Haydi biraz zorlayın hayal gücünüzü. Elinizde tılsımlı bir güç var, sınırsızca her istediğiniz anında olabiliyor. 😇🔥❤️Evet şimdi söyleyin bakalım neler isterdiniz, utanmayın ve lütfen rahat olun, haaa çok mu utandınız o zaman gizlenmek serbest. Yeterki içinizden geçen şeyleri dürüstçe çekinmeden tüm çıplaklığıyla yazın. Haydi sıcak parmaklar tuşlara… 🤪😎
Hangi erotik sahneyi yatak odanıza taşınak i̇sterdiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncelikle merhaba ben de aslında gizlenerek yazmak istedim çünkü benim kim olduğumu bilinsin istemiyorum birazcık hayal gücümden bahsetmek istiyorum Ben açıkçası biraz Bdsm seviyorum cinsellikte yani kuvvetli bir ön sevişmeden sonra partnerime vermeyi seviyorum ipleri ama öncelikle bir karşılıklı oral sevişme olabilir hem beni rahatlatmak hem de onu rahatlatmak amacı ile yani mesela komple vücudumun yağlanmasını seviyorum vücudumun her yerinde morluklar olsun istiyorum baştan aşağı mora artırmak istiyorum
Love (2015) filminin girişinde bi sevisme sahnesi var Sadece temas oluyo o an seks ya da tam sevişme de degil Sadece okşama Ben ilk önce uzun uzun sürecek bi sevisme istiyorum Saatlerce sürsün öpüşelim , elleri vücudumun heryerinde gezinsin boynumu yalasın emsin Karşılıklı oral yapalım. Oralı da aşırı severim saatlerce yalayabilirim Uzun sevisme sonrası ellerimi kollarımı ağzımı gözümü bağlayabilir. Aşırı tahrik eder beni bu durum. O esnada ellerim bağlı olarak Sadece kivranmak isterim Delirtsin beni ya! Sadece dokunarak orgazm etsin... Asla pasif kalmam yatakta ve kesinlikle tek duruşum yoktur. Doggy oral bacak omuza kucak cowgirl hepsi beni uçuracak şeyler... Argo küfür hersey severim. Sadece grup sevmem Çünkü her önüme gelenle değil duygusal bağım olan kişiyle sevisirim ya da birliktelik yaşarım Şuanlik aklıma gelenler bunlar Umarım istediğinizi yaşarsınız 🙏
Ayyy, çok güzel anlattınız duygularınızı ve arzularınızı. Keşke her kadın dizin gibi istekli olsa. Okurken bile mest oldum. Teşekkür ederim. İsteklerimi yaşamak için çok gayret ediyorum ben de. Harikasınız… 🙃😇🌸
Merhabalar.. Fanteziler bence son derece keyifli bunu yaşayabileceğiniz biri olduktan sonra.. Ben bazı kurallar dışında her fanteziyi deneyimlemeye açık biriyim.. Benim için esas olan şudur.. Cinsellik yaşanırken aşağılanmaya asla tahammül edemem.. Karşı tarafında pasif olmasını istemem.. Bunun dışında bondage, blindfold gibi fanteziler bence karşılıklı istek ve rızayla enfes olur.. Birbirinin sınırlarını zorlamamak önemli olan.. Keyifli günler..
Görülebilir ve izlenebilir alanlarda seksi seviyorum. Takip edildiğini bilmek bile yeterince tahrik edici. Ormanda seks yaparken bunun tadın güzeldi. Bir gökdelenin en üst terasında çırılçıplak sevişmek isterim.
Vuruş sayısı diye erotik bir film vardi. Adam psikopat tarzi biri, kadinla yatiyor. Ardindna kadinin kiziylada yatiyor. Kadin eve gelip bunları sevişirken görünce intikam almak icin adami bir odaya getiriyor. Normalde adma baskin kadin zayif yani adam yönetmeyi seviyor ancak kadin intikam icin adami bağlıyor. Penisinden boynundan, elleride bagli. İşte sıkıştırıyor falan canını acıtıyor. O geldi aklima😂😂 eniştenize yapsam mi😲😂😂
Sevgili @Neveaşıkbiri “vuruş sayıdı” diye aradım Google de gelmedi. Paylaştığınız video da açılmıyor. Bana yazarmısın bu filmi nasıl bulabilirim, yardımcı ol lütfen bana. İzlemek istiyorum. Telekkür ederim.
5 kişinin arasındayım beni okşuyolar arkadan ince bir müzik eşliğinde ve kafamız nasıl güzel seks yapmıyoruz ama sadece tahrik ediyoruz birbirimizi yalayarak ohh anlatirken bile hoş 😋
Çoğu kimsenin hayal bile edemiyeceği tüm fantezileri yaptım.. Şu covid olmasaydı devam ediyor da olacakt.. Kadın yatakta boya ve al ise en erotik resmi yapan ressam , heykel malzemesi ise en erotik heykeli yapan heykel tıraş veya en iyi piyano se en iyi çalan erotik piyanist olurum..
Vaktinde Evan Stone diye bi abimiz vardı. Gençler pek bilmez. Bu adam makine düzeninde s. kişirdi. Meşhur bir filminde yine aynı şekilde çalışmaya devam ederken yatağın ayağını kırmış ve kadınla birlikte düşmüşlerdi. Ama bu adam hiçbir şey olmamış gibi aynı ciddiyetle işlemeye devam etmişti. İşte bu sahneyi gerçekten yaşamak isterdim :)))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hic sahne bilmiyorum biraz sahne koysaydiniz secseydik diicem ama olmaz tabi 🤣
Sevgili @kronikvaka21 seni asla üzmek istemezdin. Sırf bu hassasiyeti düşünerek, gizlenebileceğinizi hatırlatmıştım. Ama rehberim bu etiketten soru isteyince onu kıramadım. Amacım kimseyi üzmek değildi. Tekrar özür diliyorum. Affedin beni. 😌