Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi olay şöyle oluyor biri ile yatınca bayanlar bağlanma oluyor biraz duygusal yapıda bir insansan şayet bağlanma daha küvetli olur üstelik karşındaki adam sırf senle seks için beraber olsa bile kadın milleti bağlanma olayına daha meyili bunu biliyorum eski bayan arkadaşım bekaret verip iki yıl beraber olduğu adandan aldatma nedeni ile ayrılmış arada halen adamı yad eder iyi hatırlardı özellikle içince söylerdi demek unutulmuyor bakiresin sanırım? Bilmeden yazıyorum bağışla kötü hissetme mevzusu pişmanlık sizde nasıl oluyor dersen biri ile olup bekaret gidince ayrılık falan yaşarsan sonradan kötü hissediyor bayanlar sonrasında yeni aşka yelken açarsan ve eski ilişkin yüzünden bakire olmadığın İçin bu durumu yeni beraber olduğun adam kabul etmezse sorun yaratırsa kendini kötü hissedersin ve eski yaşananlar yüzünden pişmanlık yaşanma olur onun dışında sevişmek zevk almak doyuma ulaşmak tabiki güzel bir duygu ama biliyorsun sende ayrılık falan olursa kötü oluyor ve pişman oluyorsun çok okudum ben eskiden zevk için çok yaptım şimdi eski yaşadıklarım başıma bela oldu yazısını bayanlardan benim gerçek hayatta eski iki bayan arkadaşım çok pişman oldu çok aşık oldukları adamlar eskiden olan yaşananları kabul etmedi
04 Yorumla
Soran+1 yılValla aldatan adamı da iyi hatırlamam açıkçası, o başka bir boyutmuş kusura bakmada gurursuz olmak lazım. Onun dışında evet kadınlaeda seksten sonra salgılanan hormon nedeniyle bağlılık oluşuyormuş biyolojik bir şey yani erkeklerde oluşmuyor o kadar ona yapılabilecek bir şey yok. Ama o dediğim bekaret gidince kötü hissetme değil başka bir şey bekareti olmasa dahi birlikte olsa olabiliyor yani. Bekarete gelince çok önem veren birisi zaten alelade yaşamak istemez diye düşünüyorum en başta. Dolayısıyla elbette üzülür. İleride hayatıma giren adam takarsa diyorsun ama bak bi düşün İnan kaç yaşına geldim ve o kadar istekliyim ki senin de olmuştur illaki dayanamayacak seviyeye geldim baya baya ben de istiyorum yani. Kaç yaşında çocuklar yapiyor. Bunun için evlenilmez ki biriyle. Ben de insanım yani. Eskiden herkes küçücükten evleniyormuş böyle dertler yok ki. Şimdi çok zor oluyor, ben çok zorlaniyorum. Ben de gidip önüme gelen herkesle beraber olacak değilim olsam çoktan olurdum zaten bir kadin için zor değil. Bekledim ama hayatıma sevebileceğim biri girmedi en azindan biraz nefsimi köreltmek istiyorum. Çok sıkıldım.
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılHer şey gönlünce olsun.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli birisini bulmanı öneririm, bir kahve iç, bir yemeğe gidin bir süre başbaşa kalın, şarap için, içine siniyorsa böyle devam et, yanındayken nasıl davranıyor vs, sadece seks için düşünürsen yanılırsın, bu konuda tecrübeliyim, birini bulmanda yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
Öncelikle bu yaşadığın normal bir durum, ama hata yapmamlısın, hata bile doğru insanla yapılmalıdır, daha sonrasında yaşayıp başına kalkmayacak biri, çünkü sonrasında herkesin bir hayatı olabilir, sonuç olarak bu ihtiyaç, karşılıklı güven en öncelikli kural olmalı🌸
07 Yorumla
Soran+1 yılYa elbette ihtiyaç zaten o yüzden bu durumdayım ihtiyaç olarak görüyorum ve beni rahatsız ediyor mastürbasyon yapmak bi yere kadar yetiyor anlarsın ki. Ama sonradan bağlanma olayını çok kadında gördüm bundan dolayı da çekiniyorum. Güven en önemli şey hem güvenip hem de düzenli cinsellik yaşarsam bir süre sonrada bundan dolayı üzülürsem o da çok üzücü. Yoksa cinsellik olarak başlayabilirim elbette. Hani sevgilim de yok olsa zaten onla olurdu.
- +1 yıl
şu an yeni duyduğum bir kelimedir f*ck, seks arkadaşı, “z” kuşağından öğrendim:) böyle biri olunabilir ilk etapta farklı düşünülsede mantığa baktığın zaman normaldir, ama dediğim gibi aynı duyguları hissetmelisin, gizlilik prensip olacak bir beyefendi/bayan olmalı. Anı yaşamak güzeldir cinsellikte sonra oturup sohbet edebilmek, saygılı olabilmek.. bunlar hepsi bir olmalı
Soran+1 yılHahaha evet ama işte sonu hep hüsran oluyor düzgün devam ettiren zor yani. Ya bir taraf bir şey hissediyor bitiyor ya başka bir şey. Tek gecelik ilişkiden sonra bile başına bela olan var diğeri daha da Farklı düşün yani. Yoksa keşke öyle olabilse.
Soran+1 yılTabiki öyle erkek bulmak kolay bunun için 😂 ama güvenebilecek biri olması gerekir erkekler orada burada çok konuşuyor bu tarz ilişkileri o duruma da düşmek istemem açıkçası o da var. Bir de burada da okuyorum gerçek hayatta da çok duydum sadece zevk için ilişkiye başlayan kadınlarda da sonradan his oluşmuş hep ondan yarıda kalmış bu işler. Gerçi hayatta her şey risk. Başlarsam bunu bilerekte başlamam gerekir bir şeylere. Bilemiyorum açıkçası.
- +1 yıl
Bulmak çok kolay, tatlı bir cazibeye bakar, hatta onlar seni direk bulur:) son karar senindir, şunu unutma belki ondan sonran var, hata bile doğru insanla yapılmalı, bir beyefendi birşeyler yaşadığı bayanı gördüğünde ailesiyle, eşiyle, sevgilisiyle boynunu eğip geçmeli, hıh işte tamda böyle biri olacakki finfonun kalitesi olsun😀😀
Soran+1 yılÖyle haklısın valla öyle adamı bulsak zaten direk sevgilim olsun isterim 😂 karışık işler. Valla ne bileyim. Keşke göründüğü kadar kolay olsa.
bence acele etme daha once yasamadıysan bıraz daha bekle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma derim hem pisman olursun benden soylemesi sonra bir sey olur karsina gercekten sevdigin biri cikar ciddi dusundugun evlenmek istedigin sonra bu doner gelir her sey tamam olur ama bir tek bu sorun olur. Sirf yasamak icin de yasama yani.
mastürbasyon yap diyecem ama kesmiyormus diyorsun, artik oyuncaklar var v*brator vs onlari al kendinden gecersin bunu biliyom ben yani senin icin en iyisi bu simdilik ve cok memnun kalacagini da dusunuyorum, valla bazi kizlar bunu bile tercih ediyormus normaline gore...016 Yorumla
Soran+1 yılİyi de o da yapmiş olabilir onu düşünürsen ben de yapsam ne olacak ki? Gerçekten çok istekliyim. Onları alamam ya. Evde barındırmam zor. Yoksa alırdım da mastürbasyon kesmiyor hiç. Yaptıkça daha çok istiyorum ama tatmin etmiyor. Çok yordu beni bu durum. Bazen o kadar tavan yapiyor ki isteğim stres yapiyor ben de. Yoksa zaten düşünmem böyle bir şeyi. Daha önce denemedim. Artık bıçak kemiğe dayandı ondan aklima geldi yani
Cevap sahibi+1 yılTamam da sende kendin gibi bakire birini istemiyormusun birbirinizin ilki olmasin istemezmisin. Gunah sonucta diyecem ama belli ki onu dusunen biri degilsin o yuzden onu geciyom. Ufak bir sey ya o, o kadar da buyuk degil dolabina elbiselerin arkasina arasina arkalara bir yerlere sakla iste kim gelecek durduk yere rasgele kurcalayacak. O titresim normal elle cok apayri sey, titresim resmen sizi titretiyormus kendinizden geciyormussunuz felc gecirir gibi falan bunu biliyom bide malum videolarda da gormussundur illa.
Valla ne yalan soylim bende artik cok merak ediyom istiyom falan ama evlenmeden yapmam yani mecbur dayaniyoz bende eller sikildigim icin oyuncak aldim hani hem biraz tecrube oluyor hani o malum isi yaptigindaki hareketleri falan da yapinca iyi oluyor yani tecrube gibi...
Soran+1 yılBen kendim gibi birini hep istedim ve istiyorum da, bulabileceğime dair inancim yok ki. Sence mümkün mü? Bence asla değil. Seneler önce bulsaydim tamamdi da şu an mümkün değil. Bana çok koyuyor bu yüzden. Titreşim tabi ki ihtiyacim olan şey. İllaki bana iyi gelir ama alamam işte kesin bulunur evde rezil olurum bir de 😂 sen nasıl sakladin oyuncağı? Kaç yasindasın?
Cevap sahibi+1 yılElnettet mumkun niye olmasin ki.
Sen kac yasindasin ki seneler once diyon?
Ben yalniz yasiyom ogrenci evi kucuk tek odalik kutu kadar ev kafama gore takiliyom iste kskdjd 20 yasindayim ben
Soran+1 yıl25.. zor ya inanmiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılNiye zor olsun be sende ablalarin efendisi kjddj zaten en ummadigin anda cikarmis. Bu arada sirf merakimdan soruyorum kapalimisin
Soran+1 yılDeğilim. Belli yaştan sonra bunu bulması zor. Erkekler daha serbest biliyorsun ve ben yapmamışken karşı tarafın gününü gün etmesi de benim kaldırabileceğim bir şey değil takdir edersin ki. İnsan ondan kendini sorguluyor. Bilmiyorum valla istekli olmasam umrumda olmayacakta…
Cevap sahibi+1 yılZor oldugunu sanmiyom ya dogru kisiyi bulduktan sonra her an olabilir. Peki simdiye kadar bekleme sebebin nedir, illa bir seye gore hareket etmisindir
Soran+1 yılHayatıma biri girerse ciddi olduğum öyle olsun istedim çok zorlandığım zamanlar olsa da. Ki bir kadina göre çok yüksek libidom dolayısıyla çok zorlandım. Ama girmedi şu andan itibaren hem umudum kalmadi hem de girecek kişi kim bilir neler yapmış olacak.. bilmiyorum kafam karışık.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum acaba artik psikolojik de olmus olabilir mi hani surkeli istek istek deneme meraki olunca bi noktadan sonra kafa baska seviyeye yukseliyor ve her an sanki istiyormus gibi dusunuyor sirf alistigi icin bu duruma.
Yani yuksek dedigin ne oluyor yani ben pek anlamayabiliyom siz kadinlarin seysi hakkinda hani tam olarak ne oluyor nasil anliyorsun istekli oldugunu surkeli bir hal icinde, bizdeki malum cogu kisi bilir hani basit yani
Soran+1 yılİlk dediğin çok mantıklı evet olabilir. Psikolojikte olmuş olabilir. Herkesten duyup sadece kendim yapamiyormusum gibi hissettiğim için de olabilir. İstekli olduğumu nasıl anliyorum dersen çabuk tahrik oluyorum sürekli mastürbasyon yapmam gerekiyor ve mastürbasyon yaptıktan sonra isteğim azalmıyor yani bir yerden sonra mastürbasyon sıkıcı geliyor ve gerçek istiyorum. Yani kendi kendine yetmiyor. Hep bir istek içinde oluyorum tüm gün eğer ki günüm dolu değilse yapacak bir şey bulma açısından hiç aklımdan çıkmıyor ki dolu bile olsa anlayabiliyorum ki ben istekli bir insanim çünkü aklıma çok geliyor ve sıklıkla mastürbasyon yaptığım oluyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen iste artik cok kafana taktin cok yordun kafani bununla artik alisganlik gibi bi durum soz konusu hani her an aklina geliyor aliskanlik oldugu icin, sigara icenler gibi iste, ister istemez ellerini ceblerine gidiyor vs.
Ama eminim ki gercegini denedin mi bitmeyecek bi "istek", psikolojik istek yani, cunku yaptiktan sonra bir kere hosuna gidecek aa cok guzelmis diyeceksin simdi de hosuna gittigi icin devam edecek, hani sanma ki sadece iki uc yapip istegimi giderecem bitti, dahasini isteyecen hosuna gittigi icin. O yuzden boş ver yapma esini bekle doya doya istedigin zaman istedigin gibi gece gunduz yap, hem helalinle yapmak ne kadar guzel bir sey sevdigin hoslandigin kisi asik oldugun kisi hayatinda kocaman bir yeri var degeri var omur boyu beraber yasayacagin hayat paylasacagin kisi, hani degeri kalitesi bile apayri olur o yuzden boş ver yapma kafani baska seylerle mesgul et ne bilim film ac izle, ben onerim bir kac guzel film dizi falan yani bu bildigin sana artik bi takinti haline gelmis isin yoksa onu dusun tik gibi bir sey...
Soran+1 yılÖyle ama mesela ben beklicem o beklememiş olacak bana koyar, anliyor musun.: çok dert ediyorum. Bak sen kendinden pay biç sen beklemişsin o beklememiş üzülmez misin? O kadar takıyorum ki… üzülüyorum. İstekli birisiyim de hani yapsam eminim ki isteğim oldugu için bir miktar karşılanmış olacak. Yoksa haklisin ben de isterim öyle ama öyle insan kalmadigi için ne kaybederim ki diye düşünüyorum bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYa ama senin bu dusuncen cok yanlis ki, bu bi yarsima falan degil ki, ben beklemis olacak o beklememis olacak falan. Sizin icin onemli olan burada esinizin iyi biri oldugu anlasabildiginiz sevdigin birisi olmasi degil mi, yani bu konular olay da yok sevmek icin, bunlar kriterlere giriyor. Sen yasamamissin kendin gibi birini bulursun sen zaten, ama senin icin onemli degilse yasamis yasamamis o zaman karsina gelen sevdigin hoslandigin anlastigin her hangi birisiyle de evlenebilirsin ama ben sahsen kendim gibi birini istedigim icin bu bir kriter benim icin hatta ben dinime bagli biri oldugum icin esimin kapali olmasini istiyom dogal olarak kapali birinin yasamis olmasini da beklemiyom ama tabi illa sorar konusuruz bu konulari
Soran+1 yılEn başta önemli olmamalı diyorsun sonra da kendim gibi birini isterim diyorsun orada çelişmiyor mu sence? Bir yarış değil haklısın ama aklıma gelir ister istemez ben yasamadigim için ağır gelir yaşamış insanlar diğer yaşamış olanları daha rahat kaldırıyor yaşadıklarını. Ben kendimi enayi gibi hissederim mesela ben beklicem o hayatını yaşayacak sonra bana kapak atacak gibi. Sen kendin de düzgün bir insansin ama herkes öyle değil işte. Sevmekten daha çok korkuyorum böyle birini zaten… bilmiyorum İnan kafam çok karışık bir yanim sevmediğin biriyle bunu yaşarsan üzülürsün diyor bir yanim da zaten yaşamazsan da ne zaman yaşayacaksın diyor diğer yanim da sevdiğin biri denk gelirse onun geçmişini bu halde nasıl kaldırırsın bunun için bile tecrübe edinmen lazım diyor bilmiyorum…
Cevap sahibi+1 yılNerde olmamali yazmisim? Bulamadim ama yazi hatasi da olabilir.
Yaa yok ya sen artik cok fazla kafani yormussun takmissin kafana, bak ben sana diyom en iyisi esinle yasamak, dedigim gibi hem helalinle hem sevdiginle hem hayatinin bir parcasi olan deger verdigin biriyle yasa ama yinede sen bilirsin tabi
+1 yılBirkac fckbuddy iliskim oldu ve kadinlarda baglanma degilde nasil desem duzenini bozmama hissi gelisio bence
Hani masani duzenlersin biri dagitir yeniden mi yapcam hissi vardir ya aynen oyle
Ilk gunku gibi onun duzeninin bir parcasi oldugunu bozmucani hissettirmeni istiyor
Ben sana yardimci olmak isterdim ama sehrini bile bilmiyorum03 Yorumla- +1 yıl
Dipnot: asla cevrendeki insanlardan arkadaslarindan fckbuddy secme kesinlikle ama kesinlikle
Soran+1 yıl@cambuhusuu öyle bir durum yokta, diyelim ki oldu daha güvenilir değil mi arkadaş? Bilmediğim adama güvenmem daha zor değil mi? Yani ne biliyim bilmediğin bir adamla o ana kadar gelmek daha zor zaten en başta.
- +1 yıl
Tanidigin insan demek zaten cevrende olan biri demek
Yani sagda solda bos agizlilik yapabilir ya da araniz bozulunca anlatabilir ya da senin bi gun sevgili yapmana kizip hayatina mudahil olmaya calisabilir ya da medeni sekilde ayrilsanda her gordugunde o gunler aklina gelir kararindan geri donmus bulursun kendini falan
Sifirdan birini tanimak en guvenlisidir kadin icin
Ama daha cok sorun varsa gelip sorabilirsin bana gelip
Bir erkek olarak görüş vermek ne kadar doğru bilemedim ama seviş gitsin derim. Sekse fazla bir anlam yüklemek doğru değil. Ama kadınlarda seksten sonra kendini kaptırma eğilimi var, dikkat.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlam yüklemiyorum zaten ama bu sanırım elde olmayan biseymiş ondan biraz da korkuyorum kendini kaptırma olayı yani
- +1 yıl
Yorumum/önerim yok. Bizim için seks daha mekanik olabiliyor ama kadınlarda iyi bir seksten sonra erkeğe bağlanma sık rastlanıyor. Ama erkeğin seks sırasında her söylediği söze de anlam yüklememek gerekli. Anlam yüklemeden sevişebiliyorsan neden olmasın. Ha sonrası her iki taraf için de gelir o ayrı.
Soran+1 yılElbette zaten yoksa ben de istek gidermek istiyorum çok istekliyim yoksa hani tercih edecek olsam illaki sevdiğim biri olsun isterim ama şu an yok yani. Bir yandan istiyorum bir yandan da o hissi hissederim diye korkuyorum. Çok arada kaldım yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılf*ck kavramı bu yüzden çıktı. ama. evet duydum f*ck ler de bağlanabiliyormus... dizginlyebilcekmiisn kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten tercih edilebilir bir şey dediğin ama kadınların büyük çoğunluğu sonunda bir şey hissetmiş bağlanmış bunu da yaşamak istemem bir yandan
- +1 yıl
Bir arkadaşım öğretmen bir baynala takılıyordu.. çok rahatız sadece f*ck iz ikimizde çok mutluyuz demişti.. ama geçenlerde kız birden evlilik. Mevuzusu açmış ,🤦 ayrildilar
Soran+1 yılBence elde olan bir şey değil. Zamanla kadınlar da oluşuyormuş şimdi ben de sadece cinsellik istiyorum mesela öyle başlayabilirim ama elde olmadan bağlılık hissedersem hem karşı tarafa sıkıntı hem bana. Keşke bizde de olmasaydı böyle bir sorun
- +1 yıl
Yazarmisin..
+1 yılkesinlikle pişman olursun yavan gelir tadını almazsın bu muumuş dersin seks ruhla zihinle zekayla yapılmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılİsteğimi nasıl azaltıcam ama? Yapmazsam geçmeyecek gibi geliyor ondan arada kaldım yoksa katılıyorum sana. Her önüne gelenle yapacak birisi değilim ama zor durumda kalınca arada kaldım
- +1 yıl
yapınca da geçmeyecek ki , tadını alınca daha çok isteğin artacak bunu iyi birisiyle konuşman zaman harcaman kendini yorman gerek adı lazım değil baş harfi ben
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru şartlarda doğru kişi ile sorun olmaz.. sınırları iyi belirlemek gerek sadece. bir çok insan böyle yapıyor zaten.. yürüyebiliyor bu şekilde.. aksi halde kötü hissedebilir pişman olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfildeki yaşın doğruysa güvenebileceğiniz biriyle yapabilirsin bence. Bağlanabilirsin genelde de öyle oluyor :) Bağlanırsan kötü hissedersin bence. Kullanılmış gibi hissediyor genelde kadınlar kendini. Ama baştan kabullenirsen sorun olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılKullanılmış gibi hisseder miyim bilmiyorum sonuçta zevk aldıktan sonra ama fazlasını ister hissedersem sıkıntı işte istek de fazla kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılKibar ve saygılı biriyle olursa sorun olmaz arkadaşım. One night olsun. Ama bazıları peşini bırakmaz. Darlar seni rahatsız eder ve hatta taciz eder. Dikkatli olmalısın. Riskli.
Soran+1 yılBiliyorum hele ki şu zamanda İnan ki öyle alalede biriyle yapmak için güvenemiyorsun da.. adam belki iyi ama bilemiyorsun ki. İnsanlar çok kötüleşti maalesef.
+1 yılKendini sen yanıyorsun, duygusal bağ kurma konusunda kendinle ilgili en iyi yorumu yine sen yaparsın. Alternatif yöntemlere de yönelebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüveneceğin biri sağlık ve temizlik açısından güvenilir olsun diye öneririm sadece, önemli olan kısmı bu. diğerleri zaten hallolur gider, temiz fckbuddy bulmalısın, hatta ilk olsun senin için, virüsü var bilmem nesi var
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik yap ama aşık da olabilirsin bilemeyiz biz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. güvenilir birini bul ve bu isteğini gerçekleştir. bunu yaşamadan bilemezsin illaki yaşaman gerekiyo. dikkat et bulduğun kişi sonradan salça olmasın sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bunu yapınca kendini çok ucuz hissedersen? Ya artık bedenini kirlenmiş hissedersen ne olacak? Ya kendini bir daha hiç affedemezsen?
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi affedemeyecek kadar da olmaz herhalde ya adam öldürmekle bir değil herhalde. Pişman elbette olabilirim hayattaki her şey gibi. Sonrasında tam olarak nasıl hissedeceğimi bilemem dediğim gibi denemediğim için. Ama asıl sorun şu ki, yapmazsam da kendimi kötü hissediyorum…
+1 yılsevişmeden o istek kaybolmaz. mutlaka güveneceğin birine yalat emdir defalarca boşal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlanmadan ziyade güvendiğiniz biriyle yapmak kolay geliyor. Başkasına bağlanmak zor geliyor. Bazen duygusal da hissediyorsunuz. Sanırım tecrübeniz var. Ne kadar oldu yapmayalı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kadınlar bağlanır diye seks yapamıyorum. Üzülüyorsunuz sonra
Cevap sahibi+1 yılEtrafınızda sadece cinsel çekim hissettiğiniz güvenilir birileri var mı peki?
Duygusal yönün yüksekse olabilirsin ama mutluda olabilirsin kaç yaşındasın
00 Yorumlaİlk değilse bence sakıncası yok. Gereksiz biri olmasın da...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana destek olacak bilgili birini bulman gerekli danışabileceğin bu konuları.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen kendini bilirsen bağlanmazsın. erkek de bunu bilmeli. durması gereken yerde durmayı bilmeli. böyle bir ilişki her iki tarafı da yormaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar da bağlanma oluyor evet ama sen kendini biliyorsan iraden güçlü ise bağlanamzsın bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Denemende sakınca yok bence,
kendini kötü hissedersen bırakırsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenebileceğin biriyle ol daha sonra sıkıntı yaşama
00 Yorumla Tek seferlik yap bir şey olmaz, yapmazsan daha kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılSeks zaten sadece seks için yapılır.
011 Yorumla
Soran+1 yılElbette öyle ama seks sonrasında yanında sevgilin olması farklı yabancı biri olması farklı
- +1 yıl
Amaç sekse ve seks yapmak isteğini gidermekse pek de bir şey fark etmiyor.
Soran+1 yılÖyle tabi ki. Kadınların büyük bir kısmında seksten sonra salgılanan oksitosinden dolayı bağlanma olabiliyormuş ondan dolayı korkuyorum. Onun dışında istiyorum çok.
- +1 yıl
Yenebilirsin bence bu durumu.
Soran+1 yılÇok partner değiştirdikten sonra geçen bir şeymiş ama onu da yapmam yani nereye kadar ben çok eşli olmak istemiyorum sadece bazen isteğim çok artıyor ve hayatımda biri yoksa ne yapacağımı bilemiyorum f*ck tarzı ilişkilerde bile baştan seks için anlaşılsa da kadınlar hep bağlanıyor bunu yaşamak istemiyorum zor bir durum yani
- +1 yıl
Evet bu bakımdan haklısın, çok bir durum da aslında. Git seviş isteğini al demekle olmaz. Sanal seks ile de idare edebilirsin, uygun biri ile sanal seks bilinenden çok daha ötelerde zevkli de olabiliyor ama tabii kudurma noktasında eziyet de olabiliyor.
- +1 yıl
zor bir durum*
Soran+1 yılErkekler gibi bağlanma sorunu olmasa sonradan çoktan yaparım zaten maalesef kimi görsem duysam sonradan bunu hissetmiş ne kötü bir şey aslında. Bilmyorum valla. Önerilerin için teşekkür ederim dikkate alıcam. Azalmazsa isteğim sıkıntı çok tavan bu aralar.
- +1 yıl
Sen de bendensin anladım bunu :)
Soran+1 yılHangi konuda?
- +1 yıl
İstek bastırmak için olacak partnerin doğru kişi olup olmadığına karar verememek ve böyle oldukça da artan istekle mücadele etmek tarafında.
+1 yılIlerde seversen birisini o dert ederse
00 YorumlaSadece seks için seks yapmazsanız pişman olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hmmm masst yetmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yıltadını alırsan bırakamazsın seks yapmayı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltek geclk yaşa mastürbasyon yap
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon kesmiyor
Cevap sahibi+1 yılo zman güvenebileceğin seni asla rahatsız etmeyecek birini bulacaksn
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok pişman olursun çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTanımdığın biri ile yapman daha makul
00 Yorumla
+1 yılBence iyi düşün iyi karar ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Güvendiğin biri varsa ve canın çok istiyorsa yap
00 Yorumla
+1 yılYap madem istiyosun tadını çıkar hayatın
20 YorumlaAnal yaparsan isteğin azalır mı acaba
10 YorumlaIllia baglanacak sin diye bir sey yok ya
00 Yorumla
+1 yılYap canım yap...
00 Yorumla
+1 yılFb istersen yazabilirisn
00 Yorumla
+1 yılİstanbuldaysan takilabiliriz
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olalım