İsteği fazla olan sevgilim bana neden çocuklarımın anası diyor?

Arkadaşlar iki aydır bi çocukla konuşuyoruz sosyal medyadan tanıştık çocuk cinsel anlamda çok istekli biri bunu bana söyledi ilk tanıştığımızda neyse henüz yanıma gelemedi şu an çalışmadığı için parası yok bir iki kez bana beni isteğini söyledi tatmin olmak istediğini ben reddettim sen çok temiz bi kızsın biz sevgili olamayız seni üzmek istemiyorum dedi konuşmadık sonra ben bunu sildim yine yazdı hayatımdan gitmek istemediğini söyledi evlenilecek birisin çok hoşlanıyorum çocuklarımın annesi ol istiyorum dedi neyse dün kamerada konuşurken benimle konuştuğu sırada başkasıyla cinsel bir şey yaşayıp yaşamadığını sordum bir hafta önce yaşadığını dedi iş çıkışı buluşmak istemiş kız buluştuk sonra onun da isteği varmış yaşadık dedi sonrasında kız onu aramış bu dönmemiş o aramış kız dönmeyince bitmiş ama takılmalık sevgili gözüyle bakmadım sana o gözle bakıyorum ama daha birbirimizi görmedik diyor sizce bu normal mi sevgili gibi konuşuyoruz yazışıyoruz sana güvenemiyorum dedim evlenince böyle şeyler asla olmaz ama şu an bekar bir erkeğim isteklerim var diyor
İsteği fazla olan sevgilim bana neden çocuklarımın anası diyor?