Arkadaşlar iki aydır bi çocukla konuşuyoruz sosyal medyadan tanıştık çocuk cinsel anlamda çok istekli biri bunu bana söyledi ilk tanıştığımızda neyse henüz yanıma gelemedi şu an çalışmadığı için parası yok bir iki kez bana beni isteğini söyledi tatmin olmak istediğini ben reddettim sen çok temiz bi kızsın biz sevgili olamayız seni üzmek istemiyorum dedi konuşmadık sonra ben bunu sildim yine yazdı hayatımdan gitmek istemediğini söyledi evlenilecek birisin çok hoşlanıyorum çocuklarımın annesi ol istiyorum dedi neyse dün kamerada konuşurken benimle konuştuğu sırada başkasıyla cinsel bir şey yaşayıp yaşamadığını sordum bir hafta önce yaşadığını dedi iş çıkışı buluşmak istemiş kız buluştuk sonra onun da isteği varmış yaşadık dedi sonrasında kız onu aramış bu dönmemiş o aramış kız dönmeyince bitmiş ama takılmalık sevgili gözüyle bakmadım sana o gözle bakıyorum ama daha birbirimizi görmedik diyor sizce bu normal mi sevgili gibi konuşuyoruz yazışıyoruz sana güvenemiyorum dedim evlenince böyle şeyler asla olmaz ama şu an bekar bir erkeğim isteklerim var diyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başkasıyla bişeylrr yaşayıp sana çocuklarımın anası ol falan saçmalamış
Ya ben anlamadım bana ciddi kız gözüyle bakıyor farkındayım çünkü aramızda hiç cinsel sohbet olmadı
Tamam ama başka kızla birlikte olmuş sen böyle birini kabul edebilirmisin
Hiç hoş değil ama ona dedim bana başka ciddi yaklaşan biri olursa evlenebilirim seni bekleyemem dedim
İyi demişsin
Yapabilir misin sen falan dedi karşıma çıkarsa neden olmasın dedim bulabilir misin falan diyor bulurum neden bulamayım dedim ama yine konuşuyoruz kopmadık yani
Anladım ama umutsuz vaka sizinki
Sence neden bana takmış iki kez sildim attım hayatımdan yine yazdı
Çok hoşuna gitmişsin demekki o yüzdendir davranışlarında güzel evlenmeden yapmam demişsin
Evet sence beni beğeniyor mu yani ne olur bu iş
Yok beni beğendiğini hep söylüyor zaten fiziksel olarakta onu kötü yapıyormuşum ve kendimi korumam onu daha çok etkiliyormuş
Neden kötü yapıyormuş fiziksel olarak
Bilmiyorum uzun boyluyum hoş biriyim
Fiziğin güzel baya demekki yoksa bu kadar olmazdı
Evet çok kız var ama hepsi işini bitirip gitme derdinde dedi
Sen öyle değilsin sevgi verirsin diyor
Tamam ama o zaman sadık kalsaydı başkasıyla yapmış
Evet ya işte onu aklım almıyor ama daha sevgili değiliz ve bekar bir erkeğim dedi
Ben dedim zaten sevgilim olsan seni silip engellemiştim dedim şu an aramızda bir şey yok dedim hoşlanıyoruz birbirimizden sence yok mu dedi
Böyle bişeyi kabul edersen gene başkasıyla yapar zaten duramıyorum diyorsa cinsellik olmadan
Evet evlilikte zaten asla yapmam ama ben de erkeğim ve ihtiyaçlarım var diyor e duran nasıl duruyor diyorum onlar alışmamış yaşamamış ben yaşadığım için diyor
Ne yapmayı düşünüyorsun pekii
Bununla böyle yazdıkça konuşacağım çünkü cidden boşluktayım ama ciddi biri denk gelirse bunu şutlarım
En mantıklısını yaparsın akıllı kızsın sen
Kafam dağılıyor konuştukça ama ben onu kendime bağlarım gibi geldiğinde sadece öpüşürüm ya
Gerçi bu öpüşmeyle kalmaz gibi baksana
Kalmaz tabi eli ayağı durmaz onun illa eller 🤣
Sen bilirsin tabi
Sence ne tepki vereyim
Öpersemi?
Yok ellemeye çalışırsa beni elletirSem değerim düşer mi
İlk başta istemiyorum demiştin elletirsen ilerisini ister
Uzak dur
Keşke durabilsem boşluk işte konuşuyoruz
Baska birini bul ya
Yokki kuzum Kafam dağılıyor diye işte biraz konuşuyorum
O zaman kaptirma kendini mantiginla haraket et gerci fazlasiyla yapiyosun ama yine de 😘
Evet kuzum İnan bağlanmıyorum böyle biri eşim olamaz o yazmadıkça yazmıyorum bile ona onu böyle böyle köpek etmeye çalışıyorum vazgeçmesi zor olsun diye o yazdığı zaman aşırı ilgiliyim konuşurken ama ben kendim yazmıyorum mesela
Yapiyosun bu sporu helallll😘🤗
Güvenilecek bir tip değil Uzak durmalısın
Biraz öyle ama ben ona istediklerini verecek bir kız değilim neden ben peki
Bazılarına sadece kız olsun nedeni Yok
Evet aslında çok kız var hayatında bunu biliyorum ama bana takmış
uzal dur
Neden ben peki o kadar kız var
sana zahmet özet geöer misin yukarıdak i yazı uzun biraz yardımcı olmak adına
kendine dikkat ett
Yok ben asla yaşamam bunu biliyor o konularda hiç konuşmayız ama çok istekli ben tutabilir miyim bilmiyorum
tutamazsın yatırır batırır