Çok çalışıyor ve sürekli bir yeri ağrıyor bunuda aşırı takıntı yapıyor
Eşimin sürekli bir yeri ağrıyor ve sevişmiyor. Neden böyle yapıyor?
Çok çalışıyor ve sürekli bir yeri ağrıyor bunuda aşırı takıntı yapıyor
neden böyle bir adamla evlendin o halde diye sormak istedim
yani bu evlenmezden önce fark edilecek bir durumdu insan karşı tarafın evlilikten beklentisini net şekilde anlamalı aslında..
anlamadan evlenmeli..
bu sorunu karşılıklı konuşarak ya da bir terapiste giderek çözebilirsiniz elbette lakin eşinizin temel sorunu ne bu bahaneler arkasında neye sığınıyor bunu bulmanız gerekiyor
Evlenmeden önce saçma sapan istekleri vardı sürekli bana yanaşıyordu beni ne kadar istediğinden bahsediyordu ve sürekli benimle öpüşmek bana dokunmak istiyordu. Benimle nasıl ve sürekli sevişeceğinden bahsediyordu. Bende yüksek beklentilerle başladım evliliğime. Ona kavuşmanın haline vardım derken ağrılarıyla uğraşıyorum sürekli bir insanın bir rahatsızlığı olur mu allah aşkına. Çalışmak, yorulmak, bunlar bende asla ve asla isteğime, tutkuma, arzuma engel değil.
Onda neden böyle sorun oluyor anlayamıyorum
o zaman sanırım bir çift terapisi sorununuzu çözebilir
tabi öncelikle karşılıklı konuşmayı deneyin..
Merhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmelidir yemek yemek su içmek, gibi bir temel ihtiyaç kendinizi üzmeyin stres yapmayın yıpratmayın, onu karşınıza alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuşun sorunlar karşılıklı konuşarak, çözüme ulaşır evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak hareket, etmek lazım sabrınızı korumaya özen gösterin gayret edin kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Bir kere konuşmaya denedim ama o bunu benim gibi görmüyor. Cinsellikte boşluğumuzun olduğunu düşünmüyor ben artık gerçekten çok üzülüyorum eşim beni arzulasın beğensin istesin diye beklerken sürekli yüz üstü bırakılıyorum. Beni seviyor bana bağlı ama beğendiğini hissedemiyorum. O tutku o heyecan eksik. Konuşsam anlamıyor. Ne zaman canı ister ne zaman iyi olur diye beklemekten bıktım. Sürekli bakım yapıyorum güzel giyiniyorum iyi olsun diye bir sürü şey yapıyorum ama karşılığını hiç alamıyorum ( cinsellik konusunda)
Bu durum beni kendimle mutsuz bir hale sokuyor. Benim anlamadığım beni başka erkeklerden kıskanıyor ve benimsiyor ama arzulamıyor.
Artık isyan eder oldum dışarda herkes bana heves ediyor beğeniyor bir tek eşim beni tatmin etmiyor. Bunun üstne onun ben hastayım benim ağrılarım geçmiyor psikolojisiyle uğraşıyorum. Artık sabrım kalmadı ve sevgim bunlara göz yummak için yetmiyor. Bir çözüme ve bir değişime çok ama çok ihtiyacım var😞
Sabrınızı korumaya özen gösterin dik durarak sabırla yaşamaya devam edin kendinizi üzmeyin stres yapmayın, dönüp aynaya bakın bir siz daha var mı yıpratmayın şu hayatın her bir alanın da, mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada, insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur kendinize olan inancı güveni, kaybetmeyin.
Yaşama sevincinizi kaybetmeyin umudunuzu yitirmeyin ümitsizliğe kapılmayın sizden daha değerli daha, kıymetli kimsenin olmadığını bilin kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada, dönüp aynaya bakın siz nelerin hangi olayların üstesinden geldiniz bunlarında, gelirsiniz.
Teşekkür ederim, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
yaş farkı fazlaymış bir de evlenmeden önce kadına doyduysa ilişki yaşadıysa artık normal bence. bence bir süre o istediği zaman sen kendini geri çek biraz burnunu sürt :D
Cevap
24Cevap
İşi çok yoğun stresliyse olabilir. Çünkü aklına ilşki gelmez ama tabiki bu bi bahane değil senide düşünmesi lazm ihtiyaçlarn var sonuçta ne olursa olsn seni mutlu etmeli
Sadece benim onu arzuladığımın yarısı kadar beni arzulasın istiyorum 😞 Bana çok bağlı çok seviyor ama arzulamıyor hissediyorum. Ben onu her yerde saçma sapan yerlerde işde, yemek yerken, uyumadan önce sürekli düşünüyorum ve arzuluyorum hayalimizi kuruyorum ama o beni sürekli hayal kırıklığına uğratıyor sürekli
evde istekli bir eşi olanlar nasıl bu kadar uzun süre dayanıyor hayret ederim hep
Zit kisiler birbirini buluyor. Bizdede durum tam tersi
Erkekleri anlamak zor o zaman neden evlendin diye sorarlar adama mutlu etmiceksen
Değişik biz hatunu bekleriz dört gözle seninki şansını tepiyor 😂
Çok çalışıyor dinçleşmesi lazım izine çıksın konuş tartış eenrjisini yükselt buna özel yemeklerle vs. Ve bi süre uzak kal artık o da arzuların heran ahzır olma
Tatile gitmiştik geçenlerde 4 gün orada bile benim ısrarımla bir gün birlikte olduk ama artık gerçekten benimde hevesim kaçıyor
Bendende fantezi taşıyor ama yapacak kadın yok. Yahu ne kadınlar, ne adamlara denk geliyor yaaa. Gelde kahrolma
Hiç sorma bıktım bıktım bıktımmmm 😩 Günahım neydi
Ooof offf öyle iyi anlarımnKi seni. Benimde derdim aynı. Hatta daha beter. 2 yılı geçti inan bana
Onun yaşı kaç? şu an böyleyse ilerde düşünemiyorum, sen evlenirken neler hayal ettin
Yaşı 30 ve evlenmeden önce beni aşırı arzuluyordu sürekli sıkıştırıyordu seviştik ama birliktelik olmamıştı. Şimdi sürekli isteksiz ve ilişkimiz olsada tutkusuz ve yapay oluyor. Ama ben her akşam bir umut sevişiriz diye beklerken ay belim çok ağrıyor sanki şunum var sanki bunum var diyip bütün modumu düşürüyor 🥴
Çok sinirde bozar bu durum, siz nasıl dayanıyosunuz bu duruma, rahatlamadan?
Onunla açık açık konuştuğunda ne diyor sana?
Muhtemelen, dokunulmaya, arzulanmaya, doyumsuz bir gece ve o hissi yaşamayı çok ihtiyacın vardır artık
Üzücü . Anlıyorum seni. mastürbasyon yaptığın oluyor mu peki
Bugünden senin için yakıcam 🚬😔
Üzücü bir durum bu ya
Adam erken bitmiş, hor mu kullandın acaba 😂😂😂
böyle giderse bunun sonu belli
Konuş bunu onunla yaşlı dedeler gibi
Yazık sana hayat böyle yaşanmaz ki
İnanılmaz cidden insanlar
Hiç sorma istekli olursun en sorunlu adam sana denk gelir şansıma başlayayım
üzüldüm adına beni bulmalıydın :D
Çok etkili macunlar var hergün bir kaşık ver
Kötüymüş
Onu bide bana sor artık gerçekten isyan eder oldum
Kötü his eşini tatmin edememek
Birde o an insan felç de geçirse yarım bırakamaz nasıl bırakıyor öyle
Ne iş yapıyor?
Aldatıyor olmasın
nedenini sor
Ayrılll
Önce sağlık 😂
Ama bıktımmmm😩
Aslında durum ten uyumu bozukluğu. Sana hak veriyorum, evliliği bazı erkekler cinsellikten ayrı tutar
Birde eşinin ağrıları için şöyle güzel masaj salonları var oraya götür, hiçbişeyi kalmaz
Aclik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?