Türk erkeklerin kıllı olması yabancı kadınlara daha seksi geliyormuş :) siz ne düşünuyorsunuz? Özellikle Ruslar :D :D 
görsel tamamen örnek :D

Seksapalitesi yüksek olabilir ama fazla olmasa daha iyi sanki. Kıllarını tamamen alan erkekleri anlamıyorum ama 😂😂 hiç doğal durmuyor.
Kıllı olması iyi aslında. Sinirlendiğinde filan kılları tutup tutup yolacaksın, çok iyi işkence yöntemi 😂😂
Kesinlikle evet zaten böyle kapak çekimi yapmicaz değil mi adam manken değil sonuçta normal insan gibi bir şeyler yapacağız tertemiz olması zaten anormal Alışamam bir kere yapamam imkanı yok ama şöyle bir şey var aşırı kıllı da olmamalı çünkü fazla kız koku sorunu oluşturur çünkü ilişkiye giriyorsun terliyorsun ister istemez dikle olduğu zaman genelde koku oluşur bazı yerlerde olması lazım bazı yerlerde hiç olmamalı mesela her yerde olabilir okay ama Sırtı temiz olmalı ben böyle çizerken tırnaklarımı arasına kıllar takılmasın yoksa ben oraya nasıl seni seviyorum yazıcam tırnaklarımla🤣😂
Akhhh şöyleyse 3 evetle görüşümü yazıyorum. Evet evet evet🤤🤤😂
Cevap
4Cevap
Neresinin kıllı olduğuna bağlı olarak değişir bu durum😃 genital bölgesinde ve koltukaltında asla kıl istemem. Diğer yerlerde olabilir.
Yani Recep İvedik gibi olmadıktan sonra sorun yok.. Sevdiğim insanı o olduğu için severim ben.. Tüyün çaresine bakılır.. Keyifli geceler..
Merhaba…
Aşırı kıllı olmadığı sürece sıkıntı yok yerine göre ben böyle şeyleri takmayan biriyim 😊😉
Kimse kıllı vücudu sevmez. Bir sürü Rusla tanıştım hiçbiri kıllı vücut sevmiyor. Aptalın biri uydurmuş Ruslar kıllı seviyor diye bizimde maymun erkeklerimiz buna inanıyor te Allahım LSBZLSNZKSKSSKSKKSSKS
Ayı gibi kıllı biri değil tabii ki.
Görsel de ki ideal.
Kılsız bir erkek de bana itici gelir.
Çok da kıllı tercih etmiyorum açıkçası. Saf tenine dokunmak daha heyecan verici
Çok çok kıllı olmadığı sürece takılmam ben kıllı mı kılsız mı diye
Zevk meselesi sonuçta ama itici. Hatta fazlaysa kazak giymiş gibi duruyor. Üzgünüm ama böyle.
Kılsız erkek biraz prenses gibi duruyor biraz. Aşırı olmadığı sürece olmalı
Evet aşırı ve itici olmadığı sürece bana da seksi, daha erkeksi geliyo. Özellikle göğüs kılı severim
Bence kadınlar için pipisi büyük olsun gerisi fark etmez😜😜😜
Sevmem de kapağa koyduğun adam Henry Cavill. Tarzan büyütse bile bile sevilir onda olunca. Başkasında sevmem ama 😂😂
Olsun ama aşırısı itici
Aşırı olmadığı sürece sorun yok ünlülerde olur yaa kaslı bir vücut bazı yerlerde kıl falan öyle mesela 🤭
evet. kıllarını aldıran erkekler tanıyorum erkek gibi değiller. onunla seks yapamam.
Kesinlikle öyle bazıları uğraşıyor almaya hiç gerek yok
Şimdi ye kadar kıllı olmam dezavantaj derdim ama gönlümün prensesi seviyorum dedi.☺
Bana seksi gelmiyor tüysüz daha iyi gibi ama birçoğu bu durumdan memnun
Onlar yalan söylüyor. Kılsız, kaymak gibi bir vücudu olan erkek daha çekici.
Rusların dediği hiçbirşeye inanma 😁
Geneli senin duymak istediğini söyler 😁
Evet döşü kıllı erkek seviyom🥴
Hayır, aksine itici geliyor bana.
Hayır ne öyle goril gibi insan gibi olması isterim
ne seksisi be aşşırı itici
Gelmez, tiksindirir. Boz ayı gibi
Farketmez, Böyle daha çekici
Hayır gereğinden fazla kıl çok itici aksine
elbette niye olmasın🌺💫💭👼
Hayır bunun çekici bir yanı yok benim için.
Iyyyy hayırrr ben itici buluyorum..
abartı olmadığına sürece bence erkeksilik katıyor, köse olmasından iyidir
aşırı tiksinirim bu yüzden türk sevmiyorum
Erkek kılı olmalı, bana göre.
Erkeğine göre değişir
Erkek dedigin biraz kıllı olur ya
Yabani gibi olmadıkça ortalama iyidir 😄
Genel olarak iticidir
Erkek dediğin, döşü kıllı olur
Aşırısı itici onun dışında çok erkeksi ve seksi😍
Eh. Pek değil bence ne yoksa onu istiyor insanlar
İğrenç
Farketmez
mesleğin ne
Ne alaka 😅
merak ettim 😅
Özelimi böyle paylaşmayı sevmiyorum 😊
yorumu kaldırabilirsin ki sonradan 🙄
Gizli olmasaydın belki.
Bence cinsellikle ilgili bir mesleğin var. İyi geceler.
sjsjjsj iyi geceler
jsksksk
Iıyyyyyy
Hiç sevmem
Hiç sevmem
Mide bulandırıcı
Gelemez, tam tersi
bölgeye göre değişir
Hayır
Hayır gelmez
Gögüs harici iğrwn
yok ya bana gelmiyor