21 yaşında üniversite son sınıf öğrencisiyim. 3 yıldır ciddi cinsel isteğim var. Hele son 1 yıldır mastürbasyon değil yaşamak istiyorum. Evliliğe en az 2 senem var ve bu fazla istek hoş ama tek başına da sıkıyor bir süre sonra ne yapabilirim böyle bi sorun olsa siz ne yapardinız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbence bunu zamanında yaşa, çünkü cinsellikle sana yaklaşan bir insanla o sıkıntın hiç bir zaman geçmez çok düzeysiz bir hayatın olur, yaşayacaksanda seveceğin insanla olsun bu, yaşadıkların hormonal duygular çok anormal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sırf tatmin olmak amaçlı biriyle olamam güvenemem de içim de almaz. şu an bir ilişkim yok olsa dahi ilk etapta bu meseleleri açma taraftarı değilim. Umarım meşguliyetler beni alıkoyar bu durumdan
- +1 yıl
hayatına çok daha farklılar kat odak noktani değiştir her şey zamninda güzel ve özeldir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazarak sexting yapıyorum. Kelimelerini iyi seçince etkili oluyor. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Yaparken bencil davranmıyorum önceliğim o oluyor. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYapıyor musunuz?
Cevap sahibi1 yılHey. Keşke buraya baksan.
Cevap sahibi1 yılSeni özledim.
Soran1 yılSen kimsin la
Cevap sahibi1 yılGünaydın. Eski bir dost çok güzel konuşuyorduk ama kestik, saçma bir kelime söyledim. Özür dilerim.
Cevap sahibi1 yılLütfen affet.
Cevap sahibi1 yılHeey
Cevap sahibi1 yıl:(
Öncelikle libidonla oturup konuşacaksın, karar alacaksınız, sen ona bir adım geleceksin o sana bir adım gelecek ortayı bulacaksınız. Daha sonra kendini meşgul edeceksin, zaman bulamayacaksın bak bakalım geliyor mu haylaz şey.
06 Yorumla
Soran+1 yılYoğun olduğum dönemlerde isteğim aklıma gelmiyor evet. Regl öncesi ve regl dönemi istekliyim hatta reglden sonraki 1 haftada resmen sadece 1 hafta sakinim ama bu ay farklı bir isteğim var anlam veremedim. Ders çalışmaktan kaçmak adına da olabilir belki 😅 ama seviyorum da
Soran+1 yılHıhımm bu olabilir
Soran+1 yılHaydar hocam size biseyler danışabiliyor muyuz seks danışmanım olur musunuz jejrhd
+1 yıl26 yaşında bende böyleyim , partner var fakat seviştikten sonra ona karşı duygum olmamasından kıracağımdan çekiniyorum. Hem hem sevişip en hem ilişki istiyor. F. buddy lazım bana da bu istek mafedicek yoksa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de son sınıfım spor da kesmiyor artık.
Kaç defa acaba dedim ama evlenmeden asla yaşamak istemiyorum.
Sonumuz ne olacak bakalım, bence pişman olacağın şeyler yapma sen yine de.037 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmam yapmam ama sonumuz hayrolsun 😅
Cevap sahibi+1 yılKendimi meşgul edeceğim yapmayacağım diye uğraşmaktan yoruldum.
Yalnız kalmaya korkar oldum, bir defa yapınca duramıyor insan çünkü
Soran+1 yılBen bu yaz 2 ay yapmadım yoğundum regl dönemi isteğimi de bastirdim ama sonradan bir daha basladim ve şu an her gün yapacak kıvamdayım. Regl öncesi ve sırasındaki istek de aşırı oluyor bi de artık ders sınav vs bunlardan uzak durmak için yatağı yapmayı kurtuluş görmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılBenim de en yoğun olduğum dönemlerde aklıma dahi gelmese de sonrasında faizi ile dönüyor ve yine umarsızca yapıyor tekrar dayanmaya çalışıyorum.
Bir dönem 30lu günleri dahi görmüştüm ama havalar soğudu soğuyalı daha çok içerideyim ve bu da tetikliyor istemsiz.
Ilık duş almaktan, oradan oraya koşturmaktan inan yoruldum.
Bir de rüyalanma belası var tam boşalmadığın için habire tekrarlıyor geceleri.
Sınav sürecinde artan stresle beni de çok zorluyordu, anlayabiliyorum.
Soran+1 yılYatakta 5 dk fazla duracak olmak bile sıkıntı olmaya başladı umarım biran evvel aşarız bunu. Ben reglden regle yapmaya karar verdim her gün abdestle uğraşmam en azından
Cevap sahibi+1 yılKeşke regl siklusu gibi bir döngü bizde de olsa da en azından dönemsel zorlansam.
Şu sıralar yine epey oldu ve bardağın son damlaları damlıyor, taşmasın diye zorluyorum.
Umarım ikimiz de azaltmayı başarabiliriz.
Soran+1 yılYapmayı neyse geçtim de her gün veya her yapışta duş zorluyor 🤦🏻♀️ umarım azaltılırız ama evlenene dek bu sorunla başbasayiz ve yakınlarda bir evlilik planı yok
Cevap sahibi+1 yılBenim de durumum senden farksız.
Hemen her sabah minicik de olsa bir rüyalanma sürprizi ile karşılaşıyor ve duşa mecbur kalıyorum.
Sırf bu yüzden staja gitmek için uyanmam gereken saatten min 30 dk öncesine alarm kuruyorum duş almam gerekebilir diye.
Canıma tak etti ama buna mecburuz dediğin gibi
Soran+1 yılEn azından yalnız değilmişiz bak 😅 ben bi ara kendimi anormal hissetmeye başlamıştım
Cevap sahibi+1 yılSpora gittiğim günler içimdeki enerjinin acısını orada çıkarıyorum 😂
Normal olanı bu aslında, bedenin belki de en verimli olduğu yıllar zira.
Umarım bu formu kaybetmeden evleniriz de ziyan olmaz enerjimize
Soran+1 yılYa sporda bisiklette uzun süre oturup kalkınca bile bi garip oluyorum hsjsj ama sporun en iyi tarafı eve gelince yorgunluktan bayılıyorsun 😅 vee kesinlikle bende bu enerjim bitmeden evlenmek istiyorum boşa gitmesin jejeje
Cevap sahibi+1 yılAhahah e tabi haklı olarak.
Ben bayılıyorum kas ağrısına.
Bugün spora gitmem şart yoksa durmam imkansız hale gelecek.
Tam da şu süreçlerde oda arkadaşlarımın gün boyu dışarıda olması da bana inat denk geliyor sanki.
Hava bozmaz umarım da gidebilirim
Cevap sahibi+1 yılEdit : İnanır mısın yapmadım, kendime olan inancım anka kuşu misali küllerinden doğuyor yavaş yavaş yeniden.
Yapmadığım her hafta güncelleme düşeceğim. 😂
Soran+1 yılHelalllll ben seni tutuyorum başarıcan he
Cevap sahibi+1 yıl😏😎💪
Cevap sahibi+1 yıl:'''')
Soran+1 yılBu hafta dayandım demej mi buu
Cevap sahibi+1 yılBekaretini kaybetmiş gelin modundayım demek bu
Soran+1 yılGitti namus püü jdjdjdjdj
Cevap sahibi+1 yılGitti evlatlarım, gitti...
Kaç haftadır tutuyordum onları :')
Yoğunluğum sağ olsun spora gidemeyince oldu, dayanamadım bu defa.
Oda arkadaşlarımın da beni yalnız bırakası tutmuş.
Normalde yapmak istesem 1 dk çıkmazlar odadan
Cevap sahibi+1 yılİşin kötüsü öyle birikmiş ki defalarca yapmaktan korkuyorum, bir defa hiç kesmedi
Soran+1 yılO hergun yapma isteği veya yapma girişiminde olmadığımız sürece arada yapmakta sorun yok bence. Ben namaza başladım abdest sıkıntısı olduğu için vs yapmadım bu soruyu sordum soralı hiç Şu an reglim , reglde yaparım diyordum ama yapmadım henüz bende yolunda gidiyor bakalım
Cevap sahibi+1 yılBenim de başlamam gerek, ilk defa bu kadar boşladım.
Teşekkür ederim gerçekten
Soran+1 yılBaşlarsın ve daim olur inşallah benim 3 hafta oldu çok mutluyum bayadir basla bırak yapiyordum
Cevap sahibi+1 yılBen de son bir yıldır o durumdayım ve vicdanım ölüyor yavaş yavaş bunu hissediyorum.
Şu an resmen soğuk su çarptın yüzüme ve içerisinde bulunduğum sersemlikten biraz olsun ayıldım.
Umarım devam ederim ve daim olur, senin için de öyle.
Soran+1 yılİnşallah İnşallah 🥰 artık cidden yetişkin oluyoruz namaz konusunu çözmemiz gerek ben anne olacağımı düşünüyorum namaz kılınan bir evde yetişsin istiyorum çocuklarım. Bir de evlenmek istediğim kişide namaz konusunu sorgulamak için kendim namaz konusunu cozmeliyim dedim. Düşüncelerimiz benziyorsa sende bunları düşünüp gayret etmeye çalış
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde düşünüyorum, gerçekten anlık düşünüp sürüklenip gidiyorum son 1 senedir.
Hayatımın düzenli olduğu zamanları özledim ve buna engel tek şey benim onu farkettim.
Teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak bu sabah, beni hatadan döndürdün.
Cevap sahibi+1 yılNasılsın?
Soran+1 yılİyiyimm sen nasılsın nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılİyiyim, okuldur sosyal hayattır koşuşturmaca içerisindeyim
Cevap sahibi+1 yılBir süredir girmiyordum girince sorayım dedim
Soran+1 yılŞaşırdım ve sevindim mesajı görünce bir de seni merak ediyorum baya baya 😅
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz dilersen, şu sıralar pek sık giremesem de denk geldikçe konuşuruz buradan
Soran+1 yılOlurr
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin, kapatacağım tekrar.
Soran+1 yılMesaj atamıyorum sen jstegi kabul etmeden
Cevap sahibi+1 yılTamamdır yazdım şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cok normalki duygusal acliktan kaynaklaniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu olabilir
Bul birini ver kurtul
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir partner bul seni mutlu etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapardım güvnlr biriyle
00 Yorumlaerkekleri daha iyi anlarsın işte
02 Yorumla
Soran+1 yılValla zor ya
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zamanın gelmiş artık yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılManita bul
05 Yorumla
Soran+1 yılAbi nerden buluyoruz hangi semte kuruluyor pazar
- +1 yıl
Sahibindende var diyorlar daha bakmadım gsjsgs
Soran+1 yılLinkle paşam hsjsjsjsjs
- +1 yıl
Hiç uğraşamam ya bulursan bana da salla jslshshd
Soran+1 yılTamam haber bekle benden djjd
yaşamakta özgürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılRastgele biriyle yasayamam
Soran+1 yılDenemedik
Gizli Üye(36-45)+1 yılrenk kat oyuncak al kendine
09 Yorumla
Soran+1 yılTitreşimli biseye ihtiyacım var 😅
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirde üni. netten al
Soran+1 yılAnk
Cevap sahibi+1 yıleskiden kızılayda çoktu hala var mı bilmiyorum. n11 hepsiburada falan gibi yerlerden alabilirsin. yurt mu öğrenci evi mi
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdin
Cevap sahibi+1 yılaldın mı oyuncak
Cevap sahibi+1 yılkonuştuğun var mı
Soran+1 yılOyuncak felan almadım yapmamaya calistim bir süre gayet yolundaydı reglden regle yapma kararı aldim
Cevap sahibi+1 yılregl öncesi mi regl dönemindeyken mi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sexting dene
00 Yorumlayaşatayım :D
00 YorumlaYasa gitsin😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistanbuldamısın?
00 Yorumla
+1 yılCok fazla ama bu yaa
04 Yorumla
Soran+1 yılHıhı isteğimi giderecek biri olsa bu fazlalık güzel ama şu an sıkıcı
- +1 yıl
Yani ama bunun için normal sevgili olmak lazım herkesle deyilll biliyosun bunu
Soran+1 yılTabi ki
- +1 yıl
Dikkat et o yüzden
+1 yılBekle artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden iki senen var
03 Yorumla
Soran+1 yılOkul bitecek ardından iş bulacagim vs ve hayatımda kimse de yok Şu an
Cevap sahibi+1 yılAnladım şu an nasıl rahatlıyorsun
Soran+1 yılmastürbasyon
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım