Cinsel Yaşam Sevişirken "seni seviyorum" denilir mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Sevişirken "seni seviyorum" denilir mi? Sevişirken "seni seviyorum" denilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tabii ki de belki de söylenmesi gereken tek şeydir seni seviyorum demek seks yaparken 3 0 Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl O hazla hersey denir valla seni seviyorum sana aşığım seni istiyorum sana deli oluyorum seninim gibi vs şeyler 5 0 Yorumla
wertz7 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 42% +1 yıl Dersin oda neyki neler neler derimhem beni hem partnerimi azdirım;) 2 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl O lafı sevmiyorum kimseyedr kullanmıyorum çok zevk aldıysam harikasın bebeim derim genelde aynı lafıda duyarım okadar 0 0 Yorumla
muzaffer_abi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Boşalmaya yakın her şey söylenebilir. Hatta aşıkta olabilirsin. 2 0 Yorumla
KeyserSöze27 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Tabiki de denilir. Hatta çok daha güzel şeyler söylemek lazım. Seni seviyorum basit kalıyor 1 0 Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Denilir Sevdiğinle sevisiyosan sık sık söylemek sevismeyi daha da sehvetlendirir 1 0 Yorumla
Bezginnbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seni seviyorum demiceksin de ne diceksin ananı s*keyim mi? 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yani daha farklı şeylerde de denilebilir. Seviyorum kelimesi değişir 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bunu kaç kere anlattık. Denilebilir. Sevişirken her şey olur. 0 0 Yorumla
coldfire224 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kadına evet ama erkekler daha çok dirty talkdan etkileniyo yani kendi adıma öyle söliğim 0 0 Yorumla
Amortentiaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl gerçekten seviyorsan denilir. ama o an için öylesine denilmez. 0 0 Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Denilir. Biz diyoruz ama ilk sevgilim der hep ben karşılık veririm. 0 0 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Denir. İnsan sevdiğine her zaman sevdiğini söylemeli 0 0 Yorumla
Panpa123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Ben demem tadi kaçıyor ama erkek konuşunca ayrı oluyor 0 0 Yorumla
deserter34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Seviştikten sonra denmesi elzemdir. O zaman kişi bayağı bir keyif almış demektir. 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Seni seviim öp beni 😬Öp beni öp beni öp beni noolursun😌 0 0 Yorumla
boys93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sevişirken herşeyi derim ama en güzel ağır argo konuşup karşımdakini boğa kadar azgınca becermek🔥🔥🔥 1 0 Yorumla
DAREWN Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Partnerimin içinde iken kulağına fısıldayarak demek çok hoş oluyor. 2 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Denilir hemde çok güzel olur o an için 3 0 Yorumla
Mistikhayatlar Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En güzel de o zaman denilir 2 0 Yorumla
katyanınikilemi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Tam da yeri. Ve ilk kez orada dedi. 1 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl denir bence ama ne kadar içten söyler bilemedim 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Seni seviyorum dahil bir çok şey söylenebilir. 1 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. İnsan sevdiğini diker mi ya 😄 1 0 Yorumla
DanielsJack Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Flörtüm öyle dedi diye kendisinden soğudum 🤦🏽♂️ 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. denilir ve öyle daha cok hoşuma gider 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence bazı lafların yeri onu yapmacık yapar 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Denilir tabi duygu varsa fazlasıyla 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Denir yalan da olsa denir ya 1 0 Yorumla
Ömeraltmışbir Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Yalansa hiç gerek yok bence 2 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Gereksız buluyorum 2 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Derim 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denir 1 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Diyebiliyor 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Derim 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Denir neden denmesin 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Denebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tabii ki de belki de söylenmesi gereken tek şeydir seni seviyorum demek seks yaparken
O hazla hersey denir valla seni seviyorum sana aşığım seni istiyorum sana deli oluyorum seninim gibi vs şeyler
Dersin oda neyki neler neler derimhem beni hem partnerimi azdirım;)
O lafı sevmiyorum kimseyedr kullanmıyorum çok zevk aldıysam harikasın bebeim derim genelde aynı lafıda duyarım okadar
Boşalmaya yakın her şey söylenebilir. Hatta aşıkta olabilirsin.
Tabiki de denilir. Hatta çok daha güzel şeyler söylemek lazım. Seni seviyorum basit kalıyor
Denilir
Sevdiğinle sevisiyosan sık sık söylemek sevismeyi daha da sehvetlendirir
Seni seviyorum demiceksin de ne diceksin ananı s*keyim mi?
Yani daha farklı şeylerde de denilebilir. Seviyorum kelimesi değişir
Evet bunu kaç kere anlattık. Denilebilir. Sevişirken her şey olur.
Kadına evet ama erkekler daha çok dirty talkdan etkileniyo yani kendi adıma öyle söliğim
gerçekten seviyorsan denilir. ama o an için öylesine denilmez.
Denilir. Biz diyoruz ama ilk sevgilim der hep ben karşılık veririm.
Denir. İnsan sevdiğine her zaman sevdiğini söylemeli
Ben demem tadi kaçıyor ama erkek konuşunca ayrı oluyor
Seviştikten sonra denmesi elzemdir. O zaman kişi bayağı bir keyif almış demektir.
Seni seviim öp beni 😬Öp beni öp beni öp beni noolursun😌
Sevişirken herşeyi derim ama en güzel ağır argo konuşup karşımdakini boğa kadar azgınca becermek🔥🔥🔥
Denir çok ateşli olur öffff
Partnerimin içinde iken kulağına fısıldayarak demek çok hoş oluyor.
Denilir hemde çok güzel olur o an için
En güzel de o zaman denilir
Tam da yeri. Ve ilk kez orada dedi.
denir bence ama ne kadar içten söyler bilemedim
Seni seviyorum dahil bir çok şey söylenebilir.
Yalan parayla degil geneli diyor
elbette daha tahrik edici olur 💭💫🌺👼
İnsan sevdiğini diker mi ya 😄
Seni seviyorum en güzel halidir
Denilebilir soft bı anda
Flörtüm öyle dedi diye kendisinden soğudum 🤦🏽♂️
Denilir tabi çocuğu mutlu ediyorsun 😂
her zaman denililebilir sekste de
Sevmeyen de öyle diyor
denilir ve öyle daha cok hoşuma gider
Denilir ve motive edilir
bence bazı lafların yeri onu yapmacık yapar