Dün gece kocamın telefonuna mesaj işte olması gerekiyorken evde kaldı işe gitmedi telefonu masada titredi baktım ablam whatsapp’tan mesaj atmış kalp işareti gece kocam uyuduktan sonra mesajları okudum ablam mesajları hemen silmesi gerektiğini yazmış ortak resimlerde erotik pozisyon resimleri paylaşmışlar ilginç kocam beni aldatıyor mu ağlamak istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Troll falan herhalde. Böyle bir durum yaşasan bu soruyu sormazsın ya da ilginç demezsin. Büyük bir kızgınlık gerekirdi.
Kızgınım ve şoktayım ondan sordum sinirliyim zaten
Sense benle aldat soruyu kocan sorsun😅😅
Saka saka
@ArasTan off dalga geçme canım
Yok dalga geçmiyorum cok uzucu bi durum aldatilmak en yamin zamanda bunu yasadim icin atfedilir bi yani yok
Peki bundsn tam. olarak emin misin
Direk aldatılmışsın yani. Fiziksel olmasına ne gerek var, kalpler, seks pozisyonları yeterli değil mi? Bir de ablan olması ayrı kötü. Ben olsam direk SS'leri alıp kendime atardım. Sonra bunların hepsini de anneme babama bütün akrabalarıma gönderirdim. Onu bir güzel afişe ederdim. Adamı boşardım. Ablama yan gözle bakan adama bir daha aynı şekilde bakmam mümkün değil.
Bu kiz bunu yaparsa bir aile faciasına sebeb olur
@ArasTan Onu ablası böyle bir or*ospuluk yapmadan önce düşünecekti. Tecavüze uğrayan kadından susmasını beklemek gibi bir şey söylediğiniz. Bu aldatılan kadının utanacak neyi varda saklasın, utanılacak şeyi olan korksun.
Iyide ailesinin ne sucu var anasinin babasinin bunu sessizce hallede bilir ablwsina verecegi korku ve ss leri göstermesi zaten yeterli sebeb olacaktir esinide bosa sintiri cek birak ablan omur boyu utansin yuzune bakmaya
@ArasTan Aşağıda yazmış zaten. Ablasına söyleyince ablası küfür etmiş. Cidden bu şirreti mi savunuyorsun?
Ya sacmalama brn kimseyi savundum yok neden savunum ben ailesine yazik bu sebebten soyluyorum yoksa aldatilmanin nekadar kotu oldugunu gsyet iyi biliyorum yakin zamanda aldatildigim icin
@ArasTan Neden ailesinin de ne haltlar yediğini bilmek hakkı. Bir de kendi hatasıymış gibi saklasın mı? Boşanırken ne diyecek ailesine? Aldattı diyip kestirecek mi? Ailesiyle bir ortamda ablasıyla bir araya gelince ne olacak? Ailesi niye aralarında böyle bir kin oluştu diye sorgulamayacak mı?
Dm nin acik olsaydi sana birsey yazacaktim ama kapaliymis
aklıma bu sahne geldi
https://www.youtube.com/embed/mNQpVISyh_kKardeşim Öyleyse ablası daha süperdir deyip bir de ablanı denemek istemiş sanırım kocan
Boşuna dememişler baldız baldan ttali basbaya aldatmış seni belki kendi yataginda
Off ne yapcam ben
Valla napcan gormezden geicen ama gözün uzerlerinde olucak birlikte şey yaparken kolay gelsin deyip ikisiniehayatindan cikartcansi
ya da ben sana yetmiyormuyum deyip sende canının cektigiyle onlar nasıl zevkin doruklarına çıkıyorsa sende başkasıyla yapıp kisasa kısas dicen
Yok olur mu öyle şey, o senin ablan ablan...
Öne abla abla
Yazilanlar soyledigin gibiyse evet maalesef oyle
Offf
En azından yabancı degilmis
ablanla yüzleş
ablanla konuş.
Söyledim bana hakaret etti
ne dedi
Sacmalama
Ne yapmam lazım
Ya yok artık bu kadar da olmaz sanırım
ikisini de rezil et ve sil hayatından