Gereksiz bir aktivite bence. Bekarlığa veda demek zaten hayatına birini almak demek. Zaten bir kadınla o cinselliği yaşayacaksın ne gerek var ki fanteziye? Aynısını kadın yapsa adı başka bir şey oluyor ama erkek yapınca son derece normal karşılanıyor. Bu ne perhiz turşusu?
Bİlmiyorum ama tecrübeyle ilgisi yok. Biraz bastırılmışlığı atmak gibi bir şey için sanırım. Aslında etrafındakiler için düzenlediğin bir şey muhtemelen. Bence saçma. Yurt dışındaysak ekstra saçma. Zaten seks tabu değil, niye bekarlığa veda yapayım ki? :D Ben düğün yapmam bırak bekarlığa vedayı. Karım benden gelip böyle bir şey istemesin yani. Gelsin benle yapsın, ki seks yapmayanla evlenmem zaten. İlişki biter yani. :D
Bekarlığa veda partisi sadece eğlence amaçlı yapılan bir parti. Aksine ilk gece için hazırlık olarak düşünmemek lazım. Bekarlığa veda partisi ne neden dansöz getiriyorlar ortamı şenlendirip eğlenmek için
Bizim analarımız babalarımız, dedelerimiz zamanında bekarlığa veda partisi diye bir şey yoktu. Bunlar amerikadan ithal edilen şeyler. Sanki Türk adetleriymiş gibi üzerinde konuşmanın alemi yok.
Size kimdiyor ki bekarlığa veda gecesinde ilişki yaşıyorlar diye kadınlarda yapıyor o eylenceleri şahsen hem kadın hem erkek arkadaşlarımın bu tarz eylencelerine katıldım öyle sandığın gibi değil belki biraz cinsel eğilimli olabiliyor oda hazırlık için ama seks partisi de değil en azından bizde
Bekarlığa veda olayının asıl amacı "ben ne zaman fırsat bulursam aldatırım" demektir. Diğer kişi bunu kabul ederek yola devam eder veya böyle biriyle olamam deyip düğünü iptal eder.