+1 yılCinselliğin önemi olmasaydi kimse kimseyle ne evlenir nede sevgili olurdu ya da birlikte anlasmali yasayan partnerler de olmazdi
İkinci önemli husus arkadaşlar cinsellik ile duyguyu birbirine hep karistiriyorsunuz cinselliğin duygu ile kesinlikle alakasi yok baglantisi yok
Cinsellik tamamen hayvansal bir içgüdü dür eger duyguyla alakasi olsaydi kimse ne kocasini aldatirdi nede karisini evlilikte birlikteliğin devamini saglayan unsurlar birbirini kabullenmek ve sadakat göstermektir yani ben seninle yasamayi kabul ediyorum felsefesinin fiziksel olarak icra edilmesidir. dolayisiyla cinsellik aslinda ön planda dadir yok efendim cok sevmis de o yüzden skyormus ona sen karar vermiyosun cinsel organlariyin ücgüdüsel olarak seni uyarmasına bagli olararak verilen karardir. o an karin ya da sevgilin degilde baska bir kadin olsa onunlada ayni seyi yaprsin hemde ayni ihtirasla kadin icinde gecerli o an kocasi ya da sevgilisi degilde baska bir erkek ya da dankek olsa onunlada ayni seyi yapar yani bazen cinselliğin hic önemi olmadığını iddia edenler oluyor o halde niye sevgili bulmaya calisiyorsun heee kizi yanina cagirip sacma sapan kelimelerden derledigin siirleri okumak içinmi. ve zaten siir okumak icin bile cagirsan hedef yine onu etkileyip cinselliğe davet edip cinsel dürtülerini harekete gecirmek icin yapacaksindir bana masal anlatmasin kimse bu gibi seyleri artik çocuklar bile yemiyor çünkü yazdığım makale üzerine tez yazildi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben kişisel düşünce değil mantık bilgisi vereceğim
hiç bir beraberlikte eğer cinsellik olmayacaksa nikah şartı yoktur. yani dosttur arkadaştır. eğer bir beraberlikte cinsellik olacaksa nikah şartı vardır. yani bu ne demektir. evlilik cinsellik yaşamak içindir. temel yapısı cinsellik olan cinsellik tabanlı bir hukuksal kurumdur.
tabi şunu da belirtelim. sadece cinsellik mi yaşanacak elbette değil. yaşamın her evresinde birbirinin hayatını kolaylaştıracak destek verecekler çiftler.
gelelim cinselliğin perioduna.
cinsellik 5 temel ihtiyaçtan biridir.
yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik sağlık açısından günlük düzenli giderilmesi gerekir. bu 5 temel ihtiyaç giderilince mutluluk hormonları salgılanır ve strese dayalı hastalıklardan korunulur.
ayrıca kalp ve damar sağlığı uzmanları da cinselliğin günliük düzenli giderilmesini gerektiğini söyler. en azından gün aşırı olmalıdır.00 Yorumla
+1 yılSoru detayını fazlaca girdili çıktılı süslemişsin yinede yorumu doğru anlamış gibi yapayım🤣.
Cinsel ilişki evliliğin yüzdesi olarak algılanması pek doğru değil.
Kimine göre çok önemli.
Kimine göre amaaan olmasada olur. Çünkü yapı olarak herkes aynı değildir.
Ha kendi görüşüm kadınımın akşam yemeğimi hazırlaması kadar önemli. Fakat konu ben değilim 😊.
Uzmanlara göre haftada 3-4 kez yapılan cinsel beraberliklerin doğru bir ikili olduğunu hatta 2-3 kereninde pekala yetebildiğine dair görüş belirtirler.
Burdan şunu çıkartıyoruz. Arz talep. Önemli olan sen ve seçtiğin kişinin arzuları.00 Yorumla
+1 yılEvlilik seks demek değildir ancak evliliğin önemli bir ayağı sekstir. Bu yüzden kaliteli seks hayatı evliliği besler. Mantık evliliği yapılmamışsa elbette…
Yani evlendik çocuk da oldu artık sekse ihtiyaç yok mantığı hastalıklı bir mantık bana göre.
Evlilikleri bitiren bir konudur seks olmayışı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep söylüyorum evliliğin %80’i cinselliktir yani insanlar aslında tamamen birbiri ile arasında cinsel çekim olduğu için evlilik yaparlar yüzde yirmilik kısımda tabii ki çok önemlidir Ama cinsellik bir evliliğin en alt yarısını oluşturur arada cinsellik olmayan uyum olmayan bir evlilik mutlaka bir gün bitmeye mahkûmdur %80 önemlidir yani gerçekten o yüzden diyorum evlenmeden önce ilişkiye girin aradaki uyuma bakın diye.
#reda30 Yorumla
+1 yılEvlilik "Hastalıkta, Sağlıkta" diye yemin edilen, bir ömür boyu sürdürmeye söz verilen bir kurum. Bunun ilk 20-30 senesi cinsellik elbette ki çok büyük yol katetmenizi sağlar fakat buna yüzdeyi genel anlamda vermek çok zor. Belki %20 belki %30 belki de %80 fakat evliliği bir ömür düşünüyorsanız 50-60 yaşından sonra duygular çok daha ağır basıyor. Sevgi, cinsellik yerini saygı, sadakat ve hürmete bırakıyor. Bu yüzden cinsellik, sevgi, saygı, bağlılık, sadakat, kültürel uyum, sosyal uyum, hürmet olmadan bunlar da cinsellik olmadan bir hiç. Bir şey bir başka şey olmadan hiçse o şey o oluşumda yüzde alamaz :) Bu yüzden cinsellik bence EVLİLİKTE tek başına hiçtir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte her şey önemli. Düşününce hmm bu daha önemli diye seçebileceğim bir senecek yok. Güven cok önemli olmazsa olmuyor.
Sevgi ilgi cok önemli olmazsa evlilik ölüyor.
Saygı zaten olmalı.
Cinsellik yemek içmek gibi bir ihtiyaç zaten.
Çocuklardan dolayı haftada su kadar diyemem. Bulduğumuz her vakiti degerlendirmeye çalışıyoruz genelde aceleye geliyor93 Yorumla- +1 yıl
Acele olunca orgazm olabiliyor msn ki?
Cevap sahibi+1 yıl@paralıinsan gün içinde aklinda yokken her zaman yaptığın eylemlerden birini yaparken aniden birinin (es sevgili) seni kenarda kuytuda sıkıştırması heycan verici. kimseye yakalanmamaya çalışarak ayaküstü daha zevkli geliyor. Tabi ki partnere de bağlı
- +1 yıl
Normalde anal yapıyor msnuz peki
Evlilik üç aşamadan oluşur.
1. Fikri uyum, yüzde 20 oranında evliliğe etkisi vardır.
2. Ruhi uyum, yüzde 15 oranında evliliğe etkisi vardır.
3. Ten uyumu yani seks, yüzde 65 oranında evliliğe etkisi vardır.
Araştırın, cinsel hayatları iyi olan hiçbir karı koca boşanmıyor.30 Yorumla
+1 yılHer şeyi birbiriyle sidik yarışına sokmaya gerek yok. Ondan daha önemli bundan daha önemsiz triyajına ne gerek var. Cinsellik önemli mi önemli. Diğer konular da önemli. Hepsi belli şekilde etki ediyor evliliğe. 0 saygı ile evlilik yürümez 0 cinsellik ile de yürümez. Az biraz gelişimini tamamlamış, hayatı seksten ibaret görmeyi bırakmış bi çift her gün ilişkiye girmese de oluyor zaten, bi ton dert arasında bazen aklınıza cinsellik de gelmeyebiliyor, normal.
20 Yorumlaileride fikrim değişirmi bilmiyorum ama şu an için önemli değil fazla daha önemli şeyler var oturup saatlerce sevişmek değilde saatlerce sohbet edebilmek mesela şu sıralar mesela sevgilim bana yakınlaşmak istediğinde bazı zamanlar rahatsızlık duyuyorum abartmasından belli etmiyorum yüz yüze durup sohbet etmek istiyorum çünkü cinsellik bi şekilde kendi kendine bile tatmin olabilir ama ben ona aşığım yani onu görmek istiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu lafa gelince önemsiz denir ama azıcık cinsel sorun olsa karşı tarafta özellikle kadınlar boşanır. Veya lafa gelince %100 denir çoğu öyle demiş ama iş stres, türlü sıkıntılar derken ve zamanla arka plana itildiği çok olur. Ne onlu, ne onsuz. Ama ilk dediğimi daha çok dikkate al, azıcık cinsel sorun olsa boşanmaya kadar gittiği çok olur. Kadın dul ya da boşanmış olsa kudurmaya başlar etrafına belli etmese bile.
00 Yorumla Çok önemlı.. kım ne derse desin.. güçlü kuvvetli ısteklı bır adama nasıl soguk yorgun ısteksız bır kadın olmaz ıse arzulu bır kadına zayıf ve pasıf bır adam olmaz.. kafalar bu noktada denk olmalı uyum ahenk olmalı burası kesın..
Bu tıp konularda evlılık oncesı konuşulmalı hanı ılla yaşansın demıyorum ama en azından fıkırler görüşler ıstekler tartışılmalı..00 Yorumla
+1 yılİlk bir yıl %50 3. yıldan sonra %70 :D Evlenmişsiniz zaten, flört dönemi kalmamış evlilik düzenini almış şekillenmiş ilişki, liseliler gibi romantizm romantizm nereye kadar :D Tüm uzun ilişkileri ve evlilikleri ayakta tutan şey kaliteli cinsel hayat, sadakat ve empati.
415 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldan sonda neden 70? Azalır diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Aksine önemi artıyor cicim ayları geçiyor romantizm ister istemez azalıyor rutine binmemesi için de daha önemli hale geliyor
Soran+1 yılHmm, ben çok bilgisizim galiba bu konuda 🙄
- +1 yıl
Evliyim ben😂
Soran+1 yılNe kadar oldu evleneli
- +1 yıl
4 yıl
Soran+1 yılWow maşallah, sana özelden bi kaç soru sorabilir miyim?
- +1 yıl
Ne soracaksın
Soran+1 yılErkek değilim korkmana gerek yok, hani ilk ilişki falan bi kaç şey soracaktım işte 🙄
- +1 yıl
Peki.
Soran+1 yılTakip attım
Soran+1 yılYazamıyorum beni takip etmen lazım sonra takipten çıkarırsın beni
- +1 yıl
Canım isteğimi kabul etmedin ki yazasın mesaj kutum kapalı 😂
Soran+1 yılYazdım sana
+1 yılCiddi anlamda önemli. Hiç kimse konuşmadığından önemi anlaşılmıyor fakat aynı zamanda boşanmaların en büyük sebebi bu. İnsanlar birbirlerini sevip evlendiklerinde ten uyumlarının olmadığını görüyorlar, sorunun ne olduğunu kimse konuşmuyor çünkü utanıyorlar ve gelişmeye de açık değiller, sorunlar başlıyor yani olumsuzluklar, kısa bir süre içindede boşanıyorlar. Cinsel uyuma kimse önem vermiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBoşanmaların %70 nin sebebi cinsellik kaynaklı. Yani çok önemli. Her şey cinsellik değil ama cinsellikte mutlu olan çiftler diğer konuları görmezden gelmeye daha meyilli
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir önemi var tabiki her iki taraf için ama denildigi gibi %100 %90 larda degil bu oranlar dogru olsa demekki kişi sadece cinsellik için evlenmiş sonucu çıkar
Evlilikte;
Saygı :%25
Sevgi :%25
Sadakat :%25
Cinsellik :%25
Biri birinden daha onemli degil hepsi ayni onemi arz eder.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için gerçekten önemli çünkü istekli biriyim evlendiğimde doyasıya yaşamak istediğim şeyler var. Karşımda isteksiz veya sıradan biri olursa asla tatmin olmam. Eşim hep beni arzulasın en az benim kadar istekli olsun isterim karşıma istemediğim biri çıkarsa alenen defalarca söylerim tatmin olmadığımı. Yıllarca isteğimizi bastırmışken evlenince bari güzelce yasayalim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada biri ile sohbet etmiştim. Eşi bir gün boşanırsak bile sevişmeye devam edelim demiş. Yani cinsellik iyi ama boşanmayı düşünüyorlar. Gördüğüm tek örnek! Genelde iyi arkadaş olanlar , çok iyi anlaşan çiftlerde bir taraf isteksiz ise evliliği aldatarak yürütüyorlar.
Sözün özü bence %40 cinsellik %20 karakter % 20 aile bağı/yapısı %20 maddiyat önemli evlilikte00 Yorumla
+1 yılSize bağlı ama tuzsuz yemek gibi düşün, o tuzu da tatmalı insan. Cinselliğini bu zamana kadar keşfetmeyip, evlilikte keşfeder ve mutsuz olursan bu sefer çözüm aramak zorunda kalacaksın. Bir de böyle düşün.
00 Yorumlayani bence %80 , evliliğin temellerinden biridir ama bence mutluluğun sırrı , yatakta mutlu olamayan çift mutlu olamaz çünkü her iki tarafında ihtiyacı ve bu ihtiyaç karşılanmazsa tartışmalar başlar hatta belki araya başka birileri girer
00 YorumlaCinsellik olmadan evlilik veya ilişki olmaz FAKAT bu demek değildir ki bu en önemli unsur. Hayır bu sadece olması gereken bir unsur, ama her şey cinselliğe bağlı değildir
10 YorumlaHer şey eşit ve dengeli olmalı. Cinsellikte buna dahil
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil diyip evleniyorsunuz, sonra burası gibi sitelerde kocam beni s.. kemiyor, kaldıramıyor, hemen boşalıyor diye ağlıyorsunuz.
30 Yorumla
+1 yılEvlilik İletişim, sevgi, sadakat ve cinsellik olarak ayırılsak %25, hadi abartalım diyelim %50 olsun. Cinsellik eş geçilemez ama sevgi, iletişim ve sadakat konusu da eş geçilmemeli.
00 Yorumla%90 falan diye düșünüyorum geri kalanı yardımlașmak, beraber gezmek, sohbet etmek falan bunları arkadașlarınlada yaparsın evliliğin farkı cinsellik bence
00 Yorumla%70 falan geri kalanı sevgi saygı cinsellik olmadan gerçekten olmuyor ama birde bu verdiğim oran kişiden kişiye değişiyor ben önem veriyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik önemli ya aradaki bağı kuvvetlendiriyor ama sadece cinsellik konuşmak ya da tek aktivitenin cinsellik olmasida sıkıcı oluyor
40 Yorumla
+1 yıl%51, gerisi irtibat halinde gelişen olaylar sarmalıdır, kesinlikle yarısından bir fazladır, cinsellik her şey değildir ama birçok şeydir.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün erkekler boşalınca rahatlar ve rahat bir insanla geçinmek ve onunla mutlu olmak hatta onun eve ve sana bağlı olması çok daha kolay olur.
00 Yorumla
+1 yılYüzde yüz önemli, cinsellik olmayan evliliklerde, herkes bi başkası ile s*kisiyor.
00 Yorumla
+1 yıl%70 diyebilirim. Haftada da 3-4 gün kaliteli bir seks yeter.
00 Yorumlakadinlar rahat rahat cinsellik yaşamak için evlenirler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl%100 önemlidir. İstisnai tercihleri olanları dahil etmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik diyince önemli tabiki %80 falan zaten cinsellik için bir araya gelmiyor mu iki insan evlenmek çoğalmak neslini devam ettirmek için
10 YorumlaEvlilikte beraber yapılacak olan her şeyin önemi büyük.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence cinsellik iki tarafın da oldukça istekli ve içten gelerek sık sık yapması gereken bişey, her anlamda bağlılığı da arttırır pozitif olmayı da
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar bekarken önemli değil der ama evlenince kocam sırtını dönüp uyuyor derler. Haftada bir idealdir abartmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKadınlar için en önemli şey paradır. Cinsellik daha çok erkek için önemlidir.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaha güldüm buna 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerinde ve erkek isteyince kesinlikle olmalı o zaman %100 önemli
00 Yorumla
+1 yılCinsellik sevginin önüne geçerse , ilişkide sevgi ikinci plana atılır ve kişi cinselliğe odaklı beraberliği başka arayışlara da dönüştürebilir.
O nedenle %51 Sevgi
%49 Cinsellik00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün girererim çok önemli sınırsız doyumsuz olmali
10 Yorumla Yüzde 70 hatta 80 bence
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar üremek için evlenirler. evlenmek gerekli değil diyebilirsiniz ama ülkemizde toplum baskısını aşmak için evlenmek şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu biraz da ten uyumuna bağlı ten uyumu yüksek çiftler daha çok seks yapıp daha mutlu oluyor
00 Yorumla
+1 yılHerkesin fikri farklı olur ama bence yüzde 100
40 Yorumlaen az haftada 2 bence
41 Yorumla- +1 yıl
Cok az degilmi
+1 yılİnsanda nefis var bu nefisde her daim zevk düşkünü o yüzden%100 önemli
00 Yorumlaçok öenmli bence %100 🌺💫💭👼
30 Yorumla%45 falan ama evli olmadığım için emin değilim 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bende degilim ama %95 diyorum sen evli olsaydin 45 demezdin😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence %70 cinsellik. Yatakta mutlu degilsen sosyal hayattada olamıyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için sevgi önemli cinselik değil
00 Yorumla Sevgi saygı anlayış olsun gerisi kolay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aslinda evlilikte hersey onemli
00 Yorumla%50 cinsellik, %50 sevgi saygı sadakat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%90 önemli. Haftada en az 4
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
+1 yıl%100 ya
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%100 önemli, cinsellik olmadan evlenip napacan?
02 Yorumla
Soran+1 yılArada yaparsın da en önemlisi bu olmamalı
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi dememişsin ki... % kaç önemli demişsin..
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. önemli iki taraf içinde, en az haftada iki kere.
00 Yorumla
+1 yıl100 cnmmm 1000
50 Yorumla
+1 yıl90 veririm.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%30-40 falan olmasa da olur olsa da olur
10 Yorumla%100 önmli cinsellik evliliğin temeli...
00 Yorumla
+1 yıl%95 bence
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzee seksenini olusturur
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler