Sevgilim eve geldi yapma dememe rağmen vajinama sürtündü ama hemen ittim onu ondan ayrılmak istediğimi söylicem ben çok utanıyorum daha önce hiç böyle şeyler yapmadım ilk sevgilim di çok pişmanım bu benim bakireliğimi bile bozabilir ileride güven bana Valla yapmam diyor ama ben göguslerimi de görsün istemiyorum kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılböylelerine direkt tavrını koyacaksın. meslektaşız. branş nedir gerçekten düzgün seven dürüst güvenilir sadık birisi olsa kendini eşine saklayan ve evlenmeden düşünmeyen biri olsa ciddi adım atar mıydın?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bana deger verip sevmeli ilköğretim matematik öğretmeniyim
Cevap sahibi+1 yılne güzel düşünüyorsun. keşke herkes o değer verilen sevgiyi anlasa bulmaya çalışsa ben hala arıyorum 2012 den beri bir kitaptan dolayı o sorunun cevabı. atandın mı peki kpss ye mi çalışyırosun.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbi dur dakin bacım
sen ayrıl en ıyısı adamında sinir ucları ıle oynama .
sevgılın var ıse bunlar olacak , her erkekte sana dokundu dıye senı nıkahına alacak degıl.08 Yorumla
Soran+1 yılDokunmasın istemiyorum ya Dokunmadan kalacak ya da def olup gidicek
- +1 yıl
yukarda da yazdık adamın sinir uçları ile oynama kimsede sana meraklı degıl , tek sende degılsın piyasada. emek/zaman israfısın umarım hemcinslerıme sendne denk gelmez.
o eleman umarım uzatmaz zaman harcamaz yoluna gider .
Soran+1 yılGitmez ben gibisi yok ağrı çektiğine değecek biriyim asıl benim hemcinslerime senin gibi iğrenç biri denk gelmesin her şey cinsellik değildir
- +1 yıl
çişli benım ıgrenc oldugumu nerden bılıyorsun , sen gıbılerı ıle etrafımda ısyerımde zaten yakınımızda olmazsın . sen kendını fazla egıo yapmıssın aılen cok sımartmıs 250 gram kukun ıle herseye sahıp olabılecegını sanmıssın .
sen ılk once benımle esgdeger egıtım sahıp ol ısın kazancın olsun aynı egıtım statude ol sonra bana sıfatlar yakıstırabılırsın.
sunuda o habeş maymunu beynine sok evlılık hersey % 50 cınsellık % 50 yol arkadaslıgıdır.
o zaman evlenene kadar hıc bır erkegın cıkmayacan karsısına zamanını parasını emegını gasp etmeyecen kendın gıbı bir arizona kertenkelesi bulup evlenecen cocuk dogurucan kendını baktıracan .
Soran+1 yılBen öğretmenim sen ne saygısız birisin kendine baktırmak je ya benim maaşım var kendime bakabilirim
- +1 yıl
sen ne habeş maymunu çıktın yahu .
bende makına muhendısıyım yuksek lısans mezunu işverenim . bura saçma bir yer dıye ne guzelde ekran karsısından sallayabılıyorsunuz .
sen ne sanıyorsun kendını kenar mahalle kezzosu bi uza git .
Soran+1 yılSaçma yerse ne işin var burada demektir kaliteni karşılıyor saçma insan buranın saçmalik seviyesini yükseltiyor sun je güzel
- +1 yıl
sen farklı bır yerde mısın?
adam sana sürtürmüş , gelmiş burdakılerden akıl alıyorsun . ne yapsam diye
+1 yılBaskı altında yetişmiştir hersek istiyorsun ama sonuçları seni korkutuyor aile baskısı ile hep sana yapma denilen şeyler var senin korkun onlar bence
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır utanıyorum da Allah korkusuda var evlenmeden istemiyorum dün gece full ağladım ben böyle 8nsanlarin yüzüne bakamam
- +1 yıl
Neden eve çağırdın onu
Soran+1 yılDedim muhabbet ederiz iki sarılır opusuruz film izleriz ötesıni istemiyorum
- +1 yıl
Oo öyle olmaz o iş başlayınca kendiliğinden ilerler genç biri hakim olamaz kendine
Soran+1 yılOlucak ben ona güveniyorum dedi çok ağrı çekiyorum o zaman sevgili yapmasaydın dedim sustu
- +1 yıl
Durduramaz
+1 yılEve çağırmışsın istediğini ama naz yaptığını düşünmüştür. Ayrılalım desen de sana el sürmeyeceğine söz verip ayrılmaz senden. illaki zükecek artık
022 Yorumla
Soran+1 yılNe naz yapması istemiyorum öyle bir kız değilim el surmeyeceğine söz verirse nasıl zükecek gitsin başkasını züksün illa ben mi olmalıyım
- +1 yıl
Sürtmüş göğüslerini de görmüş. şu an hayatındaki zükmeye en yakın sensin. O yüzden yeni biriyle baştan almak yerine yolu yarılamışken devam etmek ister
Soran+1 yılDiyor eskiden gözlerin gözümün önüne gelirdi şimdi göğuslerin evlenmeden olmaz izin vermen konusicam onunla bir daha görüşmek istemiyorum diye
- +1 yıl
evet artık modu değişmiş. devam edersen kurtuluşun yok sokacak
Soran+1 yılAynen izin vermem bitsin artık diyor söz istemicem
- +1 yıl
Öyle derler. ama ilk fırsatta seni yapacak. Asla vazgeçmez.
Soran+1 yılYaaaa daha da korkutma beni
- +1 yıl
Gerçek bu
Soran+1 yılKasıkları ağrıyormuş sevgili yapma o zaman halla halla
- +1 yıl
Bahane onlar. Kasıklarım ağroyor , çok orlanıyorum mutlaka biri olmalı falan , uydururlar öyle. Yalan o
Soran+1 yılBence de banane onun ağrılarından ölsün umrumda değil
- +1 yıl
Memelerin çokmu güzel? hep aklındaymış?
Soran+1 yılEvet güzeller
- +1 yıl
BEn küçük meme seviyorum. Bana göre küçük olanlar güzel.
Soran+1 yılBenim orta 80 beden
- +1 yıl
ımm. iyiymiş. beyazlar mı?
Soran+1 yılEvet sarışınım
- +1 yıl
Vuuuu. ne güzel. Ne diyeyim. sevgilin şanslıymış. umarım kıymet bilir de üzmez seni
Soran+1 yılKıymet biliyor ama bana dokunsun istemiyorum ayrılıcam
- +1 yıl
Eve neden çağırdın :) fırsat değelendirmiş
Soran+1 yılYa sohbet muhabbet normal film izleriz falan
- +1 yıl
Evet güzel düşünce ama erkekler pek öyle bakmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Hemen uzaklaş ondan bi kere kokusunu alan kurt avını asla bırakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya ayrılmak istiyorum bırakmam seni seviyorum ben diyor
Yapma demene rağmen böyle bir şey yaptıysa sana saygısı ve sevgisi yok kullanmak istiyor seni ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAma canımı acıtan dedim naif davrandı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin istemediğin şeyleri yapan bir insan ile beraber olma, sözünü dinlemiyor seni ciddiye almıyor. İleride pişmanlık duyarsın amacı cinsellik gibi ve daha kötüsü zorla.
00 YorumlaYani vajinanın çıplak olması tehlikeli aniden yükselip sokabilir içine o zaman olan olur dikkat et elletme ötesine gitme onu da çamaşır üstünden yaptır gerçeği bunları bile gerek yok seven adam bekler
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle seven adam bekler beni de düşünsün namusumu kirletecek ya
Soran+1 yılBen şort giymiştim üstüne o na yeni aldığım mavi sütyeni aldım elini tutup bacaklarımı okşattırdım kucağına oturup öpüştüm hepsi bu
Soran+1 yılMavi sütyeni gösterdim tabi üstümdeyken😀
Soran+1 yılBaya dolgunlar amacım onu azdırmak değil ama sevgilim yani hiç mi opmiyeyim sarılmayayım biraz öpüşsek hemen azıyor
Soran+1 yılİleri gitmek istemiyorum ona da dicem bunu
Soran+1 yılValla ben dokundurmuyorum ama boşluğuna denkngeldi biraz yaladı öptü sence beni bırakır mı artık sonuçta her yerimi gördü
Soran+1 yılBenim hoşuma gitti ama içine girer diye de korktum bur de vicdan azabı da çekiyorum ama adam sevdi yani orası çok tatlıı dedi
Soran+1 yıl2 gündür işlerim var yoğunum diye bana doğru dürüst yazmıyor yaaa
+1 yılSitede cinsellik afrikası gibi mübarek😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
A. Herkes seks konuşuyor yapan yok. 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplakken mi sürttü nasıl oldu
014 Yorumla
Soran+1 yılSadece sütyen vardı vajina çıplaktı
- +1 yıl
Bu normal değilmi o kadar soyunduktan sonra azıcık da olsa sürter yani sen neden korktun bu kadar
Soran+1 yılO soydu beni istemiyorum ya bi de diyor nasıl durayım seni seviyorum kasıklarım patliyacak
- +1 yıl
İzin verme bari kilodunu çıkartmasın
Kasık patlama olayı doğru bak çok ağrı yapıyor erkek arkadaşın boşaldı mı peki
Soran+1 yılÇıkarma diyorum durmuyor ama 1 defa yaptı ikincisi olmayacak kendimi öldürürüm daha iyi boşalmadı
- +1 yıl
O zaman öyle bir ortam olmasın yanlız kalma
Soran+1 yılHaklısın daha da gelmesin yanıma
- +1 yıl
Evde veya yanlız ortamda buluşmayın bence cafe çay bahçesi gibi yerlerde daha güzel olur
Hem anlamış olursun senle sadece cinsellik için mi buluştuğunu
Soran+1 yılBuluşma yok artık bitirecek yüz yüze gelmek istemiyorum utanıyorum onun yüzüne bakamam
- +1 yıl
Çok mu korktun o şekilde bir durumdan neden ayrılıyorsun
Soran+1 yılVicdan azabı üstelik vajinama sürdükten sonra zar gitmiş gitmemiş fark etmez ben kirlenmiş hissediyorum
- +1 yıl
Madem bu kadar hassas birisin neden sert çıkış yapmadın
Soran+1 yılNarın biriyim hemen yükselemedim ama konuşucam onla
- +1 yıl
Bence hiç konuşma madem öyle direk ayrıl gitsin
+1 yılEve neren çağırıyorsun ki ozman
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim film izler sohvet ederiz vallahi amacım cinsellik değil di o na güveniyordum
- +1 yıl
Ben duymadım hiç eve gelip de o işi yapmayanı hayatım kötü bişey değil seviyorsan yap ama güvenmen lazım
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz ailem bana güveniyor ben de istemiyorum öpüşme falan normal ama vajinamı falan görmesin
- +1 yıl
Yaz. sana ban. na özelden
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılVermeyeceksen ayril gitsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe vermesi be vermem evlenmeden olmaz
- +1 yıl
Ama ayrilmazsan o alır
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum ama bırakmıyor beni bir daha bu kelimeyi kullanma diyor
- +1 yıl
Valla şimdi ayrilmazsan ilerde daha çok baglanırsın o zaman mecbur kalırsın
Soran+1 yılYok ben kimseye baglanmam
- +1 yıl
Çok kadin tanıdim böyle düşünen 😂
+1 yılBu soruyu soran beynini senin ziksinlerrrr ergen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kötü hissediyorsan ayrıl ozman
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam ama işte o ayrılmıyor seni seviyorum diyor bir daha yapmam valla der ama ben duracağını sanmam
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapmasaydin
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim yaptım tanıyıp birbirimize uygunsak evlenelim diye hiç tanimadan nasıl evleneyim biriyle
- +1 yıl
Peki ona güvenmeden neden evine çağırdın ki onu anlamadım
+1 yılBabana aciyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHalla halla ne yapayım ilk sevgilim millet neler neler yapıyor 25 yaşındayım asıl babam bana acısın bend e bir kadınım
- +1 yıl
Yazıklar olsun bende 22 yasindayim ama yapmam bb
+1 yılyapma bence de kanki. pişman olmuşsun bile.
021 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bir kız değilim geceleri uyuyamam ben
- +1 yıl
aferim kanka bende sevmem öyle şeyleri yaf. az kalsın 5 dakikalık zevki için seni üzecekmiş
Soran+1 yılÜzdü zaten diyor önümde şort giymişsin bembeyaz sin ben nasıl bir şey yapmıyayım kasıklarım patlıyor
- +1 yıl
kanki ayrıl o zaman. eve getirme bir daha sevgili falan. Zorla yapsa ne yapacaktın?
Soran+1 yılZorla yapacak biri değil ona güveniyorum bilinçli biri ayrılıcam zaten ben böyle yapamam
- +1 yıl
kanki seks bazıları için spor gibi. millet aşmış kendini ksljdl bizim gibiler içinse evlenince yapılacak bişi. o yüzden ilişkinin en başında sınırları çiz. yoksa insan insana acımıyor bu zamanda sdjls
Soran+1 yılKesinlikle haklisin burdaki yorumlardan sonra beni ihtiyaçları için kullanmadık gördüğünü düşündüm bitti yani
- +1 yıl
kanki bende de azgınlık abazalık var gidiom belgesel izleyip şey ediyom skjld neden milletin kızının hayatıyla oynayayım
Soran+1 yılHelal olsun sana adamsın
- +1 yıl
sende koru kendini kankicim.
Soran+1 yılÇok güçlü kendi durmasa ben baş edemem astsubay o
- +1 yıl
kankişim sen daha okumayacak mısın ne işin var astsubayla.
Soran+1 yılBitti üniversite öğretmenim😀
- +1 yıl
kanki küçük sandım seni yaf. ben oldum eşek kadar hala elizabet skdjlnd bakma ergen gibi random gülüyorum. kanki evlenmelik adam lazım sana
Soran+1 yılBu evlenmek istiyor bence
- +1 yıl
ne bileyim kanki kalite kontol mü yapıyor o zaman skjdlsm
Soran+1 yılKalitem iyidir😀 beğendiki ayrılmak istemiyor
- +1 yıl
kanki adamı azdırıp sonra böyle yapıyosan ayıb :d
Soran+1 yılEvet azıyor ama hiç mi öpmiyeyim dokunmayayım mi illaki ileri mi gitmesi gerekiyor
- +1 yıl
kanki adam demekki zinadan korkmuyor. bende inançlı olmasam yapardım bu işleri
Soran+1 yılTam zina yapmadı içime girmedi de aynen dini inanç zayıf
+1 yılAyrıl bence
012 Yorumla
Soran+1 yılBirakmaz ki seni seviyorum diyor
- +1 yıl
Akıllı düşün seven insan onu yapmaz
Soran+1 yılAynen bunları dicem ona Allah belasını versin
- +1 yıl
Evet bencede de ama ayrıl
Soran+1 yılÖyle yapıcam
- +1 yıl
☺️☺️
Soran+1 yılAdam astsubay hesabını verdim o kim ki sana ayrıl diyorum dedi😀😀
- +1 yıl
İyiymiş 😂😂 istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Ama iyi yapmıs
Soran+1 yılİyi yapmış mı ne kadar ödleksin hemen döndün
- +1 yıl
Aa pardon iyi yapmışsın dicem sen
- +1 yıl
Ne ödlek olacam astsubay bana naoacak
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptırma
00 Yorumla
+1 yılsevgilinin gözlerini bağla öyle sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkötü olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha olmayacak
Cevap sahibi+1 yılinşllah ayrıldın o zaman
+1 yılayrıl o zaman?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor birakmaz beni
Bence terk et.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle istiyorum ama iste seni seviyorum bu kelimeyi kullanma diyor
Soran+1 yılAynen seven üzmez dokunma bana dicem
Soran+1 yılAynen ben ağzının payını vericem onun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu doğal bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum vicdan azabi çekiyorum ağlıyorum
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!