Tanganın arasına girdiği kalçalar,
Göğüsleri yusyuvarlak ortaya çıkaran sütyenler…
Sekse davet etmek için fantezi iç çamaşırı giymek erkeği baştan çıkarmaya yeter mi?

Partnerim o muhteşem ve seksi fantezi iç giyimiyle, aromatik koku çubukları, slov bir müzik ve loş mum ışığı eşliğinde beni manâlı bakışlarıyla tebessüm ederek ve bütün vücudumu süzerek beni akşam eve geldiğimde güzel ve iç gıdıklayıcı sözler söyleyerek karşılarsa, beni ne kadar çok özlediğini ve istediğini hemen anlarım.
İşte bu yüzden, o muhteşem yuvarlak kalçaların arasında kaybolan varla yok arasındaki küçücük, şeffaf, tül ya da dantelden özenle üretilmiş kışkırtıcı kilot ya da tanga ile, iri, diri ve dik göğüslerin yuvarlıklığını en tahrik edici şekilde sunan dekoltesi bol sütyenler beni ve hatta tüm erkekleri sekse davet ederek kolayca bizi baştan çıkarmaya yeter. Bundan çok hoşlanır, monoton gecelerimize renk kattığı için aşkımıza yep yeni bir boyut ve heyecan katar. Ne güzel. Hep bunu isteriz biz. Baştan çıkarın bizi lütfen. Bunu kim istemez ki…
Güzel sorunuz için çok teşekkür ederim sevgili @BiBusesin
Keyifli geceler efendim. #06romeo 😎
Benim için iç giyim her zaman önemlidir, sadece sekse davet etmek için değil, günlük hayatta dahi iç giyimine dikkat etmeli, gayet seksi giyinmeli kadınlar.
Cevap
102Cevap
Beni bile çıkarıyor çoğu. Kendime veresim geliyor.😐😂
Güldürenlerin çok olsun😂
Selam gadası 🙃
Bana göre kadın vardır. Birde kadınlığını erkeğine sunan bunu gösteren kadın vardır. Bir kadın eğer ki erkeğe kendini gösteremiyorsa yani onu etkileyemiyorsa, dolgun hatlarının olması bir işe yaramaz.
#gadası
Çıkarır mı da kelime mi, giysin bakalım siyah bir jartiyer içine dantelli siyah bir iç çamaşırı, hafif tonda bir ruj dudaklarda, alta topuklu ayakkabı, hahaha böyle yazınca ister istemez elindede kırbaç canlandı birden nedense, kırbaç yerine göz bandı ve ipler tercihim ama👋
abaza erkeği baştan çıakrtmak için dantelli kilotta yeterlidir , mesele kaliteli erkek, peki onu baştan çıkartmak mı yoksa doğru kelime cümle onu cinselliğe motive etmek hırslandırmak ve tutkusunu ortaya çıkartmak mı? bence kesinlikle hırs ve ihtirasla ortaya çıkan tutku , fantezi iç giyim buna uygun mu? evet kesinlikle uygun
Off Resimde ki Kadınsa Onun gibi kız beni aşırı azdırır 🤭 sormayın şöyle sorular zaten kafama vurdu 😅 patlamak üzere bomba gibiyim Tabi Kimsenin karısına kızına asla dokunmam bu oc luk olur Keşke ateşli kız olsa da verse
Ama Ne Yapayım Hiç Cinsel İlişkiye girmedim Ben Hâliyle Vücut istiyor artık ☺️🤭 anca mastürbasyon yaparım millet ne güzel sevişir nasıl bulcam fikrin var mı parasız
Baştan çıkarsın diye var zaten bu sektör bence baştan çıkarır
Zevk meselesi diyeceğim de dümdüz isteyenlerin sayısı çok değildir bence. Geneli sever bu fantezi iç giyimini. Dolgun göğüsleri falan.
Selamlar,
Herkes için geçerli değil bu durum. Fantezi giyim bazı kadınlarda sanat eseri gibi durabiliyor. Önemli olan bunu taşıyabilmek. Özellikle sevişmek esnasında kıyafetler üstünden kalırsa daha etkili olacaktır.
Yoldan çıkarır, baştan çıkarır, evden çıkarır, sokaktan çıkarır vs
CD.
Ya ajsjs XD şunu yapıcaktım 😄
bişey itiraf edeyim. kendinizi seksi gösterecek normal elbiseler çok daha çekici oluyor. Bunlar zaten fazla amaca yönelik. Erkekler daha çok kendi görmek istediğini merk eder, merak ettirin biraz bence
elbette :) erkeğı tahrik eder ve daha istekli yapar
Ben seviyorum dolayısıyla geçmişteki sevgililerine de hep almışımdır hediye olarak. Onlar da hakkını veriyodu ama
Bi 🍑olsun yeter onlar için yaaa ama bence seksi iç çamaşırı çok hoş duruyo tabi herkes de değil bende güzel duruyo
Fantezi iç giyimin yoldan çıkarmadığı erkek var mı:) Muhteşem güzelliği karşında görecek ve rahat duracak vay anam vay:))
Bu kadın neden sana benziyor djsjsjs
Evet çıkarıyor
Çıplak olması daha iyi , herhangi bir parça zaman kaybı
Bence çıkarır ve öyle giyinmesini isterim. Göze hitap etmesi açısından önemli
Erkeği baştan çıkarsın diye uretiliyor zaten bunlar
Hemde nasıl etkiler kendimden tanımlamam gerekir se kaplan gibi oluyorum tabiri caiZ
E tabi mesela adı var mı bilmemde böyle ipli gibi iç çamaşırlar beni çok tahrik eder
Fantezi çamaşır değil fantezi sohbet erkeği çıldırtır
Ona rağmen baştan çıkmıyorsa sorun vardır zaten. 😄 Çıkılmaz mı ya! 😎 Neler var neler.😏
yani ne desem bilmiyorum ama evet yeterli bence :) :)
bu iç giyim ürünleri aşkı depreştiriyor. profesyonellik katıyor. insanı heyecanlandırıyor :D :*
Kesinlikle çıkarır bazen kız arkadaşım bana giydiriyor o bile hayran kalıyorsa erkek gözüyle düşün
Sadece iç giyim yetmez, etken ama diğer koşullarda önemli. Yani odun gibi davranan bir kadın fantezi iç çamaşırı giyse ne olur gibi 😉
O giyimin hakkı verilecekse evet çok güzel giyinir ama performans iyi değildir ya da vucudu okadar iyi değildir ozman yakıştırmam
Koskoca bir sektör oluşmuş ve sen bunu sorguluyor musun cidden? Bu sitenin fenomenlerine de hastayım he :D
Bunu beylere sormak lazım tahrik oluyor musunuz beyleeeerr
Manyak olursun knk😀
siyah ince çorap ise neden olmasın :)
evveeetttt :D
Ben aldım da yakınıma veremedim cesaret edemedim vermeye
Elbette baştan cikarir, kızgin bir boga gibi parçalarim o iç çamasiri
Kafanız o kadar belden aşağıya çalışıyor ki Türkçe yazmayı unutmuşsunuz 😂
Evet baştan çıkartır tahrik olurum daha sert ve doyumsuzca beceririm
Hiç birşeye değilde, jartiyer olursa direk düşüyorum. Sorgusuz sualsiz dalıyorum partnerime😁
Onu bilmem de ban bayiliyorum 😂
kendimden geçiyorum :) hatunun fiziği de iyiyse uçuruyor :) tabi hatun da zevkten uçuyor ;)
Benim gibi 5 aydır yalnız erkeği atılacalk bir açık mesaj bile etkiler o kiyafet bitirir
İlla iç giyim değil bi hareketi ya da dış giyimi de yoldan çıkarır
Hayır diyen erkek çıkıcak mı acaba
Kiyafet beni öyle etkilemiyor.
Kiyafet olmadan faha leziz
Soru detayları aklımı başımdan aldı. Türkçeyi çok iyi kullandığınız belli bu yüzden tebrik ederim 🦋🎶❤️🌼✨🍌
Sanki erkekler zorla baştan çıkıyor boşverin para vermeyin boşuna 😀
Kesinlikle ama dantelden pek haz etmiyorum. :P
Şu fiziğe sahip kadın çuval giyse de fark etmez.
Sanmıyorum artık modası geçti sanki, ayrıca çok da pahalılar bunun yerine başka şeylerle baştan çıkarmak lazım erkekleri
Pandoran ne demek
Sakin ol dayı bi nefeslen 😂
Bilmediğimiz için sorduk zaten ne kızıyon
Baktım ve öğrendim mitolojik bi esermiş
Tamam dayı
Kürtçe bilmiyorum dayı 🤔 neyse iyi günler
Ne kadar yazık, kürtler kıro mu oluyor yani? bu yaptığın ırkçılık. Sadece yazdığın kelimeyi anlamadım ve kürtçe mi yazdın dedim.
Tamam dayı sakin ol bi şey demedik
Ben kararsızım bu konu hakkında
Erkekler çıkmaya yer arıyor zaten.
Bazı erkekeler için evet
Beni normal iç giyim daha çok etkiliyor
Gomlek daha çok baştan çıkarır
Hayır diyen vurduruyordur
Erkekler her şekilde baştan çıkacağı için fark etmez
S. g
@DanielsJack aynısı benden sana bay istekli
İstekli değil az. gın.
Ne az. gnlığımı gördün bayan saçma?
Selam canım🌹
Beni çıkartır🥰
Fazlasıyla, kıyafet fetişim bile var diyebilirim.
şu an baştan çıktım bile😄
Parlak Şeker pembesi hoşuma gidiyor
Çıkarttığı kesin Bence
Beni baştan çıkartır, başkasını bilemem.
Benim için yeterli olur. d
Daba fazla tahrik eder. Hele o jartiyer yok mu 🙈
Lütfen herkes giymesin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?