#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Beyaz
Esmer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normalde esmerci değilim ama cinsellikte en çok esmer etkiliyor, beyazlar da öok tahrik eder. Ya aslında tonaj da önemli. Bazıları aşırı beyaz ruh gibi, bazıları çok fazla esmer. Ama buğday hiç çekmiyor nedense.
Merhaba yatakta beyaz ten kendinden geçirir. Beyaz ten özellikle zevk bölgelerinin okşandıkça, öpülüp emildikçe beyaz ten kızarır insanın arzusunu ve isteğini artırır. Hassas genital bölgeler ve diğer hassas yerlerin renk tonu farklılığı beyaz tende çok güzel ve çekici duruyor bence ayrıca temiz ve cekici öpülesi ve oksanası bir his veriyor. Beyaz tenin kendine çeken ayrı bir güzellik ve arzu barındırır kendi tenin içerisinde.
Beyaz ten her zaman daha çekicidir çünkü disiigiin ipuçları daha birgingize çarpar.. otu kahve renkli göğüs uçları, pembe vajina dudakları beyaz tende çarpıcı olur..
Noktayı koymuşsunuz az daha anlatsanız erkekler helak olacaktı 😁
Esmer
teşekkür ederim <3
Cevap
64Cevap
İlk defa paylaşımını çok sevdim. Tam da ilk görseldeki gibi ince belli kocaman kalçası olan beyaz tenli kadınlar beni çok tahrik ediyor.
Beyaz ten,, ama bazen kumraldaki sıcaklıkta çok hoş ve delice oluyor:)
Tenin rengi değil tenin sahibi önemli benim için.
Bu olay tene bakmaz.. aradakı cekim uyum ahenk onemlı.. ıkı tarafında ne ıstedıgını bılmesı gerek.. sımdı ben esmerım ılla esmer olsun dıye bır sartım yok.. bembeyaz tenlı bır hatun olur sempatik bir gülümsemesi gözlerin kitlenmesı herseyı ateşler..
Oooo popiştolarda tombiktoymuş hahahahaha (lez değilim) 😂😂😂 zenci olsun bee dermişim şaka şaka
Sana denk gelmemiş
Tek bir ten rengine takılı kalmam. Siyah erkekler de çekici geliyor, köyü tenler. Teninin pürüzsüzlüğüne vücuduna ve temizliğine bakarım...
Aslında fark etmez. Sevgili olmak için bir kriter değil. Ama süt beyaz, bembeyaz bir kız kendi açımdan söyleyeyim şehvetimi arttırır, libidomu yükseltirdi herhalde.
Boyle resimler koyuyosunuz erkeklerde tum kadinlari boyle zannedip beklentilere giriyo 🤣 erkekler k bakmayinca biz boyle degiliz
@Pars288 gercekler
Evet guzelim bende 🤣 ama bole degiliz yani
🤣 ahahaha
Yapicak bisey yok gordugum cogu erkekde bi ise yaramiyo disi iyiyse karakteri les
Kesinlikle katiliyorm sana
Esmer göze daha çekici geliyor bana göre
Tabiki o tenin sahibinin verdiği hissiyat dahada önemli.
Ne bembeyaz ne de koyu, buğday bir ten aklımı almaya yetiyor benim,önemli olan o yatakta topuklu mecut mu 🤣
Yahu şu görselleri de nerelerden buluyorsan ayıp ama, işi gücü başında olan insanlarız 😂😂😂
ya beyaz demek istiyorum ama çokta beyaz değil ikisininde ortası
Böyle fiziği olmasın da ten beyaz veya bronz fark etmez
Beya ten daha bir çekici geliyor bana, özellikle degaje ve göğüslerin görünümü açısından
Vala attıgın fotograf lar da ten rengi aramak enayılıktır 😂😂
Beyaz ten çekiciliğini hiç bir şeye değişmem aslında. Lakin olmassa olmazım değil.
sarışının adı esmerin tadı demişler ama dolgun olduktan sonra bence bir önemi yok :)
Çok merak ediyorum beyaz kadınların biliyor musun Her türlü rengi görüp de beyaz göremedik
Tenin sahibi önemli Rihanna ile de Sharika ile de herkes yatmak ister.
beyaz, bemmmmbeyaz, karbeyazz tenli çıtır bakire kızlar beni benden alıyor sevişirken ;) lokum mu dersin kaymak mı dersin öpüp okşaması harika hissettiriyor ;)
Yatakta tenemi bakar erkek basar geçer ne mantık ya sadece sert yapması için birazcık azdır
Kız güzel olsun renk fark etmez
Esmerler de beni fena yapar
ikiside çekici. ama önemli olan ruhuna hitap eden. ruhuna hitap eden kadınla her şekilde çok sevkli olur :D
Resimdeki beyaz tenli olucak. Uyutmam onu 😍😍😍
Beyaz bir sayfa açmak lazım fdsa
Kadınlarda beyaz ten güzeldir erkekler de esmer
Kendine pay çıkarıyorsun patnerinin esmer olduğunu da anladım
@ProfesörXX e tabi kendimi ele alarak cevap verdim
Beyaz ve aci ten. Beyaz tenlinin pembelikleri inanilmaz seksi olur.
Siyah ten daha güzel oluyor tenin dokusu ve yumuşaklığı
Beyazı oyladım ama her ikiside bence çekici fakat Beyaz 1 tık daha önde daha bebeksi görünüyor.
Hocam sen bu görselleri nerden buluyorsun yaaa , beyaz ten müq
Esmer..
Esmer Sanat eseri gibiler
Gerçek gurmeler ESMER demişş :)
estetik açıdan ne çok esmer ne çok beyaz
Beyaz ten. Süt gibi olacak
Beyaz bembeyaz ten 😅😋
İkiside fena ama ilk beyaz olan daha fena
Beyaz ten beni benden alır net
Beyaz tenliler candır. Bana hitap ediyorlar.
Zit eslesmeler genelde tercih ediliyor.
sarışının adı var esmerin tadı var
Siyah ten daha çekici. Tıpkı çikolata gibi.
Beyaz ve bugday ten hmm 😎😎
Görüntü olarak esmer tad olarak sarışın...
Esmer, sarışınların şansı yok mu?
Beyaz çok çekici güneş görmemiş gibi
Zenci olmadıktan sonra sorun yok.
Ten renginin önemi yok, nefes alsın yeter jdjdjd
Sende güzelsin hakkını yeme
Rengi önemli değil bence
Beyaz tabi ki de Ve normal ten
ikiside :)
Esmer
Her ikisi de
Esmer sakallı🤎😊😊
kumral severim