Bana göre oral seks; seksin kendisinden daha samimi bir olaydır. Güven gerektirir zira vücudunuzun en hassas ve önemli organını bir erkek ya da kadının dudaklarının merhametine bırakmışsınızdır.
Oral seks bence dominant bir harekettir ve yapan kişi o an domine eder. Partneriniz ne kadar sert ve sözünü geçirmeyi seviyor olursa olsun o anlarda kontrol onda değildir, partnerindedir.
Oral seks yapan biri dominant mıdır yoksa itaatkar mı?
Oral seksi dominantlık veya itaatkârlıkla bağdaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Oral seks bence cinselliğin keyifli parçalarından biri. Özellikle kadının birçok sebepten dolayı orgazm yaşamasının erkeğe göre çok daha zor olduğu biliniyor. Bu durumda orgazma giden yolun en önemli kilometre taşlarından biridir oral seks. Evet buna izin veren taraf, kendisini tam bir teslimiyetle partnerine bırakmış olur ama bunu da bir nevi cinsellikten daha fazla zevk almak için yapar. Yani bence bunun tam adı karşılıklı zevk oyunudur.
Bence çift taraflı bir hareket.. hem dominesindir hem de değilsindir. Örneğin kadın kendi kontrolüyle erkeğin penisini ağzına alıyor ve ağzında git gel yapıyorsa kadın dominedir. Ancak bir süre sonra erkek kadının kafasından tutup bastırmaya başladığında artık erkek dominedir. Kadının o zorlanma anı, çıkarttığı sesler erkeğe haz veriyor.
Erkeğin en kıymetli organı kadının dişlerinin arasında... Erkek o anda tamamen savunmasız durumda. Her şey kadının merhametine kalmış. Ya o sırada kadın psikopata bağlasa ve var gücüyle ısırsa? Koparabilir... Koparamasa bile öyle büyük bir hasar oluşabilir ki, artık o organ iş göremez hale gelebilir. Büyük cesaret. Ben erkek olsam asla bir kadının ağzına organımı sokmazdım.
@sssertac Şehvet sırasında erkeklerin aklı başından gittiği için ne kadar tehlikeli bir şey yaptıklarının farkında bile değiller. Ama düşünürsen, sirkte aslanın ağzına kafasını sokan bakıcının halinden ne farkı var?
Merhaba oral seks yapan kişi dominanttır kesinlikle oral seks dili ne kadar becerikli kullanmana ve dilini adeta bir sanat eseri gibi kullanmana benzer. Partnerlerin yaptığı oral arzuyu zevk tavana çıkartır o an dilini iyi kullanan taraf dominant olur. Oral zamanı dil iyi kullanıldığından partner o kadar tutkusu, zevki, isteği, kasılmaları tavan yapar dominant olan taraf olur ve kontrol onda olur sadece dil ile verilen zevke karşı partner kendini sana bırakır.
Bence itaatkardır. Düşünsene kadın önünde diz çökmüş ellerin saçlarının arasında kontrol tamamen sende. Kafasına bastırarak alabildiği kadar sokmak ve biraz daha zorlayıp nefessiz bırakmak 😈😈 En çok merak ettiğim şey de 20 cm dibine kadar alıp testislerime dil darbeleri atması. Ölmeden bunu yaşarım umarım.
cinsiyeti ile ilgili bi sıkıntı yok demektir; çünkü ıykk iğrenç vs gibi yaklaşması anormal olurdu ve bu durumda cinsel kimliğini tekrar gözden geçirmesi gerekir diye değerlendirilmeliydi. iki cinsiyet için de geçerli bir durum, ıyk mıyk diyende iğrenende sıkıntı vardır bence. hijyen tam ise bahanesi yok, o istek içten gelir ve gelmelidir de; uyarmaktır-uyarılmaktır, olayın ayrılmaz ve olmazsa olmazı bir bölümüdür (nokta, yiter gari)
Normal bir seks ile oralin hemen hemen bzir farki yok gibi her ikisinde de teslimcisiniz... Ha genital bolgelere yapilan masaj, ha vucudun her noktasina yapilan dokunus.. birakalim vucutlar hareket etsin... Ne domine edis kalir ne de itaatkarlik... Yaramazlik yapani cezalandirin.🍭
Hayır herke erkek bir değil asla... Ben yapılmasa da asla sorun çıkarmam olmasa da olur. Lakin kendim mutlaka yaparım çünkü ben yaparken partnerimin aldığı zevki görmek hissetmek beni daha çok mutlu ediyor...
Zorlama veya baskı yoksa ne dominedir ne de itaatkar. Seks çift taraflıdır. Kişi karşısındaki kişi için değil kendi zevk aldığı için o an onu yapar. Ayrıca oral sekste oral yapan kişi partnerinin aldığı hazdan etkilenip ona daha iştahlı yapar.
Partnerim oral yaptığında kendimi kral gibi hissediyorum, dominantlığa giden yol gibi düşünebiliriz ama kontrol de kadında, kendini rahat bıraktığında da patron kadın oluyor. Kim köle kim sahip hepsi birbirine karışıyor. Sado mazo duygular da cabası 😆