Bu biraz kadının hayat boyu yaşadığı durumlarla ilgili. Bir çok kadın ailevi sorun yaşıyor ve baba sevgisinden yoksun gelişiyor. Şefkat nerdeyse yok denecek kadar az oluyor.
Böyle olunca evleneceği adam için daha çok ilgiye muhtaç hale geliyor. Mutlu edilmek istiyor sevgi pıtırcığı gibi her halinde şefkatli sevgi dolu olsun toz pembe hayatı yaşamak hayali kuruyor.
Sertlik tanımı böyle kadınlar için nadir gelişiyor. Çünkü sevgi şefkat açlığı o kadar fazla oluyor. Her böyle kadın için değil ama geneli böyle.
Diğer türlü olanlar içinse burçlardan tut, büyüdüğü coğrafya bölgesine, özgürlük ölçütlerinin sınırlarına kadar pek çok etmen etkili. Aynı şekilde erkek içinde bu diğer etmenler etkilidir.
Cinsel yaşam bedensel durumları da ayrı etmenler vücut yapısı, boy, kas tip kişisel bakım felan filan bir sürü hem özel hem genel sıralanır.
Ha değişkenlikler fanteziye bağlı gelişir gerçekleri değiştirmezler kalıcı değildir bunlar.
Hayır tabii ki de aptallık değildir ilk önce daha kibar daha dokunmaya kıyamıyormuş gibi davranmalı ama ilerleyen dakikalarda aynen bu soruda da dediğin gibi daha sert olmalı daha hızlı yani sürekli eğitim değişmedi aslında o anki sıcaklığa göre
Aptallık değildir Herkesin sevdiği bir yöntem vardır Hoşlandığı kendisini rahat hissettiği kendisi olduğu yöntemler Örnek vermek gerekirse bazısı dışarda höt höt birisi yatağa gelince çok narin kibar biri olabilir bundan zevk alıyordur Tam tersidir olabilir adam çok kibardir ama hard core seviyordur Ben yerine göre hareket ederim normalde kibarim ama sert olmam gerekirse olurum Yatak mevzuda önce soft sonra hard devam soft kapanış derim Herkese göre değişir bu Ve hiç bir yaklaşıma aptallık diyemeyiz
Önce ilişkilerinizde edindiğiniz tecrübeler büyük önem taşır. Ancak partnerinizi sadece bu tecrübelere dayanarak sert olmali yanılgısına düşmeyin. Unutmayın, her kadın farklıdır, bu yüzden istek ve ihtiyaçları da farklıdır... Bazen erkekler, yeterince hızlı ya da sert olmazlarsa, kadınların onları hissetmeyeceğini ya da zevk almayacağını düşünürler. Evet, sert iyidir, ancak yavaş olmanızdan daha çok zevk alan bir kadına sert oynamayın... Yani kisaca ikiskiye girecegimiz kadinin istegine gore hareket etmeliyiz. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
p*rno izleyen bir gençlik daha... Seks duygusal bir yaklaşımdır ve kibar yapılır. karşı tarafın seks sırasında acıdan ağlamasından sevk alan bir erkek topluluğuyla karşı karşıyayız. Yavaşın beyler canımız acıyor.
@Sensee tamam bende senden çok hoşlandım hemen sohbet ederiz. sonra bana gelirsin gece beraber kalırız. bir şeyler içer sonra yatağa geçeriz. ya ne zalak adamsın ya. abazan canım tiksiniyorum senin gibi insanlardan
Yatakta sertlik göreceli bi durum her şeyden önce insanız, insansınız. Kimse direkt sekse koşuşturmuyor öncesinde yapılan sohbetlerde kişilerin ortak zevkleri baz alınır ve ona göre her iki tarafında zevk alacağı şekilde bi seks yapılır. Sert sevmeyen kızlar da var. Srıf bu tezinden dolayı sevmeyen birine sertçe yaklaşamazsın :') Gerçi sert sevmeyen kız daha göremedim ama hahahah
neden tek bir prensiple sevişmek zorunda gibi lanse ediyoruz. Sert olmak zorunda veya kibar olmak zorunda diye bişey yok ki, onun ritmini belirleyebilmeli insan. Sert olunması gereken yerde kibar, kibar olunması gereken yerde de sert olamazsın. Yüzdeye vurursak %70 sert olmalı sevişme bence
katılmıyorum. kadınlar yapıları gereği daha duygusal ve daha narin varlıklardır. onlara bir çiçeğe nasıl özen gösterirsen o şekilde davranmak daha doğru. dinimizde bile kadının özel bir yeri vardır. p*rno gördüğünüz hunharca düzüşen hayvanlarla gerçek hayatı bir tutmayın üzülen siz olursunuz. ama tabi eşin sertlikten hoşlanır bunda belli bir dozu olmalı kendini kaybedercesine karşındakini darp edip sonra bundan zevk almak cinsellik değil sapıklıktır zaten.
Bu bence doğru. Yatakta erkek hakimiyetini kadına fazlasıyla hissettirmeli bu sertlikle gösterilebilir. Eğer kadın seviyorsa iki taraf için çok daha keyifli bir hale gelir... Normal yaşantıda ise kadına karşı tam bir beyefendi olmalı... Korumalı, önemsemeli, ilgi göstermeli ve nazik olmalı...
Birçok kadın zaten bu tezi savunuyor. Ben henüz yatakta nazik ve naif bir erkek isteyen kadın görmedim. Bende sana bu konuda katılıyorum. Normal hayatında nazik ve naif olacak ama cinsel hayatında düşmanını yapar gibi yapacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkeklerde kibar olsa aptal sert olsa hay. van romantik olsa sıkıcı yapıp geçse duygusuz 😀😀😀😀 acıdın bak şimdi. niye aptal olsun ben çok severim kibar ve ürkek kaba da severim hepsi ayrı güzel bence. bunu aptallık hay. vanlık duygusuzlukla alakası yok bence...
Kadını dostun gibi seveceksin, düşmanın gibi s... keceksin.
Yatakta kibarlığın yeri yok. Canı yansa bile o kalçaya tokatlar atılacak, saçlar ele dolanıp çekilecek, hatta argo bile olacak, ağlayacak duruma gelse bile sus o... rspu denilecek.
Ne öyle kibar kibar mıy mıy lezbiyen sevişmesi gibi soft seks.
Aptallık değildir mizaç meselesi kimi sert davranır kimi yumuşak bazen de karşısındakinin tepkisinden çekindiği için kendini baskılar erkek Bu durumda konuşup istekleri yöneltebilmek ve ortak noktayı bulabilmek en önemlisi
Aşamalara göre değişir hayatım, kalkıp sürekli soft gidersen tutku yaşanmıyor demektir. Ön sevismede coştukça sekste yaşanan sertlik de artar. Mesela misyonerde soft başlar kucağa geldiğinde ise bir hayli sert olursun ki seksten heyecanın tadını iki taraf da alsın. kanka gibi sürekli sert yapmak ya da kılıbıklar gibi sürekli soft gitmek hiç kimseye tat vermez.
Cinselliğe dair pek bir bilgim yok. Ancak bu sitedeki pembeli üyelerin yorumlarına bakılırsa, evet aptallıktir. Daha yatakta nazik olsun diyen bir pembeliye rastlamadım 🤣
Şu hemcinslerimi gazlamasanız diyorum sonra sizlere aksiyon olarak dönüyor Bırakın biraz medeni kibar olsunlar bir ağız olun efendiliğe kibarlığa çalışın Yatakta akışına bırakın
Seks yaparken kibarlığın ve romantizmin ne işi var? Seks hayvani bir eylemdir ve sert olmalıdır. Şahsen ben sekste bambaşka biri oluyorum. Kendim bile şaşıyorum bazen.
Duruma göre olmalı herkadin her an sert olmayı beklemez erkekten Benimde bir tezim var kadınlar iyi erkekleri sever ama kötü erkkelerle evlenir buna ne dersin
her şey yerinde ve kararında olmalı,, gerek hayatta gerek yatakta, yeri gelince nazik, yeri gelince sert olmak gerekir, her ikisinin de dozunu ayarlamak gerekir.
Ben genel olarak atak oynarım parnerimin pes ettiği mola istediği çok olmuştur sert olmayınca zevki çıkmıyoki.. ama her zaman değil biraz hızlı biraz yavaş biraz sert biraz sakin.. akışına göre
Arz talep meselesi bu kisiye göre degisir eger karakterinde yoksa ya da varsa degistiremezsin! lakin karsi tarafin bu yönde bir talebi olursa buna karsilik verebilir.
aptallık değil ama sexin bence hıncına aykırı , bence kadına nazık davranılmalı naif nazik kibar ama seks esnasında bunun dozu denge ayarı yapılarak arttırılıp sertleşmeli
Yatakta sert isteyen kadınların bilinçaltında şiddet eğilimi var bana göre. Başka açıklaması yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır benim duygularima göre davranmali istemiyorsam devam etmemeli, canım acırsa durmali benimle ilgilenmeli😏 hard oluncak kıvama gelinmesi ayri oraya gelene kadar kibar davranmasi ayrı
Erkekleredee yatagadaaa cinsellikten soğuttunuz lan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görüşmeden önce telefonda şöyle sert olmalı böyle sert istiyorum diyen partlerlerimin çoğu yataktayken daha başını sokmadan çığlık çığlığalardı. Dudağından biraz sert öp yavaş demeler acıtma demeler... Yani buradakilerin çoğu kurusıkı, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş 😉