Görüşler için teşekkürler
Sizce özlemek tutku hissini tetikler mi?
Görüşler için teşekkürler
Merhaba özlemek %100 etkiliyor. Onsuz geçen zaman onu hissedemezsin vücut olarak duygu olarak onu özler ve ona karşı açlık hissedersin. Ona dokunmak istersin, kendin bedeninde hissetmek istersin ama yoktur bu Özlem sonucu daha çok özlemek istemek daha fazla arzulamaya tutkuyu arttırmaya neden olur. Cinsel açıdan onu daha fazla istemene neden olur. Zaten artan bu Özlem tutku istek sonucu Özlem’i gidermek adına genelde videolu görüşme ya da nude tarzı paylaşımla bu arzuyu ve isteği azaltmaya çalışır partnerler.
Özlemek, beklemek her zaman emek isteyen duygulardır. Emek verdiğin zaman daha değer ve daha fazla tutku hissiyatı hissetmeye başlar insan. Heyecan ve adrenalin salgılar bu da daha fazla istek ve dilek kipi eşliğinde duygulara tutku bombasını fırlatır.
Selam gadası 🙃
İlla ki bu tür şeyler oluyor. Çünkü sevdiğin bir insanı arzulamak kadar doğal bir şey yoktur. Hele ki arada mesafeler olduğu zaman ilk fırsatta buluşmak görüşmek isteniyor.
#gadası
Görsel hayalim. Evet tetikler. Özlem duyduğun insana karşı elbette arzuları ve tutkuyu tetikler. Görünmez bir bağ var arada, ister istemez çok istersin. Her zerresini merak edersin.
Görsel kimin hayali değil ki🙂sen yine gerçekleştirebilirsin ama bu benim için imkansız umarım mutlu olur hayallerini gerçekleştirirsin sosi
İnşallah beybisi. Sen çok karamsarlaşıyorsun geceleri olmuyor öyle. EiG için ayrıca teşekkür ederim 😘
Rica ederim sosiii🙂
Cevap
28Cevap
Elbette tetikler. Özlemek bir şeye heyecan duymaktir , heyecanın olduğu yerde tutku olur.
Hayır tam tersine özleyince sadece sevgiyi özlüyorsun cinsellik aklına gelse de. Özledikçe arka planda kalır. Yakın olmak tutku hissini etkiler
Kesinlikle evet. Özledikçe o arzu da tavan yapıyor ve daha çok istiyorsun kokusunu, tenini
Özlemek aşırı güzel özleyince daha çok tutkulu yaklaşıyorum
e ozluyorsun işte araya zaman gırmıs o zaman kalkar tabi daha sert olur . dogru orantı.
çok doğru düşünüyorsun , bence kesinlikle tetikliyor
Kesinlikle tetikler
Bence özlemek. tutku hissini arttirir.😀
Hem de nasıl.. Adeta yakar , kavurur. :)
Evet, özlem tutkuyu arttırır.
Kimseyi özlemiyorum ki olursa söylerim
Herşeyin başı özlemek değil midir
Kesinlikle tetikler..
Etkiler veya etkilemez
Fazlasıyla. Duygu varsa tabi
Evet daha çok arzulanır
Fazlasıyla, sert olur…
Özlediğim zaman çağırırım, ya da ben giderim
Fotoğraf çok güzel🥺
kesinlikle
Etkiler bence