Eşimle ilişkiye giriyoruz ama bir öpücük sevisme uzun değil uzun olursa dayanamayıp boşalıyorum diyor ilişki giriyor ben tam zevke gelince bosalyior ben boşalmış olmuyor muyum benim daha canım istyior ama o yapamıyor sonra duşa giriyorum duştan çıkınca benim içimden akıyor beyaz şeyler duştan sonra eşim içime bosalmyior o akan şey benim dölum mu ben orgazm olmuyor muyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde orgazm olunca hissedersin bazıları uçlarda haykırarak yaşar bazilari inildeyerek hafif bı sıvı gelmesinden puskurmeye varan durumlar olur
Ama ilişki biterken daha canın istiyor bir boşalma hissetmiyorsan vücudun gevsemiyorsa zevk dalgasına kapilmiyorsan o orgazm değil sıvı akisidir ancak
Banyodan sonra gelenlerde sperm ve senin sivilarindir
Orgazm olan kadında rahatlama gevşeme olur o en büyük belirtectir şiddeti değişir eşini bida banyoya gönderme ikinciye zorla daha uzun sürer yüksek ihtimalle onun erken boşalma sorunu var bir iki dakikada bitiyorsa00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar az sevişme ile orgazm olamazsın o akan da eşinin afacanları sen orgazm olsan bacakların kasılır istemsiz bacaklarını kapatır sıkarsın bu sana zevk verir
34 Yorumla
Soran+1 yılBen tam öyle zevke geliyorim adam boşalıyor bende yarım duruyprum sinir oluyorim
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin çoğu kadın senin gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
O senin zevk suyun canım bizdeki gibi sizde yogun beyaz sekilde olmaz siz cinsel birliktelik sirasinda islanirsiniz bu bir titremeyle olur kasilma olur seninki yarida kaldigi icin zevk suyun biraz gelmis o
00 YorumlaOrgazm in doruklarina cikan kadin tamam artik... Yeter der... Cunku bayilacagini anlar... Yani bayilma noktasina gelmedigin surece tam anlamiyla orgazm yasamamistirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır orgazm olmuyorsun o içinden akanlar snn kadınlık sıvın orgazm olursan inan bana hissedersin büyük bir kuleden aşağı düşme hissi düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılO sıvı hep akiyor normalde de benden ki ya boşalmıyor muyim
- +1 yıl
hayır boşalma değil o mikrop kapmış olabilir misin akıntın varıdr veya başka bir şey ama boşalma değğil bana inan kendin mastürbasyon yap dene aradaki farkı
Soran+1 yılYok ya mikrop değil doktora gittim ben zaten sürekli isteyen biriyim istedikçe akıyor günlük hayatımda bile hayal kurarım akar
- +1 yıl
hımmm o zaman isterik bir kadınsın ve basına gelebilecek en kötü şey gelmiş erken bolaşan erkek işin zor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin o an canın istiyor ya onun seninle uynayıp tatmin etmesi gerek yani titremeyle biriktle gözlerin de kayar ve bi rahatlama gelir o an orgazm olmuş yani boşalmışsın demek
02 Yorumla
Soran+1 yılEe napmasi lazım orgazm olmam icin
- +1 yıl
ya oynayacak seninle ya da bi şekilde bişeyler yapmalı
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Orgazm bu değil emin ol iliklerinde hissederdin
13 Yorumla
Soran+1 yılNapmasi gerek orgazm olmam icin
+1 yılilk dilini kullansın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu nedense hep benden istiyor kendi yalamaz
- +1 yıl
aaaa çok ayıp ben yalayıp karşıda ki zevk aldıgını görünce daha da deliriyorum :P
anlatama olmaz. yaşayarak lur bu işler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadında geç olur v yarım kaldıın kesin hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken bosalma sornu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine söyle bencil olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bebegim gel kucagıma sen aglama 😘😘😘
00 Yorumla
+1 yılO akan şey sperm
02 Yorumla
Soran+1 yılİçime çıkarmıyor ki
- +1 yıl