Cinsel Yaşam İlk buluşmada sevişir misiniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 517 İlk buluşmada sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. İlk buluşmada olmaz sıkıntılı 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yani neden olmasın. Sevişmek isterdim. 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Oldum 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne Evet ne de Hayır. Araftayım... 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meg Myers --- DESIRE. . . https://www.youtube.com/watch?v=bR5u9jb0PJE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl içkime ilaç atılmamışsa sevişmem 😀😀😀 0 1 Yorumla Mücahit3402 +1 yıl Ne tür içki seversin :) Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Partnerime ve istekli olmasına bağlı ortam önemli 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Duruma göre değişkenlik gösterir. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. iyi elektrik almışsam sevişirim sekste yaparım. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir1 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayiir 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Mümkün... :-D 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yaşadıklarım oldu 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. doğru bulmuyorum. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmem 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
İlk buluşmada olmaz sıkıntılı
Yani neden olmasın. Sevişmek isterdim.
Buluştuğum kişi isterse sevişirim
Olur neden olmasın yeterince çekim varsa
Oldum
Ne Evet ne de Hayır. Araftayım...
Meg Myers --- DESIRE. . . https://www.youtube.com/watch?v=bR5u9jb0PJE
Hayır...
içkime ilaç atılmamışsa sevişmem 😀😀😀
Ne tür içki seversin :)
Bu tamamen partnere bağlı
Bilemiyorum
Partnerime ve istekli olmasına bağlı ortam önemli
Birşeyler Olacaksa zamanla olur zaten
İki kişide istiyorsa sevişilir
Hayır
Duruma göre değişkenlik gösterir.
iyi elektrik almışsam sevişirim sekste yaparım.
En büyük hatadır
Hayir
1
Evet yaparım yaparım
Hayır tabiki
hayiir
Olabilir.
Kiz isterse evet
Bencede iyice tanımadan olmaz
Verse hayir demem😅
Sevişirim
hayır sevişmem