Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Seks yaparken neden inlenir?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunun birçok nedeni var.
İlk olarak rahatlamanın ve mutluluğun nidası olarak söylenebilir. Yani kontrol dışı inleme. (Doğal inleme)
İkinci olarak kadınlar bunu partnerine doğru yerdesin mesajını vermek için yapar. ( Yarı doğal inleme-planlı inleme)
Örneğin frekansı iyi tutmuş, darbe hızı ve gücü ideal bir ritim yakalanmışsa kadın bu ritme uygun olarak inlemeye başlar. Erkeğe sakın bunu bozma mesajı verir
Üçüncü olarak ise yapay inleme. (Sahte inleme)
Kadın aslında tam olarak zevk almasa da partnerinin gönlü olsun diye yapılan inleme.
Merhaba cinsel ilişki sırasında erkek ruhunda muazzam aydınlatıcı, ferahlatıcı, zevki iliklerine kadar hissettiren ve aynı şekilde kadın bir enstrüman gibi, piyano gibi ritim verilerek zevk almayı bekleyen ince ruhu ve bütün bunların hepsinin bir araya gelmesi ile tutkulu, şehvet dolu, zevki sonuna kadar yaşayan, o duygusal, ten birleşiminin, arzunun, zevkin, tutkunun ve erkeğin bestekar dokunuşlar, dil hakaretleri, fantezi ve pozisyonların kısacası kadının vücut notalarına arzu ve şehvet ile kavuşturduğu latif bir enstrümandır kadın işte o enstrümanın vücut bulmuş hali zevk ve şehvetin melodiye dönüşüp ses bulmuş halidir kadının inlemesi ve erkeğin hırıltısı 😊😊
O an aldığı hazzı dışa vurmak isteyecektir. Bu onda hem rahatlama hemde zevki daha çok yaşama durumunu ortaya çıkarıyor.
☺️🤥💛
Kadınlar zevkten ve minik ısırıkların acısından , ikisinin karışımından inliyor bunu biliyorum. Erkekler de büyük ihtimalle zevkten ama bi erkeğin inlemesi o an aldığım zevki 10 kat arttırıyor. Sanki zayıf anını yakalamışım gibi, kendinden geçiyor ve bu daha hoş oluyor
Cevap
54Cevap
Selam gadası 🙃
Bu tür sesler alınan zevki gösterir gadası. insan ne kadar çok zevk alırsa iniltiler o kadar çok olur. Zevk çığlıkları seksi daha anlamlı kılar.
#gadası
Zevkin dışa vurumu budur bence.. İnsan kendini ne kadar kontrol ederse etsin dayanamadığı anlar oluyor ve bence seksi güzelleştiriyor bu sesler.. Keyifli geceler..
Nasıl ki bir yara veya sivilce kaşınır, kaşımamak imkansızdır ve kaşıyınca yüksek bir zevk duyup rahatlarsın. Tırnağın geçince o seans bitene kadar çekemezsin. Cinsellik de öyle bir şeydir. Penetrasyon oluşur ve bitene kadar geri çekilemez o moda girince. Çıkan sesler de zevkten kaynaklı olur. Ruhun doyar, bedenin rahatlar.
Doğal bir refleks bu. Canımız yandığında bağırmamız gibi, komiğimize giden bir durumda gülüp kahkaha atmamızda olduğu gibi biz ifadelerini sesleriyle ifade eden varlıklarız.
Cinsellik sırasında aldığımız zevklerimizi de istemsizce geliştiği için istemsiz bir ifade olan inlemeyle gerçekleştiriyoruz. Bunun katsayısı arttığında da haliyle inlemeler zamanla çığlığa dönüşebiliyor, erkekler içinse daha güçlü bir hırlamaya.
zevkin doruklarında inlenir özellikle mastürbasyon yaparken hayal edilen şeyler yüzünden orgazm olurken inlerim
yahu çok ilginçsiniz. böyle soru akla ziyan
inleme bir tepkidir. vücutta normalin dışında bir şeyler olunca ses tepkisi verilir. ağrı sızı zevk gıdıklanma... mutlaka ses çıkar.
bunu bilmiyor musunuz
Zevk aldığımız için bence. Hem karşındakini daha çok hırslandırır kanaatimce
Zevk aldığını belirten bir şey. Hiç ses sedasız çok garip olur be
Aklıma şey geldı.
Geçenler de makıne tamiri yaparken makınanın ustası ‘ bundan neden çok ses çıkıyor ‘ dıye sormuştu.
Ben de o kadar merdane sana girse senden de o ses çıkar demıstım 😂
Kadının inlemesi erkeğe evet böyle iyisin devam et sinyali verir. Erkek genelde sekste güç figürüdür ve inlemek gücünün onanması anlamına gelir ve bu erkeğin hoşuna gider daha bir şevkle devam eder.
Bir de inlemek denince neden akla sadece kadın geliyor? Erkeğin çıkardığı sesler de kadını tahrik eder bence, en azından kendi adıma söyleyebilirim ki etkili...
Erkek oral yapınca zevkten inler kadın neyden olcak
Bazen partnerlerimle ufak tefek iddaaya gireriz buda onlardan biri ilk sesi çıkaran elenir ama hep ben kazanıyorum🤣🤣
Kızlar açısından bazıları az da olsa acı duyuyormuş galiba o geldi aklıma erkek de güç gösterisi gibi
%66'sı partnerlerinin doruğa ulaşmasını hızlandırmak için ,%87'si ise seks sırasında özgüvenini artırmak için
Zevkin kontrolsüz eşiğine karşı koyamadığımiz için inleriz.
İçimize dolan coşku libido içeride oluşan enerjinin duygu birikiminin dışarı vurulmasi
Ağrılı bir vücuda masaj yapıldığı zaman neden inleniyorsa aynı sebepten. Stres bunalım sıkıntı üzerine gelen anı rahatlama hissi
Muhtemelen zevk aldiklarindan...
Nasil tespit kizlar? bi opucugu hakettim bence
Benimki spor yaparkenkiyle aynı, efor sarfediyorum nihayetinde.
Ben bildigin boguruyorum 😂😂😂 istemsiz ya degisik birsey 😂😂
Ilginc olan inlemek degilki. Agliyan iseyen gulen osuran saldiran gibi degisik tepki verenler var.
Abartı ya da bir yerlerinde çatlak var hava kaçırıyorlar 😁
Karşı tarafa beni tatmin ediyorsun mesajı vermek bence inlemek
Zevkten ve azda olsa acıdan inler kadın biz erkeklerde zevkten dolayı inleriz
Finale doğru bu ses çok çıkıyor. 😬
Doğal özümüze dönüyoruz, düşünebilen hayvanlarız sonuçta 😂
İstemsizce oluyor bir sebebi yok bence fkdks
Kadınsa rol yapıyordur, erkekse böğürür inlemez.
Ya siz boğa mısınız böğürmek nedir ya hahshshahaha kükremede var mı aslan gibi 😂😂😂
Adam belkide böğürüyor kdjdj allah allak😂
İnleme sesinden etkilenmeyen kadın erkek sayısı çok azdır.
daha fazla tatmin olsun diye :) zevk meselesi
Ben kurt gibi uluyorum aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Eşiniz yüklendikce sizinde inlemenize sebeb olur
Cevap basit: İçgüdüsel.
Neden cevabıma katılınmıyormuş acaba? İnsanın içinden geliyor işte, o an zevk aldığı için.
cdn.sex.com/.../20322090.gif?width=620
Seninde başına gelecektir
Sen neden inliyorsun peki @Redamancy-4 :)
Bilmiyorum ama içinden geliyor heralde
Zevkten dolayı inlememek mümkün mü.
acaba zevkten olabilir mi
Seksin zevk inlemesidir
feflex dıyelım. dua et geyırip osurmuyorlar.
İnlememekkk elde degilll
Ne yapsaydılar anırsa mıydılar?
Zevkten tabi ki bazıları da cidden acıdan.
Etki tepkinmarsa basiyor zevke geliyor
Ya sen
Erkekte kadında zevkten bazı sesler çıkartır.
Zevkten çıkarır orgazmsı bir zevk gelir
Zevk aldığım için inlerim
Cinsel sorular bana gelince benim sorular neden kaldırılıyor.🤬2 gündür sorularım kaldırılıyor. göruyorum da sorular da bile torpil yapılıyor...
İstemeden çıkarılan bir ses
zevkten çıkar
Alınan zevkin dışa vurumu
Bilmiyorum
Ay ben bilmem
Zevkten.
Zevkten tabi inletirim
Gerildiğin için.
Zevkten
Zevk aldığı için
Onu sen sòyleyecen inleywn tadaf kadindir
Kendinden geçer