- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani olabilir oldukça normal değil mi şöyle düşünsene yani hangimiz tam anlamıyla temiziz ki yani böyle düşün olabilir sen yine sadece fotoğraf atmışsın zaten genelde Türkiye’de çılgınca ilişkiye girenlerin hepsi kapalı kadınlardan çıkıyor pek şaşırtmadı açıkçası yani bunda utanılacak bir şey yok insanlar neler neler yapıyor bir fotoğraftan bir şey olmaz ama bir daha fotoğraf atarken gözün kapalı olsun yüzün fazla görünmesin anonim olarak gönder ne yapacaksan bir de herkese göndermemeye dikkat et tabii ki.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce düşünce yapını değiştirmen lazım. Kapalısın, dinine bağlısın diye ateistlerden uzak durmanı gerektiren bir yasa yok. Herkes herkesle ilişkiye girebilir, sevebilir. O ateist diye ona nude attım, kötü bişey yaptım ben dememelisin. Eğer fotoğraflarını sağa sola yayarsa bu onun dinsizliğinden değil, karaktersizliğinden kaynaklanıyor. Ben de inançsızım. Size neler anlatılıyor bilemem ama böyle düşünceleri görünce sanki size "ateistlerden her şey beklenilir, onlar bizim düşmanlarımız" diye öğretildiğini düşünüyorum. Emin ol ateistler, inançlılardan daha insansı. İnançlılar kimseyi yargılamazlar. Diğer görüşleri dinlerler, saygı duyarlar. Bizler sizleri hiç kötülemiyoruz. Tam tersi sizinle bu konular hakkında sohbet etmeyi severiz. Ama işte ateist olduğumuz için "siz ateistsiniz, sizden kötülük gelir" diye korkacağınıza, "sizler karaktersizsiniz, sizden kötülük gelebilir" diye düşünmeniz gerekiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılArkadaşlar siz bu tarz görüşleri benimserken aklınızı da arada kullanmıyor musunuz? Bir insanın ahlaklı ya da ahlaksız olması için dine ihtiyacı yoktur. Ahlak akıldan ve vicdandan gelir. Bakın siz muhafazakarsınız ama inancınıza aykırı olarak nude foto gönderiyorsunuz. Onun ateist olduğunu bu sebeple fotoğrafı yayabileceğinden şüphelendiğinizi söylüyorsunuz. Ahlaklı olmak karakterle ilgilidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Bişey olmaz öyle kolaymı fotoğraf saga sola atmak keşke biri benim remimi atsa hem hapis cezası hepde tazminat var nerden buluyorsunuz böyle insanları anlamıyorum kafanı yorma sıkıntı cıkarırsa numarasını yolla bana ezerim onu
50 YorumlaAllah korkusu olanlarıda görüyoruz hepsi Tw*tterda karısını paylaşıyor 😂 dini yok diye ahlaksız ilan edemezsin belkide çoğu müslümandan daha ahlaklıdır mesela sende kapalıymışsın ama nude atmışsın örneğin hani ahlak yok
30 Yorumla
+1 yılBu işlerin kapalisi açığı yok ki bakınız en basit örnek. Orasini burasını kapatmış ama karakter, şeref hala açıkta.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözükmüyorsa korkmana gerek yok, hem merak etme yaymaz fotoğrafını. Kendini bu kadar üzüp durma. Daha kötü şeyler var, sonuç olarak vücudunun isteklerinden biri bu da.
00 Yorumla
+1 yılallahın sevgili kızıymışsınki ateistte denk gelmişsin... dini bütün insana denk gelseydin ya telegramda ya da twitterda ya da vk da gezer olurdun :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emin ol, Ateiste “Korkusu” olan daha çok güvenebilirsin. Ateist korktuğu işin değil, uygun olmadığı için yapmaz. Diğerini tutmak için Korku gerekir😉
10 Yorumla
+1 yılUlan müslüman ülkesindeyiz ve ne kadar b*k varsa hepsini biz müslümanlar yapıyoruz, ateist olması karaktersiz olacağı anlamına gelmiyor yani..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen sadece kapalıyım diye kendini ve çevreni kandırıyormuşsun, dert etme resimleri yayarsa artık yalan söylemene gerek kalmamış olur...
00 Yorumla
+1 yılYok ya ateist diye yayacak diyemeyiz. Çok takma kafana.. Ama tabi bunları da konuş onunla. Yatmaz bence. Yüzün var mıydı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYapmaz korkma
kapalı olarak kendini sorgula nasıl attım diye?10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. kapalısın ve fotoğraf gönderdin çıplak. Allah korkusu yok yayarsa diyorsun. Şakamısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılburada sorun arkadaşın ateist olması değil senin nude atman bence
10 Yorumla
+1 yılTakma kafana kanka
Teşhir i seviyorsan suçlayacak yer arama keyfini çıkar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Onemli olan nude atman, kime attiginin bi onemi yok. Umarim yaymaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu hak yoluna bi davet olarak düşün. uslu ve mümin bir şirin olursan cennette bunlardan çok var gibi bi mesaj yaz mesela.
00 Yorumla :dd bunu yazarken gerçekten beynini kullandın mı sen ya
00 Yorumla
+1 yılAteistten değil müslümandan kork. Merak etme, hiçbir şey yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyle kolay degil o isler merak etme oyle biseye kalkisirsa oyle bi imada bulunursa habrr ver direk hapisi boylattirim ben ona sende onu hapisle tehdit et
00 YorumlaEn iyisini yaptın flört un seviyorsan guveniyorsan bir şey olmaz.
00 YorumlaNiye boyle seyler yapiyirsunuz pisman olacaksaniz anlamiyorum ben yaymam atsana bnada
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi söylüyorum şanslıymışsın ki ateiste denk gelmişsin inançlı olsa şimdi Twitter'daydın.
32 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynen genelde öyle olur ifsacilar tacizciler hep bunlardan çıkıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyüzün gözükmüyorsa salla gitsin en fazla baka baka...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzünü de öi attın. yüz olmadan atmalısın yoksa şantaj bile yaparlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafları yayıp yaymamasının inançla ne ilgisi var? Boş yapmışsın, troll seni!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAttığın kişinin ateist veya dindar olması çok önemli değil önemli olan karakterli olması
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hem kapalısın hemde seksi çıplak fotolar mı attın :))) Çok iyimiş ya peki yüzün görünüyormuydu
00 Yorumla
+1 yılYaymaz yaymaz oyle hemen on yargili bakmayin erkeklere mesaj kutumda belki 40 50 nude var yaymak bana ne kazandirir ki
00 Yorumla
+1 yılMesele onun ateist olması değil senin kapalı olmanda... Allah'ı kitabı kimseyede vermezsiniz siz
10 Yorumla
+1 yılAga müslüman da yayar inançla ne alakası var ki anlamadım troll soru my
11 Yorumla
+1 yılÜzülme müslümanı daha çabuk yayıyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşımız kapalı 4mımız değil sloganı moda oldu zaten 😂😂
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfotoları bi göreyin ona göre günah mı değil mi söylerim 😂
+1 yılKankam bisey olmaz sen neden dert ediyorsun ki yuzun belli mi idi
00 Yorumla
+1 yılO ateist namuslu sen müslüman orrr..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılknk kapalıysan niye nude atıyon çelişiyo farkında mısın
20 Yorumla
+1 yılAhahha senin korkun var mı hanım abla
20 Yorumla
+1 yılsorun ateist olması mı gercekten ncndn
20 Yorumla
+1 yılNude derken nereni attın?
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kapalı olduğn halde niye atıyorsun? Kapalı olmanın amacı zaten bu davranışlardan uzak durmak. Bebce trolsün. Yorumların çoğuna da cevap vermemişsin. Amacın ilgi çekici zoru sorup xper kasmak.
+1 yılateistlik şerefsizlik değil ki
10 YorumlaKinamiycam artık yeter
10 Yorumla
+1 yılbuna sesli güldüm dostum mcjknvvjfmckfmkf
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu dinlerden daha ahlaklıdır o çocuk
00 Yorumlaİnşallah gücenmediğin birine yüzünü atmamışsındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBunun dinle ne alakasi var
00 Yorumla
+1 yılYüzün gözüküyor muydu
00 Yorumla
+1 yılkorkma yaymaz. yüzün gözüküyormuydu
00 YorumlaUmarım yaymaz mahkemeye verirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakma yaa bir şey olmaz
00 Yorumla Allah hayırlara vesile etsin skdmkd
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yapma neden yaysın
00 YorumlaO fotolar yayınlandı bile. Geçmiş olsun. Bacım
00 Yorumla
+1 yılAteist olmasıyla ne ilgisi var
01 Yorumla- +1 yıl
Allah korkusu olması mı lazım illa? Müslümanların neler yaptığı orta.
Allah korkusu onda yok sendemi var 😂😂
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ateistler daha ahlakli merak etme. Dagitmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bari bana atsaydın. Senin taraftanım
00 YorumlaAttığın kişiyi söyle hesabını kapatayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olamazsın dimii
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat iste kimin ne olacagi belli olmuyor😂
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünüyo muydu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. olala ne kadar da trol bir soru
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar