Cinsel Yaşam Seks sırasında eşe nasıl hitap edilir? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Seks sırasında eşe nasıl hitap edilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Erkeğim 4 6 Yorumla barrella +1 yıl en güzeli argo da sever misin Yorumla Sarisin4500 +1 yıl @barrella küfür severim sekste Yorumla barrella +1 yıl s... k beni der misin Yorumla Sarisin4500 +1 yıl @barrella b. cer beni derim genelde Yorumla barrella +1 yıl başka ne dersin Yorumla Bezginnbeyy +1 yıl Kız değil misin sen mk ben seni kız sanıyordum. Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Aşkım ya da benzer şeyler. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Eşim yok benim 3 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ismiyle değil gerisi olur sevgilim kadınım gibi 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Esim yok ama avrat felan derdim😂 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunu belli kıstas kritere sığdırmak samimi olmaz 0 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Trollaun bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Planlı olmaz o anda ne gelirse içimden söylerim 0 1 Yorumla Mekaninsahibiii321 +1 yıl Kadınım de Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. O an akla ne gelirse ve partner neyi severse 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. F... Şem diye 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erkegim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kardeş falan denir 0 4 Yorumla tatlisankibaklava +1 yıl ahh kardes daha sert sok dese haha Yorumla Theseussz +1 yıl Evde öyle denmezbsjd Yorumla tatlisankibaklava +1 yıl e yani jssjsh Yorumla Theseussz +1 yıl Ne dmeeliyix Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Kadınım 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. amca diye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Erkeğim sevgilim ve argo kelimeler
Erkeğim
en güzeli argo da sever misin
@barrella küfür severim sekste
s... k beni der misin
@barrella b. cer beni derim genelde
başka ne dersin
Kız değil misin sen mk ben seni kız sanıyordum.
Argo hitap iğrenç
Aşkım ya da benzer şeyler.
degisir o askimda olabilir 🙂
Tanisabilirmiyiz peki mumkunmi acaba hanimefendi😀
Yaşlar kaç ve kac yıllık evlisiniz?
Yavrum bebeğim kadınım
pompacım diyebilirsin
Erkeğim...
Ben kadınım demeyi seviyorum
Eşim yok benim
ismiyle değil gerisi olur sevgilim kadınım gibi
Esim yok ama avrat felan derdim😂