Görüşler için teşekkürler
Her ilişki yaşayan insan ilişki yaşadığı kişiyle evlenmek zorunda mı?
Görüşler için teşekkürler
Tabiki değil fakat kendini zorunda hisseden çok insanımız var. Bizim ülkemizde cinsellik kadına dayatılan bir tabu olduğu sürece bu tarz düşüncelerde maalesef son bulmayacak.
Erkek birlikte oldum artık onunla evlenmek zorundayım ,
Kadın benimle oldun artık evlenmek zorundayız.. duygusundan kurtarılmalı. Bir çok mutsuz beraberliğin başlangıç temeli bu şekilde gelişiyor.
Seks yapmak demek evlenilecek anlamına gelmiyor. Ancak ben bu konuda duygusal tarafın ağır bastığı ve sekste de duygusallığın olduğunu düşünen taraftayım. Her ilişki maalesef ki evlilikle bitmiyor. Hatta her yüksek çekim sevgi bile ilişkiye dönüşmğyor maalesef. 😔
Öyle bir kural yok.
Ronaldo.
Kocam kdkdk
Evet🤣
Rica ederim😄
Cevap
28Cevap
Selam gadası 🙃
İnsan her ne kadar ilişki yaşadığı kişiyle evlenmek istese bile, eğer ki o kişi senin kaderinde yoksa elden bir şey gelmez. Bu evlilik durumu insanın kaderinde olan bir durumdur.
#gadası
Bu kadinin genisligine bagli sonucta iliski yasamayi kabul eden o eger siradaki gelsin diyorsa sorun yok bu yuzden evlenilcek kadin var evlenilmicek kadin var birde su var ciddi dusunursun ama yurumez ayrilirsin bunu ayri tutuyorum o gozyasinin gunahini odiyemem
Zorunda degilde bu ilişkiye bağlı bişey sevgli isen evleneceğim ciddiyim diye yaklaşmışsan cinsellik oluncada evlenmek zorundasın ama tanımıyorsun bir anlık ateş geldi gecti zorunda değilsin
her genç kız ya da orta yaş bir kadın bekaretini verdiği ilk erkek ile evlenmesi gerekir diye düşünüyorum ben bu konuda belki yeni nesile göre biräz eski kafalı olabilirim.
Hayır, zorunda değil. "Zorunda" olarak bir insanla evlenilmez, çok ciddi bir karar. Seks yaparsın, başka nedenlerden uyuşmazsın, ayrılırsın. Onunla evleneceksin diye bir zorunluluk olamaz, olmamalı.
Hayır zorunda değil... Eger bu zorunluluk olsa 😊😊😊😊 gülüyorum artık çok eşli bir hayat olurdu herkesin onlarca eşi vs.
Nikahta memur sorar evlenmeyi kabul ediyormusun diye. Kişinin hür iradesine bağlı yani evlilik :) istemiyorum dediğinde evlenmezsin...
Evlenmeyeceğin kişiyle ilişkiye girmek erkek olsun kadın olsun seni ucuz biri yapar…
Bu kadar çocuk yaptıktan sonra neden evleniyor pardon art niyet ararım.
Hayır değil o Zaman liseden üniversiteye kadar bi sürü eşim olurdu
Çocuk yapmaya kalkarlarsa çocuk için sıkıntılı bir durum olur...
Hahhaa tabi ki de hayır. Ben yanmıştım o zaman yazık değil mi bizede 😄
Bana göre seks boş bişey, aptallar sexe düşkün olur😒
yoo, hem konuştuğunla arkadaş mı oluyorsunuz. o şekilde düşünün
Öyle bir şey olsaydı herkesin onlarca kocası ve karısı olurdu aynı anda...
türk tipi ev kızı kezzoların en büyük sorunsalı.
Zorunda olsa güzel olur hahah
O zaman 20tane eşim olmalıydı
Değil ama toplum sağlığı için gerekli
Evlenmesen affetersin seks yabarsan adınız cıkar
İlkse evlense iyi olur
Tabiki değil
Yok yahu
Türkiyedr öyle
Hamile degilse değil
Hayır değil
hayır değil
Hayır değil