Bence seks ikiye ayrılır. Bir sevdiğin kişiyle yaptığın. Ki buna tarihte aşk diyorlar. Aşk eski dönemlerde seks yapmaktır. Ve bu da sadece sevdiğin kişiyle yapılır. İki her önüne gelenle seks yapmak ben buna samanla sevişmek diyorum çünkü sevmediğin biriyle seks yaparak ancak saman tadı alırsın.
Hayır tabiki boşalmamak için ben karakolda yedigim dayakları hayal ederim Öpüşmek sevişmek okşamak daha güzel ve 2 saatin altında olan Sevişme işe yaramaz kimi bencil erkekler tak tik 5 dakka sonra karım beni aldattı kimi kadınlar pis temiz olmaz bide konuşur sonra kocam beni aldattı olur
hayır kesinlikle yani öyle olmamalı , maalesef erkekler için öyle iken kadınlar için değil , seks ruhsal ve bedensel bütünlüğün zihinle harmanlanıp kadın ve erkeğin tam bir huzur haline gelene kadar deşarj olması halidir bence
Şu sitede bir tane kendine güvenen cesur cinsel partner yok. Ama cinselliğin edebiyatı havada uçuşuyor 😀😀 Seksin amacı zevke doymaktır defalarca orgazm yaşamak , olabildiğince sapık olabilmektir.
Hayır tabii ki zaten genel olarak seks amaçlı değildir sadece sonuçtur birisini seversin bağlanırsın güzel bir şeyler yaşarsın ve sonucunda seks gibi güzel şeyler doğar seks amaç değil sonuçtur sadece boşalmak demek değildir aslında duygusallık daha önemli cinsel ilişkide #reda
Tabiki değil. Öyle olsa masturbasyonla, dilde ya da vibratörle yani yetişkin oyuncaklarıyla zaten kolayca boşalırdık değilmi. Esas amaç o seksi birlikte hissederek karşılıklı yaşamak, seksin taçlandığo o özel anı, etkileşimi, o ruhu, o çok özel karşılıklı hazzı yalayarak herşeyimizi paylaşmaktır önemli olan. İki kişinin bedenen ve ruhen bir bütün olması, tensel temasın hissedilerek doruklara ulaşmasıdır… 😎🌸🤗
Seks Ruhen ve bedenen rahatlamak tan geçer, amaç bir bütün olarak aşk sevgi ve cinsel duyguların hepsini bir arada yaşayarak sonunda o mutlu sona ulaşıp boşalmaktır. Erkek ve kadının aynı anda boşalması ise güneş tutulması gibi o kadar keyif. Verici olacaktır ki unutulmaz bir andır..
Selam canım🌹 Sorunu görünce hemen koşup geldim işimi gücümü bıraktım🥰 Tabii kide değil karşılıklı temas, karşılıklı haz, hislerin birleşmesi, zevk, harlanan ateşte seksin amaçları içinde boşalmada var tabii ama tek başına değil.
Bu kadar basit değil ya o en sonki gol olanı bir saat ön sevişmenin sonucu bir saat de ayrıyetten oral yapıp sonrasında git gel bak tadından yemmez sevişmenin ayrı tadı var yani oralın ayrı tadı var hepsinin birleşmesi sonucu patlama boşalma yani ben hatta önce bir iki saat içinde onu boşaltırım sonra kendim boşalırırım asıl zevk şimdi başlar 2. si tatlı oluyor yani
Seksi duygusuzca yaşayan insanlar için seks amaca yönelik yaşanır.. Bunun dışında sevişmek sevmekten ileri gelen bir duygu olmalı kesinlikle.. Boşalma odaklı sevişilirse zaten ne anlamı ve derinliği kalır ki.. Keyifli geceler..
Seksin amacı boşalmak değildir. Amaci Rahatlamaktır. Masturbasyonda da boşalabilin. Boşalmadaki amaç nasıl boşaldığındigindir mastürbasyon ile mi seks ile mi ya da istediğin şekilde mi. Fark eder yani. Çünkü boşaldığın da Rahatlan. Sonuca değil netice ye bakacan.
olaya Anatomik acidan bakarsak evet tek amac bosalmak Dişil olani döllemektir. Insani duygular ile yola cikarsak bir takim haz, duygu gerektiginin farkina variyoruz. Kiminle yaptigina bagli ya da o anki hormonel durumlara göre degisebilir zira erkeklerin (duygu pek olmaz) genelinde hedef bosalmaktir kadinlar daha cok haz almak istiyorlar. Kissadan hisse kisiye göre degisen bir durum.
yani daha bilmiyorum ve yapmadım ama amacı bence zevk, orgazm olmak ve eğlenmek. Birde sırf zevk amaçlı seks yapan tek canlı insanlarmış biliyor muydunuz.
Hayır ama boşalma da önemli hedef. Güzel farklı, heyecanlı, ayıpvari vakit geçirmek için yapılır. Zaten kadınlarda boşalmama durumu çok yaygın, hiç ben boşalamadım diye strese giren, veryansın eden kadın görmedim.
Bakış acına bağlı değişir. Tek amacın vücutsal zevk ise evet öyledir. Ama iki kişinin bir bütün olması, duygusal bağların güçlenmesi, karşılıklı iletişimin güçlenmesini de sağlayabilir.
Seks duygu paylasiminin bir aynasidir dogru kisiyle yapildiginda uyum var ise mukkemmel bir duygu patlamasi yasanir ama duygu yoksa tek amac zevk ve orgazmdir
Seks daha önce cogalmak amacıyla kullanılırdı daha sonra erostik olarak şimdi has amaçlı olarak yapilir dünyada seksi zevk için yapan iki yaratik vardır biri yunus biri insan
Enerjiyi karşıya geçirmek, karşının enerjisini de kendine almaktır. Boşalmak zaten enerjinin 2 tarafa eşit geçtiğinden emin olmaktır. O yüzden 2 tarafın aynı anda boşalması çok önemlidir.
Kesinlikle hayır seks partneri tanımaktır tutkulu bir seks bedeni dinlendirir ayrıca partner tecrübeli ve dokunulacak yerleri bilirse kız defalarca boşalır
Karşındaki insanı deli gibi arzulamak onun her zerresine sahip olma hissi yaşamak aranda hiçbir perdenim olmaması ve tamamen tek vücut olup onu hissetmek.. İşte asıl amaç bu olmalı