Nişanlımla sevişmek istiyorum arabada nasıl olacak nerden nasıl başlamalıyım? ( Kapaliyim kıyafetlerimi tam çıkarmam zor oluyor )?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba öncelikle arabayı uygun bir yere çekmeniz gerekmektedir. Uygun bir yere çekmezseniz gözün sürekli sağda solda olacağı için kendini o an sevişmeye veremezsin. Kafanın herşeyden önce kesinlikle rahat olması lazım. Arabayı yatak odası zannettip soyunmamak en iyisi kapalı isen böyle tenha yer seçmeniz gerekmektedir mesela deniz kenarı olabilir ya da tenha saatler olur o zamana ayarlamak mantıklı olur sizin için. Arabada bütün bunları hallettikten sonra artık rahatça sevişmeye geçebilirsiniz. Arabada sevişmek için arka taraf daha rahat olabilir. Arabanın ön ya da arka farketmez geçtiğiniz zaman artık rahatça sevişmenin bütün tutkularını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Partnerinin kucağına oturarak ve bir çok pozisyon deneyerek sevişmenin bütün heyecanını yaşayabilirsiniz. Öncelikle kendini rahat hisset istersen kucağına otur daha rahat edersin ellerinle boynunu sar ve gözlerine bakmaya başla ve yavaşça öpüşmeye başlayın daha sonra zaten göz teması ve öpüşme ile her şey kendiliğinden gelişir. Uzun ve güzel bir öpüşmeden sonra kulak bölgesi ve boynunu öpmeye başla bu sırada kucağında alt tarafını oynatarak sevişmeye farklı ve heyecanlı anlar katabilirsin. Daha sonra uzun sevişmeden sonra sürtünme yolu ile farklı ve güzel pozisyonlar deneyebilirsiniz. Örnek olarak verirsek mesela şu pozisyonları deneyebilirsiniz.
Erkek arka koltuğa oturur, ön koltuk mümkün olduğunca öne itilir, kadın erkeğin kucağına ters oturarak ilişki yaşar ve büyük zevk verir. Arabada en rahat ve en konforlu sevişme yöntemlerinden birtanesidir. Arka koltukta misyoner pozisyonu deneyebilirsiniz sürtünme yolu ile oda şu şekilde yapılabilir. Çiftlerin arabada seks için en çok kullandığı sevişme pozisyonudur. Arka koltuğa kadın uzanır, erkek üzerine çıkar ve sevişme yaşanır. Bu şekilde sürtünerek sevişmeyi doruk noktasına çıkartabilirsiniz. Bir diğer zevk veren pozisyonda Ön Koltuk Misyoner Pozisyonu öndeki yolcu koltuğu sonuna kadar geriye itilip arkaya yatırılır ve kısmen yatak işlevi görür. Kadın sırt üstü yatar, erkek üzerine yaklaşır. En bilinen ve tercih edilen misyoner pozisyonunun araç için uyarlanmış, pratik versiyonudur. Bu pozisyonu da sürtünerek yapabilirsiniz. Zevkler ve eğlenceli tercihleri yapmak size kalmış120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim de kapalı giyinen bir sevgilim vardı. Arabada çok seviştik onunla. Tam çıplaklığa gerek yok zaten. Ya kolay sıyrılabilir bir tayt olsun altında, ya da etek giy. İçine girmesi kolay olsun. Memelerinle oynamak istediğinde de kolayca sıyrılabilir bir giyimin olsun veya önü kolya açılıp kapanabilecek bir gömlek olsun.
100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArabada çok seviştim arabada sevişmek kusura bakma ama biraz kalitesiz oluyor rahat bir yer değil kapalıyım demişsin kafaya koyduysan sevişmeyi her türlü sevişirsin kapalı olduğun İçin içine bir şey giymessin zaten anlaşılmaz arabada sevişmek için arabanın ıssız bir yerde olması gerek bu kriter bir durum ve olmazsa olmaz dediğim gibi kapalı ol veya olma kıyafet olayı hep sorundur arabada soyun giyin falan arabada sevişmek üstün körü bir sevişme oluyor zevk almazsın gözünüz hep dışarda olur bir ışıklı var orada birimi geldi derken zevk falan alma olayın olmaz naçizane görüşüm mümkünse evdir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArabada alan kısıtlıdır genelde isterseniz arka kısmı yatak odası gibi yapabilirsiniz şişme yatak alma imkanınız varsa eğer yoksa koltuğa erkek oturur sen de onun üzerinde kucak pozisyonunda ilişkiye girebilirsin arabada yapılabilecek pozisyonlar oldukça kısıtlıdır ama yakalanma ihtimali de yine söyledigim gibi kısıtlı alan olduğu için daha fazla zevk alırsınız.
#reda50 Yorumla
+1 yılSelam
- ÇAbuk çıkarılabilir şeyler giy içine
- Cowgirl elbette en rahat pozisyon
- REverse de gayet iyi iş görür ön koltukta
- Arka koltukta ya da çok ıssız bir yerdeyseniz kapıları açarak doggy yapılabilir
- oral seks elbette olmazsa olmaz
- eğer mümkünse ön koltukları yatırın tamamen
- yapacağınız yerin seçimini son dakikaya bırakmayın mutlaka önceden yer seçin ki güvende olun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz bir yere gittikten sonra arabanın arka koltuklarına geçin. Kilon müsaitse kucağına otur yüzün ona dönük şekilde. Uzerine de çıkarması zor olmayan şeyler giy. Zaten tamamen soyunman sıkıntı olur araba yani ne olur ne olmaz. Dekolteli bir sey giyip üzerine fermuarli bir hırka giyebilirsin. Uff bu konuda uzmanım ya 😂 eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun. Akşam manitayı dağa kaçırayım soğukta daha güzel olur.
615 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde bir yere gitmeyecekseniz de esarp yerine hırkanın şapkasını tak.
Cevap sahibi+1 yıl@ziya070 hahaha valla tecrübelerimden ger genç kız yararlanmalı 😂 insan sevdiğiyle sevişir yahu sevişmek güzel şey. Benimkine dedim dağa kaçır beni diye götürürüm bak dedi ama malum hava buz gibi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Odun82 oo teveccühünüz efenimmm 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Odun82 yaa kraliceyim ben. Denk gelir ya kızlar cok cekingen oluyor. Istedigini belli etmekte zorlaniyolar zamanla aşılıyor ama
Cevap sahibi+1 yıl@Odun82 reyiz ne için ulaşayım sana. Manitam var o gelecek onu beklerken 5 dakika siteye bakayim dedim😄
Cevap sahibi+1 yıl@ziya070 sen kesfedememissindir belkiii. Korkutmayin kızları zamanla açılırlar
Cevap sahibi+1 yıl@Odun82 etkisiz çünkü ben zaten kendimi biliyorum 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Odun82 him anladım. Üzgünümm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArabada önde öpüşülür sevşilir kadının göğüslerini emersin yalarsın sona alt tarafa hassas bölgeye okşarsın kadın kendinden geçersin sonrada arkaya geçin nişanlı tayfa olarak sen kilotunu çıkar içine penisi zıpla dur devamkee kapalı arabada güzel olur
30 Yorumla
+1 yılarabanın modeline bağlı ama arka koltuğa geçmeniz faydanıza olacaktır ve daha çok alan açılacaktır size , burada erkek altta kadın üstte olursa daha verimli olur , oral yapacaksan yan tarafınfa durup eğilerek yapabilirsin , o sana yapacaksa zor olabilir. onun haricinde tenha bir bölgede olmanız önemli zaman sıkıntınız yoksa soyunmanız çok daha zevkli hale getirecektir durumu
00 Yorumlaneden araba da konforsuz pis mıkrop dolu bır yer böyle bir şey yapıcaksınız madem arabası olan bır oda tutsun ya da daha kaliteli otel var saunası, hamamı, masörü, duşu vs sevişmenin zevki konforlu ve kaliteli yere göre de değişir bilginiz olsun. araba ilişki hoş olmaz aut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi beklesen ya. Hem de kapalısın! Ya o eşarbı boşuna takma ya da buraya dinine zarar getirecek şeyler yazma!!!
300 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende altına bir şey giymezsin çabuk çıkarmış olursun😁
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalıyım yazmasaydın keşke sizin yüzünüzden bize leke sürülüyor
2220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn tesettürlü kadınlar daha çok dikkst etmeli yaşıyorsan da söyleme bari diyorum o alaka
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim mevzu takmak ya da takmamak değil o tesettürün anlamını bilmeden gelip bu muhabbete girme, eğer bilmek istemiyorsan da sus.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim tesettüre girmeseydi o zaman bu benim sorunum değil herkes haddini bilsin , nişanlı vs fark etmez eşiyle olmadığı sürece
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayır ben ibadetlerle ilgili bir şey söylemedim, sadece tesettürlü insanların bu konuda yani zinada daha dikkatli olmaları gerejtiğini çünkü tesettürün amaçlarından birinin zinadan korunmak olduğunu söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim İslamiyet'e inanıyor musun bilmiyorum ama bu konuda çok bilgin olduğunu düşünmüyorum söylediklerine bakarak, iyi ajşamlar.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim ben sınıf ayrımı yapmadım daha çok dikkat etmeli dedim lütfen doğru okuduğundan emin ol
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayır alakası yok ben olması gerekeni söylüyorum
+1 yılEtek giy, gerisini halleder. İçine de dekolteli veya duğmeli bir şey giy. Kıyafetleri çıkartmayacan. Olay pratiklikte. Sen ona oral yap. O senin bacaklarını , vajinanı okşasın. Arka koltuğa geçin, orada uzan, alttan yalasın işte. 🙄
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Zor olması keyifli oral seks yap ona devamı arka koltukta
63 Yorumla- +1 yıl
Arkakoltuktayim 😂😂😂
+1 yılYırt kıyafetlerini öyle sevişin ve başka yer yok mu araba dar olur
70 Yorumlaarabada rahat sevişmek pek rahatlatmıyor :) otel ve ya günlük ev daha mantıklı :)
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanın vites kolunu kılıfından çıkar, direkt üstüne otur.
86 Yorumla- +1 yıl
Bu cidden iyiydi xhshsgx
+1 yılArka koltuğa geçmelisiniz öncelikle. Kıyafetlerini çıkarmadan ona oral yapıp boşaltabilirsin sevgilini. Göğüslerini hıhım için üstüne giydiğin giysiyi sıyırman yeterli. Altına uzun etek giy, kucağına çıkıp çamaşırını sıyırıp sevgilinin penisinin üstüne oturarak ilişkiye girebilirsiniz. Ya da kesin bir şekilde kimsenin olmadığı bir yere gidip kapıları açıp farklı pozisyonlarda seks yapabilirsiniz. İlk söylediğim biraz daha tenha yerler için.
00 YorumlaNasıl sevişeceğini burayada yazma bari da gayette iyi bilirsin ne yapacağını yapman gerekeni 👍
20 YorumlaO araba kullanirken oksamaya basla hatta cikar ve oral yap sonra sende etek giymis ol koltugu geri cekin kucagina otur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılAynı soruyu twittera atsaydın istemediğin kadar görsel örnek bulurdun
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
google da aynı soruyu yaz sonuna twitter kelimesini ekle sonra gelen tw linklerine tıkla bak tonla kapalı girişimci görürsün fikir verici olarak
Alttan fazla bırsey gıyme etek gıy penyenı sıyırınca goguslerın acılsın etek zaten kolay tamamdır. Tevrube konusuyor 😀
00 Yorumla
+1 yılArabada güzel oluyor. Özellikle camlar siyah filtreli ise tenhada güvenli ve heyecanlı. 💥
10 Yorumla
+1 yılGece pek kimsenin olmadığı manzaralı bir yerde arabanın camlarının filmli olması şartıyla sevişebilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGömlek giy istersen çıtçıtlı olsun paaat açar direk etek giy altına kilot giy ya da giyme orasını sen bilirsin arabada kolay ya yeterki yapmasını bil
21 YorumlaArabada sevişme canım düğün gecesini bekle çok istiyorsan ona oral yap
32 Yorumla- +1 yıl
Oral kıza zevk vermez
+1 yılEtek giy en azından bir nebze de olsa kolay olur senin için.
71 Yorumla- +1 yıl
Sen biliyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılalt iç çamaşırını bomcuklu veya tanga tarzı giy pantolonu indirip iç çamaşırı yana sıyırıp yaparsınız üzerine de bol giy yukarı doğru sıyırıp rahatça istediğinizi yapabilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. İki pozisyon güzel oluyor biri arka koltuk dogy diğeri şöför koltuğunda kacağında olacaksın ama ikiside fena yani
10 Yorumla
+1 yılArka koltukta ne istersen yap kapalı bir garaj olsun kameralar sizi seyretmesin?
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmeyle başlayıp oralle devam edersin, gerisi arka koltukta hayal gücünüzü kalmış
00 YorumlaAh iste ah... Keşke nişanlın Usta olsaydi sende bu soruyu sormasaydin... Çok basit...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende anlamam hiç, çoook rahatsız, yanlış şwyler olabilir
00 Yorumla
+1 yılVites koluna otur mesela
161 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Arabanin kasa tipine gore degisir
Station wagon mu coupe mi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılumarım troldur canım bence yapma sonrasında kötü kız sen olursun onlara bisey olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük bir tır ya da otobüs alabilirsiniz.
Birde öyle dene31 Yorumla- +1 yıl
Sendeki fantazilere bayılıyorum 😍😍
Ohoo çok yolu var ama öncelikle camları biraz açın. Buğulanır yoksa dışarıdan anlaşılır. d
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha ya sen nasıl kapalisin daha nişanlısınız nişanlı evli degilsin sevismen saçma değilmi yinede siz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıl* gün kilot giyme geniş etek giy, sütyen takma bol tişört veya kazak giy arka koltukta uzanırken belinin altına bir şey koy sonra ağrımasın. Nişanlın * yalarken kafasını * bastır ki kontrolün sende olduğunu bilsin 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Tam olarak çıkarmayacaksın zaten göğüslerin ve malum bölgeyi açabilirsin sadece ağzın zaten açık 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'tan korkup başını kapatıyorsun peki neden zina yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Arka koltukta ve tam çıkarma sadece sıyır yeter o alttan girsin
00 YorumlaSağ koltuk en geriye çekilir yatırılı ve kadın erkeğin üstünde olmalıdır diğer posisyonlar yorucu ve zorlayıcı olabilir?
00 YorumlaGeçirmeyi bilmeyen Bi erkeğin varsa arabada işin zor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılEtme dağ başına müstakbel koca adayına ortak mi çıksın istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılArabanızın modeli ne?
34 Yorumla- +1 yıl
Eder
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen bulursun bi yolunu..
20 Yorumla
+1 yılAçıl kız, daha rahat sevişirsin
11 Yorumla- +1 yıl
ayn
Vallahi arabada iyi olmuyor ya bir de konum atıyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden sevismeyin haram.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara verip otele gitseydiniz😏
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılSevişmesinler o zaman
Cevap sahibi+1 yılTrol sorudur bu takîlma bu kadar nišanlisi cimri 3 kuruš veremiyor demek
ver parayı git otele keyfine bak araba neymiş ya
00 Yorumla
+1 yılona oral yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDüğüne bekle sen de ya utanmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sabırsız azmış demekki tuba düğüne beklerse yanar ateşi🔥🔥
+1 yılUzun kaban giy sadece 😁
00 Yorumla
+1 yılSen onu nişanlına bırak o halleder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabada seks yakacaksaniz geniş bir araç olması lazım ufak araçlarda zor olur denedim gördüm 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Akışına bırak su yolunu bulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılO çıkartır merak etme
00 Yorumla
+1 yılÖn kaputun üstünde s*kış en rahatı
00 YorumlaHepsini çıkart ne zor olucak jdjddj
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!