Sevgilimin eski sevgilisi ile yaşadıklarını nasıl unutabilirim?

Sevgilimi çok seviyorum benden 2 yaş küçük ben 21 o 19 yaşında. 2 yıldır beraberiz, birbirimizi çok seviyoruz ama onun eski sevgilisi ile yaşadığı sanal sextingi bana anlattı. Anlattırdım, vajinasını ve onunla oynadığını sevgilisine göstermiş. Hayaller kurmuşlar şöyle yapayım sen şöyle yap gibi cinsel anlamda. Benimde birtakım şeylerim oldu geçmişte yakınlaşma vs ama penisimi kimse görmedi hep kendime sakladım onu. Ve biz birlikte olduk kızlığını aldım şükür. Bunlar haricinde bir ilişki asla olmamış ben her türlü yolla teyit ettim anlattırdım baya araştırdım her şeyi sizlerde rahat olun eminim bundan bir şekilde oldum işte sormayın. Arkadaşlar bu kız benimle her türlü ilişkiyi yaşamasına rağmen bazen aklıma geliyor onun vajinasını başkasına gösterdiğini bunu bana dün itibari ile söyledi kendime yediremedim. Çokta seviyorum onu bunu nasıl aşabilirim? İlişkimize zarar vermesini istemiyorum ama çok tartıştım o da kötü hissediyor ve gerçekten çok pişman kendine yediremiyor o da yaşadıklarını benden de saklamış tek tük şeyleri biliyordum ben ama dün içime sinmedi konuşturdum vajinasını gördüğünü ve onunla ileri düzey olmasa da sexting yaptıklarını öğrendim karşılıklı videolar fotoğraflar şeklinde. Bana bir çıkar yol gösterin lütfen herkesten yorum beklerim bu durumda olup atlatan biri varsa onu da dinlemek isterim. Kendime yediremiyorum başkasının gördüğü o vajina benim için çok değerliydi. Öğrenince kendime yediremedim çok özeldi benim için. Onu elinde tutmak için bunları kullandığını söyledi sevmediğini söyledi gerçekten de pek seviyor gibi değil. Bana yardımcı oluyor asla seninle yaşadığımız en kötü cinselliğie bile değişmem vs şeklinde o da üzülüyor ben onu da kendimi de üzmek istemiyorum dediğim gibi tek tük şeyleri biliyordum ama bunun sexting de kullanıldığını bilmiyordum. Bu çok zoruma gitti aklımdan çıkarmak istiyorum aklıma gelince hem bunu bana söylemediği için ben, kandırdığı aklıma geliyor hem de o an nasıl oldu onu düşünüyorum. Özellikle bu soruyu sormuştum ama tepkimden korktuğu için söyleyememiş. Ve geçmişte böyle özel bir şeyi o da başkası gördüğü için o da kendinden iğrenmiş vicdan azabı çekmiş. Bana yardım edin ve lütfen herkes yazılan şeyleri anlamaya çalışsın absürt yorumlar beni üzer. Bu çağ da bu kadarına sen şükret falan demeyin ben de bir erkek olarak korudum herkesi kendi yapısına göre değerlendirmek lazım benim sorunum bunu nasıl aşabilirim, herkese teşekkürler iyi forumlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazı kelimeleri seçememiş olabilirim. İnsanın içi huzursuz sıkıntılıyken bazen bazı şeyleri seçemez kimse sinirlenmesin ben onu çok seviyorum bu kadar ayrıntıdan ziyade onu sevdiğim için geçmişin problem olmasını istemiyorum. İlişkimiz zarar görsün istemiyorum. Sizlerde bununla ilgili tavsiye aldım lütfen buna bağlı olarak kalpleri kırmayınız. Hiç birimiz üzülmeyelim, trafik kazası geçirdim bunların üzerine. Şükür derken onur duyuyorum anlamında söyledim, iyi forumlar
Sevgilimin eski sevgilisi ile yaşadıklarını nasıl unutabilirim?