+1 yılİlgi göstermiyorsa böyle şeyler yapmana gerek yok. Bu onun için heves olur istediğini alınca ya seni kullanır ya da aldığımı aldım der bırakır belki ifşa bile eder.
İlgi göstermiyorsa bence ilişkini gözden geçer derim.
İlişki başından beri ilgi gösterse bile nude konusu farklı bir şey güvenmen gerekli bunun yanı sıra böyle bir şey yapıp yapmamaktan emin olman lazım. Tanıman lazım sana kızınca tepkisi ne oluyor filan çünkü çoğu insan kızınca karşısında ki insanın zaaflarını meydana çıkarıyor.
Bence nudeye gerek kalmayacak birini bul veya bekle derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle bu sorunun troll olduğuna inanıyorum. Ciddi olduğunu düşünerek cevaplayalım bakalım. Nude atarsan sana karşı sevgisinin artacağını söylemek çok zor. Ama eğer daha önce seni o halde görmediyse ve gördükten sonra beğenisine hitap edersen daha fazla ilgi göreceğin kesin gibi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılMadem ilgi uğruna her şeyi yaparsın nude atmak yerine videoda striptiz yap gönder ilginin dibini görürsün tatlım 😏
sabah akşam ilgi gösterir bıkarsın ilgiden 🤣🤣🤣60 Yorumla
+1 yılKafaya bak abi
32 Yorumla
Soran+1 yılNe var yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
İlgi uğruna her şeyi yaparım demek çok saçma yani başka ne desem bilemedim. Eğer nude atmanı istiyorsa ve seni ondan sonara sevecek ise hiç sevmesin daha iyi değil mi sence de... İlgi uğruna bugün nude atıyorsun yarın o isteyecek sen de vereceksin öyle mi. Sevilmek için böyle bir şey yapmak doğru değil sevecekse böyle sevsin hem seven nude istemez seven sevdiğine dokunmaya bile kıyamıyorken...
20 Yorumla
+1 yılHayır bu onun cinsel olarak işine gelir ama aynı zaman da evliliğe uygun bir eş olmadığını düşünür bana atıyorsa başkalarına kaç kez attı kim bilir diye düşünme olasılığı yüksek ama erkekleri cezbetmenin yolu ya mide ya cinsel açlığını doyurmak bunlarla etkilenmeyen erkekler ise oldukça güclü iradeye sahip zayıf olmayan erkeklerdir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSevmez.. Sen kendini sevmezsen, sevgi dilenirsen, başkalarından sevgi toplayarak değerli, sevilen bir insan olduğunü sanarsan sevilmesin..
Nude resim atma sakın..
Kendini kullandırırsın..
Kendine saygı duy ve bunu yapma..
Sen değerlisin, lütfen kimse için değerini iki paralık etme 🌸20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapısına bağlı bağlanabilir de, bağlanmayabilirde, soğuyabilirde, farklı gözle bakabilirde. En iyisi önce kısmi nude olsun yani normal giyim ama göğüs çatalı belli olsun bir kıyafet giy nasılım diye sor. Ön yoklama olur. Biraz muhabbet edersiniz. Sence seksi miyim? Güzel miyim? Sevimli miyim? Diye sor laf arasında. Bir anda pat kadar atma istersen. Ya da yılbaşına az kaldı yılbaşına özel içimden geldi de ama yine kısmi olsun biraz. Göğüsleri aç elinle ger öyle çekil mesela.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılSevmez mi bide bakarsın ki meşhur olmuşun, kaldırabilirsen meşhurluğu devam gardaşım, yok bana göre değil diyorsan nude mude sana yaramaz, ayrıca erkekler kötü gözlede bakabilir, başından da atabilir, hayatın acımasız taraflarından bunlarıda gözardı etmemek gerek, anlayacağın hayat zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmez o iş öyle değil sevgi koşulsuzdur karşılıklı emek verirsin somut olarak kendiliğinden oluşur zaten. Üstelik o erkek sana saygısını kaybedebilir ve erkekler için saygı sevgiden daha önemli. Ayrıca sana şantaj yapma fırsatı vermiş olursun eline her anlamda seni sömürmek isteyebilir kötü biriyse.
00 Yorumla
+1 yılKızım yapma eski erkek arkadaşıma. Nude attin basima gelmeyen kalmadı , ,9 takla attik kurtulana kadar. Bana yazsana nasıl kurtulduğunu anlatmak istiyorum. Sende yaparsın işler ters giderse 😬😬😬
35 Yorumla- +1 yıl
Ah bu yanlış seçimler
- +1 yıl
İntikam soğuk yenen bir yemektir 😏 fazlasıyla pisman oldu. Ömrü boyunca unutamaz
- +1 yıl
Napcaksin 😂
- +1 yıl
Kullanıcam bi yerde at işte 😂😂
- +1 yıl
Bı git ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni nude atınca daha çok sevecekse bırak o adamı nude atsan da atmasanda seni seviyor mu ona bakacaksın. Sevgilinin aklını başından almak için seni istemesini sağlamak için bunu yapabilirsin ama seni daha çok sevmesi için atacaksan atma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yaparak cepte olursun ve erkekler cepteki kızı yedek görür
67 Yorumla- +1 yıl
Birazda tecrübe diyelim
- +1 yıl
Doğru görüyorsun 😂
- +1 yıl
Keyfin bilir ahahah
+1 yılSen zaten baştan kaybetmişsin, birilerinin sana ilgi göstermesi için herşeyi yapabilecegini düşünmen senin en büyük eksin. Sevgiline nude atman seni daha çok arzulamasini sağlar, ama daha çok sevmesini etkilemez
00 Yorumla
+1 yıl5 para etmez insanlar seni sevsin diye bu duruma sokacaksan kendini bravo at tabi sonra ağlama ama :D
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılGozunde basitlesirsin. Yalandan sever ama asla ciddi dusunmez. Bana atan benden oncekilere benden sonrakilere de atar diye dusunur. Ne kadar ucuzlasti iliskiler 🤢🤢
10 Yorumla Şunu sor kendi kendine o sana senin ona değer verdiğn kadar değer veriyor mu? Nude atmak istediğine göre cinsel olarak istek duyuyorsun veya o istiyor o istiyor da güvenini sorgula
00 Yorumla
+1 yılİlgi için her şeyi yaparsan, ifşa sitelerinden o paylaşımları kaldırtmak için de her şeyi yapmayı göze almalısın. Ki bu durum umurunda olmaz diye düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
@sedawine96 Google'da arasan bile bulursun. O kadar çok var aslında.
+1 yılSeni çok sevdiğinden İnternet'e paylasir sevgisini herkesle paylaşır sevgilin senin ilgi uğruna yardımcı olmak isteyebilir dikkat et nude atma bence 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAt at sonra bana yaptıkları gibi orada burada paylaşsınlar fotoları
34 Yorumla- +1 yıl
Nereye atmış
- +1 yıl
Nasıl toparladın sonra
- +1 yıl
@serdarpstne toparlamadım hala duruyo internette yok edemiyom hiç bi yerden
- +1 yıl
@sarisin4500 vermedin mi savcılığa
Bedenini sever ve zamanla seni basit görür. Atma bence
10 YorumlaHayatının hatası olur basit kız olursun ilgi istiyorsan fazla üstüne düşme sadece ilgi istedigini belirt
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarıyla takılacağı zaman sende hemen nude at biraz seksi ol şey yaz, bak neler kaçırıyosun filan koşa koşa gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Taktiği çözmüş 😂
+1 yıliyi misin kızım sen kafasını bozduğunda bi paylaşır fotoları ilgisini çektiğin erkeklerde bakmaz artık sana rezil olursun
10 Yorumlaatmayın öyle şeyler neler var neler görüyoruz akıllanmadı hala kızlarımız..
20 Yorumla
+1 yılHayır daha çok sevmez seni kullanır evlenilecek değil eglenilecek kız der
20 Yorumla
+1 yılYapma... Sürekli ister, ayrıca nudelaşacaksanız da tek taraflı olmasın, o da atsın...
20 Yorumla
+1 yılBilemiyorum sever mi sevmez mi :) seni sirf bu amacla kullanir mi kullanmaz mi hicbir fikrim yok sevgilin nasil birisi bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline nude atta seni daha çok ziker bayılır senin gibi kaşarlar ilgi görmek için herşeyi yaparlar
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla anca bunu yaparsın zaten Allah'ın basit beyinlileri kötü erkekler size müstehak mk beter olun.
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmama zevk almana bak atmak istiyorsan illa sevgilin olması şart değil eğlencene bak geç geçici dünya sonuçta
00 YorumlaAtarsan 2 gün sonra nude yaymakla beni tehdit ediyo diye soru açarsın
10 YorumlaBana atsa kendisine saygısı olmadığı için arama mesafe koyardım. Hiç bi erkek için değmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. internet te bir ssürü saçma sağan nudeler var birini at farketmez zaten saan benzemesi yeter yüzünü gösterme naparsan yap
00 YorumlaEvet kesinlikle daha çok sever, anında
parmaklarına onlarca tektaş dizebilir kaçırma10 Yorumla
+1 yılBen aşık olurum sana, her gün üstüne düşerim. djsjssjsj
00 Yorumla
+1 yılya ne yazık bi düşünce
dostum ilgi için bu kadar kendinizden düşmeyin ya yazık.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılNude atana kadar git yat ilgi görün sadece yatakta sonra hatırlamaz bile
00 Yorumla
+1 yılYok sevmez, finalde doyar sana ve karı avına çıkar, seni umursamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılTehditle seni elde etmek ister atma seni skse bile evlenmez terk eder ortada kalırsın
00 Yorumla
+1 yılDüşük ihtimal. En azından yüzün olmadan at. İfşa etme ihtimaline vs karşı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ilgilenir ama fotolarini arkadaslarina gosterebilir seni obje olarak gorebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır daha çok sevmez. Onun cinsel objesi olursun. f*ck gibi düşün.
01 Yorumla- +1 yıl
fakbuddy*
+1 yılSeni bir günlüğüne daha çok düşünür. Sonraki günler düşünce azalır sıradanlaşırsın
00 YorumlaSeni değil bedenini sever. Akıl bedava biraz kullanın.
00 Yorumla
+1 yılSeni ilgi gösterip seni daha çok s... er Emin’im ama sever mi bilemem
00 Yorumla3 altın kuralı uygula onu köpek et... tesekkur eden cok oldu anlattıgım kısıler arasından
00 YorumlaSever daha çok ilgi için daha fazlasını yapmalısın😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılErkeği elde tutmak
ve gözünün sendne başkasına kaymaması için bir çözüm ama tozunu kaçırmadan00 Yorumla
+1 yılİlgi uğruna herşeyi yapıyosan o zaman nude atmadan daha kolay yoluda var
00 Yorumla
+1 yıldetaydaki açık sözlülük için teşekkür etmek istedim :d
00 Yorumlasenyollla senın ustune dusmeyı bırak utu gibi oluruz senınle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsaydı ve bana nude atsaydı onu daha çok severdim.
00 Yorumla
+1 yılÇözümü basit bir durumda burada anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum önce kadınlığını ön plana koyman gerek profesyonel yardım isterseniz yazın ifade etmeye çalışayım
00 Yorumla
+1 yılAyıp yapma öyle şeyler yarın öbür gün ayrılırsın attığına pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence direk cinsel ilişkiye gir o zaman kucağında taşır 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin ol seni sevilecek biri değil de cinsel bir obje olarak görür
10 Yorumla
+1 yılSeni daha çokmsevmez bunun içinnduygular devreye girmeli farklı şeyler olmalı ama nude atarsan daha çokmbağlanabilir sana. Birde güvendiğin bir insana at. Herkese değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun süredir sevgilin değilse ya da çok güvenmiyorsan ilerde sana şantaj yapamayacağı kadarcık nude atarsan daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok bnce.
Atarsan da yuzunu gizle at ve sende ondan iste.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla sever senden vazgeçemez çıldırır adeta sana
00 Yorumla
+1 yılAt sonrada tehdit etsin
canım be kızım bu erkekler bi b*k haketmiyolar12 Yorumla- +1 yıl
@misss34 valla erkeklerin hepsi ayni halt
+1 yılbu kadar basit olmayn
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamin bakis acisiyla alakali. Yani kimisi kasar der kimisi bu benim der mukemmel der bağlanır
20 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar