İlişkinin olmazsa olmazı bence %100
%100
%50
Hiç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik de cinsellik çözüm her zaman olur diye düşünüyorum
.. şimdi erkek de sorun ise hastane orada hayat her zaman tam yolunda gitmeye bilir hayat hep zevkler yeri mi
Veya kadın da varsa hastane orada ama gidip de
Kadına sen bana seksii gelmiyorsun gibi sözler söylersen o kadının yarasını hiç bir hekim saramaz
Veya erkeğe artık yeter hiç zevk almıyorum dersen hiç bir hekim yarasını saramaz
Cinsellik her zaman önemlidir tarih boyuncada böyle olmuştur ten uyumu yüzünden ve düzensiz sağlıksız cinsel hayat yüzünden boşanan bir çok çift vardır. İlişkide cinsellik çok önemlidir çünkü cinsellik duygunun dışa vurmuş halidir. ilişkide karşılıklı sevgi ve duygusal bağ sonucu partnerler arası çekim olur ve birbirlerini ister istemez arzulama durumu olur ve bu istek arzu sonucunda ilişkilerini ve bağlılıklarını taçlandırmak isterler cinsel birleşme ile bunun sonucu zevk, tutku, arzu ve isteğin birleşmesi olur.
Cevap
14Cevap
Güzel giden aşk ilişkin varsa zaten cinselliğin ilede güzel giderse muazzam bir şey ortaya çıkar ben böyle düşünüyorum şahsen
👍💯
cinsellik yoksa en azından evlilik hiç yürümez ama sevgilik de ise iki taraf birbirini seviyorsa yürür ama bi noktada tıkanır
Hiç öyle önemli değil ayaklarına yatanlara inanmayin. En önemli 3 kuraldan biri s*x
Evet aynen kilit ve anahtar diyelim 😉
Erkekler ve kadınların cinsellik ihtiyacıdır. Bu sebeple olmazsa olmazımdır.
Cinsellikte mutlu edemezsen birde mutlu olmazsan olur mu. Sahte olmayacak tek şey yaşanacaklar kuru söz güler yüzle olur mu
Aslında aklımızdaki saçma sapan saplantıları bir kenara bırakıp ihtiyaç ve beklentilerimize göre arkadaş bulmalıyız bazı tabulardan kurtularak
Tek sorun arkadaş ortamında sevgili yarıştırmak kim güzel kim yakışıklı vs gibi saçma sapan fikirler ki oysa özel şeyler var
Ben bir erkek olarak kadınların ne beklediklerini çok iyi biliyorum ama bir kadın erkek neler bekler derse o çok amatör ve eğitilmeli
Evet bende onu diyorum asıl nerede nasıl mutlu olduklarını ya itiraf edemezler ya da onlarda bilmiyor ve bir çok kişi yanındakini sergide satışa sunulacak obje süs eşyası gibi görüyor
Haklı bulmana sevindim teşekkür ederim ama haklı olmak bilmek bazen yetersiz değil mi
Kadınlar özellikle yatakta cinsellikte sırlarla doludur onları bedenlerine dokunarak tanımak anlamak ve bir o kadarda istediğini verebilmek çok önemlidir hiç bir kadın beklentilerini dile dökemez yapar ama senin için sen mutlu ol diye yaptım der onları keşfetmektir önemli olan ve bunun için tek yol dokunuşkarda beden dilini kullanmakta saklıdır
Var var
Bazen keşfetmek için yaşamak gerek tek sorun bu
👍
Seksin bir ilişki zengin iken fakirlik hayatı çekmek gibi bir şey var yemezde diyebiliriz 😀
Ah Meliscim ah 😅😅 tabi ki doğru 😀
Ne oldu 😅
Benim için de olmazsa olmaz. İstemeyen birine de saygısızlık yapmam ama.
bu oranın niye ortamlasi yok be... 70
ortası 70 yüzde işte
bana göre 70 olursa ortalama. oluyor ☺️🤭🤭
Cinsellik ve saygı ilişkinin temelidir.
%100 önemlidir.
Kısa ve öz. Net
benim için hiç önemli değil.
yani yalan yok %100 önemli
cinsel İlişkide olmadı benim düşün ona resmen 100%
Hayır olmadı çünkü sevgilim ya da parterim hiç olmadı, denk gelmedi
evet, ben kızlara pek konuşma fırsatım olmadı, bide zayıfım zaten
yarı yarıya :D :)