Merhabalar.. Hayatınızdaki insanı deli gibi arzuladığınız bir anda, sadece sarılıp uyumak istese kendinizi frenleyebilir misiniz yoksa ikna etmek için elinizden geleni yapar mısınız? Keyifli günler.. 😌😎🥂🤘
Bazı anlar vardır. Onu teninde hissetmek istersin. Sadece o anın büyüsünü hissetmeye ihtiyacın vardır. Durmaya düşünmeye varlığı sıcaklığı sarılışı nefesi hepsini ruhunun içine çekercesine hissetmek istersin. Çünkü o an sadece onun varlığına ihtiyacın vardır. Her zaman o an yakalanmaz. Özeldir derindir anlamlıdır. Fırtına sonrası sessizliğidir. Belki biraz hüzün belki biraz melankoliktir. 👒
Bunu çok defa yaptım. Benim için seksten aldığım keyif kadar onunla sadece sarılıp uyumaktan aldığım keyif de paha biçilemez. Seksi duygularla harmanlamazsan ne anlamı kalır ki zaten, duygusuz olanı hayvanlar yapıyor. Biz insanız ve duygularımızı yatakta da göstermeliyiz bence..
Şöyle düşünüyorum benim için gerçekten çok zor Bir şey çünkü yani arzuluyorsun istiyorsun bir şeyler hissediyorsun ama sadece uyumak gerekiyor kendimi gerçekten fazlasıyla zorlarsam evet belki sadece uyuyabilirim ya da o uyur ama ben Uyumam uyuyamam çünkü sadece öylece dururum sabaha kadar ya da duramam ya düşünsene arzuluyorsun filan nasıl duracaksın hemen otururum kucağına krkf.😅🥴 #reda
Fazla doluysam biraz ikna etmeye çabalarım ama istemiyorsa da saygı duyarım. İnmesini beklerim napim. Mastürbasyon yapsam ona hakaret olur olmaz. Gelsin uyusun koynumda. Gece olmadıysa, sabah olur belki hem. Şöyle bir cunartesi sabahı seksi. Erkenden, hava güzel güneş açıyorken, manzara eşliğinde. 😎😍🔥🍑
Tabii ki ikna etmek için elimden geleni yaparım ama illaki istemiyor o zaman yapacak bişey yok. Değil başlamak için frenlemek olayın ortasında modu düşüp de bitirmek istese içinden bile çıkarım. Tamam cinselliği seviyorum ama nefsimi de öldürmedim. Keyifli günler 😂
Ateşle barut yanyana nasıl duralım söndükden sonra düşünebiliriz 🤭 zaten insan arzularsa kendiliğinden oliyor ki olay ama karşımdaki istemezse zaten mümkün değil 🐤
Frenlerim. Benim arzuladığımın farkında olup beni istemeyip sadece uyumak isterse üzülürüm. Sırtımı döner uzak uyurum. Ama farkında değilse ben de söyleyemediysem uyurken olabildiğine çok sarılıp çok temas etmek isterim iç güdüsel olarak.
Gerçekten sadece onu istiyorsa zorlamam. Zorla güzellik böyle konuda olmaz valla. Hatta tartışma sebebi bile olabilir bir anda salonda bulabilirim kendimi hahah. Her zaman olacak diye kaide yok gaza bastığımız gibi frene basmasını da bilmek gerek.
Arzuladığım kişi ile sarılıp uyumayı geçtim göz göze gelmem bile kendimi frenleme konusunda sıkıntı yaratır bende. İlla ki bir kıvılcım çıkacaktır. Bu kıvılcımda yeterince bir yangına sebep olacaktır.
Hayır AslaArkasına kazık gibi olan x imi bastırır ellerimle vücudunda bazı yerlere eller ya da sıkarımÇok geçmeden o da çok uykulu bile olsa o moda girer;)
Ümit verip geri almak gibi ise o iş geçti sırtını dönüp uyuyamaz o gece o işi pişircez ondan sonra sarılıp uyucaz hasta ise falan saygı duyarım tabi ama olmasın banane akslskşs
Benim isteklerim kadar karşıdakinin istekleri de önemlidir. Bencil olmamak lazım. Bu durum geçici olduğu için de frenlerim. Frenlememi istemediği zamanlar da elbet gelir.
Frenlemek pek kolay değil aslında o an, evet elbette ikna etmeye çalışırım, ama bunu yapmanın da bir usulü var, öyle seks ciğerci kedisi gibi etrafında dönüp durmam yani,,