Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Oral seks yapmiyan kadin hakkinda kotu dusunmem onun tercihi der saygi duyarim boyle lol soru sorup cocuk gibi hareket edip erkekleri sapik yapan kisinin daha sapik oldugunu dusunurum ilk 11 bitti yedeklere mi basliyorsun (birlikte oldugun erkek sayisi) yazik
134 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduğum kişi sayısının olduğunu nereden biliyorsun. Milletin buradaki sapkinlığına bir atıfti sadece.
Soran+1 yılSaati hiç yok 1. Kadınlar erkekler gibi değildir. O 1 de artık yok yani 0
Soran+1 yılSaati değil sayı
Soran+1 yılSabredene mi ahaha😅ben edemiyorum sorun orada
Soran+1 yılYani sabretmek istemedim için demiştim. Erkeklerle işim yok gerek de yok
Soran+1 yılSenin şu çocuk özlemi ne oldu. Var mı bir gelişme😉
Soran+1 yılBebek olunca ne uykusu, daha çok özlersin uykuyu bunu da bil ona göre😄
Soran+1 yılboş ver sen bay gizli ben bayan gizli😄
Soran+1 yılYoo engellemedim
Soran+1 yılDemekki çok kişiyle konuşuyorsun ama biz çok önce konuştuk yaşta sev beni engelledin ama bunu yapacağını sanmıyorum bir sorun olmadı aramızda. Belki sürekli karşına çıkmayayim diye yapmış olabilir misin 🤣
Soran+1 yılya da sen*
Soran+1 yılYok ben engelli olduğumu sanmıyorum ki Antalya değil isyanım İstanbul ben. Sadece senin engel lafına onu söyledim çünkü ben ngellemedigimden eminim ki yine de baktım senin periyot profile yok öyle birsey
Soran+1 yılBaşka platforma geçmek konuşmamak değil yine de konuşmak oluyor biliyorsun özel biri yoksa zaten sorun yok😄
Soran+1 yılAnlamadığım nokta neden benim engelli olduğumu düşünüyorsun? Seni profilde görmeden yazmam şart bu
- +1 yıl
Yani simdi baktim engellilerde sen yoksun bu 1 ozel biri oldugu anda baska bir sanal yerinde kimseyle sohbet etmem bu 2 insanlarla baska platforma gecme amacim daha hizli sohbet veya sesli sohbet gibi burada bazen yavasliyor sen yazarmisin bana belki bunlari okuyan olur yormiyalim kimseyi rica ediyorum
Soran+1 yılYok yazamam böyle bir sorudan çıkıp ki seni görmek isterim profilde bir anlık bile olsa foto koysan olmaz mı
Soran+1 yılDevam etmeyen her ki sohbeti engelle taçlandırmiyirsan sorun yok ki öyle değil diyorsun neyse boş ver. İyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Bir kereden bir şey olmaz...
Ne bekliyon bura Türkiye
Amerikada bile bu kadar istekli yoktur çünkü orası özgür buradaki gibi değil
Belki bende azgınım ama yapacak bir şey yok
Erkeğe olan bir şey değil. Kadınlarda da var ama orraya çıkması çok nadir, erkeklerde ise ortaya çıkması çok rahat, basit.00 Yorumla
+1 yılBir erkek evleneceği kadına öyle şeyler yaptırmaz... yaptiriyorsa zaten evlilik düşünmüyordur.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte peki
- +1 yıl
Sen evlisin ve eşin senden istiyor galiba?
Soran+1 yılHayır evi değilim hayatından kimse de yok sadece burada sorularda görüyoruz yorumlar da ortada. Erkekler olmazsa olmaz diyor çoğunlukla on yüzden sadece soru
- +1 yıl
Onların hepsi abazan... hayatta cinselliği herşeyin ustunde gören zihniyet...
evlendigin zaman nasıl eşine haram lokma yedirmemek için elinden geleni yapıyorsan haram şeylerden de uzak tutmalisin o senin eşin ahiretliğin otur düşün ahiretliğin olacak kişiye yakıştırırmısın bunları.. ben yapamam yapmak istemem...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana oral sexs yaparsa karşılığını ister diye düşünüyorum 👅
018 Yorumla
Soran+1 yılİstesin cevabım asla
Cevap sahibi+1 yılİyide adam seni mutlu etmek için yapiyor meraklı değildir heralde yapmaya sen şimdi o zevki tattiktan sonra aynısı şekilde borçlu hissedeceksin partnerine
Soran+1 yılBen istediğim için değil kendi istiyorsa engel olmam, yapmak zorunda değil yapsın demem ben
Cevap sahibi+1 yılOral sexs insan karısından ve sevdiği insandan isteyemez zaten sexs için birlikte olduğu insandan ister ben teklik dahi etmem edemem sadece sorduğun için yorum yapıyorum
Soran+1 yılMillete bakarsan olmasa olmaz kapıdan sokmaz ki sadece bu soruda değil her zaman cevaplar böyle. Bu yüzden zaten sordum nasıl yorumlar gelecek diyeve yanılmadim sanki evdeki kadın eskort. Bunlar kafayı yemiş
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim insanın daha çok zevk alması için bir erkek yaparmi içinden geliyorsa yapar bu sekse heyecan katar ama bir kadına teklif dahi edilemez bence yani o kadından öğrenirim ben kendi düşüncem bu
Cevap sahibi+1 yılİgrenirinirim
Soran+1 yılO zaman bu kadar erkek nasıl böyle düşünür bunlar nasıl adam
Cevap sahibi+1 yılBu adamların /90 bekar ve p*rno büyüdükleri için buna şart gözüyle bakılıyor 😉malesef kadın artık sevgiliden ziyade sexs objesi gözüyle bakan insan buna şart der
Soran+1 yılEvli olan da yakınıyor dışarıda ararım diyor. İyi ki yalnızlık sultanlık bunlara elini vermeye gelmez
Cevap sahibi+1 yılSapkinligin sonu yok bunu diyen adamla nasil evlemdim diye düşünmesi lazım bu kadının...
Soran+1 yılDoğru ama okuduğumuz gibi hepsi böyle. Nerede sizin gibisi kına nasıl denk gelir. O zaman kimse evlenmemeli
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 boş ver evlenme yağ olmuş 100 lira
Soran+1 yılZaten öyle bir derdim yok. Bu adamlara denk gelirim fılan Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılYalnız ölmekten korkuyorum aslında bende bana göre kimse yok 🤣🤣bu devirde zor kafana göre birini bulmak
Soran+1 yılYalnız ölürüm daha kolay. Birine elimi verip kolumu kaptırana kadar, olmadı bide üstüne sadakatsizlik yapsın hiç uğraşamam. Ben böyle iyiyim sana kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yıl🤣burdaki insanlar insanı hayattan soğutur sen sil bu programı boş ver bu insanları
Soran+1 yılBuradakiler beni etkileyemez ben bildiğim yoldan ayrılmam nasıl olsa. Çok uzun zamandır buradayım aynı benim sorun yok
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazılanları okumadım ama eşim yapmıyor ve açık şekilde mahrum bırakıyor beni. sen de sevmeyenlerden misin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet asla
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden önce bunu söyle olur mu?
Soran+1 yılZaten evlilik düşünmüyorum ve kimse de yok öylesine soru
Cevap sahibi+1 yılöylesine soru sorup düşündürtmen de güzel. cinsellikte şu şart bu olmazsa olmaz gibi kalıplar yoktur. oral istemezsin. karşı taraf kabul eder. ama o adam senin içindeyken öyle haz verirsin ki ona, orala bile gerek kalmaz. fikrim bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi sey dusunmem canım ama temiz olursa penis alırsın 😊
128 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla almam ne dersin bana
Cevap sahibi+1 yılYapacak bi sey yok ozaman bi sey demem baska fanteziler yaparız bizde
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılburada konusmasak bunları canım 😘
Soran+1 yılOlmaz canım kim olduğunu bile bilmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılGizliden cıkım dm ye gel canım
Soran+1 yılÇık bakalım
Cevap sahibi+1 yılGel bakalım
Soran+1 yılProfile koy yüzünu görelim önce
Cevap sahibi+1 yılSen bekle ben gelirim canım 😂😂😂
Soran+1 yılOlur tatlım 😘
Cevap sahibi+1 yılOzaman neden yazmıyorsun 😘
Soran+1 yılCicim önce seni görmeliyim
Cevap sahibi+1 yılMesaj at foto atım canım 😀😀
Cevap sahibi+1 yılPisttt
Soran+1 yılYok profile koy, çok m mu zor
Cevap sahibi+1 yılYok koymam sana özel gonderecem 🥰😘
Soran+1 yılOlmaz tatlım
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin canım ozaman good byy 😘
Soran+1 yılBy by canım😘😍
Cevap sahibi+1 yıl😘canın işterse donersin bebegim
Cevap sahibi+1 yılYalancı yalancı sana kimse inanmaz 🤣🤣🤣
Soran+1 yılDeğil değil gerçek
Cevap sahibi+1 yılBilemedim bence sen istekli uyanmısın kendini tatmin etmek istiyorsun 😘😘
Soran+1 yılBu soruyla mi tatmin🤣😂🤣
Cevap sahibi+1 yılOkadarını bilemem senın dusuncen 😂😂
Soran+1 yılBuradam birsey çıkmaz, bu kafaya düşen yanılır ki ben seks değil aşk kadınıyım. Ama oral konusunda fikrim gerçek, asla
Cevap sahibi+1 yılAsk kadınısın vay ne guzel senınle askı yasamak lazım ozaman ama maceracı bi kızmısın oda önemli seks konusunda sorun yok fantezi zevkim sınırsızdır 😘🥰
Ben bir şey düşünmem zaten yurdum kzılarından beklemiyorum yaprsa bonus gibi bişey olur.. doğadada zaten erkek dişiyi koklar yalar , erkeği koklayan yalayan dişi göremezsiniz bizde az buçuk hayvanız sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSiz oral seks yapmadıysanız onun nasıl bir zevk olduğunu nereden bileceksiniz, bence her insan oral seksi en az birkaç deneme yapması lazım ki zevkinin nasıl bir şey olduğunu anlasın, siz ister yapar ister yapmazsınız bu size kalmış.
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayan sevişmeyi keşfetmemiştir her anından zevk alamıyodur kısacası sevişmeyi bilmiyodur ve beni tatmin edemez, ayrıca soru soruyosun her türlü cevaba açık ol işine gelmeyen cevapta millete sapık deme
00 Yorumla
+1 yıloral seks yapmayan kadındamı varmış. bana denk gelmedi.
12 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi. Çok hemde. Biri yazmış Türk kadınları yapmıyor zaten diye
- +1 yıl
anladım çok büyük problem değil bence yapıp yapmaması.
Geçen hafta üç kez görüştüğüm , ilk görüşme de aynen sen gibi dedi.
O gece 7 kez sabaha kadar yaptık.
3. Cude dayanamadı , yumurtalarıma kadar yalayıp yuttu.
Daha sonraki günlerde de iki kez ve gecede bir çok kez yaptik00 Yorumla
+1 yılKadın seks yaparken oral seksi isteyerek yapmıyorsa (ya da erkek) o seksi bırakın. İstemiyordur çünkü..
00 Yorumla
+1 yılVar öyle kadınlar, yapmak istemezler, bir de üstüne kendisine yapılması konusunda da ısrarcı olur genelde öyle kadınlar.
00 Yorumla
+1 yılZevki çıkmaz öyle de seks dediğin o an aklına geleni yapmaktır zevkin en güzel anında onu yapmam bunu yapmam demek tadını kaçırır
00 YorumlaO zaman hiç ilişki yaşama o da sana yapmaz sadece içine girip çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılYeterli zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılbugün bir şey daha ögrendim. bunu kaldıracak midenin ben taa a... k
10 Yorumlayapar yapmaz tercih meselesi ama hijyenik olduğu söylenemez
00 YorumlaHerkesin kişisel tercihi ve zevki. şahsen partnerimin haz almadığı şeyleri yapmasını istemem..
00 YorumlaOlsa fena olmaz olmasa da canı sağolsun be şeker portakalı
00 Yorumlayani ne diyeyim yapmak istemiyorsa saygı duyarım ve kendisi istemezse bir daha teklif etmem
00 Yorumlaİstemiyorsa saygıyla karşılarım
bunda kötü bir şey yok ki
her şey konuşarak çözülebilir00 Yorumla
+1 yılYani yapsa iyi olur ama yapmadı diye de dünyanın sonu değil.
00 Yorumla
+1 yılZorla olacak bişey değil. Yapana yapar, yapmayan yapmaz
00 Yorumla
+1 yılOral seks yapmayan kadın, oral seks yapmak istemeyen kadındır. Altında bir şey aramayın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İstemiyorsa yapmaz zorlamam yani öyle bişey için 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapsam Yeter hanımefendi saygı duyuyorum kararına
00 Yorumla oral seks yapmayan kadın sadece oral seks yapmayan kadındır bişey düşünmeye gerek yok insana sevmediğini yaptıramazsın
00 YorumlaHiç bir şey isteyen yapar istemeyen yapmaz zorunlu bir şey değil
10 YorumlaOral seks yapmayan kadın da nebileyim tuhaf gelir bana
10 Yorumla
+1 yılYapmıyorsa bende ona yapmam
12 Yorumla
Soran+1 yılYapma, yap diyen yok
- +1 yıl
Tamam sana da yok zaten
Sana anlayışla yaklaşması lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi sen olsan ne dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende seversin sevmeyen kadın olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
gun gelir emzik gibi olur buyudugunde hay allah dersin
Soran+1 yılYeterince büyüdüm seninle aynı yaştayım neredeyse
- +1 yıl
olay yerinde anlarsin oleyse merak etme :(
- +1 yıl
yanlis emoji :)
Soran+1 yılMerakn ettiğim bir şey yok
- +1 yıl
bende bildigimi soyledim mutluluklar :)
+1 yılParanın hakkını ver derim
18 Yorumla
Soran+1 yılNe parası ulan. Sevgiliyiz diyelim
- +1 yıl
Ozaman bende senin istediğin bir şeyi yapıcam derim
Soran+1 yılİstediğini söyle fikrim değişmez
- +1 yıl
Bende seni ellemem dersem ne diyceksin
Soran+1 yılSorun yok
- +1 yıl
hayır bu bencillik olur senin isteğin gayet doğal bir şey karşındakinin saygı duyması gerekir.
- +1 yıl
Gay olduğunu anlamaları an meselesi :D hoşunamı gidiyo
Soran+1 yılYok ulan ne gayi. Kadınım sadece sizi biraz uyandırayım dedim sabah sabah🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen isterdim yapmasını şahsen
İtici geliyor bana göre çünkü partnerimi doyurmak istediğim kadar doyurulmalı da isterim00 Yorumla- Daha fazla (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat