- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani o da haklı kendince ama seni sevmiyor o da bir gerçek. Foto atacan, sonra ellemek istiyorum diyecek falan filan. Bir de riskli işler, foto yayılabilir, güvenmemek gerek. Ama çoğu kızın içinde teşhircilik ruhu var, yüz göstermeden sanalda gideriyorlar o ihtiyacı aynı zamanda iltifat edilme ihtiyacını da gidermiş oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,3 yıl uzun bir süre sevgililikte, isteyebilir bunu senden, bunda hakkı var, Eger ciddi bir ilişki dusunuyorsaniz yani evlilik varsa dusuncelerinizde birbirinizi her anlamda tanımanız faydaniza olur,, ama seni istemediğin birşeye zorlayamaz buna asla hakkı yok, hele hele sen istediğini yapmadığın için ayrılmaya kalkistiysa birak gitsin, sen hazir olana kadar bekleyebilirdi bunu,,
00 Yorumla
+1 yılçok farklı bir yol seçmiş kendisine
kadını vücüdunu görmesi için nude resim istemesi yani:))
görmek hakkı evet.. 3 yıldır birlikte iseniz yani br takım yakınlaşmalar olmuştur elbette birtakım görmüştür yani:))
Ve utandığının farkınsayda ve hala ısrarlıysa birazcık fazla abartıyor gibime geldi şimdi ya da bu bahaneyle senden ayrılmak istedi gibime geldi..00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de haklı değil daha neler hatta tam tersine o seni sadece belli amaçlar için seviyor muş yani seni değil aslında senin ona gösterdiklerini vaad ettiklerini seviyor muş bence bunu fark ederek yaparak çok iyi yapmışsın artık sen de onunla bir daha konuşma yoluna bak çünkü onun amaçları zaten belli bırak kendisi gibi öyle azmanları bulsun takılsın.
#reda00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Karşısındaki bireyin kararına saygı duymayan sığ kafalı, istediği olmadığı zaman çocuk gibi küsen, tek amacı kendini tatmin etmek olan bencil bir vasıfsız yapar.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkek haklı
3 yıl olmuş32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMerhaba.
Kendinizi bu durumdan ötürü üzmeyin stres yapmayın size saygı duymasını bilmeli, duygularınızı bedeninizi kullanmasına müsaade etmemelisiniz fotoğrafa bakarak kendini rahatlamayacağı ne malum, üstelik mahremiyet gizli olmalı ve ileri de bunu tehdit unsuru var sayıp sizinle birlikte olmak bile isteyebilir insan oğlu çiğ süt emmiş, yanlış insanlar zaman kaybı değil doğru olanı bulmak için birer öğretmendir dik durarak sabırla yaşamaya devam edin, kendinize odaklanın önünüze bakarak ilerleyin nihayetin de yarınların neler getireceğini bilemezsiniz, geçmişe bir sünger çekin yepyeni bir başlangıç yapın sil baştan yapıp, yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.20 Yorumla
+1 yılLütfen sizi bu şekilde manipüle etmesine izin vermeyin, şu soruyu sormanız bile kendinize yaptığınız çok büyük bir haksızlık. Karşısındaki erkek böyle cümleler kuruyor diye sadece fotoğraf atmak değil başka şeyler de yapıp sonra ortada bırakılan o kadar kız var ki siz iyi ki atmamışsınız.
Evet isteyebilir ama sadece isteyebilir, konuyu sen beni sevmiyorsana getirip size kendinizi sorgulatamaz. Yapınca utanacağınız bir şeyi kendisiyle tehdit ederek yaptırmaya çalışan biri sizi seviyor olamaz. Bunca yıl sâdık olduğunu falan da düşünmüyorum, kaç senedir istememesinin sebebi istemeye gerek görmemesidir. Bulmuş saf temiz kızı, ben bununla evlenirim diye düşünüp kenarda tutmuş ama en sonunda merakını bastıramamış.10 Yorumla
+1 yıluzun süreli sevgililikte cinsellik olması, istenmesi normal bence. ancak onun tavrı çok ilginç, seviyorsan yaparsın gibi söylemler ve atmayacağını söyleyince saygı duymak yerine ayrılması sağlıklı değil. o sebeple hayır haklı değil, iyi ki bitmiş diye düşünebilirsin.
42 Yorumla- +1 yıl
Bak me güzel objektif girmişsin konuya. 3 sene boyunca istememiş bir şey. Dokunmamış anladığım kadarıyla. 3 sene yahu bu. İnsanlar 3 sene evli kalamıyor. Adam bence bir sitemde bulunmuş. Onca zamandan sonra ona güvenmediyse, bir fotoğrafı paylaşmaya cesaret bulamıyorsa kadının atmak zorunda olmaması gibi adam da ilişkiyi sonlandırmakta sonuna kadar haklı bence.
- +1 yıl
Ben kendi adıma düşünüyorum. 3 sene zaten beklemem de onca zaman boyunca hiç yakınlaşmamız olmayan biri ile sürdürmezdim. Bazen karşı tarafın attığı o fotoğrafın erotik olmasından ziyade riskli sayılabilecek bir şeyi paylaşacak güveni verdiğini görmek daha güzel oluyor. Bu da kişisel yorumum kendimce.
Ayrılman en hayırlısı olmuş. İffet ve haya çok önemli. Seni gerçekten seven senden böyle bir şey istemezdi zaten. O kaybetti sen değil. Senin gibi birininden ayrılmış kendi kaybeder. Allah seni gerçekten sen olduğun için gönlünü seven birisiyle karşılaştırsın.
30 Yorumla
+1 yılSen mantıklı düşünmüyorsun ama ben sana doğrusunu söyleyim isterse 20 yıllık sevgilin olsun hatta eşin senden bunu istiyorsa bu edepsizlik sapıklıktır söylediği her neyse hiç dikkate alma o sapık hayatından ve çıkar kim senden böyle bir şey isterse hepsini hayatından çıkar
20 Yorumla
+1 yılgidiyorsa cehennemin dibine kadar gittin çıplak resimle duracak sevgili p.. izlesin bi zahmen , senin ruhunu zihnini kadın özellikleri anlamadan tanımaya çalışmadan neyin çıplağıymış neyin resmiymiş. gönderirsin sonra da bunları silmez şantaj malzemesi olarak kullanırlar
20 YorumlaSen doğru olanı yapmışsın bu konuda sakın üzülme seven insan sevdiğinden asla böyle birşeyi isteyemez. Bir erkek düşünün sevdiğim dediği kadından böyle bir şey istiyor bu erkek hiçmi düşünmüyor ben bunu istersem ilişkim zarar görebilir. Bunu düşünmeyen erkek seviyorum demesin sizler de biliyorum sevilmek ilgi görmek istiyorsunuz bunun için acele etmeyin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıllık ilişkinizde cinsellik yaşamadınız sanırım. Oğlanın seninle cinsellik yaşamak istemesi gayet doğal ancak bunu senden çıplak fotonu isteyecek kadar ileri gitmesi hiç hoş bir durum değil. Kimse mahreminin fotoğrafını çekilip sağda solda paylaşılmasını istemez. Ne olursa olsun böyle şeyler fotoğraflanmamalı. Sadece ikinizin arasında olması gereken bir şey bu. Ayrılmakla iyi yapmışsın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi düşünün görse nolur görmese nolur. Aşkınızı , sevginizi , geçen çöpe giden zamanınızı , harcadığınız emeğinizi böyle adamlar için heba etmeyin lütfen. Geçen 3 yılınıza üzüldüm sadece. Hayatımızda yaşadığımız her şey bir tecrübe, aynı hataya ikinciye düşmeyeceğinizden emin olabilirsiniz..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunları iki tarafında görmek hissetmek istemesi gayet doğal ama çirkef sataşmacı tavırlı vs durumsal tutumlar hiç normal değil aslada kabul edilemez bence o kişinin sevgili boyutu hatta ve hatta yaşama boyutu çok zayıf tamamen vitamin eksiği bir kişilik tutumu bunlar bence hiç hiç vakit kaybetme bu kişiyle enazından kendi kişilik hak ve durum için asla vakit kaybetme noktayı koy
00 Yorumla
+1 yılBravo sana aferim nekadar tebrik etsem seni az olur,3 seneye ragmen yinede bu hayasizligi yapmamisin, bazi kizlar 3 gunde her halti yiyor ama senin gibilerde varya gercekten cok guzel. lutfen bu yolda boyle devam et sakin yolunu sasirma, kimseyede kanma
20 Yorumla
+1 yılİstediği anda reddet atmak istemeyebilirsin. Ve atmadığın için sana baskı kurmak açısından böyle davranmış. Bence arkasını arama bile kurtuldum diye yat kalk dua et.
Seni sevseydi sana zorla bir şey yaptırmaya çalışmazdı zaten20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin kızın olsaydı ve bir adam ondan nude isteseydi hoşuna gider miydi deseydin.
Öyle adamdan hayır gelmez! Sonuçta internete giren hiç bir şey silinmez. Bunu istemesi başkalarının görme ihtimaline razı olması demektir.
Ayrılmakla iyi etmişsin.
Bugün bunu isteyen yarın daha iğrencini ister.10 YorumlaBu sevgi değil sapıklık..3 gün tanıdığı birine kolayca seviyorum diyen sevgidende anlamaz başka seydende.. hayır maksat belli sevgiyi bahane ediyor arada.. bir insan 3 günde severse 3 dakikada dusunceside değişir, giderde, unuturda..
14 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl 😔 3 gün değil
Soran+1 yılMalasef 😔 çok seviyorum onu 3 yıllık sevgilim ama böyle bir şey yapmak istemedim içimden gelmiyor
+1 yıliyi ki gitmis..
3 seneni verdin ve sirf foto atmadin diye buna saygi duyacagina, benim icin hic birsey yapmayan kadin demesi.. 3 sene verdigin sevgini hice saymasi.
iyi ki atmamissin fotonu. 👏40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olabilmeniz için zaten min sürtünme ilişki yaşamış olmanız lazım. Siz yanlızca flört dönemindeymişsiniz hatta yabancı evresi. MQ " selam " dediğinize sevgilim diyonuz 😂 Kim bilir içinden bir şey gelse de bir yere davet etse kuyumcuya yüzük beğendirmeye çağırdı diceğiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevse nude istemez. Sonra ayrılınca amacı belli oldu bude ile başlayıp kullanıp ayrılacağına kullanamadan ayrılması daha iyi kullansa da ayrılaxakdınsensen
Nerden buluyorsunuz bunun gibi erkekleri10 Yorumla Yapamam diyorsan sevmiyorsundur zorlamanın alemi yok adamda sabırsızsa zaten emin ol ilk fırsatta aldatır seni , hiç uğraşma ayrıl eğer gerçekten sevseydin adamın kucağına sen zaten atlardın emin ol sevdiğine dayanamazdın zaten
111 Yorumla- +1 yıl
Sen sevdigin zaman yapiyomusun?
- +1 yıl
İyi bakalim umarim iyi ki yapmisim dersin
- +1 yıl
Ozaman hemen bosalir fazla uzun surmez, sen orgazm olmadan onu bosaltirsin hicbiseyde anlamamis yataga firlattiginla kalirsin😂😂
- +1 yıl
Senmi bakiresinnnn?
- +1 yıl
Analdami olmadi hic?
- +1 yıl
Bence o seni becermiycek
+1 yılAbii millet niye böyle ya. Ya git kızla birlikte ol ya da konusunu hiç açma. Nude istemek ne aw fotoya bakarak eline mi asılcaksın çok saçma
40 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle sen haklısın, sana saygı duymalıydı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapıyor senin sevgilin atamak zorunda değil senin sevgilin adam bile değil demek ki önüne gelen her kızdan nude fotoğraf istiyor. Zerre haklı değil. Sonuçta eşin falan değil sen haklısın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTebrik ederim seni helal olsun. Bitmesiyle en güzeli olmuş. Hiç ah çekme bu ilişkinin sana kattıklarına bak doğru insanı bulman için çook büyük bir yardımcı olacak
10 YorumlaSana atmam ama annene atarim ya da annenle hamama gidelim orada baksın bi desen eyiymis 🤣🤣
İstemediğin biseye böyle zorlamak ne aşk işi ne de sevgi10 Yorumlagerçekten seviyorsa bitiremez sadece bu nedenden dolayi, ama eğer bitirebiliyorsa demekki zaten sevgisi bitmiş bu olayda bahanesi olmuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında ben yani gidiyorum dedim 3 gündür aynı tartışma bilmiyim vazgeçirmek için uğraştım olmadi
+1 yılbu ahlaksızlıklara aşk denmez görmek istiyorsa çıksın evlensin işini kurşun gelsin seni istesin ailenden
20 Yorumla
+1 yılSevdiği kadının vücudunu görmek istiyor ama sevdiği kadının kararına saygı duymuyor, güldürmesin bizi..
20 Yorumla
+1 yılTabikide haksız
Gerçekten sevseydi böyle saçma bir şey için ayrılmadı
Bide her ne kadar sevgilin olursada olsun o ELALEMİN OĞLU iyi yapmışsın atmamakla00 YorumlaMerhaba,
Bence çocuk haklı, hiç öpüşmedin mi? Resim günah, sevgili olmak, öpüşmek sevap mı? Madem günahı düşünüyorsun sevgili de olmasaydın, sevgilinin arkadaştan farkı olmalı!00 Yorumla
+1 yılBi de böyle zihniyette olanlar var.
"Sen bana güvenmediğin için atmıyorsun değil mi? Ctribi içine giriyorlar.
Yani uzaya kadar haklı olsun ve hatta yolu oraya çıksın.00 YorumlaAyrılmanız en mantıklısı. Sevgisi zerre yok inan ki. Sapık resmen. Seni manipüle etmesine izin verme. Seven insan bu tür şeyler istemez inan bana. Şeref yoksunluğu onun ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru yapmışsın sakın geri adım atma. Takdir ettim seni. Maşallah.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı sevgi değil çıplak beden fotoğrafı. Bırakın gitsin.
30 Yorumla
+1 yılBenimki bir yıldır sevgiliyiz hiç istemedi ciddiyiz ama böyle konulara gelince ben atıyorum arada çok açık olmamak şartıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun istemesi de haksız değil senin istememen de haksız değil. Evet farklı fikirleri savunan kişiler olarak 3 yılınız biraz boşa gitmiş. Bir dahakine bence baştan belirtin evlilik olmadan böyle şeyler düşünmediğinizi.
10 Yorumla
+1 yılSenin ne hissettiğini önemsemeden sana baskı yapması hoş değil.. Bu yüzden ayrılan biri zaten seni sevmiyodur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven insan gözlerine bakmaya kıyamaz ama çocuğun derdi bel altı görmüyor musun? Daha nikah basmadan vücuduna kafayı takmış! Ve bunun için de ayrılmış haklı değil aksine bu bildiğin tacize girer sakın ona dönme
10 YorumlaHaklı yapmaz seven zaten atmazsan ayrılırım demez!! sakın atma o attığın resim gün gelir koz olur!! şantaj olur! çokta lazım değil ayrıl gitsin
10 Yorumla
+1 yılYapma zaten evlenecek olan gerçekten seven bekler ki😊nude ye falan gerek yok öylece bekler sevdiğini evlenene kadar
10 Yorumla
+1 yılGoogle diye bir şey var çıplak beden resmi görmek istiyorsa eğer seni zorlaması onun bir hödük olduğu gösterir
10 YorumlaUlan biz sevdiğimiz kıza dokunamayız yanımızda otursa bile millet neler peşinde 🤦🏻♂️
40 Yorumla
+1 yılSeni istemediğin bir şeye kimse zorlayamaz. Sana uygun değilse atma, atman bence doğru değil.
20 Yorumlane haklisi bebegim sacmalama cehennemin dibine kadar yolu var boylelerinin
20 Yorumla
+1 yılYapmaz ama sizlerde kasmayın bu kadar. Güven problemi yoksa istedikleri konusunda empati kurun. İlişki cinsellik olmadan yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliye nude atılmalı mı atılmamalı mı bir şey söyleyemem. Ancak cinselliğin hiç bir versiyonunun olmadığı iliski ilişkimidir tartışılır. Kendinizi eşinize saklayın. Kukunuzun da turşusunu kurun 😂😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır. Benim için bekaretin bir önemi yok. Böyle saçma eski adetlerim yok. 3 yıl sevgili olmuşlar. (!) Güya. Ama 3 yıl askerlik arkadaşı gibi olmuşlar hiç bir şey yaşamadan anlaşılan. E ben de diyorum ki gitsin turşusunu kursun bu kadar kıymetliyse🙄
- +1 yıl
Bir kadının kendini eşine saklamasını doğru bulmuyorum. Bakir olmayan erkek bakire kadın istemeye hakı yoktur
Cevap sahibi+1 yılZaten ironi yaptım bende.🙂 saçma yani. Dini ahlaki etik Toplumsal etik degerlere uymak uğruna kişinin kendine zulm etmesinden başka değil bu bekaret koruma mevzusu. İnsan sevdiğiyle bunu rahatça yaşayabilmeli. Ha bunu yaşamak isteyen de sapık ilan etmek saçma. Adam cinsellik dahi teklf etmemiş. Sadece nude istedi diye herifi burada taşlayıp günah keçisi ilan etmişler. Bence oğlan bu kızdan kurtulduğu için çok şanslı😂
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılHangi ülkede yaşıyoruz çıplak bile diyomiyorsun nude diyorsun bu yazıda bile isteğin olağan dışı olduğu ortada birak gitsin
00 Yorumla
+1 yılAynı sözler banada söylendi 6-7 ay önce inan tek seninle ilişki sürdürmüyor. Senden aldığı resmi satıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu adam seni sevmiyor. Değil 3 yıl. 33 yıl beraber olsanız bile bu adamın niyeti başka
30 Yorumla
+1 yılZibidiye bak nikahlı karısısın sanki ama sende suç 3 yılda karekterini çözememişsin.
10 Yorumla
+1 yılAranız bozulsa ilerde ayrılsanız sıkıntı olurdu atmaman en doğrusu.. asıl o seni sevmiyomuş..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılGüncel yorumun isabet allah dogru yola soksun kardeşimizi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrılarak sana iyilik yapmış. Bu duruma üzülmek yerine mutlu olmalısın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Sapıkmış bu iyi ki ayrıldınız
Evlendiğinizde görürdü acelesi neymiş10 Yorumla
+1 yılNormal resim atsan tamam ama çıplak resim nedir ya. Ayrılan ayrılsın boş ver
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde defolsun gitsin bide boyle seylerde sevgili gozuyle ve hitap etmenizede hic aklim almiyor
10 Yorumla
+1 yılSenin vücudun senin kararin atmaya bikirsin ama atsaydin biraz eglence olurdu
10 Yorumlabisey yapmak anlayisi buysa zolla gitsin zaten sana cok mu lazim boyle biri?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtmadığın iyi olmuş yarında sevişmek ister şu an elinde koz yok ayrılıyor resim atınca birlikte olmazsan resimler yayarım der
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o tür adamlardan kurtulduğunuza şükredin. öylesine sevgili denmez
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne