Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmak var ya aslında benim hayat felsefem diyebilirim öyle utangaç biriyim ki aslında beni şu gerçek hayatta biraz tanısan var ya gerçi burdada fark ediyorsundur inanılmaz utangaçım yani ben de her şeyden utanabilecek performans var o potansiyeli taşıyorum.

Bir de şöyle bir şey düşünüyorum bir gün biriyle cinsel ilişki yaşama şansını yakaladım hiç şüphesiz bu benim zaten sevdiğim birisidir sevmediğin kimsenden gelen herhangi bir teklifi kabul etmem zaten böyle bir varsayımdan yola çıkıyorum:
Bütün utangaçlıklarını filan bir kenara bırakırım biliyor musun böyle utangaçlıklarım bu hayatta yaşadığım kötü şeyler çekincelerim yani ne kadar böyle negatif duygu varsa benim ilişki yaşayacağım yatak odasının dışında kalır.
Odadan içeri sadece ben arzularım ve o girebiliriz sonuçta şöyle bir şey var bir insan sevdiği insanla ilişki yaşamak için soyunmaktan neden utanır ki?😅🤦♀️
Yatak odasının ortasına beyaz bir bomba gibi düşerim. Hhsjsjdjsjjsjsjsjdj😅😅😅😅
35 Yorumla- +1 yıl
"Odadan içeri sadece ben arzularım ve o girebiliriz" 🔥♥️
- +1 yıl
Buda benim sözüm oldu jfjfj Ama ben paylaşımcı bir insanım sen de kullanabilirsin çiçekim 🤣🌺🐣🤪
- +1 yıl
E bende paylaşmıştım ama 😂thank u😘
- +1 yıl
😅rica ederimlerdir😄
- +1 yıl
bu soruyu bekliyormusunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılUtanma olursa. Ne erkek zevk alacaktır nede kadın. Mutlu olmayı bırak mutsuz olurlar. Bu cinsellikte sorundur. Ha ben demiyorum önünüze gelene bedeninizi açın gösterin diye. Sizi bu utanmanın etkisinden kurtaracak partnerlerle birlikte olun ki hikaye mutlu sonla bitsin.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zaten sevişen iki insan bir birinden utanmamalı.. Bir erkeğin en büyük zevki sevgilisini veya eşini çıplak görmesidir.. Yalniz kadınlar her zaman bacak arasını göstermekten kaçınması da hep kafaya sokulan söylemlerdir..
10 Yorumla
+1 yılSevişirken çıplak olmaktan niye utanalım ki. Zaten daha ateşli seks yapmak için soyunuyoruz. Et ete değmezse o sinerji oluşmaz ve duygu yoğunluklu bir cinsellik olmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Ece arkadaşım. Görüşümü beğenmişsin. Demek barıştık. O gün sana söylediklerim sadece bir iltifattı. O üslupta söylemem işin esprisiydi. Biraz kızdırmak istedim seni. Ben dostlarımı asla incitmem ama kızdırmayı severim.
- +1 yıl
@pilly_bhebek Bugün hiç soru sormamışsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
102Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Partnerimin beni çıplak görmesi ya da partnerimi ben çıplak görsem bu benim daha çok hoşuma gider.
#gadası10 Yorumla En özelimi o kişiyle paylaşıyorum zaten çıplak olmak asla utandırmaz
30 Yorumla- 34 Yorumla
- +1 yıl
VPN mi gerekiyor acaba açılmadı😂
- +1 yıl
Ah Jim carrey sihir gibi adam 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok utanmam. Ama yavaş ve ağır şekilde davranırım. Her anın tadını çıkarmak isterim.
20 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide utanmıyor çıplaktan utanıyor. Çok saçma
70 YorumlaSiz banyoya da kıyafet ile mi giriyorsunuz Sevişmek =çıplaklık demek, fantezi kıyafetleri hariç.
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnız banyoya tek giriyorsun , seks iki kişilik bir icraat 😄
+1 yılKonu eyleme dönmüşse zaten temel kurgu çıplaklık üzerine... 😎✌🏻
Komlekslerinle yüzleşmenin yeri orası değil oraya gelene kadar olan süreç...
Kendime de başkalarına da,
Derim ki neden utanacağın ortamdasın?
@pilly_bhebek10 Yorumla
+1 yılAcayıp utanırım. Mümkünse mont ve kadife pantolon ıle sevıselım derım 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Niye kadife 😂
- +1 yıl
Daha kalın ya o geldı aklıma. Hem emeklı havası verır 😂
- +1 yıl
Umarım elektrikler kesilir dostum 🥲😂
- +1 yıl
Dua mı ve beddua aynı anda ılk defa gördüm 😂
- +1 yıl
Seni utandırmadan tüyo vermeye çalışıyorum 😇
- +1 yıl
Yok ya neden utanayım :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bir duyguya hiç kapılmadim. Yorgan altı sevişmek tarih oldu. Ama bir partnerim de yaşamıştık bu durumu. Aşana kadar baya uğraştık, tam astık derken ayrıldik 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni direkt nasıl yapıldığından çok sevişmenin kendisi utandırıyor :) Çok istesem de bu yüzden yapamıyorum..
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevişmek? Şey mi dostum :D https://youtu.be/EOSJ1JKfJQw
- +1 yıl
Evet dostum tam olarak bu
Cevap sahibi+1 yılSonradan öyle algılanabileceğini düşünüp üzüldüm, Rahatsız oldum o yüzden açıklama ihtiyacı hissettim
- +1 yıl
İnan alakayı bulamadım hâlâ 🥱
Cevap sahibi+1 yılŞey mi dostum dedim ya arkasından bu şarkıyı paylaştım bi an o çocukların videosu aklıma geldi de andı mı diyen, sinir oldum ondan
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde demiş olmam onları onaylıyor ve destekliyor olduğum anlamına gelmez bunu demek istedim
- +1 yıl
Lütfen bir şey demek isteme artık 🤧
Cevap sahibi+1 yılTamam yav demiyom bişey :)
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Valla hiç utanmam. Utanan partnerim de pek olmadı ama olanı da teskin ederim. Bir olacağın, vücut sıvılarının birbirine karışacağı bir eylemde böyle çekinmelere hiç gerek yok
10 YorumlaCiplak olacaksin zaten bakacak seyredeceksin dokunacaksin utanmam hosuma gider ciplakligi severim evde ciplak dolasir ciplak yatarim herzaman olmasa bile arada
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yasamadan bilemem ama sevdigim insanla evlendigimde ilk olacagi icin utanabilirim zaten utangac biriyim ama sonrasinda alisirim fizigime ve kendime güveniyorum
40 Yorumlahayır utandırmıyor zaten sevişicez utanmak bence saçma :) :)
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hayır neden olsun ki? Hiç sakınmıyorum ama belki de çok iyi fiziğim olduğu içindir. Kilolu olsam çekinebilirdim herhalde hiç olmadığım için anlayamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok. Öyle kendimi daha seksi hissederim. Kendimi o adama göstermek, her yerimi ezberlemesini sağlamak çok hoşuma gider. Zaten iyi bir fiziğim var, o yüzden kendime güvenim tam. Hetero olan her erkek fiziğimden etkilenir. E biraz da teşirci olduğum için ayrı bir haz verir bana...
31 Yorumla- +1 yıl
teşhirciyim demeseydin iyiydi lasjdasd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo niye utanayım ki
Sonuçta çıplak sevişilir yani🙈
Göbekli erkek seviyosa sıkıntı yok😄🙈
O insanı seviyorsamsa
herşeyiyle sevmiş ve
her haliyle onu begenmişimdir10 Yorumla
+1 yılNe utanması ya daha seviştikten sonra gidip mutfakta birlikte yemek yiyip aynı yerden devam edicez giy çıkar mı yapalım değil mi
10 Yorumla
+1 yılEvet, çok utanırım, ben pantolon ve mont ile sevişirim genelde, atkı ve berem ve eldivenlerim de olmadan sevisemem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken çıplak olmak beni utandırmaz aksine sevdiğim kadınla olduğum için daha da heyecanlandırır ve tutkumu ateşler🔥
10 Yorumla
+1 yılVücudumdan memnunum birinin benü görmesi utandırmaz
20 YorumlaEvet o kadar utanırım ki ayağıma bot g. tume kot giymeden girmem yatağa 🤣😜
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Yooo hiçte utandırmaz performansımıda etkilemez ki ben utanmaz arlanmaz oluyorum o durumlarda🤣🤣
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yooo. partnerimde aynı durumdaysa neden utanayım...
10 Yorumlahayir hicbir zaman utanilacak sey yok burada. karsimdaki kadin benimkini istiyor bende onunkini😁.
10 Yorumla
+1 yılAsla, hem fiziğime guvenirim, hemde seks yapiyorsam dunya onan umrumda olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇıplak olduğum aklıma bile gelmiyor o derece kendimden geçiyorum.😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç utanmadım şimdiye kadar, hatta yanımda birileri de vardı ikisinde.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. hayır, izlemekten de sergilemekten de zevk alırım. gerilimi artırır.
10 Yorumla
+1 yılÇorapsız asla ! Madem popom açıkta kalacak, ayaklarım üşümesin bari xmxmxm
10 YorumlaAksine öncesi ve sonrasinda da hoşuma gidiyor. Tahrik düzeyimi arttırıyor.
10 Yorumla
+1 yılyiğidin malı meydanda olur derler.. beni çıplak görecek güvenip arzuladığım kişidir.. hiç çekinmem..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, utanmıyorum. Bazen kademe kademe soyunurken bazen en baştan çırılçıplak kalabilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmıyorum ama erkeklerin kıllı kıllı çıplaklığı da çekici gelmiyor.
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok kıllı ve çok özgüven sahibi =az kıllı ama yine çok özgüven sahibi! Kusura bakmayın kıllıysanız kıllısınızdır. Bu kadar kıllarla özgüven kasmayın! Hele en kötüsü popiş kılı olan erkek!
+1 yılSoru o kadar saçma ki verecek cevap bulamadım. Cinsel ilişkiye kıyafetle giriliyor da benim mi haberim yok.. 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu tercih eden çok insan var , kıyafetli olarak yani
- +1 yıl
O nasıl bir fantezi ya.. 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevişmek beni utandırıyor. Seks bir insanlık ayıbıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtandırabilir çünkü hiç yaşamadım ama zamanla aşılır herhalde.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir erkeğin karşısında çıplak olmaktan utanmadım bebeğim
00 Yorumla
+1 yılsevişmekten utanmayıp, çıplaklıktan utanmak nedir ya
10 Yorumla
+1 yılyok utanmıyorum sadece partnerim yeni ve ilk beraberlik yaşayacağım biri olduğunda heyecanlanıyorum ve ilk defa yapacam gibi bir his oluyor nedense😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUtandırmaz.
Vücuduma güveniyorsam eğer.12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada iyi akşamlar ece hanım.
- +1 yıl
İyi akşamlar 🍷
+1 yılO kişiyle ilişkiye gidiyorsan bence utanmamalisin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla utanmam daha güzel oluyor çırılçıplak sevisiyorum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeçivişrken utanmayan çıplak olunca niye utansın tam bi saçmalık
00 Yorumla
+1 yılVücudumu çok beğenmem ama yine de utanmam yani. 😏
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Hayır
20 YorumlaHayır tam aksine rahatlıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhshahah montsuz yapamam 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Mont ile sevişen ne çok erkek varmış "))
Cevap sahibi+1 yılDenemen lazım :)))
+1 yılBen herseyi cikartir kobrayi en son uyandiririm kan aksin diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYavas yavaş soyunmalisin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tam tersine daha çok kışkırtıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılHayır utanmam relaxımdır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi üzeimde her daim kıyafet vardır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen kıyafetli olup sıyırmakda güzel oluyor 👍
10 YorumlaHayır, bedenim ile gurur duyuyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır dahada hoşturur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılHayır utanmam isterse anadan doğma görsün
10 Yorumla
+1 yılŞevişirken asla utanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYasak olmasa çıplak gezerim
10 Yorumla - Devamını Gör (66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım