Cinsel Yaşam Türkiye'de kadınlar cinsel video izliyor mu gerçekten? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sizin şehriniz ne durumda?Haritada en çok hangi şehir sizi şaşırttı? Güncellemeler+1 yıl Senin ilin ne durumda? Türkiye'de kadınlar cinsel video izliyor mu gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yuzde 1 mılyon ızlıyor hemde erkeklerden daha fazla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok artık Yorumla Covid__2021 +1 yıl cunku yasıyamadıkları ıcın bu sekılde tatmın oluyorlar ya sen Yorumla Soran +1 yıl ben izlemem asla şehrimde de az zaten Yorumla Covid__2021 +1 yıl Pekı lıbıdon nasıl Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kimseye zararın olmadığı sürece por izlemenin kime ne zararı var anlamadım 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu tip şeylerin bence gerçekle alakası yok tamamen uydurma 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. hem de fantaziden fanteziye bunu inkar etmeye gerek yok ki 0 1 Yorumla evindelisi_01 +1 yıl 9.8 yüksekmiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oha haritaya bak erkeklerde sayılsa bu harita p*rn* izlemekte dünya birincisi olurdu 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lan Konya bayragı taşıyor fjdkdkd Hani Mevlana idi hani din idi?😂😂😂 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. o kadar cok izliyorki ordakilerle kıyas yapıyor hem kendini hem erkekleri 0 0 Yorumla
Sєєɾƙαɳ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Lan bizim şehirde herkes izliyormuş bende diyorum ki niye yalnızım :D 0 0 Yorumla
KlasikAdamım Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl İzmir şaşırttıOnların por*oya ne ihtiyacı var ki? Yoldan geçenin koluna girse o iş tamam 0 0 Yorumla
Clv_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Antalya'dayım buradakilerin izlemesine ihtiyaç yok bence :D şaşırdım 0 0 Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Laf ve icraate bakarsak kesinlikle inanmam (: 1 4 Yorumla Soran +1 yıl neden 😂 bir anlamı var sanki bu lafın Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Lafta namus düşkünüler, p*rno ne demek bilmezler bu demek ki izlemiyorlar (: İcraatte afedersin öpüşmeyi bilmezler (: Yorumla Soran +1 yıl bunu hangi şehir için söylüyorsun 😂 Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Genel olarak hepsi için Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Konya ve Rize ilk sirada şaşırmadım açıkçası. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl rize mi orası Yorumla
Overlord_Han Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bazı illerde yanlış sayı verilmiş bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi iller mesela Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. yok be şakadır bu rakamlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bencede Yorumla SAblaK +1 yıl o kadar izleyen yoktur Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konya hiç şaşırtmadı... 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzel Ordu, güzel memleketim libido sıçıyor. :D 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl elbette izler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl sizin şehriniz neresi Yorumla
ExoticBrunette Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nadiren izlerim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nerelisin Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. HERKES izliyor bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yuzde 1 mılyon ızlıyor hemde erkeklerden daha fazla
yok artık
cunku yasıyamadıkları ıcın bu sekılde tatmın oluyorlar ya sen
ben izlemem asla şehrimde de az zaten
Pekı lıbıdon nasıl
Kimseye zararın olmadığı sürece por izlemenin kime ne zararı var anlamadım
bu tip şeylerin bence gerçekle alakası yok tamamen uydurma
hem de fantaziden fanteziye bunu inkar etmeye gerek yok ki
9.8 yüksekmiş
Oha haritaya bak erkeklerde sayılsa bu harita p*rn* izlemekte dünya birincisi olurdu
Lan Konya bayragı taşıyor fjdkdkd
Hani Mevlana idi hani din idi?😂😂😂
o kadar cok izliyorki ordakilerle kıyas yapıyor hem kendini hem erkekleri
Lan bizim şehirde herkes izliyormuş bende diyorum ki niye yalnızım :D
İzmir şaşırttı
Onların por*oya ne ihtiyacı var ki? Yoldan geçenin koluna girse o iş tamam
Antalya'dayım buradakilerin izlemesine ihtiyaç yok bence :D şaşırdım
Laf ve icraate bakarsak kesinlikle inanmam (:
neden 😂 bir anlamı var sanki bu lafın
Lafta namus düşkünüler, p*rno ne demek bilmezler bu demek ki izlemiyorlar (:
İcraatte afedersin öpüşmeyi bilmezler (:
bunu hangi şehir için söylüyorsun 😂
Genel olarak hepsi için
Konya ve Rize ilk sirada şaşırmadım açıkçası.
rize mi orası
Bazı illerde yanlış sayı verilmiş bence
hangi iller mesela
yok be şakadır bu rakamlar
bencede
o kadar izleyen yoktur
Erkeklerden çok daha fazla.
Konya hiç şaşırtmadı...
Güzel Ordu, güzel memleketim libido sıçıyor. :D
Neye göre bu bilgiye ulaşmışlar
Bence izlemeyen nadir dir
elbette izler