Bir ara birini seviyordum kız çıktı. Sevmeye devam ettim ama bir süre sonra soğudum. O aradaki sevgiyi biseksüellige yordum ama değilmiş.
Herkesin kendini kabul edişi farklı.
Ama önemli olan saygı duymak. Onlar sana saygı duyuyorsa sen de duymak zorundasın.
Kesinlikle haklısın unaraım arasını bulmussundur buldunmu
Arası değil. Normal heteroselsüelmisim. Sadece karşı cins. Arafta kalmıştım bi ara iste onu kastettim biseksüelliğe yordum onu
Olsun hıssettınınyasamalısın bence
Demiseksüelim
Oldukça memnun peki diyeceksin ki bu ne demek şöyle bir şey böyle insanlar genelde ilişki yaşamak için ihtiyaç duyduğu tek şey sevgi ve saygıdır yani bizim gibi insanlar ilişkide cinselliği amaç olarak görmezler genelde sonuçtur şöyleki mesela takılırsın birisi farklı gelir bir şeyler hissetmeye başlarsın güzel bir şeyler yaşarsın ve bunun sonucunda seks yapmak gibi sonuçlar ortaya çıkar bizim için cinsellik amaç değil sonuçtur.
#reda
teşekkür ederim
Türkiye şartlarında evet gayet de memnunum ama seçme şansım olsaydı medeni ve kadının gerçekten değerli olduğu bir memlekette kadın olmayı seçerdim.
Şimdi olayı yanlış anlayıp farklı yerlere çekmesinler diye açıklamasını da yazayım bari. Biz apt*l erkekler cinsellikte tek bir noktadan haz alıp peşinde deli gibi koşarken bir kadın 360 derece sensörlerle donatılmış gibi cinsel organlarının haricinde de pek çok noktadan aynı keyfi yaşıyorlar ve biz apt*l erkekler gibi de sürekli akıllarını cinsellikle bozmuyorlar. Hem derin ve geniş zevklere hem de onu tutacak iradeye sahipler. İmrendiğim nokta da tam olarak burası.
Cevap
31Cevap
Evet beni tanıyan vaz gexemiyor tanımayanda es geciyor işte
Evet memnunum. Baskın olmayı ve hard seksi fazla seviyorum. Hatta bazen bdsm fikrine kayan zevklerim var ama bu durumdan oldukça memnunum.
Yatak hayatım hiç bir zaman olmadı evlenene veya olmazsa mezara kadar kutsal bakir forever time. Bundan memnunum.
Neysem oyum , sonuçta memnun olmasam bile değişen bir şey olmayacak.
Memnunum ama kadın olsam daha iyi olurdu, bazı zorluklarına rağmen.
Çok iyi bir heteroseksüel olduğumu düşünüyorum. Ben gayet memnunum.
Na alım bu yaştan sonra totoş mu olalım, tötümüzün kılı kafayı f olmuş😄😄😄😄
Yok böyle iyiyim ben erkek olmaktan memnununm, son kararım
Sağlıklı bir cinsel tercih olarak heteroseksüel olmaktan memnunum...
Bu gerçekten zor bir soru... Evet memnun olduğum yönlerim de var, rahatsız olduğum taraflarım da...
Memnun olacamda yalniz oldugum icin cinsel hayatim da yok
Aşırı derecede heteroseksüel bir erkeğim. Gurur duyuyorum desem abartı olmaz.
Bunu küçük oğlan belirliyor. Kalkarsa yola devam. Ama yaşını öğrenince geri adım attığım çok oldu. Yaşımı göstermesemde sınırlarım var.
Keşke aseksüel olsaymışım.
Aseksüel olduğum için evet memnunum
Memnun olmak tek taraflı değil
Heteroseksüelim ve memnunum
Pansuxel oldugumu farke ttim ama p*rno uzerinde
bu kadar aşırı istekli olmasaymışım keşke
Şükür memnunum yani Allah başka yazdıysa bozsun 😄
Biraz sakin kalabilmek iyi olurdu :))
Pasif gay yonelimim var ve gizliyorum herkesten :/
Evet memnun
Evet memnunum.
Evet