Gerçekte bu deneyimi yaşayanların birbirinden farklı gerekçeleri var.
Çoğu eşini gerçekten seviyor ve "ben eşimi seviyorum" diyen sıradan pek çok erkekten daha çok seviyor üstelik.
Ancak şöyle bir durum var ki, bunu deneyen veya denemek isteyen herkes bir şekilde p*rno etkilenmiş insanlardır.
Neden böyle yaptıklarına gelince, Bazı erkekler eşlerinin arzulanmasından gurur duyar ve egosal bir tatmin yaşar. Eşinin bu arzulanmaya cevap verip vermemesine rıza gösteren de var, karşı çıkan da...
Bazı erkeklerin görsel tahrik duyuları gelişmiştir ve seks yapan bir kadını izleyerek daha çok tahrik olur ve daha iyi bir seks performansı sergiler. Bu yüzden de eşlerini daha çok arzulamak ve daha iyi seks yapmak için eşlerini başka erkeklerle izlemek ihtiyacı duyar.
Bazı erkekler ilişkilerinde kadın odaklıdır ve kadının mutluluğu için her şeyden taviz verebilir. Kadın başka bir erkekle seks yaparak mutlu oluyorsa bu durum erkeği de mutlu eder.
Bazı erkekler cinsel olarak aşağılanmaktan hoşlanır. Dominant bir eşinin olmasını ve kadının partneriyle seks yaparken onu aşağılamasından hoşlanır.
Bazı erkekler cinsel olarak yetersiz bulur kendisini ve istemeden de olsa rıza gösterir bu duruma...
Son olarak bu sitede pek çok erkek benzer ilişkiler kurmak istediğini söylese de aslında pek çoğu buna ne cesaret edebilir, ne de bunu kaldırabilir.
Çünkü eşini paylaşmak sadece seks ile ilgili bir eğlence değildir. Bunun duyulması veya dedikodu şeklinde yayılması kişinin haysiyetini ve onurunu kırar.
güzel kardeşim olduğu İÇİN karısını paylaşınca mutlu olur bu tip insanlar ama onların güzel karılarını ben skxmxek istiyorum oh deli dehşet bunların karıları tazecik olur cucold cano güzel kardeşim kocalarınız mutlu edemiyorsa gülüşü güzel hatunlar beni bulun bakın size örnek vereyim KULAĞINA KÜPE TAKANI BURNUNA KAŞINA PİRİCİNG takanı değilde bizim gibi ŞARJÖRE MERMİ TAKAN YİĞİTLERİ SEÇİN 184 boy 73 kiloyum 19 cm uzunluğunda penisim gelin güzel hatunlar asıl erkek benim çok tecrübeliyim Antalya lıyım 100 den fazla Rus ukraynalı kadın skxtım pcr aids hepatit B, C Hpv testi verdim negatif çıktım çok şükür ama 1 yıldır birisiyle yatmıyorum anlıycanız * bıraktım ama hayatımda 1 tane Türk kadınıyla yatmak isityorum ulaşın bana lütfen bulutların üstünde gezmek isteyen güzel karılarım benim 18 yaşındayım 19 a giricem haber bekliyorum hepinizi mutlu ederim sizde beni doyurun😘❤️.
Çok sevdiğinden başkalarıyla paylaşıyor. Tövbe estağfurullah. Ya o fantezi. Gerçek hayatta olmaz. Nüfusunun artmasını isteyen bazı ülkelerde Yunanistan, Polonya, Tomanya gibi ülkelerde gece 24 den sonra sansürsüz erotik yayınlar var. İnternetten canlı tv yayınlarında gördüm. Orada böyle fantezi filmlerini her gün koyuyorlar. Sadece film ve fantezi. Gerçek hayatta bizim toplumumuzda olmaz, inanmıyorum ben. İnsan sevdiğini kıskanır bizde, paylaşmaz. Yanılıyor muyum? Keyifli akşamlar.😎
Twitter'da küçük bir araştırma yaparak bu konunun ciddiyeti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, maalesef yaşanılan bir gerçek ve her geçen günde artıyor.
Çevrenizde böyle eşlerini paylaşan sileler gördünüz mü? Benim çevremde Ankara’da hiç yok. twetter da sanal alem, yani gerçeklik olayı çok düşük bir oran. Algılara kapılmayın sevgili @BiBusesin ve @antepli2733
Polis kayıtlarına geçilmiş, mahkeme yapılmış, baskın görüntülüleri yayınlanmış, fakat halen inanmiyorsunuz, çünkü görmeniz gerekiyor, inanabilmek için, öyle mi?☺️
Bunu isteyen erkeklerin ciddi psikolojik problemleri ve atlatamadıkları travmaları olduğunu düşünüyorum. Çünkü normal bir erkek bunu istemez bence. İnsan ilişki içindeyken; sahiplenme duygusu ağır basar. Bırak başka erkeklerle paylaşmayı, yanında başka erkek görse kıskanır.
İki ay kadar önce cuckold ilişkinin mantığını anlatan bir paylaşım yaptım. Amacım insanlara bilgi vermekti sadece. Ne oldu? Bir saat içinde aşırı cinsellik gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Aşırı cinsellik de yoktu üstelik. Onamadan ve kınamadan cuckold ilişkiyi ve işleyiş şeklini anlatmıştım. Şimdi tekrar paylaşsam tekrar kaldırılır.
Değişik ya yani onların da farklı bir bakış açısı vardır belki bu olaya çünkü bunu yapan çok insan var normalde namus kumkuması olupta gece yatakta eşini başkasıyla paylaşan insanlar çok var yani o kadar çok cinsel fantezi var ki ama ben yinede yani cinsel ilişkinin her zaman iki taraflı olduğunu düşünen tarafın yani araya üçüncü birisini almak ya da başka bir çift alıp değiştirecek yapmak gibi bir şey söz konusu değil. #reda
Bu teşhiri seven ve bu durumdan zevk alanların işi. Buna uyan partneri de var ise istediklerini elde etmek daha kolay. Onları sevişmesini, zaman geçirmesini izlemek hoşlarına gidiyor kendini öyle tatmin ediyor. Seven insan kıskanır bırak öyle bakmasını istemez diye biliyoruz ama böyleleri de oluyor demek ki.
Bu tür ilişki bana göre değil. Çünkü kabul edemem sevdiğimin başkasıyla beraber olması tahammül edilecek bir şey değil. Elbette kendi tercihleri, kendi özelleri ama bana göre değil böyle şeyler. Yadırgama durumu olmaz çünkü beni alakadar etmiyor. Başkalarına zararı yok haliyle kendi aralarında istediklerini yapsınlar. Topluma, başkalarına, çevreye, insanların değerlerine saygısızlık edilmedikçe rahatsız etmedikçe herkes özgürdür istediğini yapabilir.
Fakat bundan zevk alanlara analiz ettiğimde ben şunları tespit ettim. Başka erkeklerle beraber olmasından zevk alıyorlar. İzlemeyi de seviyorlar. Kendisinden daha iri ve büyük p**** sahip erkeklerle yatması ayrı bir zevk alıyorlar. Genelde bu tür ilişkilerde kadınlar baskın oluyor erkekler genelde eşlerine itaat edercesine suskun tipler. Fakat böyle yapmasını isteyen erkekler de var bu tür ilişkilerde. Bazıları gece kulüplerinde tatillerde eşiyle gezsin istiyor.
Bu konu gerçekten çok derin ve değişik bir olay biz eşimle bu olayı yaşıyoruz eşimi ciddi anlamda çok seviyorum seks hayatımız ciddi anlamda çok iyi cuckold ve swinger ilişki gerçekten birbirini seven ve bağlı çiftlerin sorunsuzca yaşayabileceği bir ilişki merak ettiklerini sorabilirsin
Deli gibi aşık olduğum sevgilimi kıskandığımda böyle şeyler aklıma geliyordu ve ilginç bir şekilde tahrik oluyordum. Kendimden şüphe etmeye başlamıştım psikolog arkadaşım bunun normal olduğunu özgüven belirtisi olduğunu söyledi. Başka bir erkekle sevişmesini izleme düşüncesi müthiş kıskandırır ve tahrik eder beni. Sevgilim başkasıyla yakınlaştığında sahipleniyordum ve aksine daha da bağlanıyordum. Gerçekte paylaşmaya cesaret edebilirmiyim bilemem ama çoğu erkekte var bu fantezi onu biliyorum.
Bunu veya tam tersini düşünen veya uygulayanları yargılamıyorum. Sadece eşleri ilgilendirir. Eşini başkasıyla izlemek isteyen için de "eşini sevmiyordur" diye hüküm vermek doğru değil, bilemeyiz o kadarını. Belki kadın da ömrünü aynı erkekle seks yaparak geçirmek istemiyordur. Görüş yazan bir hanımefendi de (sanırım biseksüel eğilimi var) eşiyle bunu denemek istiyormuş, ikinci bir kadını dahil ederek, olabilir.
Neden yargılamadığımı veya kınamadığımı da açayım. Hepimiz, evli erkeklerin arada sırada kaçamak yaptığını biliyoruz (benim arkadaşlarımdan da var yapan). Güzel evlilikleri var, eşleriyle mutlular, falan filan. Bu "kaçamak" meselesinin, konuyu cinsiyetten arındırırsan, kadınların da aklından geçirdiği bir şey olması gayet mümkün. Bu insanlar da bunu gizli saklı, aldatma (kandırma, eşine sadık-mış gibi yaşama) şeklinde değil, açık yapıyorlar işte.
Sevmezse zaten haz almaz, karşıdakine ilgi duyuyor ki kıskanıyor cuckold olmak bunu gerektiriyor zevk alman için o kadına karşı bişeyler hissetmelisin, bu sevmemek değildir o kişideki eziklik duygusudur, ezilme duygusu onu eşinin onu başkalarıyla kıyaslaması ondan daha fazla zevk almasını doğurur, böylelikle hem kendini hem de eşini tatmin etmiş olur sonuçta sevmek demek bir yandan da bu demektir bana göre seviyorsan eşin başka tende olmak istiyorsa kabul etmelisin bence, sevmek sadece kısıtlamak değildir, ben olsam ben de teklif ederdim, en azından haberim olur ve birbirimize güvenimiz artar
sanmam seviyordur ama fantezi olsun cinsel işlev zirve yapsın isterler... bir başka sebep de birlikte oldugu kadının hala çekiciliğinin olduğunu görmek isterler... yani sadece bizde değil avrupada ve dünyada yayılan bir durum. eskiden gizli kapaklı yapılan şeylerin biraz daha serbest yapılmasıdır...
Eşini sevmiyor değil bu bir fantezi gibi sayılır. Cuckold durumuna giriyor. İzlemek ve izlenilmek hoşlarına gidiyor ve zevk alıyorlar. Bu durum kadınlarda da var. Kocasının veya sevgilisinin başka kadınlarla olmasına izin verip izleyenlerde var. Bu durum sevgisizlik değil sadece farklı açık cinsel ilişki yaşamak istemeleri diye düşünüyorum.
Böyle bir erkek türü mü varmış? Şaşırdım açıkçası. Bence kendisi de başka kadınlarla yapmak istediği için bunu diyor. Ve tabi ki sevmiyor , sadece obje olarak görüyor kadını
boyle canım erkeklerı anlamıyoruum helede evlı olanları. grup seksmı sevıyosun 2 kadınla ol karını baskasına vermek nedemek neden baska erkek afedersınız ben * karımı sen gel sik ıyice becer demek :) canım ınsanlarya.. biz abazayız sanal yapcak daha denk gelmedı bunlar ellerındekı cevheri paylasıyo :)
Cuckold ilişkileri bunları kadınlar değilde cogunlukla erkekler istiyor sebebi cinsel hayatlarının heycani azalıp cinselige renk heycan katmak degisik duygular dürtüleri utandirmak için bunu genelde p*rno filim çok fazla izleyen cinsellikte her fanteziye açık erkekler gizli gay erkekler den çıkıyor ama sonları pek hayırlı bitmiyor ayriliktir eninde sonunda Allah doğru yola soksun nediyelim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sapkinlik. Namaza niyaz a çalışmaz kafaları ama her türlü sapkinliga çalışır. Rabbim Hidayet nasip eylesin
Selam canım🌹 Hiç bana göre olan bir ilişki çeşidi değil. Yapanlarda nasıl yapıyor anlamıyorum. Seven insan sevdiğini el eli değdirtmez onu öyle rahatça izleyemez. Kıskançlık denen bir şey yok onlarda bence.
Eşinin başka adamdan tahrik olup zevk alması, kıskanmayla karışık hazda veriyor olabilir, saygı duymak lazım, kimi çiftler eş değişmeyi tahrik edici buluyor, her kes toplumun dayattığı şekilde yaşamak zorunda değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizimde var eşimle öyle bir hayalimiz ama sadece 2 bayan 1 erkek olmak üzere grup yapmak gibi dahil olan bir bayan arkadaş bulabilirsek bı denemek ilişkimize heyecan ve renk katmak amacı ile tamamen böyle farklı bir fantezi hayalimiz...
Sonuçta bunu eşimle birlikte bende istiyorum tamamen fantezi gizli saklı veya yalan dolanla yapmıyoruz birbirimize güveniyoruz amaç sadece renk katmak ve yatakta değişik bir heyecan
Kendinize bir üçüncü arıyorsanız Türk olmasına önem verin. Twittirda tanıştığım bir çift vardı kadının eşi anlatmıştı aralarına yabancı erkek modasına uyup yabancı erkek aliyorlar. Sonra yabancı erkek yurt dışına çıkış ve oradan bunları tehdit ediyordu. Malum yabancilar yurt dışına çıkmakta sıkıntı yaşamıyorlar
Kriterleriniz ne nasıl bir kadın olsun istiyorsunuz, eskort mu, arkadaş çevresi mi? bunu hayal etmenin dışında fiiliyatta uygulamaya geçmeniz büyük cesaret gerçekten ve buna sen nasıl ikna oldun yoksa eşine sen mi teklif ettin, burada çoğu kişinin hayalinde var bu fantezi ama kimse dillendirememiş bile dönüş yaparsan sevinirim..
Bu bir Fantazidir ve cuckold ve Male Male Famale dediğimiz seks biçimidir. Bence gayet normaldir. Kadın da istiyor sonuçta zorlama yok. Sevgiyi bağdaştırmayalım bu konuya.
Asla böyle bir güzel kardeşim yapmam ben. Yapana da adam demem. Ve bugüne kadar böyle düşünenlere hiç rastlamadım. Çok fazla olduklarına nasıl kanaat getirdin bilmiyorum.
Kadın dedigin baklava gibidir ısırılmış yalanmış baklavayı kimse yemez kadın dedigin gül gibidir solmuş koklanmış gülü kim ne yapsın erkeklerle kadınlar bir degl erkek ne bildigin öküz ayı kazma kim kullanırsa kullansın öküz ayı kazma degişmez 😄😄
Bu swingir veya cuckold fantezisi'ne birebir şahit oldum. Koca acayip zevk aliyor çok farklı bir duygu eşler arasında cinsel hayatlarını renklendirmek isteyen fakat bir birini aldatmayan eşlerin tercihi
Bu rezillik yav yenı evli okuldan arkdaş benim hanımi sev ben seyrediyım dedıb tazecıkte kadinı ıkı sat sevdim delirdi zevkten şimdi hey gun yalvarıyor kocamdan zevk almıyom daha ondan gızlı buluşalım sev beni dıye her gun yazıyor
Söyleyim hemen Ga va olduğu İçin insan eşini nasıl başkalarıyla paylaşır bu nasıl iğrençlik Pislik bunu yapan eş olmaz Binevi or yerine Görüyor eşini öyle yani
Fantezi dünyaları değişiktir. Kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez. Ölürümde yine paylaşmam kadınımı kimseyle, benim dünyamda bunun adı şerefsizlik.
Sevgi ile alakası yok aslında aralarında daha çok sevgi vardır buna merağı olmayan bilmeyen birisine anlatmak çok zor değişik bir his bu yaşamayan bilemez zevkini
Ben şahsen böyle bir şeyin sadece söylenti ve duyumlardan ibaret olduğunu, gerçek olmadığını düşünüyorum. Hangi erkek sevdiği kadını paylaşmak ister ki🤔 Bana mantıksız geliyor
Cuckold ve swinger ilişkiler ile ilgili bir sorum olmuştu, ve yayından kaldırıldı, KS cinsiyetçi yaklaşımdan vazgeç artık. Üstelik bu kadar açık bir dilde de anlatilmamisti, konuyla ilgili görselde paylasilmamisti, o günden sonra bütün paylaşımlarımi sildim, paylaşımda yapmıyorum, sadece sorulan sorulara cevaplar yazıyorum. Erkekler paylaşınca sorun oluyor ne garip, kadınlar paylaşınca sorun olmuyor. Bazen vitrin bile oluyor.