Esimle cinsel ilişkiyi baslatan hep ben oluyorum ayda bire düştük bazen artik benden sıkıldığını dusunuyorum cocuk zaten cabasi artik eskisi gibi ilgisi yok insanlarin neden bosandigini şimdi anliyorum hic bi sey ilk zamanlar gibi olmuyo esimide aldatmak istemiyorum bu yuzden kötü bir durumdayim boyle bi hayat ne zamana kadar cekilir bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanslar sevdiği zevk aldığı Mutlu olduğu şeyleri her zaman yapmak ister.
Eğer başka şeyler yapıyor ama senle seks yapmıyor ise bu senin yaptıklarından kaynaklı olabilir. Inat farklı yaklaş, farklı dokun farklı sev00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Düzelmez. Kadınların çoğu bu şekilde. Bknz. Aile Mahkemeleri boşanma konuları.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha bu yaş ta böyle ise vay vay vay 59 yaşına gelince sizin seks hikayeniz biter kardeşim, güzelce konuş ya da haftada en az 3 defa yapın hem sen yanaş ne olacak lla onu bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuş bence bunu ve terapiye gidin
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü bir durum ya üzüldüm senin için
- +1 yıl
Ya zaten esimle konussak anlassak burada olmam cidden yani sizin su yazmaniz bile bana terapi eve gidiyorum elinde tel yatiyo paso cocukla oynuyorum cocugu yatiriyo sonra gene telefon alışveriş siteleri falan surekli geziniyo ya bende gezmeyi seven insanim cocuk olduktan sonra o da kalkti o da eskiden boyle degildi bu hale geldi bazen kaldirip atasim gelio teli ama neyse
Cevap sahibi+1 yılBence aile büyüklerinden biriyle konuş ve eşinle konuşsun çünkü bu şekilde evlilik yürümez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini bu konuda uyardın mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet uyardim
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarınızı okudum da ben sizin yerinizde olsam boşanırdım
- +1 yıl
Yani bosan demek kolay gerçekten ama cok zor benim icin. cocuk var olacaklari hic düşünemiyorum onunla ilgili sonra insanlar benim hakkimda ne dusunucek o var yani sucluluk duycakmisim gibi yani ben olsemde bosanmak istemem ama yani sartlar ne olur bilmiyorum yani ona nasil yaklasicam ya da birinden destekmi almaliyim onu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAile terapistinee gidin sonuç almazsan boşan kusurlu taraf eşin.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIsteksizmi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım