- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de hakkın değil sen aldatmayı bir hak olarak mı görüyorsun sen ona istediğini vermesen o seni aldatsaydın nasıl düşünürsün ne yapardın öyle düşün biraz empati yap eğer halledilebilecek bir sorusa bunu doktor yardımı halledebilirsin gerekirse boşan ama aldatma çünkü gerçekten kimsenin kimsenin güveninize dilemesini artık bu devirde gerek yok.
#reda40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun organdan kaynaklanmıyor. Duygusal olarak tatmin edemiyor demek ki. Önce konuş. Farklı şeyler denemeye çalışın seks oyuncakları flan deneyin baktın olmuyor öyle boşan. Ama sırf küçük diye boşanılmaz ki elinde değil adamın. Ne kaba bir tabir. Bir erkek” dar degil, tatmin olamıyorum boşansam mi aldatsam mi” diye sorsa millet kufrederdi.
41 Yorumla
Kalıplaşmış bir söz var , boyu değil işlevi diye. Ya bu abimiz işlev konusunda eksik ya da sende cinsel doyumsuzluk var. Aldatmak hak değildir tabii ki ama önünde yol 2 ye ayrılıyor ya eşine dürüstçe herşeyi anlatıp beraber bi çözüm bulacaksınız ya da sen kendi başına bi yola çıkacaksın (aldatmak , boşanmak)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahaneye gerek yok zaten bütün kadınlar aldatıyor ilk fırsatta başka erkeğin tadına bakmak istiyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatma hakkı diye bir şey yok fakat böyle de gitmez en iyisi boşanmak
30 Yorumla
+1 yılHiç kimse aldatılmayı haketmiyor. Boşanın ozaman ne halt yerseniz yiyin. İllahaki aldatayım diyorsaniz, ozaman umarim sizde bir günü aldatılırsınız. Ozaman nasıl bir iz biraktığıni. Nasıl haya kırıklığı biraktığıni insan üzerinde bizzat deneyimlemiş olursun
30 YorumlaYalanlarla hayat geçmez en iyisi gerçekleri ve düşünceni doğru bir şekilde anlatmak evliliklerde cocuk olmaz ancak ben seninle cocuk yapmak icin evlenmedim seni sevdigim icim evlendim denir kimisinde en ufak problemde her şey sona gelir.
Eski aşklar kalmamış yazık.00 YorumlaBu aptalca bir paylaşım olmuş. Lütfen
Daha olgun paylaşımlar bekliyoruz120 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Penis boyu derken!
Uzmanlrca kanitlandi penis boyu 8cm ve ustyse yanls blmiosam kadini tatmin icin yeterli cnku kadinda sonrasi hissiz bolge.
Ama iliski suresi heyecan vs dersen bisy diemem sonucta kadinini tatminde etmelisin.
Ona once ben de.
Boslt beni de.
Herzaman bole becerkszlk yaparsa naparsan yap bisy demek bize dusmez.
Heyecan yasayin arabada felan oksat kendini aracta yapin, dogada karanlkta heyecan olursa bence rahat gelrsn00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın bahanesi yoktur! Bu senin bahenen iğrenç kadın
70 Yorumla onun nikahı altında iken hakkın değil tabii ki.. boşan o zaman
54 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sorunumuz yok boşanmam
- +1 yıl
Nikahli olmasa sevgili iken o sorun olsa hakkimi yani
- +1 yıl
@amaçsız45c sevgili olursan ayrılırsın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarken bekaretimi kaybettimBriiyle tanıştık evlenmeyi düşünüyorduk ama öncesinde yaptıkBoyu küçüktü ve istediğim doyuma ulaşamadım sonrasında anlaşarak sonlandırdıkŞimdi mi? evliyim ve harika bi adam ve penisle güzel bi ilişkim var Bence istediğini uygun bir dille aramalıydın
611 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bence evlenmeden önce yapılmalı
Sonrasında pişman olmamak için
Cevap sahibi+1 yıl@Seytan222 olur
Cevap sahibi+1 yılUlan adam akıllı bi yorum yazsam bu kadar beğeni gelmez 😒 aklınız hem şeyinizde
- +1 yıl
Ne güzel analtmisisn
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bunu eşinle paylaş baktın çözüme ulaşmıyor boşan öyle başkasıyla beraber ol adamın günahı ne sen o2ospuluk yapıcaksan
62 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sorunumuz yokki
- +1 yıl
Penisin üstüne takılan lateks kılıflar var penisi kalinlaştiriyor onlarda takdir öyle dene belki çözüm olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakkin olan hiçbir şey yok. Hiçbir şey aldatma hakki tanımaz. Ama boşanmak hakkındir.
İlla aldatmak dersen sadece bahanen var. Aldatmanın hakkı olmaz, bahanesi olur.20 YorumlaBoşanmayı tercih etmediğine göre belliki konforunu sağlıyor. O zaman bir tercihte bulun. Ya bu duruma katlanacaksın ya da boşanıp çok istediğin penis boylu ve senin istediğin süreyi sana sunacak birini bulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTabi hakkın var o nasıl söz öyle. En doğal hakkın. Bak burada sıraya girdiler bile seç beğen al :)
40 Yorumla
+1 yılEğer ayrılmak istemiyor san ve doyurmuyorsa aldatmak yerine yeni ilişki fantezileri tekkifinde bulun.
Kısa sürüyor derken ön sevismeyi uzun tutun orala ağırlık versin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kararı kendin vermelisin. Şimdi yaşayacağın zevk ileride sana hesap vereceğin zaman olarak geri dönecektir. iri penis her yönden çok harika bende bunun mutluğunu yaşıyorum sahip olduğumla.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak varken neden aldatıyorsun o kadar mı karaktersiz sin az onurlu olsa ayrıl bide hakkım mı diye soruyor dkskdk allahım kafayı yedirir he hakkın hakkın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılabilirsiniz. Bu sizin yasal hakkınız. Aldatma hakkınız değil.
30 Yorumla
+1 yılPenis boyu önemli değil ama beceriksiz olduğu aşikar.
31 Yorumla
+1 yılNeden durup dururken günaha giresin, bir adamın hakkını yiyesin ki ya? Boşanıp başkalarıyla olmayı denesene ablacım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak hakkın değil. Penis boyu ile zevkin alakası yok. İlk önce kendi zevklerin var mı onu düşün ve hayal et. Eşine bunları dile getir. Baktın olmuyor bir yardım alın veya boşan.
00 Yorumla Bu şeyi çözmeye çalışmak varken veya bosanmak varken neden aldatmak kanın bozuk galiba
50 Yorumla
+1 yılEe evlenmeden denemezseniz hakediyorsunuz kezban1ar😄
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Evliliğin sadece seks hayatından ibaret olduğunu düşünüyorsan baştan evlenmemeliydin bence.. Fevri düşünmemelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılboyut idael ama onemlı olan işlevi süresi en 10-15 dk suruyor aldatmak kısa cözum olur bilgine ama heycanı guzel
00 Yorumla Hakkın desek ne olacak, değil desek ne olacak. Ya aldatıyosun ya da aldatacaksın. Yeme bizi şimdi. Bizim dememize göremi olacak yani.
00 YorumlaHiçbir kadın penis boyu yüzünden aldatmaz. Belki bir nebze erken boşalmayı dert eder ama yine aldatmaz Harun abi.
00 Yorumla
+1 yılPenis boyu önemli. Önce gözünüze sonra içinize hitap etmeli. Ki ilişki süresi de bir o kadar önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın mazareti olmaz karaktesizlige bağlıdır aldatmak isteyen gözünün üstünde kaşın var diyip aldatır 😃
00 Yorumla
+1 yılBaşka bi sorununuz yoksa... boşanma sadece bir kişi ile karşılıklı güven saygı ve gizlilik içerisinde olabilir kimseyi üzmeden sıkıntıya koymadan tabi
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun aldatma hakkı yoktur kimseninz, kimse kimsenin gururuyla oynayamaz eğer adamsan gidip boşanırsın ondan sonra ne halin varsa görürsün biraz karakterli olun sadece
00 Yorumla
+1 yılKızım ilişki süresine bişi diyemem ama penis boyuyla ilgili kaç cm falan seviyorsun demiştim arkadaşımda şunu demişti " içine girince hepsi aynı " 👌
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi aynı değil. Bir kadın olarak söylüyorum kalın ve uzunla girilen ilişkiyle tam tersiyle girilen ilişki arasında uçurum var.
- +1 yıl
Onu bende biliyorum ,. Bende zaten benim ki daha buyuk, kalın ve daha uzun gibisinden seks muhabbeti çevirmiştim sevgilisi ile alakalı , o da öyle söylemişti.
G noktasitna eriştikten sonra başlıyor asıl muhabbet ama kızlarda aslında en az 12-13 cm istiyor. Doktorlara göre bu boy normalken kızlar bunu küçük kabul ediyor. Yani büyüklük algısı tabi. Ama benim de şahsi düşüncem , büyük kalın ve koca kafalı olması yönünde. ( Benim 18 cm bana yetiyor )
+1 yılBence fiziksel özellikten çok tutku yetenek ve istek gerekli onlar olduktan sonra etkili bir yaşam gelir. Gelmezse de sende başının çaresine bakarsın. Öyle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılHakkın değil memnun değilsen konuşursun tadavisi varsa tedavi olur oda olmuyorsa ayrılırsın sonra ne yaparsan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuştun mu bunu. Penis kılıfı alın. Hem ilişki süreniz uzar hem sen içine 15-20 cm alarak hemde kalınlık oöarak tatmin olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan ve milletin hayatını zindan etme git boşanmak istediğini söyle sonra ne halt edeceksen et! resmen yrk yemek için evlenmişsin. zihniyete bak ya aldatmak hakkım mı işte ülkenin geldiği durum bu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMadem bu kadar yrk meraklısıydın dostum olaydın ne diye evlendin
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse aldatilmayi haketmez boşan ayrı öyle yap ne yapacaksan
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin başka seçenek yakışık almaz.
10 Yorumla
+1 yılBoşan , öyle bir hakkın yok. İnsan olmak zor değil. Aldatmak iğrenç bir şey. Empati yap bence
10 Yorumla
+1 yılSende esini doyuramiyorsun zevke getiremiyorsun senden zevk almiyor belki seni mikmeyi gorev gibi goruyorsa erken bosalmasi normal bosanmaya gtn yemiyormu
00 Yorumla
+1 yılHeeee ya hakkın koş miktir kendini hemen😡 ayrılırsın adamdan ne bokun varsa yersin sonra
00 Yorumla
+1 yılhakkın tabi abla gel seni doyuralım ama öyle yumuşak falan bana göre değil haberin olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Abaza herif evli kadina yavsanirmi
+1 yılDeğil, aldatmak yerine boşanmak en doğal hakkın ama
00 Yorumla
+1 yılBul birini gizlice seviş ben evli biriyle oluyorum çok mutlu oluyor
00 YorumlaHayır tabiidir düzeltmeye çalışın konuşun baktın yine yok ayrılırsın bu kadar basit 👍
00 YorumlaDeğilde cözümü bulmaya çalışsanız siz mi doyumsuz sunuz eşiniz mi becrtemşyor
01 Yorumla
+1 yılAyrilma hakkın doğmuş bence. Aldatmak senin icin bir tercih olsbilir ancak.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDoyuramıyosa ya aldatacaksın ya da ayrılacaksın başka yolu yok cinsellik önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbende de doyamama sorunu var ve sanaldan öteye geçmiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zaten tek eşli değildir. Tek eşli olmayı tercih eden kadınlar vardır...
00 Yorumla
+1 yılYargı ölçütün vicdandan değil de şehvetinden geliyorsa evet hakkın
00 YorumlaKac cm den asagsi aldatmaya hak kazandiriyo iyi arastir bak 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldıysan alışirsın durmzsın aldatan kadınlar alışnca bırkmıyoz lanet zevki var dıyorlar
00 Yorumla maalesef evet ama önce konuş başka çözüm yollari ara
00 YorumlaAldatmak hakkin degil. Tatmin olmuyorsan mastürbasyon yapabilirsin. Yine de olmuyorsa bosanmadan yapmasan iyi olur. Bunun cozum yollari da var. esinle kinusup deneyebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. benim son soruma tam bir örneksin işte yapacak bir şey yok insanlar seks için evleniyor buda kanıttı
00 Yorumla
+1 yılYani şimdi buna nasıl bir cevap verelim, bir yanda ihtiyaç sahibi sen, diğer yanda hiç bir şeyden haberi olmayan eşin!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyosun, başka sorun da yok. tek sorun yatak dimi. benim de öyleydi aldattım. ama sana tavsiyem dayanmaya devam. ne kadarlık evlisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence işte bu troll, ama bayağı bi kişi yemiş soruya atlamış. yapmayın böyle şeyler ya, vakit çalmaktır
00 YorumlaGizli aldat yakalanma çaktırma benimle aldatmak ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra öğrendiğinde kafanı balta ile ikiye bölünce TR de niye kadın cinayetleri artıyor diye düşünüp dururuz. Acaba neden (?)
04 Yorumla- +1 yıl
Daha iki gün önce yolda giderken sadece karşısına ilk o çıktı diye bir adam kadını öldürdü? Yani sandığın gibi değil olay ayrıca kimseyi öldürmek senin hakkın değil kimsin ya kim olarak kendinde bu hakkı görüyorsun allah yerine mi koyuyorsunuz kendinizi bir s*tirip gidin lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@faline ben kimseyi öldürmüyorum ve hakkı görmüyorum canım karı. Ama dengesiz bir sürü insan var. Sen onları tahrik eder tetiklersen bunlar da yaşanır. Adamlar düşünemiyor, IQ seviyeleri düşük. Şiddet için her zaman bahane arayan tipler. Bir şeyi de anlamadan bilmeden yorumlamayın.
Cevap sahibi+1 yılbu arada canim yerine s*lak yazdım ama değiştirmiş haberin olsun
Hicbirsey hiçbir neden aldatmak için hak değildir fakat böyle bir sorunun var ve sen bunu çok dert ediyorsan konuşup anlaşıp boşanabilirsin bu en doğal hakkın.
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar