Cinsel Yaşam Erkek sadece sesli konuşarak boşalabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Görüntü olmadan sesli konuşarak sexting erkeğin hoşuna gider mi? Erkek sadece sesli konuşarak boşalabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 5 ay Tabi boşalabilir. Çünkü ses çok tahrik edici. Benim en sevdiğim sexting tipi sesli sexting'tir. 0 0 Yorumla
Kaannn001 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mesajla bile boşalıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl ya Yorumla Kaannn001 +1 yıl Mesajla bile boşaltırsın yani beni Yorumla Soran +1 yıl Deneyelim Yorumla
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Evet erkeğin her şey hoşuna gider :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Görmeden de bosalabilirsin yani? Yorumla Kalkıncagidelim +1 yıl Evet nolcak ne var aklında :) Yorumla Soran +1 yıl Peki o kadının yüzünü dahi görmemişsen anlık gelişmiş tek gecelik anonim bir telefon konuşması? Yorumla Kalkıncagidelim +1 yıl Evet zevk alır yinede Yorumla Soran +1 yıl Yapmak ister mıydın Yorumla Kalkıncagidelim +1 yıl Olabilir sesine bağlı Yorumla Kalkıncagidelim +1 yıl Vazgeçtim uyucam çekesim kaçtı :) Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Kadına bağlı. Onun nasıl konuşacağına bağlı 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Zihnini cok İyi kullanırsa evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki o kadının yüzünü dahi görmemişsen anlık gelişmiş tek gecelik anonim bir telefon konuşması? Yorumla Esmeeerr-47 +1 yıl Olabilir yanı Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Gider 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Görmeden de bosalabilirsin yani? Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ses ile Yorumla Kibar4154 +1 yıl Kadınlar da ses ile boşalır Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Evet bombos olur 0 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sesli daha güzel zaten Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sesli mi seviyorsun sende Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sesin güzel mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşalır. hiç denemediniz mi? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosalttin mi karşıdakini Yorumla Soran +1 yıl 1.5 saat içinde 4 kere.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper, sen de boşaldn mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama ona 2 kere boşaldım dedim telefonu kapatinca p*rno izledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık o seni boşaltmadi mii Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç? Yorumla Soran +1 yıl 25 im Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi kendine ne sıklıkla yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Belli olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapıyorsun peki genelde, elle mi? Başka bir teknikle mi? Yorumla Soran +1 yıl Elle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin? İlk nasıl keşfettin tatmin olmayı, kaç yaşında? Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim. 16 yaşında basladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkencisin :) beğeniyorum sorunu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl öyle kadm sesi varki gorntye gerek yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görmeden de bosalabilirsin yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkiliyse evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet yaptın daha önce. Kadınlar daha çok zevk alıyor galiba
Tabi boşalabilir. Çünkü ses çok tahrik edici. Benim en sevdiğim sexting tipi sesli sexting'tir.
Mesajla bile boşalıyorum
O nasıl ya
Mesajla bile boşaltırsın yani beni
Deneyelim
Evet erkeğin her şey hoşuna gider :)
Görmeden de bosalabilirsin yani?
Evet nolcak ne var aklında :)
Peki o kadının yüzünü dahi görmemişsen anlık gelişmiş tek gecelik anonim bir telefon konuşması?
Evet zevk alır yinede
Yapmak ister mıydın
Olabilir sesine bağlı
Vazgeçtim uyucam çekesim kaçtı :)
Kadına bağlı. Onun nasıl konuşacağına bağlı
e yani, konulurken eli boş durmuyordur.
Evet erkekler de kadınlar da boşalabilir
Zihnini cok İyi kullanırsa evet
Peki o kadının yüzünü dahi görmemişsen anlık gelişmiş tek gecelik anonim bir telefon konuşması?
Olabilir yanı
Gider
Ses ile
Kadınlar da ses ile boşalır
Elbette
Çok güzel olur
Evet ama bazen zorlanıyor um çok
Boşalır tabi
Evet bombos olur
Sesli daha güzel zaten
Sesli mi seviyorsun sende
Sesin güzel mi
Boşalır. hiç denemediniz mi?
Evet
Bosalttin mi karşıdakini
1.5 saat içinde 4 kere..
Süper, sen de boşaldn mı?
Hayır ama ona 2 kere boşaldım dedim telefonu kapatinca p*rno izledim
Yazık o seni boşaltmadi mii
Yok maalesef.
Yaşın kaç?
25 im
Kendi kendine ne sıklıkla yapıyorsun?
Belli olmuyor
Nasıl yapıyorsun peki genelde, elle mi? Başka bir teknikle mi?
Elle
Bakire misin? İlk nasıl keşfettin tatmin olmayı, kaç yaşında?
Bakireyim. 16 yaşında basladim
Erkencisin :) beğeniyorum sorunu
öyle kadm sesi varki gorntye gerek yok
Etkiliyse evet
Gideerr
Boşalır
Gider