Erkeklerden midem bulanıyor. Evlilik de çok korkutucu ve güvensiz bir kurum. Seks bana iğrenç geliyor. Bu arada daha önce seks yapmadım. Buna rağmen bu düşüncelerim neden bilmiyorum. Aşırı güvensizim herkese karşı da. Evlilik diyince benim modum düşüyor tamamen. Napmam lazım. Görüştüğüm kişiler oluyor hem şansımı değerlendirmek istiyorum hem de evliliğim kötü olur sorun çıkar her şeye b*ka sarar diye korkup her şeyden bir anda vazgeçiyorum. Çok kötüyüm napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Kötü hissetmenizi sağlayacak bir durumun olmadığını bilmelisiniz üstelik evlilik doğru şekilde olursa, cennet bahçelerinden bahçedir insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz, cinselliği ise adabıyla edebiyle yaşamak lazım kendinize olan güveni kaybetmeyin, yanlış insanlar zaman kaybı değildir doğru olanı bulmak için birer öğretmendir bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım, sonuçta yaşayarak anlarız kime ne kadar güveneceğimizi kime ne kadar değer vermemiz gerektiğini, umudunuzu yitirmeyin ve bu tür düşüncelerden arınmaya bakın kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.04 Yorumla
Soran+1 yılFakat çok düzgün insanlar bile aldatıyor artık. Nasıl güvenebilriim. Benim babam bile annemi aldattı annemin hala haberi yok ki annemden mükemmel ve güzel bir kadın yok. O kadını da gördüm evli barklı ve çirkin. Demek ki her erkek aldatıyor benim babam da abdestli namazlı çok efendi. Yakaladığım halde inanmak istemedim
- +1 yıl
Doğrudur.
Fakat beş parmağın beşi bir değil değil bazen iyi insanlar da hata yapar bu onları kötü yapmaz, insan oldukları anlamına gelir hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde, mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz zaman midemize gidiyor, bakın bu bile bir çaba gerektiriyor güzellikler zorluklara göğüs gerdikten, sonra ortaya çıkar sevinç üzüntü mutluluk hüzün keder hepsi bizler için önemli olan her ne olursa olsun, kendimize sımsıkı sarılmak diğer türlüsü doğru olmaz. - +1 yıl
Kardeşim eline ağzına sağlık on numara yazmışsın
- +1 yıl
Valla efendi namazında adamda yapıyorsa kime güvenecez bende de evlilik korkusu oluşmaya başladı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu şekilde düşünmeni gerektiren bir olay yaşamiş olabilirsin güvensizliğin. sebebi vardır. Çevrende şahit olduğun mutsuz aldatma ile sonuçlanan evlilikler ailende olan seni korkutan mutlu olamama korkusu seni iyice soğutuyor. Herkes aynı hayatı yaşamıyor kötü olacak diye iyi ihtimali de yaşamamış olursun kendine bir şans ver yaşamadan bilemezsin. Bir psikologa gidebilirsin01 Yorumla- +1 yıl
Artık bir de sen iğren be kadın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüel olabilirsin böyle insanlar kimseye karşı ilgi duymazlar ne erkeklerine de kızlara hiç bir şekilde ilgi duymazlar seks onlar için iğrenç bir şeydir kimseyi sevmezler kimseye aşık olmazlar çünkü kimseye ilgi duymuyorlar yani insanlar ilgi duymuyorlar genel olarak bu kötü bir şey değil bazen ben de diyorum keşke Aseksüel olsam diye ama maalesef bu istemekle olabilecek bir şey değil Allah vergisi yani bu bir hastalık değil aslında bence güzel bir şey sonuçta kimseye umut bağlamadığın için kalbinde yara almaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle psikolog şart bu durumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kafana bu yerleşmişse sana yapılacak tek şey terapist
00 Yorumla
+1 yılYaşınızda öyle kğçük değil bana kalırsa profesyonel bir yardım alın bir psikoloğa görünün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bir psikolog yardımı almalısın
00 Yorumlabu yaşta bakire iimiş
02 Yorumla
Soran+1 yılNolmuş yani
Lezbiyen ol
00 Yorumla
+1 yılSextüng ile başlamalısın
00 YorumlaSalla boş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi