Tuvalet, kabin gibi yerlerde seks söylemleri gerçek midir, uydurma mı?

Neden olmasın bence gerçektir zaten aslında umumi tuvaletler felan olduğu için var diyebiliyorum ben yani öyle mesela hiç böyle tuvaletin binanın filan olmadığı yerlerde genelde ufak bir tane kapı şeklinde tuvalet koyuyorlar yurt dışı yerlerde Amerika gibi yerlerde ve onu genelde cinsel ilişki için kullanıyor milleti yani amacına uygun kullanmıyorlar.
#reda
Daha rahat ortamları tercih ederim. Misal ofis ortamı gibi 🙄
Sen şeytaaan sen yılaaan😂
Cevap
25Cevap
Doğru. Fakat orta seğment restorantlarda oluyor ya da benzin istasyonları eğer wc market dışındaysa. Kabinde olmazda sevişme olabilir.
şehirler arası trende yılcu iken biri ile tuvalette yaşadık. başka yer yoktu ne yapalım yani. kompartumanda babamızın yanında mı yapacaktık. en uygun yer wc idi
avrupada gerçektir trende diz dize oturup öpüşebilecek rahatlıktalar ve kimsenin gıkı çıkmıyo bunıda denerler illaki fantezi sonuçta
İnsan oralarda nasıl rahat edebilir. Herşeyi s*ktir ettim. Milletin işediği s*çtığı yerde ya?
Kabinde yapan olduğunu sanmam da club tuvaletlerinde oluyor
Deli dolu sevişen birisi olmadığım için bilemiyorum. Belki vardır. Filmlerde öyleydi 😂
Partner çılgın olunca insan kendi bile inanamıyor nerelerde yaptığına...
söylem felan değil o istek o cesaret geldikten sonra yapılıyor :)
Gerçekte olabilir yalanda ama defalarca başıma geldi bu durum
Bar tuvaletinde yaparlar diye bir şehir efsanesi var ama bence yapıyorlardır.
Gerçektir ben soyunma kabının de asansörde ve sinemada oral yaptırdım sevgililerime
Gerçek. Benim nişanlim diyor kabinde yapalim evlenince diye. Ben de yuhh artik diyorum ayip yaa olir mu oyle şey?
Seks sadece yatak odasında olacak diye bir şey yok, her yerde olabilir değişik mekanlar ayrı bir güzellik katar
:) bence çok zevkii ya ayakta olması hemde :)
gerçek olan vardir inanıyorum yanı
Ben birçok kez yaşadım
Yapmadığımız şey değil gençlik işte
Gerçek bizzat yaşadım
X large vb cluplara bir uğra der susarım
Türkiye'de çok zor... Belki tatil bölgelerinde...
Bizim turkiyede olanaksiz
Ben rahat edemem ama olmuştur.
Şahit olmuşluğum var.
Gercektir
gerçek tabi
Ben iki kez yaşadım sırf adrenalin
Gerçek gerçekk
Kesinlikle gerçek biliyorum net olarak.
Gercek..
Hepsi gerçek
Gerçek 👌
Gercektir